2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o kıyafet meselesindede benzer şeyler yaşadım inan ki burda herkesin yaşadığı üzüldüğü şeyler mutlaka vardır. inşaallah düzelir

3 gündür kasıklarım çok ağrıyor sanki adet sancısı gibi normal mi acaba ?

pazar anneme gittim 3 gün kaldım orda. pazartesi adet olucam gibi ağrı başladı salı günü öğlen 12 de başladı gece ağrım azaldı annemlerde korktu ve o günden beri elim ayaklarımda şiş

kızlar hasta bezinden bahsetmişsiniz bende hasta bezi aldım.zaten bulunduğum yerdeki hastane de hasta bezi istiyor doğuma giderken hasta bezi bantlı mı yoksa kilot şeklinde almakta kararsız kalmıştım ama kilot şeklinde olan dikişlerde zorluyormuş istediğin ayarda bantlılar gibi gevşetemediğin için ben kenarlı bantlı olandan aldım.

pazar anneme gittim 3 gün kaldım orda. pazartesi adet olucam gibi ağrı başladı salı günü öğlen 12 de başladı gece ağrım azaldı annemlerde korktu ve o günden beri elim ayaklarımda şiş

ayaklarım anormal şişlikte üstüne basamıyorum ellerimde şuan öyle zor yazıyorum parmaklarımı açıp kapatmakta zorlanıyorum yani saglık ocağında hemşireye söyledim ama hiçbi cevap alamadım

bende alıcam kararsızdım kilot şeklinde olandan almayalım o zaman. o bezler çok mu kaba duruyor gecelikten belli oluyor mu acaba?

Çalışan arkadaşlar artık izne çıkın yazık ya bu sıcakta ben evde zor duruyorum Allah yardımcınız olsun
Yeni izin yasasi onaylanmadiki canim daha ücretsiz izne ayrilacak durumum da yok mecbur caliscam ben

Ben de calismak zorundayım Beylikdüzünden Bayrampasaya gidiyorum metrobusle yer vermemelerini gectim binerken öküz gibi itiyorlar bir de bazen benim de sinirden aglayasim geliyor

ayaklarım anormal şişlikte üstüne basamıyorum ellerimde şuan öyle zor yazıyorum parmaklarımı açıp kapatmakta zorlanıyorum yani saglık ocağında hemşireye söyledim ama hiçbi cevap alamadım

ben bugün sağlık ocağındaydım iyimisin diye sordu ellerim falan şiş dedim normal son zamanlar dedi. tuzlu yeme deme zaten yemiyorum dedim ne çok hareketsiz kal nede kendini çok yor dedi. ben son 1 haftadır yoruldum ondanda çok şişti sanırım bide artık vakit yaklaştı inşaallah. 1 haftaya kadar giydiğim ayakkabımda olmadı ayağıma

evet çok komik bende üstüne basmaya başladım resmen :)

evet canım sorma ya bende beylikdüzündeyim annem karşı tarafta ona gitmek için metrobüsle geçtiğimde çok sinirleniyordum arkadan bi ittiriyorlar hamile olduğumuda görüyorlar boş yer ver ben oturacakken koşup hemen kapıyorlardı sinir olmuştum:))) şimdi başka gidiş yolu buldum 2 seferdir öyle gittim anneme oturdum rahat ettim

bende alıcam kararsızdım kilot şeklinde olandan almayalım o zaman. o bezler çok mu kaba duruyor gecelikten belli oluyor mu acaba?

yok canım belli olmuyomuş kilotsuz olanlar için diyorum ama ben alırken bir türlü bulamadım orta boyunu büyük boy aldım bulabilirseniz orta boy alın

canım ben dikişleri zorladığını bilmiyodum dün kararsız kaldım hatta markette elime bir onu aldım bir diğerini en son normal olanından aldım iyi olmuş o zaman

kızlar kızıma bir türlü isim bulamıyoz şimdi açelya sıcak gelmeye başladı babasına da bana da ama söylemesi zor bişey olsun istemiyorum çevremdekiler söylemesi zor diyen oldu sizce nasıl açelya ismi

geçen bi arkadaşımız hastane çıkışını daha almadığını ve özellikle kırmızı istediğini söylemişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama.. nette gezerken mar...foni sitesinde baby room adlı bi kampanyanın iki tane kırmızı çok cici hastane çıkışı var.. eğer hala almadıysan canım ve netten alışveriş yaparım diyorsan bi bak çok tatlılar. özellikle uğur böcekliye bayıldım..senin için resmini ekliyorum

kızlar çantamı hazırladım eksik varmı bi bakarmısınız? bebeğim için hastane çıkışı ama hemşireye vereceğimi ve bezini ayrı koydum yazdım üstüne, diğer parçalarını ve ayrıyeten başka zıbın eldiven ve şapka takımı koydum,çorap, 2 tane battaniye biri hastane çıkışı diğeri örgü onu portbebenin içine koydum çünkü çok sert içi, 15 tane bez ve ıslak mendil
benim çantamdakiler gecelik, gecelik sabahlık, pijama yakımı sabahlıklı, farklı renklerde yazma,3 tane kilot,terlik ama çantaya koymadım hastaneye onla giderim diye, sabun, kağıt havlu normal havlu koymadım,ped ama normalmiş evdeki işe yaramasada koydum sonuçta hasta bezi alıcam, emzirme sütyeni ve atleti, kirli için poşet, şal, çorap,göğüs pedi, kişisel bakımları ve hırkamı başka çantaya koyacağım sığmadı zaten makyaj malzemesi götürmem herhalde o an aklıma gelmez sanırım zaten makyaj çok nadir yaparsamda hafif yaparım artık evimde süslenirim:))) bide eve dönüş için elbise koymakta kararsızım muhtemelen arabayla dönerim gecelik uzun zaten hırkamda uzun olacak koymam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…