allah yardımcın olsun canım , keşke bu kadar yüklenmese sana
yine 9 yaşında büyükmüş bizimki daha 3 kızıma elbise alalım mı babası dediğimde rumeysayada alalım diyo kız 3 yaşında ama benden daha çok şey biliyo aynı annesine çekmiş yok dayıma dokunma yok şöle yapmasın dayı yengem gitsin istemiyorum daha neler neler geçen annesi bana bıraktı tam üç saat uyutmaya çalıştım ve en sonunda ağladım sinirden parmağında oynatıyo resmen bidefa buna çorba içicekmisin dedim evet dedi çorba yaptım verdim iç dedim hayır vazgeçtim dedi 3 yaşındaki çocuk bunu dermi sence
o kıyafet meselesindede benzer şeyler yaşadım inan ki burda herkesin yaşadığı üzüldüğü şeyler mutlaka vardır. inşaallah düzelir[/Q
rabbime hep dua ediyorum biri bana bişey dediğinde her ne kadar üzülsemde yinede onlarla değil eşimle yaşıyorum ben diyorum ama oda onları tutunca yalnız kalıyorum işte inş bebeğim doğunca herşey yoluna girer
o kıyafet meselesindede benzer şeyler yaşadım inan ki burda herkesin yaşadığı üzüldüğü şeyler mutlaka vardır. inşaallah düzelir[/Q
rabbime hep dua ediyorum biri bana bişey dediğinde her ne kadar üzülsemde yinede onlarla değil eşimle yaşıyorum ben diyorum ama oda onları tutunca yalnız kalıyorum işte inş bebeğim doğunca herşey yoluna girer
inşaallah canım bazı tanıdıklar var kızın ailesi soğuk olur damatları hem karısına hem ailesine o kadar ilgilidir ki, bazıları maddi olarak iyi değildir eşleri evlenince sıcak sudan soğuk suya sokmaz, ama ailesi iyi olup evlatları gibi hem maddi hem manevi destek olurlar yinede damat onları sevmez saygı göstermez karısınıda azarlar etmediğini bırakmaz neden sizce böyle kızlar ben cevabını bulamıyorum?????
3 gündür kasıklarım çok ağrıyor sanki adet sancısı gibi normal mi acaba ?
inşaallah canım bazı tanıdıklar var kızın ailesi soğuk olur damatları hem karısına hem ailesine o kadar ilgilidir ki, bazıları maddi olarak iyi değildir eşleri evlenince sıcak sudan soğuk suya sokmaz, ama ailesi iyi olup evlatları gibi hem maddi hem manevi destek olurlar yinede damat onları sevmez saygı göstermez karısınıda azarlar etmediğini bırakmaz neden sizce böyle kızlar ben cevabını bulamıyorum?????
evet işte çözemiyorum bende :) benim ailem o kadar iyiki ona karşı oda farkına varır inş ilerde
evet işte çözemiyorum bende :) benim ailem o kadar iyiki ona karşı oda farkına varır inş ilerde
galiba iyiye kötü dengeliyor birbirini:)))
pazar anneme gittim 3 gün kaldım orda. pazartesi adet olucam gibi ağrı başladı salı günü öğlen 12 de başladı gece ağrım azaldı annemlerde korktu ve o günden beri elim ayaklarımda şiş
kızlar hasta bezinden bahsetmişsiniz bende hasta bezi aldım.zaten bulunduğum yerdeki hastane de hasta bezi istiyor doğuma giderken hasta bezi bantlı mı yoksa kilot şeklinde almakta kararsız kalmıştım ama kilot şeklinde olan dikişlerde zorluyormuş istediğin ayarda bantlılar gibi gevşetemediğin için ben kenarlı bantlı olandan aldım.
Yeni izin yasasi onaylanmadiki canim daha ücretsiz izne ayrilacak durumum da yok mecbur caliscam benÇalışan arkadaşlar artık izne çıkın yazık ya bu sıcakta ben evde zor duruyorum Allah yardımcınız olsun
walla canım kimsenin içinin sızladığı vs yok. yaklaşık on gündür felan işe eşim gelip götürüyor benim. geçtiğimiz pazartesi akşamı isyerinde iftar vardı gelemedi. mecburen iş başa düştü. eve gitmek için iki alternatifim var ilkinde 2 otobüsle gidiyorsun, ikincisi tek vesait ama yol çok uzun sürüyor ve dolmuş çok bekliyorsun ama dolmuşa bindikten sonrası rahat. genelde ilkini kullanıyorum. 18.30 gibi işten çıktım ilk alternatifi denedim otobüsler dolu geliyor insanlar hucüm ediyorum binmek mümkün değil. mecburen ikinci alternatifi deneyeyim dedim. üsküdara gittim bir sürü sıra var, sıranın en arkasına geçtim. bekliyorum, gelen dolmuş 8 kişi alıyor, yarım saat felan bekledim öyle ayakta.. son bir dolmuş geldi benden sonraki adam benim halimi göre göre son kişi olarak gitti bindi dolmuşa. ben bi anda bakakaldım. adama ayrı kızdım, kendime bişey söyleyemediğim için ayrı kızdım.. sinirden ağlayacak poziyona geldim, neyse sonraki dolmuşa bindim evin orada söföre inecek var inecek var diyorum o da beni baya ilerde indirdi mi... eve vardım saat 20.30 olmuş, ayaklar davul, terden sıcaktan ölüyorum, sinirler tavan yapmış. ağlaya ağlaya banyo mu yaptım yattım. o gün bütün insanlardan nefret ettim.. zaten öncesinde de otobüsle gelip gittiğim için altyapı oluşmuştu, seni karnı burnunda görüp görmezden gelen insanlar yüzünden.. aklıma geldi yine kızdım kendime, o adamı indirmediğim için.. bir güzel rezil etmek vardı onu ama ben bakakaldım
ayaklarım anormal şişlikte üstüne basamıyorum ellerimde şuan öyle zor yazıyorum parmaklarımı açıp kapatmakta zorlanıyorum yani saglık ocağında hemşireye söyledim ama hiçbi cevap alamadım
ben bugün sağlık ocağındaydım iyimisin diye sordu ellerim falan şiş dedim normal son zamanlar dedi. tuzlu yeme deme zaten yemiyorum dedim ne çok hareketsiz kal nede kendini çok yor dedi. ben son 1 haftadır yoruldum ondanda çok şişti sanırım bide artık vakit yaklaştı inşaallah. 1 haftaya kadar giydiğim ayakkabımda olmadı ayağıma
Yeni izin yasasi onaylanmadiki canim daha ücretsiz izne ayrilacak durumum da yok mecbur caliscam ben
Ben de calismak zorundayım Beylikdüzünden Bayrampasaya gidiyorum metrobusle yer vermemelerini gectim binerken öküz gibi itiyorlar bir de bazen benim de sinirden aglayasim geliyor
bende alıcam kararsızdım kilot şeklinde olandan almayalım o zaman. o bezler çok mu kaba duruyor gecelikten belli oluyor mu acaba?
kızlar hasta bezinden bahsetmişsiniz bende hasta bezi aldım.zaten bulunduğum yerdeki hastane de hasta bezi istiyor doğuma giderken hasta bezi bantlı mı yoksa kilot şeklinde almakta kararsız kalmıştım ama kilot şeklinde olan dikişlerde zorluyormuş istediğin ayarda bantlılar gibi gevşetemediğin için ben kenarlı bantlı olandan aldım.