2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsecikler yok muş.... gecenin 3 de uykum kaçtı ter boşalıyor soğuk soğuk uyuyamıyorum varmı benim gibi şerbet tenceresine girip çıkmış her yerim yapış yapış:KK5::KK5::KK5:

Fadiyez bende burdayim canim sicaktan bunaldim iyice birde agda isiyle ugrastim gece gece :)
Kuafore birtek ozel bolgeyi yaptirayim dedim uzun sure yatinca kuaforde fena oldum gecen sefer ama boyle de pek kolay olmadi surekli mola verdim karnim kasilip durdu..

günaydın millettttttttttt uyanın artık bebicikler acıktıııııı..

eee kızlar temmmuzuda bitirdik allah ın izniyle...geri sayı başladı artık bizim için..hadi hayırlısı...

günaydın millettttttttttt uyanın artık bebicikler acıktıııııı..

eee kızlar temmmuzuda bitirdik allah ın izniyle...geri sayı başladı artık bizim için..hadi hayırlısı...

günaydınnn canım.Temmuz bitmez gibi geliyordu bitti:) ağustosun yarısıda bayram telaşı ile geçicek. aşağı yukarı 1 ayımız kaldı artıkkkkk...... :)

kızlar böbrek ağrısı çeken varmı iki gündür sağ böbreğimde hafif ağrı var büyüme oluomuş geçici doktora gitsemmiki karar veremedim

Fadiyez bende burdayim canim sicaktan bunaldim iyice birde agda isiyle ugrastim gece gece :)
Kuafore birtek ozel bolgeyi yaptirayim dedim uzun sure yatinca kuaforde fena oldum gecen sefer ama boyle de pek kolay olmadi surekli mola verdim karnim kasilip durdu..

valla başardıysan helal olsun.. Bende geçen aya kadar kendim alıyordum ama artık alamıyorummm.Kuaför yolu banada gözüktü mecburen allahtan kızın eli çok hızlı ve hafif yarım saatte komple aldı bitirdi.

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll :KK16::KK16::KK16:

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi :KK16::KK16::KK16::KK16:

maşallah canımm maşallah.. :nazar::nazar: darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş.

iyi geceler annecikler :)
sonunda ay başı münasebetiyle kotamı yenilediler çıt çıt telefondan bir saat yüklenmesini bekliyordum ohh be dünya varmış :KK70:
biz bugün hem kasılmalıyız hem duygusalız hem de sıcaktann sürekli suların altında kalmak istiyoruz oğluşumla..
artık doğurmak istiyorum bana kalsa gideyim sezercik yapsınlar alayım kucağıma geleyim günler geçmiyor..
hamileliğin sefasını yeterince sürdüm artık cefa gibi geliyor..
doğsun artık da birazda anneliğin sefasını süreyim :KK76:

şişt şisşt sakin ol. dur bakalım bi dr amcanın verdiği süreye kadar doğurmak yok..

sağlık ocağından geldim şimdi giderken minibüsle gelirken yayan geldim ama bittim. 20 gündür ayaklarımı zor atıyorum artık. belki bütün gün yatsam bir tek yürüyüş yapsam böyle olmayacak ama ev işi, yemek olunca artık dayanılmaz oluyor. yarın sonuçları alıcam inşaallah

Günaydın herkesee tüm bebişleree.. neden bu saatte uyaniyorum sanki bi açılıyo gözlerim cam gibi bi daha kapatmak ne mümkün bebekten sonra da uyku uyku die gezecez ama nafile..
Aramzda acele edenler mi var ben de onlardan bryim galiba ama korku da başladı ben de bol ua edyorum.. bu arada meryem suresi dogumu kolaylastryormus faydalanalm bence..

Günaydın herkese...Gününüz güzel geçsin kızlar.Geri sayımda günler azalıyor gitgide.İkinci doğumum olmasına rağmen ben de hem heyecanlanıyorum, hem korkuyorum, hem sabırsızlanıyorum....Ne karman çorman duygular.....

Günaydın herkesee tüm bebişleree.. neden bu saatte uyaniyorum sanki bi açılıyo gözlerim cam gibi bi daha kapatmak ne mümkün bebekten sonra da uyku uyku die gezecez ama nafile..
Aramzda acele edenler mi var ben de onlardan bryim galiba ama korku da başladı ben de bol ua edyorum.. bu arada meryem suresi dogumu kolaylastryormus faydalanalm bence..

ben 5.30 dan beri ayaktayım o kadar uyurdum ki normalde şimdi hemen uyanıyorum, küçük tıkırdıyı duyuyorum. gözlerimden belli uykusuzluğum 1 de yattım ama hep kalktım gece boyunca

X