İstanbul Pendik Bölge Hastanesi Dr. Mustafa Özbek ile doğum yapacağım
Normal doğum tarihim 12 Eylül ama doktorum 5 Eylül'e kadar senden normal doğum bekliyorum.
Normal olmazsa açılmada olmazsa sezeryanla yaparsın dedi. Seninki tüp bebek hassas bebek dedi.
Bu durumu asıl tüp doktoruma sorduğumda ilgisi yok normal yaparsın tüp bebek hassas sezeryanla olacak diye bir kural yoktur demişti.
EGELGEÇ,AYŞE VE SONGÜL kardeşlerim çok çok geçmiş olsun,sabırsız bebişlerimiz belli ediyor kendilerini,hayırla sağlıkla gelsinler inş. hepsi de kendinize dikkat edin sizler daha yaklaştınız artık doğuma,dua edelim birbirmize inş.
EGELGEÇ,AYŞE VE SONGÜL kardeşlerim çok çok geçmiş olsun,sabırsız bebişlerimiz belli ediyor kendilerini,hayırla sağlıkla gelsinler inş. hepsi de kendinize dikkat edin sizler daha yaklaştınız artık doğuma,dua edelim birbirmize inş.
HATUNLAR HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPACAKSINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM. Bİ YAZSANIZ YA:)
BEN GÜNEŞLİ MEDICINE HOSPITAL- Dr.FATMA KASAPOĞLU Tarih 13.08.2013 İNŞALLAH
aydaaa o zaman izne ayrılacağın tarih niye bugünün tarihi. Sen bi hastane ile görüş . Ben bu tarihe kadar çalşabilir raporu istiyordum de. Aramamızda o tarz rapor alanlar var bi scan edip atarmsınız. Kadın karşılaştırsın
canım maşallah bebişine. Seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor.. benim bebişin kilosu az çıktı, üzüldüm haftasına göre iyi dedi dr gerçi. bazı anneler ne yapsalarda bebek yapısı gereği kilo almıyor vs dedi rahatlatmaya çalıştı. 1950 gr 45 cm miş kuzum.. boyumuz uzun maşallah. suyumuz vs iyi çıktı ne içiyorsan aynen içmeye devam et dedi :) , nst ye bağladılar nst sonuçlarım da iyi çıktı. çalışabilir raporumu aldım.
Doğum öncesi çalışabilir raporu yazıyor başında. senin için raporumu yazayım.. .".. dosya numaralı ... isimli hastanın yapılan muayenesinde 32 haftalık tekil gebeliği olup doğumuna 8 hafta vardır. doğum öncesi yasal izne hak kazanmıştır. kendi isteği üzerine 37. haftaya 30.07.2013 tarihinden itibaren (02.09.2013 tarihine) kadar çalışabilir. doğum öncesi yasal izni doğum sonrası iznine eklenecektir."
hastanenin standart raporu odur.
bende burada aynı şeyi sormuştum
verdim raporumu
yaklaşık 2 haftadır da çalışıyorum
canım senin sezeryan sanırım araızda bir gün var doğum tarihin erken gibi geldi bana tam olarak kaç haftalıkken sezeryana alınacaksın...
ben daha sezeryan için gün almadım bayramdan sonra die düşünüyodum ama senin tarihi görünce bu hafta gideyim diyorum gün almaya
ankara zekai tahir burak eğitim ve araş.hastanesi dr. hasan şahin
cnım sen ıstege baglı mı sezeryan olacaksın
Ayy canım bugün şaşkınlığım üzerimde benim, raporun fotokopisini çektim hadi dedim özel bilgileri gizleyeyim, sonuçta foruma üye olmayanlar bile yazdıklarımızı okuyabiliyor. Kapalı bir grup değil kk. Sen tut fotokopiyi daksil yapacağına orjinali yap :S, başımdan aşağı kaynar su döküldü farkedinceAcaba aslına ihtiyacım olur mu ki yenisini çıkartsam mı, yok yani yaptığım şaşkınlığa inanamıyorum. Oturup ağlıycam resmen (
Canım bence senin bebişin durumu daha iyi, bende şeker olduğu için sanırım benimki biraz büyük oldu, bu şekilde kilo alımına devam edersede benim için sezeryan zorunlu görünüyor. Tamda normal doğurabilirim şeklinde cesaret gelmişti. O yüzden hiç canını sıkma seninki aslında normal olan:) Beni 3 hafta sonraya tekrar çağırdı o zaman nts ye bağlayacakmış. Bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için. Bizim muhasebecinin istediği format senin raporun gibi aynı. Adam bu şekilde olmalı diyor başka bişi demiyor. Zaten bizim muhasebeci biraz kati kurallıdır. Vardır kafasında bikaç format çıkmaz inatla onun dışına.
Canım valla içimi rahatlattın, anladığım kadarıyla zaten sgk ya bildiriyi hastahaneler yapıyor değil mi? Muhasebeci hiçbir yere bildiride bulunmuyor bide mevcut yazıyı beğenmiyor. Benim rapor ekteki bu arada.
canım ızmırın neresınde oturuyorsunBende İzmir Medical Parkta yapacağım doğumumu Allahın izniyle:)
yok canım bende vajinusmus var psikatristim rapor yazdı,sadece genel anestezili sezeryan yapabilir die...mecburiyetten.
arkadaşlar bu hafta herkes heyecanlı galiba.. buraya gelene kadar hiç bi şeym yoktu bi anda bebişim erkn doğucakmş gi hissetmeye başladım..
şu face deki gruba ben de katıldım ama onaylanmadı doğru grup mu acaba..
benm de dr randevum cuma günü bi çatı muayene olayndan bahsetti ama ne zamn yapıcak söylemedi, hazrlıklı mı gtsem napsam şaşırdım kaldım, bu hafta mı oluyo çatı muayenesi ???
evet hastane giriş yapıyor sistemden
bazı hastanelerde çıktı bile vermiyorlarmış
ama dikkat et, bir dahaki ay sgknı kontrol et, muhasebe yanlışlıkla çıkışını falan vermesin
en çok yapılan hata oymuş
arkadaşlar bu hafta herkes heyecanlı galiba.. buraya gelene kadar hiç bi şeym yoktu bi anda bebişim erkn doğucakmş gi hissetmeye başladım..
şu face deki gruba ben de katıldım ama onaylanmadı doğru grup mu acaba..
benm de dr randevum cuma günü bi çatı muayene olayndan bahsetti ama ne zamn yapıcak söylemedi, hazrlıklı mı gtsem napsam şaşırdım kaldım, bu hafta mı oluyo çatı muayenesi ???