- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
kolay gelsin canım...ben şimdi çanta hazırlıycam:)))))) bebeğimin odasındayım zaten bilgisayar burda. foto makinesi geldiğinde odanın resmini çeker yollarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım...ben şimdi çanta hazırlıycam:)))))) bebeğimin odasındayım zaten bilgisayar burda. foto makinesi geldiğinde odanın resmini çeker yollarım
arkadaşlar yaa kızıma ne zamandır bişey almıyorum kıyafet olarak ama zor tutuyorum kendimi 0-3 ay yeterli ama daha sonrası için bişeyler alınabilir dimi bu tulumu beğendim siz de bi baksanıza güzel mi kargoyla 34e gelio
http://www.limango.com.tr/urun/tulum-beyaz-4190999
aynen katılıyorum canım, hatta afedersin bazı gereksiz kişilikler bu zayıflıktan yararlanıp daha çok üzerine bile gelebiliyor. Valla ben herşeyi Allaha havale ediyorum. Şu halimde desteği bıraktım ama önüme taş koyanların hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum.
canım benim Allaha havale ediyoruz da ağızlarının payını vermek lazım ama yapamıyoruz işte.. ben 7 ay boyunca çamlıca-kağıthane arası gittim geldim altunizadeye kadar minibüsle geliyordum 6. ayımda birgün minibüs fren yaptı belim deli gibi acımıştı, oradan metrobüse geçecek halim kalmamıştı ama ağlaya ağlaya yürüdüm eşimi arasam trafikte gelmesi 8i bulur çünkü, metrobüse bi bindim bi ben ayaktayım bi tane de amca kimse yer vermedi gözümden yaşlar akıyor, sonra bitane kız omzuma vurdu ben zincirlikuyuda inicem ozaman buraya oturabilirsin dedi, yok canım sağol dedim kinayeli kinayeli ama o sesim ne biçim çıktı öyle ağladım iyice zincirlikuyuda indim artık eşimi aradım gel beni al dedim o günden sonra eşim hergün sabah karşıya götürdü beni kendi geri m.köye geldi ben de 2 gün 4te 3 gün 5te çıkıyordum yavaş yavaş geldim m.köye bitti çok şükür ama
darısı başına artık canım insanlık kalmamış kimselerde Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın zor zamanında Hızır bulsun seni..
dün akşam 3 aile misafir geldi iftara o kadar yoruldumki akşam üzeri ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim balon gibiydiler iğne batırsan patlıcaklar nerdeyse :) gelenlerde görünce şaşırdı bugün sağlık ocağına gittim son izlemem vardı bebek doğduktan bir hafta sonra kimliğiyle beraber gel topugundan kan alıcaz dedi sonra kızımıun kalbini dinlerken konu arasında akşam misafir ağırladığım geçti kızdı bana bu halinle bide misafirmi çağırdın diye bende eşimin misafir konusunda titiz ve acımasız olduğunu söyledim :) ben misafir konusunda ağzımı açsam hep kavga çıkıyor çünkü istemiyorum diye halbuki halimi görüyor evlendiğimden bu yana ilk ramazanım ondada hamile olarak geçiriyorum ve eşimın ailesinden akrabalarından başka kimse gelmedide hep kendi ailesini düşünüyor bide pazarteside 12 13 kişi sırf erkek arkadaşlarını çağırcakmış ne yapcam bilmiyorum valla
eşim misafir çağıralıım derse ok derim ama 2 şartım var
evi bastan asağı temızlıycek ve yemek hızmet kendısı yapacak:):):)
oohh o zaman gelsın mısafrler sohbet muhabbet güzel olur
walla arkadaslar şaka bi yana eşlerinizle güzel güzel konusun
halımız bellı ben aksam ısten eve gıdınce kendımden geçmiş vazıyette oluyorum
yemege bırakın çaya bıle 3 5 kısı alacak hızmet edecek halım yok :
ayy bana da öyle geldide beğendim ya ondan sizede sorayım dedim almıcam galiba yaa
bu nasıl bu peki hehe kargoyla 27tl :)
annem geliyor sağolsun evlendiğimden bu yana hep temizlik için gelmiştir hiç oturmaya değil ama ötekilerden birşey görmedim geçen eltim doğumda annen gelsin bir hafta kalsın dedi açık açık annemde olmasa ne yaparım bilmiyorum eşime ailesi hakkında birşey desem hemen surat asıp bağırmaya başlıyor bi defasında görümcem çocuğa aldığım kıyafetleri görüp niye alıyosun çocuk ya ölürse son anda dedi eşim ona bile ağzını açıp birşey demedi ama kendisi benim anneme ne anne nede babama baba diyor eşim düşünmüyor beni o yüzden evlendiğimden beri hep yalnızımdır bir iş yapmadığımı görsün sinirleniyo bide çok titiziz hamile halimde hergün ev temizliği yapıyorum :)
canım insanın kendi ailesi gibi olamaz kimse zaten. benim kayınvalidemlerde iyidir sağolsunlar ama kendi ailesi başka tabi.. kıyamıyorlar bize. ben işteyken annemin babama camlarımı sildirdiğini biliyorum canlarım benim ya oturmaya gelir ben işten çıkana kadar hep bi iş yapar ya çamaşır toplar katlar ya yemek yapar.. Allah onları başımızdan eksik etmesin.. görümceni de çok kınıyorum Allah akıl versin ona, ya insan düşmanına bile söyleyemez böyle bişey. Allah yardımcın olsun canım işin biraz zor gibiymiş ama sende onlara inat güçlü olannem geliyor sağolsun evlendiğimden bu yana hep temizlik için gelmiştir hiç oturmaya değil ama ötekilerden birşey görmedim geçen eltim doğumda annen gelsin bir hafta kalsın dedi açık açık annemde olmasa ne yaparım bilmiyorum eşime ailesi hakkında birşey desem hemen surat asıp bağırmaya başlıyor bi defasında görümcem çocuğa aldığım kıyafetleri görüp niye alıyosun çocuk ya ölürse son anda dedi eşim ona bile ağzını açıp birşey demedi ama kendisi benim anneme ne anne nede babama baba diyor eşim düşünmüyor beni o yüzden evlendiğimden beri hep yalnızımdır bir iş yapmadığımı görsün sinirleniyo bide çok titiziz hamile halimde hergün ev temizliği yapıyorum :)
Allah yardımcın olsun canım.. eşinin içine de merhamet duygusu yerleşsin..
kızlar bu sıcakta ütülerinizi nasıl yapıyorsunuz
yapıyorum yapıyorum bitmiyor
yaz mevsimi olduğu için dahada çok ütü çıkıyor.
annem geliyor sağolsun evlendiğimden bu yana hep temizlik için gelmiştir hiç oturmaya değil ama ötekilerden birşey görmedim geçen eltim doğumda annen gelsin bir hafta kalsın dedi açık açık annemde olmasa ne yaparım bilmiyorum eşime ailesi hakkında birşey desem hemen surat asıp bağırmaya başlıyor bi defasında görümcem çocuğa aldığım kıyafetleri görüp niye alıyosun çocuk ya ölürse son anda dedi eşim ona bile ağzını açıp birşey demedi ama kendisi benim anneme ne anne nede babama baba diyor eşim düşünmüyor beni o yüzden evlendiğimden beri hep yalnızımdır bir iş yapmadığımı görsün sinirleniyo bide çok titiziz hamile halimde hergün ev temizliği yapıyorum :)
canım insanın kendi ailesi gibi olamaz kimse zaten. benim kayınvalidemlerde iyidir sağolsunlar ama kendi ailesi başka tabi.. kıyamıyorlar bize. ben işteyken annemin babama camlarımı sildirdiğini biliyorum canlarım benim ya oturmaya gelir ben işten çıkana kadar hep bi iş yapar ya çamaşır toplar katlar ya yemek yapar.. Allah onları başımızdan eksik etmesin.. görümceni de çok kınıyorum Allah akıl versin ona, ya insan düşmanına bile söyleyemez böyle bişey. Allah yardımcın olsun canım işin biraz zor gibiymiş ama sende onlara inat güçlü ol
görümcem benden 15 yaş büyük hep eşimle yaşamış eşimin parasını yemiş eşim hep onun çocuklarını sevmiş o yüzden çekemiyor biraz ve bana o sözü söylerken kendi kızını kucağına almış saçını başını okşuyordu o kadar ağrıma gittiki ben ilk evlendiğimden beri böyle hep laf söyler bana o kadar üzülüyorumki dayanamıyorum artık hamileliğim boyunca sırf onun yüzden kaç kere gözyaşı döktüm ben
tatlım üzme kendini herkesin ayrı huyu var. annen oturmayada kalmayada gelecek öyle şey olur mu tek taraflı hep kendi ailesi olmaz bence evlilikte huzursuzluk olur. görümcen öyle dediğinde cevabını verseydin benim eşimin yanında dese cevap verir öyle şeylere ama ailesi hakkında hoşuma gitmeyen bişey söylesim bağırır küser azarlar yerin dibinede sokar, ama benim ailem hakkında bişey dese savunsam yine üstte çıkar. halbuki ben eşim diye bişey paylaşmak isterim yanlış anlar beni ama ailem bi yanlış yapsa bana söylese kim haklıysa öyle konuşurum. düzelir diye umut ediyorum beterinde beteri var. annene babana neden anne, baba demiyor ne diyor peki? sen konuştun mu neden söylemiyormuş? sende öyle de bakalım ne diyecek sana kısasa kısas yap. benim annemi telefonuna ismi yanınada hanım yazmış niye böyle yazdın dedim artık huzursuzluk çıkmasın diye bazı şeyleri görmemezlikten geliyorum.
hiç sorma ya yaz olduğu için ütü daha fazla çıkıyor. seviniyorum bitti diye tekrar makine doluyor bide sıcakta çekilmiyor. zaten sizdede oluyor mu bilmiyorum son günlerde aşırı terliyorum yatak yastık ıslanmış oluyor oturduğum yerde terliyrum
canım normal bi insan böyle bişey söyleyemez zaten çekememezliği vardır, psikolojik sorunu vardır sen üzme kendini allah yukarda herkesi görüyor, sana öyle diyor ama kimsenin başına ne geleceği bilinmez. allah yine onun evlatlarını korusun. boşver mazlumun ahı çıkar bigün sabretmek lazım.. böyle insanlara gözyaşı dökmeye değmez...görümcem benden 15 yaş büyük hep eşimle yaşamış eşimin parasını yemiş eşim hep onun çocuklarını sevmiş o yüzden çekemiyor biraz ve bana o sözü söylerken kendi kızını kucağına almış saçını başını okşuyordu o kadar ağrıma gittiki ben ilk evlendiğimden beri böyle hep laf söyler bana o kadar üzülüyorumki dayanamıyorum artık hamileliğim boyunca sırf onun yüzden kaç kere gözyaşı döktüm ben
bende aşırı terliyorum ya eşim bile diyo seni ilk defa görüyorum böyle terlerken diye , kokuyosun mu demek istiyo anlamadım
bunun yaşla alakası yok akıl yaşta değil başta benim eşimle aramda 2 yaş var sinir ettiğinde bende ağlarım banada çocukmusun der hepsinde ayrı huy var takma kafana eşinede Allah akıl fikir versin boşanalım ne demek niye evlenmiş o zaman. görümcende ağır laf etmiş mecbur kıyafet alacağız Allah ne yazmış kimse bilemez söylenecek lafmı kendi çocuğuda var Allah korusun
bu ilk dediği laf değilki üstelik eşim onun çocuğunu o kadar seviyorki ben bile yeri geliyo kıskanıyorum tamam çocuk bu sevilir ama küçük çocuğun yanında tutar beni azarlar bidefa çocuğa bişeye dokunma dedim normal bişekilde bana demediğini bırakmadı eşim eşim ailesini benden çok seviyor sanırım hele bazen oluyorki eve daha uğramadan yukarı onların yanına uğruyo inş kendi çocuğu olunca böle davranmaz.
canım normal bi insan böyle bişey söyleyemez zaten çekememezliği vardır, psikolojik sorunu vardır sen üzme kendini allah yukarda herkesi görüyor, sana öyle diyor ama kimsenin başına ne geleceği bilinmez. allah yine onun evlatlarını korusun. boşver mazlumun ahı çıkar bigün sabretmek lazım.. böyle insanlara gözyaşı dökmeye değmez...
canm allah yardımcın olsun, bol bol dua et...değmez ama ben biraz sulu gözüm heralde eşime görede çok alıngan ablan böyle dedi dediğimde sende herşeye alınıyorsun diyo
yalnız değilsin canım bende 9 yaşındaki yeğeni yüzünden laf yedim benim neler yaşadığımı Allah bilir. Allaha havale et sen üzülme