senin günler bizim buranın saatine göre ilerliyor deseneuyuyamamakta zor ama az kaldı bakalım inşallah doğduktan sonra da bu saatlere göre takılmaz seninki
ben çoğu yerde artık daha az hareket hissedeceksiniz diye okudum ama tam tersi oldu bizde bi gariplik mi var acababelki biraz daha zaman geçincedir.. aman hareketli olsunlarda içerde fır dönsünler razıyız, yoksa telaşta kalıyor insan bazen hareket etmiyor fazla telaşa kapılıyorum dürtüyorum itiyorum yok bana mısın demiyor kerata ne zaman canı istiyor o zaman başlıyor..
oğlumun ülke saat sınırı yok :)) dün 5te yattık ama 7de tekrar kalktık sonra 8.30da bir daha yattık öğlene kadar yatıp kalkıyoruz sürekli bu arada her uyandığımda su içiyorum dün yine çok ödemim vardı tutamadım sürahiyi komidinin üzerine devirdim
inşallah babası gibi uykuyu seven biri olur ben ezelinden beri uyku konusunda sıkıntılıyım ama annem kendi düzenin vardı der yani hiç sallamamışlar uykum gelince kendim uyurmuşum
hala uykuya dalmakta güçlük yaşıyorum evin salonunda ilk defa bu yaşımda uyudum ben asla yatağımda 2 saat dönmeden uyuyamazdım bende değişiyorum galiba :)
hareketleri can yaksada azalmasın canım bencedee alışkın değiliz valla 1 saat bekelr hastanenin yoluna düşeriz
bende ödem baştan beri yoktu taki geçen haftaya kadar, olmayacak herhalde diyordum yeni başlıyormuşbenimde ayak tabanım şişiyor sanki ayakkabı içine konan tabanlığı ayağıma yapıştırmışımda onunla yürüyormuşum gibi neyse bakalım bunada şükür diyorum.. bende normalde zor uyurum ama hamileliğim başından beri nerdeyse başım daha yastığa değmeden havada başlıyorum uykuya ama sabahta erkenciyiz gün bitmiyor oyüzden .. ben ve eşimde zor bi çocuk değilmişiz annemler hep öyle söyler inşallah oğluşta bize benzer
yeni bir canla beraber yeni bir ben oluyoruz galiba bizde
neyse canım muhabbet güzelde ben artık kalkmalıyım sen ve diğer uyku tutmayan arkadaşlar en kısa sürede güzelce uyur ve dinlenirsiniz
Canım benim de tam tersi kafası 2 hafta önden gidiyor nerdeyse
Koca kafalı olucak oğlum =)))
Ağırlığı normal
Boyu kısa(
Boyunu nasıl uzatabilirim?
Karnım o kadar büyük ki kesin bebek önden gidiyordur ağustosta alırım kucağıma diyordum
Dediğimle kaldım.
Ayrıntılı ultrasona da gittim bugün yani iki makineye girdim bugün
İkisi de aynı
Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki
canım doktorda bana boyunu ölçemıyırz dıyor
kafa capına bakıo karın kısmına bacak kısmına
karnı haftasyla uymlu dedı kafa yapısı bı hafta gerı bacakları gelişim olarak onde dedı
ama boyu nekadr hıc bılmıyorum
ne kadr kısa kı yanı su kadr cm dıyebılıyor mu?
benimle aynı durumda olan biri olmasına sevindim.. acaba burda mı bi gariplik var diyordum bende :44: herkesin her doktora gittiğinde tarihi değişiyordu.. neyse ki sen varmışsın canım
iyi geceler kızlar benim bebişde 32 hafta 42 cm 1450 gr banada kilosu az gibi geldi yasizce nasıl
canım bende de var ama çok koyu ve belirgin değil, bu saatten sonra koyulaşırmı bilmiyorum bazılarının kopkoyu oluyormuş..
bana da aynı şeyi söylüyor doktorum epeydir, k,losunu söylüyor ama boy ölçüsü vermek çok saçma düz durmuyor ki bebekler nasıl ölçelim diyor:) kafa çapını göbüşünü ölçüyo kollarına bacaklarına omurgasına bakıyor tamamdır. bir de ben nst ye girmedm daha hiç, kaç haftada itibaren giriliyor???
günaydın kızlar benim de 2 gün önce kontrolüm vardı bebişimin kilosu 2.800 boyu da 48 cm olmuş hala bana kilosu çok geliyor.normal doğum ihtimalim azalacak gibi geldiği için sanırım.