2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese gunaydınn:) gercekten artık az kaldı bnde korkuyorum... Rabbım hepımızı kolayca kurtarsın ıns.
kızlar dün bir ark konustum karındakı catlaklar ve sarkmalar icin doğum oncesı ve sonrası da kullanılan sabıt bel bantlı tasıyıcı kilot giyilıyormus. dogumdan sonra da karnımızı çabuk toparladıgını soyledı. korse takmak yerıne bunlardan kullanılıyor dedi. kararsız kaldım sızce gereklı mı? kullanan var mı???

Hayırli sabahlar kizlar.Kızlar hamileliğim 5'5 ayı eşim yanımda yoktu geldi yarın tekrar gidecek 26 ağustos sezaryan tarihimiz eğer kızım acele ederse eşim yanımda olamayacak lùtfen dua edin sağ salim zamanında doğsun doğumda yanımda olsun istiyorum.

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi

Allah hayırli uzun omür versin inşallah hepsine eve çikmışsınız sanırım bebişin resimlerini bekliyoruz annesi :)

Vakti zamanı vardir annesi az daha sabır berde sürekli dua eddiyorum insallah 38 haftaya kadar falan sabreder diye.

Ben şimdiye kadar ozel bölge için hiç gitmedin ve kasılmalarf var tetikler diye kokuyorum

ben 5.30 dan beri ayaktayım o kadar uyurdum ki normalde şimdi hemen uyanıyorum, küçük tıkırdıyı duyuyorum. gözlerimden belli uykusuzluğum 1 de yattım ama hep kalktım gece boyunca

Uyku problemi bendede hat safhada ne olacak bilmiyorum

Hiç fikrim yok eğer net bilgi edinirsen bizimlede paylaş

canm ben aldım bıtane beli yüksek ama cok sert bır dokusu var ben sezeryan olacagım o yuzden 2 aydan once kullanacagımı sanmıyorum esnemıo bıle.ama yıne de sormak lazm dogum yapanlara

Merhaba kizlar 3 gündür hic halim yok sali günü bulanti ve kusmayla uyandim 2saatte 3kez ve her yedigimi cikarinca dogru doktora 1kg.lik serum bagladilar sabah 11de gittim aksam 7de ciktim dahiliyeye de yolladi doktorum sadece idrar yollarinda iltihap cikti sebebi o olmali dedi doktorlar bu sabah yine cikardim gece hep mide yanmasiyla uyaniyorum ustelik hala calisiyorum haftalik izinlerim bitti bugün ekstradan izin istedim yarın yine dogru işee

ben 5.30 dan beri ayaktayım o kadar uyurdum ki normalde şimdi hemen uyanıyorum, küçük tıkırdıyı duyuyorum. gözlerimden belli uykusuzluğum 1 de yattım ama hep kalktım gece boyunca
Naptin kiz beş buçuk da neee.. bi yolunu bulup uyumak lazım beden başka türlü dinlemiyor ayak şişim sadce uykuda geçiyor mesela uyku duasına mi çıksak ))

Canm Allah yardmcn olsun bu sorn bende de olmstu ama nedeni havanin bi anda isinmasydi yedklern kesnlkle dolabn dışında olmiycakms bi de bulantya nar Ekşisi çok iyi geliyor tabi senin durum biraz ilersi ama dene cnm ne olur ne olmaz iyi gelebilir
Anlaşılıyor ki hamilelikte son aylar ilk aylar kadar mide ve uyku Bozukluğu oluyor dana neler gorcez )) Rabbim yardmcmiz olsun..

Kızlar Merhaba, bişey sorucaktım.
3-4gündür karnım inanılmaz sertleşiyor.Daha öncede ara ara oluyordu. doktora sormuştum yorgun olunca olur demişti. ama şimdi hem sert. Pazrtesi doktora gideceğim ama önce size bi danışmak istedm. normalmi bu durum?

Ne yiyip ne icecegimi bilemiyorum zaten bnm bulantilarim ilk aylar da cok siddetliydi ve 5.ay bitene kadar devam etti simdi yine yasamak istemiyorum yaa artik bebegimi de etkiliyor tansiyonum düşüyor yavrumun hareketleri de azalıyor

canım benim dr umda yorulunca çok oturunca çok ayakta kalınca olur demişti.böyle durumlarda dinlen geçer geçmezse ararsın demişti.

ben ilk defa duydum, hiç bir fikrim yok, ayrıntılı bilgi edinebilirsen bizimle de paylaş lütfen.

canım inş. Allah gönlüne göre verir. eşin yanındayken bebeğini kucağına alırsın.

günaydın canlarıım. kızlar üzüldüm yaa siz niye uyuyamıyorsunuz sıcaklardanmı?ben sahura kadar oturuyorum genel de eşimi yalnız bırakmamak için bir de bizim gece oturmalarımız meşurdur sonra ben sahurda bir yatıyorum bu saatlerde bazen daha geç uyanıyorumama biz kayserinin ilçesinde yaşıyoruz burası çokkkkkk serin balkonda üşüyosun burda belki o yüzden rahat yatıyorumdur

ben de kayseride yaşıyorum canım, hangi ilçeyse söyle de gelelim yaa patlıyoruz sıcaktan:26::26:

ben de kayseride yaşıyorum canım, hangi ilçeyse söyle de gelelim yaa patlıyoruz sıcaktan:26::26:

sence kayserinin en serin yeri neresidir erciyes in etekleri develideyiz.akşam oldu mu dışarısı soğuk burda yaa ama kayseri merkezdeysen sıcaktır geçen yıl bizde ordaydık çok sıcaktı yaa.bu arada kayseriden birinin olmasına sevindim hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim?ben hümadayım akif beye gidiyorum

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi

ooo taze annemiz gelmiş canım ii olmanıza çok sevindim ne güzel sütünde geliyomuş RABBİM analı babalı sağlıklı güzrl günlerde büyümeyi nasip etsin fıstıgına ama azıcık yaşadıklarını paylaş göbeği düştü mü mesela bakımını nasıl yaptın ilk banyosu nasıldı aydınlat bizi azcık

tatlım çok geçmiş olsun sıcaklarda çok zor bi durumdur eminim benim de hala sabhları biraz zor oluyor ama çıkarmıyorum çok dikkat et

canm ben aldım bıtane beli yüksek ama cok sert bır dokusu var ben sezeryan olacagım o yuzden 2 aydan once kullanacagımı sanmıyorum esnemıo bıle.ama yıne de sormak lazm dogum yapanlara
valla cnm arkadas doğumdan once de kullanılıyor dedi cok sertse rahatsızlık verir mı dıye de dusunmeden edemedım. ama baya toparlıyormus. doğumdan sonra sarkma da oluyorsa , bastan onlemını almak lazm.

Herkesciklere selamlar arkadaşlar dün annemden geldim evde çamaşır birikmiş beyazlar dün akşam 10'da balkona astım sabaha toplarım diye sabah bir yağmur bastırdı kuruyan çamaşırlar tekrar ıslandı ne üzüldüm yıkamak sorun değilde koca göbekle zor asmıştım oflaya oflaya topladım tekrar attım makinaya artık dışarı asmam içerde kurur çok yoruldum

arkadaşlar hastane geceliğini internetten alan var mı? Varsa hangi siteden aldınız. Hala geceliğim yok ve işin kötü tarafı alışverişe çıkıp alacak gücüm yok İnanılmaz wc sorunu yaşıyorum, dışarıya çıkmam ölüm oldu artık, sürekli tuvaletim geliyor:/ geldiği anda zaten alışveriş bitmiş oluyor:)

Allpın nasılsın canım bebiş nasıl özledik seni arayı fazla açma sen aldın minnoşu kucağına darısı bizim başımıza inşallah...

arkadaşlar belim ve sırtım cok agrıyo
işyerındeyım hep otururz vaziyette
ne yapsam bilemiyorum
akşam olsa da evıme gitsem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…