- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
sskda mı doğurtacaktı cnm kıyacak paraya yanı.ınsan muamelesımı yapılıyo orda hastalara. hayatta gıtmem valla. dıyeceksın çokmu zengınsın hayır ama canım tatlı
boşver cnm ya ozel olsun temız olsun. ALLAH hepımızı ıyı drlarla karşılaştırsın ınş
Previadan bahsetmişsin aynı durum bendede var sezaryan mı olacaksin durumun ne canım tammi kapatmış rahim ağzını bide 37 haftadan önce mi olacaksın eğer sezaryansa?
Canim 32.hafta aldim raporu idareye verdim.doguma kadar yapacagim bisey yok.37.haftada tekrar almak gerekir mi bilmiyorum ama benim previadan dolayi 37 pek bulmayacak sanirim doktor oyle diyor hep ama kismet...
Sen de moralini bozma yakib bi arkadasim yeni dogum yapti onun bebisi 2 hafta geriden geliyordu kucyk dogdu ama coj saglikli 2750kilosu ama kuveze falan da girmedi.insallah en kisa zamanda toparlarsin.
canım bende de var ama çok koyu ve belirgin değil, bu saatten sonra koyulaşırmı bilmiyorum bazılarının kopkoyu oluyormuş..kızlar bu sabah karnıma bir baktım kahverengi çizgi oluşmaya başlamış bunca zaman olmadı belki bende olmaz diyordum ama oldu işte
canım geçmiş olsun kum döküyormuşsun inşallah çok rahatsızlık verici değildir..değişiklik iyi olur canım benimde evde işler bitmedi bir türlü yapamıyorum sıcaktan elim kolum kalkmıyor birde kum döküyorum diye sürekli lavaboda geçiyor zamanım(
yatıp uyumak çoook zor oldu artık benimki nasıl bir pozisyondaysa sabah gözümden yaş akıyordu artık uykusuzluktan ama ne sağa ne sola yatamadım her iki taraftanda tekme yedim
sırtüstü yatınca da nefesim kesiliyor bekledim paşamın keyfi gelince uyudum çaresiz.. ipleri şimdiden eline aldı
canım sağlıklı olsunda büyür annesi o, doğduktan sonrada büyür, doğunca nasıl hızlı büyüdüklerine biz bile inanamayacağızSaol desteğin için canım
İnsan ister istemez kafaya takıyor işte
Kilosuna değil ama boyuna kafayı taktım.
40 cm benim bebek
Tesekkur ederim canim arkadasim tam gununde yapti 40.haftada yani.normal dogum olacakti ama yeterli acilma olmadi sezeryan oldu.Canım öncelikle Allah yardımcın olsun
Bahsettiğin durum ne bilmiyorum gerçi de =))
32. hafta alman yeterli galiba zaten erken doğum yaptığında
Doğum öncesinden doğum sonrasına aktarılyormuş.
Arkadaşım kaçıncı haftasında doğum yapmıştı?
Canım benim de tam tersi kafası 2 hafta önden gidiyor nerdeyse
Koca kafalı olucak oğlum =)))
Ağırlığı normal
Boyu kısa(
Boyunu nasıl uzatabilirim?
Karnım o kadar büyük ki kesin bebek önden gidiyordur ağustosta alırım kucağıma diyordum
Dediğimle kaldım.
Ayrıntılı ultrasona da gittim bugün yani iki makineye girdim bugün
İkisi de aynı
canım geçmiş olsun kum döküyormuşsun inşallah çok rahatsızlık verici değildir..
bende yan yattığımda hangi tarafa dönersem tekmeliyor bizimki de, rahatına pek düşkün olacak galibaheryer benim sana rahat yok diyor.. yan yattığımda seyretmesi çok güzel oluyor geçen gün ayağını sürüyerek karnımda gezdirdi resmen dokununca hissettim sanki ayağını
iyi geceler kızlar benim bebişde 32 hafta 42 cm 1450 gr banada kilosu az gibi geldi yasizce nasıl
seni yine uyku tutmamış anlaşılan canımbiz geldikk buraların gece bekçisi olduk iyice(
baktıım yatamıyorum geldim pcnin başına ama burda da sabit oturmak zor aşağıdan hemen sinyal geliyor
sağol canım benim evet yaa hem iltihap hem kum çok yordu beni, artık o kadar fazla sancım oldu ki, doğum sancısı değil yalancı sancı değil sırf korkumdan gittim doktora bende bi sancı var hayır mıdır diye(
bu sıpacıkların insafındayız canım uyuyayım artık uyu hadi oğlum diyorum, sonra da kıyamıyorum yine elimi karnıma koyup seviyorum oda oynuyor haliyle
bu akşam babası yine sevecekken oğluşumu hiç elini koymadan araaas diye bağırdı allahım ne kıpırdamak ne kıpırdamakoğluma 5 dakika konuştu artık dedim karnımın içi acıdı kendini oradan oraya atıyor yavrumm :)
ayağından ziyade dizini çok rahat hissediyorum ben de öyle bir dayıyor ki karnıma ayyy doğsada o diz boğumlarından öpsem öpsem artık ben onu :)
ayy oturup bir seferde yazmak bile mümkün değil artık koştura koştura lavaboya
maşallah canımnormal değerler de bence kızın doktorun yorum yapmadı mı
maşallah minik prensese canımiyi geceler kızlar benim bebişde 32 hafta 42 cm 1450 gr banada kilosu az gibi geldi yasizce nasıl
doktor normal dediyse normaldir canım zaten bi anormallik olduğunda pat diye söyleyiveriyorlar yani, besleniyormuşta sıkıntı yapma kendine.. ben ne kilosunu ne boyunu biliyorum sadece gittiğimde göbeğimi ölçüyorlar normal diyorlar okadar. hatta bugün kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinledik oğlumuzun, göbeğimizi ölçtüler eve postaladılar bu kadardr normal dedi ama benim içim rahatlamadı çünkü 2 hafta önce kordonda direnç yüksekliği çıkmştı acaba beslenemiyor mu dedim ama dr um besleniyor sorun yok dedi canım
seni yine uyku tutmamış anlaşılan canım
geçmiş olsun inşallah geçer sıkıntıların. sancının nedenini öğrenmişsin en azından oğluştan değilmiş
erkekler anneci olur derler ama yanlış galiba bizim ki de elini karnıma koyunca oğlum da başlıyor harekete, valla şimdiden kıskanıyorum galiba, doğunca naparım bilmem artıkartık çok çok net oluyor hareketleri eşim şaşıp kalıyor napıyor bu çocuk içerde hani çok geniş bi alanda yok yani diyor çok sabırsızlanıyorum bende bi doğsalar
dr normal dedi ama benim içim rahatlamadı çünkü 2 hafta önce kordonda direnç yüksekliği çıkmştı acaba beslenemiyor mu dedim ama dr um besleniyor sorun yok dedi canım
senin günler bizim buranın saatine göre ilerliyor deseneayy evet canım ya artık hiç 5 ten önce uyumuyoruz hep ayaktayız oğlum ya çok hareketli rüyalar görüyor ya da hiç uyumuyor
doktora 1 ay önce bu kadar kıpraşık olması normal mi diye sormuştum kıpırdamazsa endişe et ama evet biraz fazla hareketli seninki demişti maşallah o konuda hiç üzmedi beni
bu oğlanlar babaya benzedikleri gibi bide babacı olacaklar ama olsunlarda biz zaten her daim yanlarındayız ama babalık duygusuda gelişimlerinde çok çok önemli.
aslında alanları daraldıkça hareket azalacak sanıyordum bende ama çok güçlü tekmeler yiyorum göbüşüm masaya dayansa itiyor küçük herkülüm benim