- 22 Ocak 2013
- 807
- 0
Ağrılar başladı herkeste bende artık rahat yatamıyorum yan yattığımda yandan yandan tekme yiyorum hemen sırt üstü yatıyorum sıkışıyor diye...nasıl olacak bilmiyorum bel ağrısı başladı....akşama kadar oturmaktan sanırım...ahh şu bayram bir gelse gerçekten bayramım olacak...tabi bayram denilmez yine bu sefer kıyafetler yıkanacak eksiklerimiz var onlar alınacak ev temizlenecek...çalışan olunca sona kalıyoruz ne yapacam bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun...
geçen akşam kayınvalideme gittim...iftara yakın oturuyorduk kaynım kaynanam birden bebeğe güzel bir isim bulalım kurandan olsun narin nasıl dedi...bende benim kızımın ismi var dedim...EYLÜL olacak...oda anlamı yokki dedi...olsun dedim...baştan beri eylül dedim ama eşim karışmadı sadece eşime yanına kısa bir isim koyabiliriz ama kuranı kerimde olsun dedim...araştırıyorum ama bulamadım...oda yanına değilde bir tane olsun dedi...eltimin kızının ismide tuana bak o ne güzel dedi...hiçbirşey demedim sonra...aşğaıya komşusuna indik..ordaki teyze ismi eylül olacak değilmi dedi...bende evet dedim...çok güzel dedi...bende eylül koyacaktım olmadı dedi..kızıda keşke koysandın dedi..çok güzel bir isim bende dedimki annem beğenmedi...komşusu ve kızıda dediki bence çok güzel...inş. bir daha açılmaz konu onun beğenmesi önemli değil....ilk kızımada nisa ismini düşünmüştüm nasip olmadı acana diyorum eylül nisa olsunmu sizce nasıl kızlar yoksa sade eylül mü olsun...
Canım nisa ismi çok güzel ama ilk kızına koymayı düşündüğün için koyma bence. sürekli senin içini acıtır, zaten her aklına geldiğinde üzülüyorsun birde her nisa dediğinde üzülme..
ya banada bi yardım etsenize arkadaşlar benim kızmın adı ela olcak ama 2. bi isim istiyorum eylülde doğarsa ela eylül olsun dioruz ama çokta uyumlu gibi gelmiyo başka nelr olabilir elanın yanına
ela eylül çok uyumlu ve güzel bence..
Diğer ultrasonlarda hep normal çıkıyordu.
Bir aydan fazladır gitmiyordum ben doktora
Demek ki o ara gelişimi yavaşlamış (
Doktor takibe alıcaz dedi
Ama beslenmeyle alakalı bir şey söylemedi.
Protein ağırlıklı beslen dedi arkadaşım.
Keyfim kaçtı (
canım makineden ve 1mm bir ölçüm hatası bile değişik sonuçlar çıkartabiliyormuş.. sen beslenmene dikkat et bebişin toparlar inş kendini. muz ceviz badem protein tüket bol bol
kızlar bu arada ben bu ay 3 kılo almısım dra ıstahsızım dedım drda bana ıstahsız alın buysa ıştahlı halını dusunemıyorum dedı
dr dıkkat etmem gerektıgını soyledı
dr lar bir alem zaten yiyemiyormuşsun, sıkma canını..
ela su -- ela naz olabılırmı canım
ela naz güzel..
Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki
alsın canım boşver güzel bir hatıra olur..
daha doğuma var annesi sen onu güzelce besler büyütürsün canım, sıkma canını zaten takvimine göre 1 hafta geri görünüyor.. valla sizde sürekli doğum tarihi değişiyor anlamadım, ben ilk gittiğimde adet tarihimle bebeğin gelişimine bakıp 9 eylül dediler bidaha da doğum tarihi konuşulmadı.. canını sıkma güzelce beslen. bi forumda okumuştum muz bebeğe güzel kilo aldırıyormuş onu yiyebilirsin...
benimde hiç doğum tarihim değişmedi. 1 hafta önde de gittiği oldu dr hep 24 eylülü baz aldı.