2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dün eşimin doğumgünüydü arkadaşlar bizde hem iftara hem doğum gününe kendi annemleri çağırdık çok güzel bi akşamdı ama inanılmaz yoruldum koşturmaktan gece belimin ağrısından uyuyamadım sıcak bi yandan yorgunluk bi yandan kaçta uykuya daldım bilmiyorum sürekli tuvalete kalktım ama tutunmadan yürümek ne mümkün ayıptır söylemsi tuvaletimi yaparken o kadar zorlandım ki belimden ağlıcaktım nerdeyse ALLAH hepimize yardım etsn

Çalışan arkadaşlar artık izne çıkın yazık ya bu sıcakta ben evde zor duruyorum Allah yardımcınız olsun:KK50::KK50::KK50:

evde zor duruyorum çalışma şartlarına dayanamazdım.
çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. günde 2-3 kere duş alıyorum çok sıcak çok bunalıyorum

Ne eşler ödeyebilir haklarınızı çalışan arkadaşlarım ne de işyeri patronları bu sıcakta mübarek ayda birde son günler artık insanın içi sızlar...

Herkesciklere selamlar arkadaşlar dün annemden geldim evde çamaşır birikmiş beyazlar dün akşam 10'da balkona astım sabaha toplarım diye sabah bir yağmur bastırdı kuruyan çamaşırlar tekrar ıslandı ne üzüldüm yıkamak sorun değilde koca göbekle zor asmıştım oflaya oflaya topladım tekrar attım makinaya artık dışarı asmam içerde kurur çok yoruldum:KK5::KK5::KK5:

işkence olmuş resmen sana..

arkadaşlar belim ve sırtım cok agrıyo:KK43:
işyerındeyım hep otururz vaziyette
ne yapsam bilemiyorum
akşam olsa da evıme gitsem artık

aynen benimde bugün belim çok ağrıyor ne yapsam bilemedim..

Herkesciklere selamlar arkadaşlar dün annemden geldim evde çamaşır birikmiş beyazlar dün akşam 10'da balkona astım sabaha toplarım diye sabah bir yağmur bastırdı kuruyan çamaşırlar tekrar ıslandı ne üzüldüm yıkamak sorun değilde koca göbekle zor asmıştım oflaya oflaya topladım tekrar attım makinaya artık dışarı asmam içerde kurur çok yoruldum:KK5::KK5::KK5:

canım benim yaa çok sinir bir durum kolay gelsin canım bence de içeriye as sen

kızlar bu sıcakta ütülerinizi nasıl yapıyorsunuz
yapıyorum yapıyorum bitmiyor

yaz mevsimi olduğu için dahada çok ütü çıkıyor.

arkadaslar gecenlerde bir arkadas hepsiburada.com da ındırım cekım var ısteyen kullanabılır deyıp kodunu vermıstı acaba halen duruyormu ?

Ne eşler ödeyebilir haklarınızı çalışan arkadaşlarım ne de işyeri patronları bu sıcakta mübarek ayda birde son günler artık insanın içi sızlar...

walla canım kimsenin içinin sızladığı vs yok. yaklaşık on gündür felan işe eşim gelip götürüyor benim. geçtiğimiz pazartesi akşamı isyerinde iftar vardı gelemedi. mecburen iş başa düştü. eve gitmek için iki alternatifim var ilkinde 2 otobüsle gidiyorsun, ikincisi tek vesait ama yol çok uzun sürüyor ve dolmuş çok bekliyorsun ama dolmuşa bindikten sonrası rahat. genelde ilkini kullanıyorum. 18.30 gibi işten çıktım ilk alternatifi denedim otobüsler dolu geliyor insanlar hucüm ediyorum binmek mümkün değil. mecburen ikinci alternatifi deneyeyim dedim. üsküdara gittim bir sürü sıra var, sıranın en arkasına geçtim. bekliyorum, gelen dolmuş 8 kişi alıyor, yarım saat felan bekledim öyle ayakta.. son bir dolmuş geldi benden sonraki adam benim halimi göre göre son kişi olarak gitti bindi dolmuşa. ben bi anda bakakaldım. adama ayrı kızdım, kendime bişey söyleyemediğim için ayrı kızdım.. sinirden ağlayacak poziyona geldim, neyse sonraki dolmuşa bindim evin orada söföre inecek var inecek var diyorum o da beni baya ilerde indirdi mi... eve vardım saat 20.30 olmuş, ayaklar davul, terden sıcaktan ölüyorum, sinirler tavan yapmış. ağlaya ağlaya banyo mu yaptım yattım. o gün bütün insanlardan nefret ettim.. zaten öncesinde de otobüsle gelip gittiğim için altyapı oluşmuştu, seni karnı burnunda görüp görmezden gelen insanlar yüzünden.. aklıma geldi yine kızdım kendime, o adamı indirmediğim için.. bir güzel rezil etmek vardı onu ama ben bakakaldım :KK47::KK47:

Ben bu hormonlardan bıktımmm her şeye ağlıyorum çok duygusal oldumm ya iki gündür ağlama krizlerim tuttuyo kendime kızıyorum şımarık bi kız çocuğu gibi oldum:KK14:
annemi istiyorum artık:KK14:

walla canım kimsenin içinin sızladığı vs yok. yaklaşık on gündür felan işe eşim gelip götürüyor benim. geçtiğimiz pazartesi akşamı isyerinde iftar vardı gelemedi. mecburen iş başa düştü. eve gitmek için iki alternatifim var ilkinde 2 otobüsle gidiyorsun, ikincisi tek vesait ama yol çok uzun sürüyor ve dolmuş çok bekliyorsun ama dolmuşa bindikten sonrası rahat. genelde ilkini kullanıyorum. 18.30 gibi işten çıktım ilk alternatifi denedim otobüsler dolu geliyor insanlar hucüm ediyorum binmek mümkün değil. mecburen ikinci alternatifi deneyeyim dedim. üsküdara gittim bir sürü sıra var, sıranın en arkasına geçtim. bekliyorum, gelen dolmuş 8 kişi alıyor, yarım saat felan bekledim öyle ayakta.. son bir dolmuş geldi benden sonraki adam benim halimi göre göre son kişi olarak gitti bindi dolmuşa. ben bi anda bakakaldım. adama ayrı kızdım, kendime bişey söyleyemediğim için ayrı kızdım.. sinirden ağlayacak poziyona geldim, neyse sonraki dolmuşa bindim evin orada söföre inecek var inecek var diyorum o da beni baya ilerde indirdi mi... eve vardım saat 20.30 olmuş, ayaklar davul, terden sıcaktan ölüyorum, sinirler tavan yapmış. ağlaya ağlaya banyo mu yaptım yattım. o gün bütün insanlardan nefret ettim.. zaten öncesinde de otobüsle gelip gittiğim için altyapı oluşmuştu, seni karnı burnunda görüp görmezden gelen insanlar yüzünden.. aklıma geldi yine kızdım kendime, o adamı indirmediğim için.. bir güzel rezil etmek vardı onu ama ben bakakaldım :KK47::KK47:

aynen katılıyorum canım, hatta afedersin bazı gereksiz kişilikler bu zayıflıktan yararlanıp daha çok üzerine bile gelebiliyor. Valla ben herşeyi Allaha havale ediyorum. Şu halimde desteği bıraktım ama önüme taş koyanların hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum. :KK47:

Derya hanım normalcimi sezeryancımı bilmiyorum ama Nagihan hanımın normal doğum taraftarı olduğuna bizzat şahit oldum. hande hanıma 7 ay boyunca gittim bir kez bile normal doğuma gittiğini görmedim Nagihan hanıma aldığım ilk randevuda normal doğum yaptırmaya gitti ve 40 dk. Sonra geldi. Benim doğumum kesin sezeryan ama yinede böyle bir doktora rastlamak hoşuma gidiyor

inşallah benim doktorumda normalcidir..çünkü ben normal istiyorum tabi sağlık durumum el verirse..Allah şükür şuan için ters giden birşey yok..bakalım hayırlısı artık..pazartesi netleşir sanırım bişeyler..

ben bi çok sorduğum soruya cevap alamıyorum şimdi gördüm tatlım hoşuma gitti eğer çok yoksa beğendiysen al derim.

:KK43: ben bildiğim bişey olursa cvplayamaya çalışıyorum valla canım beğendim ama azcık pahalı gibimede geldi bilmiyorm valla chicco marka ama neyse tşk ederim bakalım eserli ben alırım büyük ihtimal sormak istediğin bişey varsa sor bana ben cvplarım biliyosam:KK1::KK1::KK1:

X