2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbul Pendik Bölge Hastanesi Dr. Mustafa Özbek ile doğum yapacağım

Normal doğum tarihim 12 Eylül ama doktorum 5 Eylül'e kadar senden normal doğum bekliyorum.
Normal olmazsa açılmada olmazsa sezeryanla yaparsın dedi. Seninki tüp bebek hassas bebek dedi.
Bu durumu asıl tüp doktoruma sorduğumda ilgisi yok normal yaparsın tüp bebek hassas sezeryanla olacak diye bir kural yoktur demişti.

nasilsiniz hersey yolundadir insallah biz cok sukur iyiyiz dun ebemizle gorusmemiz vardi kalp atislari normaldi kizim yukarida ve basi ve poposu ayni izada yatiyormus elleri ve ayaklari asagi dogruymus:)daha donuk degil bakalim nezaman donecek sabirsizlikla bekliyorum ebemiz pozizyonu elleriyle kontrol etti benim icim hic rahat degil bende ozelden ultrason randevusu aldim dahada bekleyemeyecegim yavrumu enson 6 mayista gormustum simdi biraz hasretim dinsin sonrasi doguma insallah

tatlim benimkiside tup bebek 12. haftaya kadar cok onemliler sonradan normal gebelik sifatina giriyorsun onun icin insallah normal dogurursun bizimkiler normal yani

kızlar merhaba annemdeyim geçmişi fazla okuyamadım inşaallah herkes iyidir. benim elim, ayağım, dudaklarım şiş ve karnım çok düştü annem kardeşim doğum çökmüş yüzüne dediler. ve bana çok yakın geliyor bakalım çok terliyorum ve adet ağrısı çekiyorum bakalım neler olacak kendinize bebeğinize dikkat edin.

Allah zorluklarımızı kolaylaştırsın inş. bebişim fazla bilmiş teyzesi önceden gelcem diye tutturdu:) sağlıkla gelsinde nasıl gelir gelsin

tskler canım rabbım bı sancıda kurtarsın bızlerı ıns

nasılsınız
drdan geldık bızde bebegım 2 kılo olmus ama bana nedense hala kılosu az gelıyo
sukur sımdılık hersey yolunda suyumuz da ıyımıs ıns erken gelmeyecek

Son düzenleme:
HATUNLAR HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPACAKSINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM. Bİ YAZSANIZ YA:)
BEN GÜNEŞLİ MEDICINE HOSPITAL- Dr.FATMA KASAPOĞLU Tarih 13.08.2013 İNŞALLAH

canım senin sezeryan sanırım araızda bir gün var doğum tarihin erken gibi geldi bana tam olarak kaç haftalıkken sezeryana alınacaksın...
ben daha sezeryan için gün almadım bayramdan sonra die düşünüyodum ama senin tarihi görünce bu hafta gideyim diyorum gün almaya
ankara zekai tahir burak eğitim ve araş.hastanesi dr. hasan şahin

Ayy canım bugün şaşkınlığım üzerimde benim, raporun fotokopisini çektim hadi dedim özel bilgileri gizleyeyim, sonuçta foruma üye olmayanlar bile yazdıklarımızı okuyabiliyor. Kapalı bir grup değil kk. Sen tut fotokopiyi daksil yapacağına orjinali yap :S, başımdan aşağı kaynar su döküldü farkedince Acaba aslına ihtiyacım olur mu ki yenisini çıkartsam mı, yok yani yaptığım şaşkınlığa inanamıyorum. Oturup ağlıycam resmen (

Canım bence senin bebişin durumu daha iyi, bende şeker olduğu için sanırım benimki biraz büyük oldu, bu şekilde kilo alımına devam edersede benim için sezeryan zorunlu görünüyor. Tamda normal doğurabilirim şeklinde cesaret gelmişti. O yüzden hiç canını sıkma seninki aslında normal olan:) Beni 3 hafta sonraya tekrar çağırdı o zaman nts ye bağlayacakmış. Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için. Bizim muhasebecinin istediği format senin raporun gibi aynı. Adam bu şekilde olmalı diyor başka bişi demiyor. Zaten bizim muhasebeci biraz kati kurallıdır. Vardır kafasında bikaç format çıkmaz inatla onun dışına.

hastanenin standart raporu odur.
bende burada aynı şeyi sormuştum
verdim raporumu
yaklaşık 2 haftadır da çalışıyorum

Canım valla içimi rahatlattın, anladığım kadarıyla zaten sgk ya bildiriyi hastahaneler yapıyor değil mi? Muhasebeci hiçbir yere bildiride bulunmuyor bide mevcut yazıyı beğenmiyor. Benim rapor ekteki bu arada.

Eklentiler

• $rapor.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 40

cnım sen ıstege baglı mı sezeryan olacaksın

evet hastane giriş yapıyor sistemden
bazı hastanelerde çıktı bile vermiyorlarmış
ama dikkat et, bir dahaki ay sgknı kontrol et, muhasebe yanlışlıkla çıkışını falan vermesin
en çok yapılan hata oymuş

arkadaşlar bu hafta herkes heyecanlı galiba.. buraya gelene kadar hiç bi şeym yoktu bi anda bebişim erkn doğucakmş gi hissetmeye başladım..
şu face deki gruba ben de katıldım ama onaylanmadı doğru grup mu acaba..
benm de dr randevum cuma günü bi çatı muayene olayndan bahsetti ama ne zamn yapıcak söylemedi, hazrlıklı mı gtsem napsam şaşırdım kaldım, bu hafta mı oluyo çatı muayenesi ???

Kizlar bebisimin cok hareketli birzamaninda videoya cektim gobegimi de actimo kadar net ki bacaklari falan karnimda gezdiriyor ittiriyor.cok guzeel tavsiye ederim ani kalir.videoyu paylasmak istedim ama boyutu buyuk olunca paylasilamiyor

ben sordum doğumdan on gun once yapacağım dedi.eylul başı 39. haftada dedı.ben tırsıyorum muayeneden:26:

Saol canım takip ederim, valla bu devlet işlerinden nefret ediyorum. En ufak bir raporda bile ne çok sorun çıkartıyorlar böyle .

Canım benim doktorum 37. haftada yapacağını söyledi çatı muayenesini. Ama tabi belki doktordan doktora zamanı değişiklik gösterebiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…