günaydın arkdaşlar herkes ii maşallah bebeklerimizin sağlıkları dışında bişey düşünmüyoruz hepimiz bizimde bu ayın 11 indeydi son kontrolümüz 30. haftanın içindeykken ölçümler hep farklı çıktı ama takmıyorum doktorum normal dedi boyu 36cm kilosu 1251+_ 84 gr çıkmıştı şimdi nekadar oldu bilmiyorum tartıya göre kilo almamış görünüyorum şuan 11 inde tartıldığım kilodayım acaba bebeğim kilo almadımı die düşündürüyor beni
günaydınlar......
herkese günaydın kızlar
Herkese günaydın tatlı hamişler inşallah çok güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz... Bir haftayı daha bitirmek üzereyiz bebişler bir hafta daha büyüdüler çok şükür Allah'ıma benim yarın doktor kontrolüm var bakalım bizim minnoşun nasıl durumu kilo almış mı sizlere bildiririm durumu... Hepinizi kocaman öpüyorum
günaydınnnnlar :)
günaydın arkdaşlar herkes ii maşallah bebeklerimizin sağlıkları dışında bişey düşünmüyoruz hepimiz bizimde bu ayın 11 indeydi son kontrolümüz 30. haftanın içindeykken ölçümler hep farklı çıktı ama takmıyorum doktorum normal dedi boyu 36cm kilosu 1251+_ 84 gr çıkmıştı şimdi nekadar oldu bilmiyorum tartıya göre kilo almamış görünüyorum şuan 11 inde tartıldığım kilodayım acaba bebeğim kilo almadımı die düşündürüyor beni
herkese günaydın kızlar
canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma
canım doktorda bana boyunu ölçemıyırz dıyor
kafa capına bakıo karın kısmına bacak kısmına
karnı haftasyla uymlu dedı kafa yapısı bı hafta gerı bacakları gelişim olarak onde dedı
ama boyu nekadr hıc bılmıyorum
ne kadr kısa kı yanı su kadr cm dıyebılıyor mu?
kizlar kasilmalariniz ne durumda ben cok kasilmaya basladim ve bazen nefesim kasiliyor yavas yavas sancili geliyor arkadanda ama cok duzensiz sizler ne durumdasiniz?
valla canım benim de geceleri belime ve kasıklarıma ince ince gecici ve düzensiz sancılar giriyo son bir hftadır
Hepinize günaydın kızlar...
Dün gece uyutmadı benim kıpırdak kızımKarnımın içinde dört döndü. Sabah 5 - 5,30 gibi uyuyabildim. Büyüdükçe hareketleri daha da belirgin, güçlü hale geldi. Cumartesi kontrolümüz var, 2 hafta önce 2000 g'dı. Acaba ne kadar büyüdü?
Geçmişi okudum, yavaş yavaş başlıyor galiba artık sancılarAlppin'den sonra 2. bebek müjdesi kimden gelecek bakalım?
son haftalardayiz cok normal biliyorum ama ya gercek sanciyi yalanci sancidan ayiramazsam diyorum korkuyorum
bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi
canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma
bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi
Doğduktan sonra koşturacaklar peşlerinden bu cadı kızlar
Gerçi doktorum da hareketli olması çok iyi diyor. Sağlıkla kavuşsak da sevsek bebişlerimizi
selam herkesee...nasıl gidiyor?
bebişinin hareketleri azalan var mı kızlar benim fındığım eskiye göre yavaşladı sanki yeri mi daraldı acaba?
salı günü kontrolümde nst ye bağladı dr kasılmam çıkmadı ve daha 2 gün önce bebişim çok çok hareketliydi.ama dün geceden beri yavaşladı hareket ediyor dönüyor ama eskisi gibi değil normaldir heralde.sona yaklaştıkça korkularım artıyor sizde benim gibi misiniz içimde hep kötü bir his var kızıma bir şey olacak diye çok korkuyorum ben
evet bencede saglikla ve hayirlisiyla kavussak artik kuzucuklara
canim korkma eger cok fazla endise ediyorsan doktorunu bir ara icin rahatlasin
doktorum iyi diyor ama kendime laf geçiremiyorum ki birde etrafımda iyiliğimi istemeyen kişiler var kıskanç kişiler çok korkuyorum onların istediği olacak diye öyle bir bakıyorlar ki gözlerinden korkuyorum ne zaman o kişiyi görsem o gün baygın gibi oluyorum sürekli uyuyorum eşim bile şaşırıyor.bilmiyorum nazara kötü göze inanırmısınız ben pek inanmazdım ama bu kadından sonra kendimmi hep kötü hissediyorum
doktorum iyi diyor ama kendime laf geçiremiyorum ki birde etrafımda iyiliğimi istemeyen kişiler var kıskanç kişiler çok korkuyorum onların istediği olacak diye öyle bir bakıyorlar ki gözlerinden korkuyorum ne zaman o kişiyi görsem o gün baygın gibi oluyorum sürekli uyuyorum eşim bile şaşırıyor.bilmiyorum nazara kötü göze inanırmısınız ben pek inanmazdım ama bu kadından sonra kendimmi hep kötü hissediyorum