Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll
Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi
iyi geceler annecikler :)
sonunda ay başı münasebetiyle kotamı yenilediler çıt çıt telefondan bir saat yüklenmesini bekliyordum ohh be dünya varmış
biz bugün hem kasılmalıyız hem duygusalız hem de sıcaktann sürekli suların altında kalmak istiyoruz oğluşumla..
artık doğurmak istiyorum bana kalsa gideyim sezercik yapsınlar alayım kucağıma geleyim günler geçmiyor..
hamileliğin sefasını yeterince sürdüm artık cefa gibi geliyor..
doğsun artık da birazda anneliğin sefasını süreyim
valla başardıysan helal olsun.. Bende geçen aya kadar kendim alıyordum ama artık alamıyorummm.Kuaför yolu banada gözüktü mecburen allahtan kızın eli çok hızlı ve hafif yarım saatte komple aldı bitirdi.
Günaydın herkesee tüm bebişleree.. neden bu saatte uyaniyorum sanki bi açılıyo gözlerim cam gibi bi daha kapatmak ne mümkün bebekten sonra da uyku uyku die gezecez ama nafile..
Aramzda acele edenler mi var ben de onlardan bryim galiba ama korku da başladı ben de bol ua edyorum.. bu arada meryem suresi dogumu kolaylastryormus faydalanalm bence..
ben 5.30 dan beri ayaktayım o kadar uyurdum ki normalde şimdi hemen uyanıyorum, küçük tıkırdıyı duyuyorum. gözlerimden belli uykusuzluğum 1 de yattım ama hep kalktım gece boyunca
herkese gunaydınn:) gercekten artık az kaldı bnde korkuyorum... Rabbım hepımızı kolayca kurtarsın ıns.
kızlar dün bir ark konustum karındakı catlaklar ve sarkmalar icin doğum oncesı ve sonrası da kullanılan sabıt bel bantlı tasıyıcı kilot giyilıyormus. dogumdan sonra da karnımızı çabuk toparladıgını soyledı. korse takmak yerıne bunlardan kullanılıyor dedi. kararsız kaldım sızce gereklı mı? kullanan var mı???
herkese gunaydınn:) gercekten artık az kaldı bnde korkuyorum... Rabbım hepımızı kolayca kurtarsın ıns.
kızlar dün bir ark konustum karındakı catlaklar ve sarkmalar icin doğum oncesı ve sonrası da kullanılan sabıt bel bantlı tasıyıcı kilot giyilıyormus. dogumdan sonra da karnımızı çabuk toparladıgını soyledı. korse takmak yerıne bunlardan kullanılıyor dedi. kararsız kaldım sızce gereklı mı? kullanan var mı???
Naptin kiz beş buçuk da neee.. bi yolunu bulup uyumak lazım beden başka türlü dinlemiyor ayak şişim sadce uykuda geçiyor mesela uyku duasına mi çıksak ))ben 5.30 dan beri ayaktayım o kadar uyurdum ki normalde şimdi hemen uyanıyorum, küçük tıkırdıyı duyuyorum. gözlerimden belli uykusuzluğum 1 de yattım ama hep kalktım gece boyunca
Canm Allah yardmcn olsun bu sorn bende de olmstu ama nedeni havanin bi anda isinmasydi yedklern kesnlkle dolabn dışında olmiycakms bi de bulantya nar Ekşisi çok iyi geliyor tabi senin durum biraz ilersi ama dene cnm ne olur ne olmaz iyi gelebilirMerhaba kizlar 3 gündür hic halim yok sali günü bulanti ve kusmayla uyandim 2saatte 3kez ve her yedigimi cikarinca dogru doktora 1kg.lik serum bagladilar sabah 11de gittim aksam 7de ciktim dahiliyeye de yolladi doktorum sadece idrar yollarinda iltihap cikti sebebi o olmali dedi doktorlar bu sabah yine cikardim gece hep mide yanmasiyla uyaniyorum ustelik hala calisiyorum haftalik izinlerim bitti bugün ekstradan izin istedim yarın yine dogru işee
Canm Allah yardmcn olsun bu sorn bende de olmstu ama nedeni havanin bi anda isinmasydi yedklern kesnlkle dolabn dışında olmiycakms bi de bulantya nar Ekşisi çok iyi geliyor tabi senin durum biraz ilersi ama dene cnm ne olur ne olmaz iyi gelebilir
Anlaşılıyor ki hamilelikte son aylar ilk aylar kadar mide ve uyku Bozukluğu oluyor dana neler gorcez )) Rabbim yardmcmiz olsun..
Kızlar Merhaba, bişey sorucaktım.
3-4gündür karnım inanılmaz sertleşiyor.Daha öncede ara ara oluyordu. doktora sormuştum yorgun olunca olur demişti. ama şimdi hem sert. Pazrtesi doktora gideceğim ama önce size bi danışmak istedm. normalmi bu durum?
Hayırli sabahlar kizlar.Kızlar hamileliğim 5'5 ayı eşim yanımda yoktu geldi yarın tekrar gidecek 26 ağustos sezaryan tarihimiz eğer kızım acele ederse eşim yanımda olamayacak lùtfen dua edin sağ salim zamanında doğsun doğumda yanımda olsun istiyorum.
günaydın canlarıım. kızlar üzüldüm yaa siz niye uyuyamıyorsunuz sıcaklardanmı?ben sahura kadar oturuyorum genel de eşimi yalnız bırakmamak için bir de bizim gece oturmalarımız meşurdur sonra ben sahurda bir yatıyorum bu saatlerde bazen daha geç uyanıyorumama biz kayserinin ilçesinde yaşıyoruz burası çokkkkkk serin balkonda üşüyosun burda belki o yüzden rahat yatıyorumdur
ben de kayseride yaşıyorum canım, hangi ilçeyse söyle de gelelim yaa patlıyoruz sıcaktan:26::26:
Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll
Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi
Merhaba kizlar 3 gündür hic halim yok sali günü bulanti ve kusmayla uyandim 2saatte 3kez ve her yedigimi cikarinca dogru doktora 1kg.lik serum bagladilar sabah 11de gittim aksam 7de ciktim dahiliyeye de yolladi doktorum sadece idrar yollarinda iltihap cikti sebebi o olmali dedi doktorlar bu sabah yine cikardim gece hep mide yanmasiyla uyaniyorum ustelik hala calisiyorum haftalik izinlerim bitti bugün ekstradan izin istedim yarın yine dogru işee
benim görümcem Adana da, tayinleri çıktı. hamile kaldı ve kontrolleri ile doğumu Özel Ceyhan Çınar Hastanesi Dr.Ayşe Hümeyra Yıldırım
valla cnm arkadas doğumdan once de kullanılıyor dedi cok sertse rahatsızlık verir mı dıye de dusunmeden edemedım. ama baya toparlıyormus. doğumdan sonra sarkma da oluyorsa , bastan onlemını almak lazm.canm ben aldım bıtane beli yüksek ama cok sert bır dokusu var ben sezeryan olacagım o yuzden 2 aydan once kullanacagımı sanmıyorum esnemıo bıle.ama yıne de sormak lazm dogum yapanlara