2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma

günaydınlar......

herkese günaydın kızlar

günaydınnnnlar :)

herkese günaydın kızlar

hepinize gunaydinlar kizlar
izmirli canim bende hic kilo almadim son 1 ayda ama bebek aliyordur icimizi ferah tutalim

canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma

bende öyle düşündüm ama genede bebeğim kilo alıyorsa bi agırlık oluşuyo sonuçta dijital tartıda belli olmalı die düşünüyorum neyse bir sonraki kontrolüm bayram sonra 15inde o zaman öğrencez

kizlar kasilmalariniz ne durumda ben cok kasilmaya basladim ve bazen nefesim kasiliyor yavas yavas sancili geliyor arkadanda ama cok duzensiz sizler ne durumdasiniz?

Canım fl diye bir ölçüsü var bacak boyu sanırım
O ölçüyü 7 ile çarpınca tahmini boyu çıkıyor.
Bizim seninle bebeklerimiz tam ters :))
Benimkinin kafası önde bacakları geride
İnşallah düzelir :/

Hepinize günaydın kızlar...
Dün gece uyutmadı benim kıpırdak kızım Karnımın içinde dört döndü. Sabah 5 - 5,30 gibi uyuyabildim. Büyüdükçe hareketleri daha da belirgin, güçlü hale geldi. Cumartesi kontrolümüz var, 2 hafta önce 2000 g'dı. Acaba ne kadar büyüdü?

Geçmişi okudum, yavaş yavaş başlıyor galiba artık sancılar Alppin'den sonra 2. bebek müjdesi kimden gelecek bakalım?

valla canım benim de geceleri belime ve kasıklarıma ince ince gecici ve düzensiz sancılar giriyo son bir hftadır

son haftalardayiz cok normal biliyorum ama ya gercek sanciyi yalanci sancidan ayiramazsam diyorum korkuyorum

bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi

yok be tatlım sanmıyrum öyle olacağını muhakkak ayırt edci bişeyler olacaktır merak etme

merhabalar kızlarrrr her şey yolundadır inşallah gece uyku tutmayan arkadaşlar varmış ben de aksine sürekli uyuyorum yaa şöyle sabah erkenden kendiliğinden kalkan insanlara oldum olası özenmişimdir kabuslarımda bebişim doğmuş ağlıyor ben uyuyakaldığım için duymuyorum çatlıyo çocuk ben hala uyuyorum nasıl dert etmişsem kendime rüyalrımda görüyorum

bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi

Doğduktan sonra koşturacaklar peşlerinden bu cadı kızlar
Gerçi doktorum da hareketli olması çok iyi diyor. Sağlıkla kavuşsak da sevsek bebişlerimizi

selam herkesee...nasıl gidiyor?
bebişinin hareketleri azalan var mı kızlar benim fındığım eskiye göre yavaşladı sanki yeri mi daraldı acaba?
salı günü kontrolümde nst ye bağladı dr kasılmam çıkmadı ve daha 2 gün önce bebişim çok çok hareketliydi.ama dün geceden beri yavaşladı hareket ediyor dönüyor ama eskisi gibi değil normaldir heralde.sona yaklaştıkça korkularım artıyor sizde benim gibi misiniz içimde hep kötü bir his var kızıma bir şey olacak diye çok korkuyorum ben

Doğduktan sonra koşturacaklar peşlerinden bu cadı kızlar
Gerçi doktorum da hareketli olması çok iyi diyor. Sağlıkla kavuşsak da sevsek bebişlerimizi

evet bencede saglikla ve hayirlisiyla kavussak artik kuzucuklara

canim korkma eger cok fazla endise ediyorsan doktorunu bir ara icin rahatlasin

merhaba kızlar.....
ben 2012 eylül annesiyim:))) biz artık 10 aylık olduk.:)))
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
inanılmaz hareketli ve uyumayan bir kızım var.o yüzden ne oluurrrrrrr bol bol uyuyun.9 ay kusmama rağmen hamileliğin gerçekten güzel bir süreç olduğunu söyleyebilirim.
bu arada gerçek sancıyla yalancı sancıyı emin olun ayırt edebilirsiniz.gerçek sancıda aşağı doğru inanılmaz bir baskı oluyor ve kasılmalar nefes almanızı bile zorlaştırıyor.

evet bencede saglikla ve hayirlisiyla kavussak artik kuzucuklara

canim korkma eger cok fazla endise ediyorsan doktorunu bir ara icin rahatlasin

doktorum iyi diyor ama kendime laf geçiremiyorum ki birde etrafımda iyiliğimi istemeyen kişiler var kıskanç kişiler çok korkuyorum onların istediği olacak diye öyle bir bakıyorlar ki gözlerinden korkuyorum ne zaman o kişiyi görsem o gün baygın gibi oluyorum sürekli uyuyorum eşim bile şaşırıyor.bilmiyorum nazara kötü göze inanırmısınız ben pek inanmazdım ama bu kadından sonra kendimmi hep kötü hissediyorum

canim bende nazara inanirim kendi kendine 3 ihlas bir fatiha seklinde 7 kere kendine oku faydasini goreceksin aynisini bebeginede uygula dogduktan sonra

canım hiç stres yapma bende 2 aydır kilo almadım hiç ama bebeğim alıyor.Beslenmene sen yinede dikkat et.yediklerimiz yavrularımıza yarasın yeter.

nazara bende inanıyorum.içeme vesvese girdiğinde elimi karıma koyup ayetel kürsi yi okuyorum canım.Sanada tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…