2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sskda mı doğurtacaktı cnm kıyacak paraya yanı.ınsan muamelesımı yapılıyo orda hastalara. hayatta gıtmem valla. dıyeceksın çokmu zengınsın hayır ama canım tatlı

Ilk aylarda ozele gidiyodum sonra doktorumu begenmyince ssk ya gectim ordaki butun doktorlari gezdim bi dene bi doktor buldum dunyaa tatlisii cok guleryuzlu doktor.sirf o doktor icin bile ssk da yapabilirim dogumu ama bi gece dugunde rahatsizlnadim kuzenim goturdu beni hastaneye yukari dogum bolumune aldilar nst icin eşim sonradan geldi yanima girip beni gormek istemis ama nereye giriyon sen olye 6 kisilik oda hep bayan.oda kalabalik ama hemsireleri cok tatliydi cok ilgilendiler.sonra ciktim hastaneden.dediki esim dogum da ben seni goremiycem mi dedi hayir goremiycen ancak 5 dk falan oda hep bayan o yuzden dedim..eee sonuc ozel hastane yolu gouktu dogumda bie

Previadan bahsetmişsin aynı durum bendede var sezaryan mı olacaksin durumun ne canım tammi kapatmış rahim ağzını bide 37 haftadan önce mi olacaksın eğer sezaryansa?

Canim benimki total yani tamamen kapatiyor sezeryan kesin.doktor tam tarih vermedi ama her seferinde 37 yi bulmaz diyor.bilincli bir sekilde once mi alacak yoksa bebisin pozisyonuna gore tahmin miediyor bilemiyorum.yarin yine kontrol var bakalim yeni bisey diyecek mi

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun
Bahsettiğin durum ne bilmiyorum gerçi de =))
32. hafta alman yeterli galiba zaten erken doğum yaptığında
Doğum öncesinden doğum sonrasına aktarılyormuş.

Arkadaşım kaçıncı haftasında doğum yapmıştı?

canım geçmiş olsun kum döküyormuşsun inşallah çok rahatsızlık verici değildir..
bende yan yattığımda hangi tarafa dönersem tekmeliyor bizimki de, rahatına pek düşkün olacak galiba heryer benim sana rahat yok diyor.. yan yattığımda seyretmesi çok güzel oluyor geçen gün ayağını sürüyerek karnımda gezdirdi resmen dokununca hissettim sanki ayağını

Saol desteğin için canım
İnsan ister istemez kafaya takıyor işte
Kilosuna değil ama boyuna kafayı taktım.
40 cm benim bebek
canım sağlıklı olsunda büyür annesi o, doğduktan sonrada büyür, doğunca nasıl hızlı büyüdüklerine biz bile inanamayacağız

benim kızımda zayıf ve kısa en son geçen hafta gittim 1433 kilosu boyu 38 cm haftaya tekrar çağırdı suyun azalmış dedi doktor bol su tüketiyorum artık inşallah büyümüştür kızım

Aksamdanberi tuvalet ile arkadas oldum aksam 8 den beri 7 8 kz gittim karnimin sisligi bi kez indi tekrar gene sistim.bobrekleim iyi calisiyor bu aksam

Tesekkur ederim canim arkadasim tam gununde yapti 40.haftada yani.normal dogum olacakti ama yeterli acilma olmadi sezeryan oldu.

biz geldikk buraların gece bekçisi olduk iyice (
baktıım yatamıyorum geldim pcnin başına ama burda da sabit oturmak zor aşağıdan hemen sinyal geliyor

canım sanırım boy tükettiğin kalsiyumla alakalı, yani peynir dışın da yoğurt tüketmeye çalış ben 2 hafta aralarla baktırdım aynı ölçtü doktor boyunu 3 hafta boyunca yoğurtu ve peyniri biraz daha fazla tükettim 48 cm olmuş son ölçümüne göre bizde anne ve baba olarak uzun sayılmayız aslında bari oğluşumuz uzun olsun

sağol canım benim evet yaa hem iltihap hem kum çok yordu beni, artık o kadar fazla sancım oldu ki, doğum sancısı değil yalancı sancı değil sırf korkumdan gittim doktora bende bi sancı var hayır mıdır diye (
bu sıpacıkların insafındayız canım uyuyayım artık uyu hadi oğlum diyorum, sonra da kıyamıyorum yine elimi karnıma koyup seviyorum oda oynuyor haliyle
bu akşam babası yine sevecekken oğluşumu hiç elini koymadan araaas diye bağırdı allahım ne kıpırdamak ne kıpırdamak oğluma 5 dakika konuştu artık dedim karnımın içi acıdı kendini oradan oraya atıyor yavrumm :)
ayağından ziyade dizini çok rahat hissediyorum ben de öyle bir dayıyor ki karnıma ayyy doğsada o diz boğumlarından öpsem öpsem artık ben onu :)

ayy oturup bir seferde yazmak bile mümkün değil artık koştura koştura lavaboya

seni yine uyku tutmamış anlaşılan canım
geçmiş olsun inşallah geçer sıkıntıların. sancının nedenini öğrenmişsin en azından oğluştan değilmiş
erkekler anneci olur derler ama yanlış galiba bizim ki de elini karnıma koyunca oğlum da başlıyor harekete, valla şimdiden kıskanıyorum galiba, doğunca naparım bilmem artık artık çok çok net oluyor hareketleri eşim şaşıp kalıyor napıyor bu çocuk içerde hani çok geniş bi alanda yok yani diyor çok sabırsızlanıyorum bende bi doğsalar

dr normal dedi ama benim içim rahatlamadı çünkü 2 hafta önce kordonda direnç yüksekliği çıkmştı acaba beslenemiyor mu dedim ama dr um besleniyor sorun yok dedi canım
doktor normal dediyse normaldir canım zaten bi anormallik olduğunda pat diye söyleyiveriyorlar yani, besleniyormuşta sıkıntı yapma kendine.. ben ne kilosunu ne boyunu biliyorum sadece gittiğimde göbeğimi ölçüyorlar normal diyorlar okadar. hatta bugün kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinledik oğlumuzun, göbeğimizi ölçtüler eve postaladılar bu kadar içimizi rahat tutalım strese gerek yok bence

ayy evet canım ya artık hiç 5 ten önce uyumuyoruz hep ayaktayız oğlum ya çok hareketli rüyalar görüyor ya da hiç uyumuyor
doktora 1 ay önce bu kadar kıpraşık olması normal mi diye sormuştum kıpırdamazsa endişe et ama evet biraz fazla hareketli seninki demişti maşallah o konuda hiç üzmedi beni
bu oğlanlar babaya benzedikleri gibi bide babacı olacaklar ama olsunlarda biz zaten her daim yanlarındayız ama babalık duygusuda gelişimlerinde çok çok önemli.
aslında alanları daraldıkça hareket azalacak sanıyordum bende ama çok güçlü tekmeler yiyorum göbüşüm masaya dayansa itiyor küçük herkülüm benim

dr normal dedi ama benim içim rahatlamadı çünkü 2 hafta önce kordonda direnç yüksekliği çıkmştı acaba beslenemiyor mu dedim ama dr um besleniyor sorun yok dedi canım

canım içini ferah tut o ölçümlere biz haftalara göre bakıyoruz da bebişler birden atak yapabiliyorlar haftalara göre aldıkları kilo miktarı farklıymış çünkü
ben yaklaşık 2 haftadır iri bebek sendromundan endişe ediyordum onunda şeker hastalığı gibi sıkıntıları oluyormuş, açılma erken başlarsa farketmeden kafa doğum kanalına sıkışabiliyormuş :18::18:, kesin sezeryan diyecekler diye gittim hastaneyede çünkü acildeki doktorun son ölçümü öyle gösteriyordu ama kendi doktorum ölçtü ve ölçülen yanlışmış ve dediki bu bebişin son haftasındaki durumu önemli, şu andaki hesaplamalar zaten + ve - bazında yaklaşık değerlermiş, şimdi kilosu bu diye doğum kilosuda şudur diyemeyiz dedi
sağlığı yerindeyse hiç üzme canını aksine sen beslenmene dikkat etmeye devam et soluna yatmaya devam et bebişin Allahın izniyle zamanında gayette güzel kiloyla doğar annesi

senin günler bizim buranın saatine göre ilerliyor desene uyuyamamakta zor ama az kaldı bakalım inşallah doğduktan sonra da bu saatlere göre takılmaz seninki
ben çoğu yerde artık daha az hareket hissedeceksiniz diye okudum ama tam tersi oldu bizde bi gariplik mi var acaba belki biraz daha zaman geçincedir.. aman hareketli olsunlarda içerde fır dönsünler razıyız, yoksa telaşta kalıyor insan bazen hareket etmiyor fazla telaşa kapılıyorum dürtüyorum itiyorum yok bana mısın demiyor kerata ne zaman canı istiyor o zaman başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…