walla canım kimsenin içinin sızladığı vs yok. yaklaşık on gündür felan işe eşim gelip götürüyor benim. geçtiğimiz pazartesi akşamı isyerinde iftar vardı gelemedi. mecburen iş başa düştü. eve gitmek için iki alternatifim var ilkinde 2 otobüsle gidiyorsun, ikincisi tek vesait ama yol çok uzun sürüyor ve dolmuş çok bekliyorsun ama dolmuşa bindikten sonrası rahat. genelde ilkini kullanıyorum. 18.30 gibi işten çıktım ilk alternatifi denedim otobüsler dolu geliyor insanlar hucüm ediyorum binmek mümkün değil. mecburen ikinci alternatifi deneyeyim dedim. üsküdara gittim bir sürü sıra var, sıranın en arkasına geçtim. bekliyorum, gelen dolmuş 8 kişi alıyor, yarım saat felan bekledim öyle ayakta.. son bir dolmuş geldi benden sonraki adam benim halimi göre göre son kişi olarak gitti bindi dolmuşa. ben bi anda bakakaldım. adama ayrı kızdım, kendime bişey söyleyemediğim için ayrı kızdım.. sinirden ağlayacak poziyona geldim, neyse sonraki dolmuşa bindim evin orada söföre inecek var inecek var diyorum o da beni baya ilerde indirdi mi... eve vardım saat 20.30 olmuş, ayaklar davul, terden sıcaktan ölüyorum, sinirler tavan yapmış. ağlaya ağlaya banyo mu yaptım yattım. o gün bütün insanlardan nefret ettim.. zaten öncesinde de otobüsle gelip gittiğim için altyapı oluşmuştu, seni karnı burnunda görüp görmezden gelen insanlar yüzünden.. aklıma geldi yine kızdım kendime, o adamı indirmediğim için.. bir güzel rezil etmek vardı onu ama ben bakakaldım