2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tek parça için kargoya sinir oluyorum. çok içine sindiyse al canım..

aynen canım bende helal etmiyorum..

amin canım..

senin çilen bitmiş hayırlısıyla darısı başıma..bunu yapanları da Allah ıslah etsin..

canım ya kıyamam sana. Allah yardımcın olsun.. Benim eşim çok şükür, bu sene kimseyi iftara alamayız diye bildirimde bulundu. her ne kadar kayınvalidem beni iftaran yok desede oğlundan cevabını aldı.

hehe onları yapacaksa misafir hergün gelebilir, bir şartta benden olsun misafir sonrası ev toplanacak..

aynen benimde hiç halim yok, kimsecikleri de çağırmıyorum zaten..

ayy bana da öyle geldide beğendim ya ondan sizede sorayım dedim almıcam galiba yaa
bu nasıl bu peki hehe kargoyla 27tl :)

valla canım sen kafaya koymuşsun alacaksın bişiler kesin bugün hehehe diğerine göre bu daha iyi, daha kullanışlı, illa bişi alcam diyorsan bunu al bence

Allah yardımcın olsun canım.. eşinin içine de merhamet duygusu yerleşsin..

canım insanın kendi ailesi gibi olamaz kimse zaten. benim kayınvalidemlerde iyidir sağolsunlar ama kendi ailesi başka tabi.. kıyamıyorlar bize. ben işteyken annemin babama camlarımı sildirdiğini biliyorum canlarım benim ya oturmaya gelir ben işten çıkana kadar hep bi iş yapar ya çamaşır toplar katlar ya yemek yapar.. Allah onları başımızdan eksik etmesin.. görümceni de çok kınıyorum Allah akıl versin ona, ya insan düşmanına bile söyleyemez böyle bişey. Allah yardımcın olsun canım işin biraz zor gibiymiş ama sende onlara inat güçlü ol

Allah yardımcın olsun canım.. eşinin içine de merhamet duygusu yerleşsin..

Amin canım eşim 30 yaşında ben 21 o yüzden hep kendi düşünceleri önemlidir onun için bidefa kızıp bağırdıktan sonra ağladım bana hep çocuk gibi ağlıyorsun bu iş olmıcaksa boşanalım bile dedi ama ben eşimi seviyorum bide kızımın babası o ama kimse neler çektiğimi bilmiyor

kızlar bu sıcakta ütülerinizi nasıl yapıyorsunuz
yapıyorum yapıyorum bitmiyor

yaz mevsimi olduğu için dahada çok ütü çıkıyor.

ben hiç biriktirmiyorum o yüzden çok zor gelmiyor ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum

tatlım üzme kendini herkesin ayrı huyu var. annen oturmayada kalmayada gelecek öyle şey olur mu tek taraflı hep kendi ailesi olmaz bence evlilikte huzursuzluk olur. görümcen öyle dediğinde cevabını verseydin benim eşimin yanında dese cevap verir öyle şeylere ama ailesi hakkında hoşuma gitmeyen bişey söylesim bağırır küser azarlar yerin dibinede sokar, ama benim ailem hakkında bişey dese savunsam yine üstte çıkar. halbuki ben eşim diye bişey paylaşmak isterim yanlış anlar beni ama ailem bi yanlış yapsa bana söylese kim haklıysa öyle konuşurum. düzelir diye umut ediyorum beterinde beteri var. annene babana neden anne, baba demiyor ne diyor peki? sen konuştun mu neden söylemiyormuş? sende öyle de bakalım ne diyecek sana kısasa kısas yap. benim annemi telefonuna ismi yanınada hanım yazmış niye böyle yazdın dedim artık huzursuzluk çıkmasın diye bazı şeyleri görmemezlikten geliyorum.

görümcem benden 15 yaş büyük hep eşimle yaşamış eşimin parasını yemiş eşim hep onun çocuklarını sevmiş o yüzden çekemiyor biraz ve bana o sözü söylerken kendi kızını kucağına almış saçını başını okşuyordu o kadar ağrıma gittiki ben ilk evlendiğimden beri böyle hep laf söyler bana o kadar üzülüyorumki dayanamıyorum artık hamileliğim boyunca sırf onun yüzden kaç kere gözyaşı döktüm ben

bunun yaşla alakası yok akıl yaşta değil başta benim eşimle aramda 2 yaş var sinir ettiğinde bende ağlarım banada çocukmusun der hepsinde ayrı huy var takma kafana eşinede Allah akıl fikir versin boşanalım ne demek niye evlenmiş o zaman. görümcende ağır laf etmiş mecbur kıyafet alacağız Allah ne yazmış kimse bilemez söylenecek lafmı kendi çocuğuda var Allah korusun

sana biri bişey dedimi kim olursa olsun cevabını ver diyor ama ben kimseye laf söyleyemem biri bana bişey dese susar kalırım annem babam konusunu eşime söyledim kaç kere oda ben demiyorum ama senin gibide saygısız davranmıyorum dedi ona göre saygısız olmamda onların bana dediklerini gelip eşime söylemem onun gözünde saygısızda oldum çıktım eşim annemle babama siz diye hitap ediyo annem çok üzülüyo bu duruma kabullenemedi bizi diye bir sene oldu bir kere bile demedi

bende aşırı terliyorum ya eşim bile diyo seni ilk defa görüyorum böyle terlerken diye , kokuyosun mu demek istiyo anlamadım

canım normal bi insan böyle bişey söyleyemez zaten çekememezliği vardır, psikolojik sorunu vardır sen üzme kendini allah yukarda herkesi görüyor, sana öyle diyor ama kimsenin başına ne geleceği bilinmez. allah yine onun evlatlarını korusun. boşver mazlumun ahı çıkar bigün sabretmek lazım.. böyle insanlara gözyaşı dökmeye değmez...

bende aşırı terliyorum ya eşim bile diyo seni ilk defa görüyorum böyle terlerken diye , kokuyosun mu demek istiyo anlamadım

sırılsıklam oluyorum sanki saatlerce koşmuşum o derece cam açık olduğu halde yastık geceliğim sırılsıklam

bu ilk dediği laf değilki üstelik eşim onun çocuğunu o kadar seviyorki ben bile yeri geliyo kıskanıyorum tamam çocuk bu sevilir ama küçük çocuğun yanında tutar beni azarlar bidefa çocuğa bişeye dokunma dedim normal bişekilde bana demediğini bırakmadı eşim eşim ailesini benden çok seviyor sanırım hele bazen oluyorki eve daha uğramadan yukarı onların yanına uğruyo inş kendi çocuğu olunca böle davranmaz.

yalnız değilsin canım bende 9 yaşındaki yeğeni yüzünden laf yedim benim neler yaşadığımı Allah bilir. Allaha havale et sen üzülme

değmez ama ben biraz sulu gözüm heralde eşime görede çok alıngan ablan böyle dedi dediğimde sende herşeye alınıyorsun diyo

allah yardımcın olsun canım , keşke bu kadar yüklenmese sana

yalnız değilsin canım bende 9 yaşındaki yeğeni yüzünden laf yedim benim neler yaşadığımı Allah bilir. Allaha havale et sen üzülme

yine 9 yaşında büyükmüş bizimki daha 3 kızıma elbise alalım mı babası dediğimde rumeysayada alalım diyo kız 3 yaşında ama benden daha çok şey biliyo aynı annesine çekmiş yok dayıma dokunma yok şöle yapmasın dayı yengem gitsin istemiyorum daha neler neler geçen annesi bana bıraktı tam üç saat uyutmaya çalıştım ve en sonunda ağladım sinirden parmağında oynatıyo resmen bidefa buna çorba içicekmisin dedim evet dedi çorba yaptım verdim iç dedim hayır vazgeçtim dedi 3 yaşındaki çocuk bunu dermi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…