2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nisa ismi çok güzel ama ilk kızına koymayı düşündüğün için koyma bence. sürekli senin içini acıtır, zaten her aklına geldiğinde üzülüyorsun birde her nisa dediğinde üzülme..

ya banada bi yardım etsenize arkadaşlar benim kızmın adı ela olcak ama 2. bi isim istiyorum eylülde doğarsa ela eylül olsun dioruz ama çokta uyumlu gibi gelmiyo başka nelr olabilir elanın yanına

ela eylül çok uyumlu ve güzel bence..

canım makineden ve 1mm bir ölçüm hatası bile değişik sonuçlar çıkartabiliyormuş.. sen beslenmene dikkat et bebişin toparlar inş kendini. muz ceviz badem protein tüket bol bol

kızlar bu arada ben bu ay 3 kılo almısım dra ıstahsızım dedım drda bana ıstahsız alın buysa ıştahlı halını dusunemıyorum dedı
dr dıkkat etmem gerektıgını soyledı

dr lar bir alem zaten yiyemiyormuşsun, sıkma canını..

ela su -- ela naz olabılırmı canım

ela naz güzel..

alsın canım boşver güzel bir hatıra olur..

benimde hiç doğum tarihim değişmedi. 1 hafta önde de gittiği oldu dr hep 24 eylülü baz aldı.

Bizde hic dogum hediyesi konusu bilem acilmadi bak simdikk benim herife direk ben mi soylesem gherci cevabi hazir kendi evimizi yaptiriyoz daha ne hediyesi diyiveriri

Dogru diyon sen icebiliyon ne guzel ben 2 litreyi icebiliyom sadece 1 litrelik siseyi dolduruyom gozumun onune koyiyom gel git iiciyom

evet canım ya ben zorla bıseyler yıyıyorum ama anlamadım kıloyu nasıl aldıgıımı

tatlım yaa konu dışı ama artık herşeyi paykaşır olduk şu fringe geçen gün bitirdik eşimle final tam bir hayal kırıklığı oldu sen beğendin mi finalini

Bendede sürekli enfeksiyon riski olduğu için bastan bu yana çok su içtim şuan gunde 5 lt içiyorum mecburen ilk başta gelişimi haftasına uygundu 1 aydır önde gidiyor ama en başından beri bebeğim cok hareketli değil hareket olayı başka bence beslenmeyle ilgisi yok gibi ve yumurta yoğurt süt ihmal edilmemeli şimdi hissetmiyor olabilirsin ama bebegin vucudundaki vitamini eksiltiyor olabilir.

Bizde hic dogum hediyesi konusu bilem acilmadi bak simdikk benim herife direk ben mi soylesem gherci cevabi hazir kendi evimizi yaptiriyoz daha ne hediyesi diyiveriri

Aslında en güzel hediye karnimizda hayırlısiyla vakti zamanında sag salim dogsunlar insallah.

kızlar bu sabah karnıma bir baktım kahverengi çizgi oluşmaya başlamış bunca zaman olmadı belki bende olmaz diyordum ama oldu işte

değişiklik iyi olur canım benimde evde işler bitmedi bir türlü yapamıyorum sıcaktan elim kolum kalkmıyor birde kum döküyorum diye sürekli lavaboda geçiyor zamanım (

ayy deme öyle inşallah gerek kalmaz sezeryana son anda değişsin istemiyorum yani.. aslında doktoruma durumu anlattım yani sancımın başladığını ebenin doğum başlamak üzere teşhisinden sonra panik atak yaşadığımı kalbim duracak gibi oldu çok korktum sancım geçti dedim hiç yorum yapmadı adam ben bi dahaki gidişim de ayrıntılı konuşayım şu durumu bakalım, bir tavsiye verecekmi?

canm valla her nstye girişimde ki 5-6 kez girdim doğumhanenin içinde giriyorum ve çatallara bakıp bakıp iç geçiriyorum geçen haftada çıkarken dalmışım bakıyorum öyle ebe doğuma bekleriz ne kadar kaldı bakalım dedi az kaldı az dedim kaçtım :))

yatıp uyumak çoook zor oldu artık benimki nasıl bir pozisyondaysa sabah gözümden yaş akıyordu artık uykusuzluktan ama ne sağa ne sola yatamadım her iki taraftanda tekme yedim
sırtüstü yatınca da nefesim kesiliyor bekledim paşamın keyfi gelince uyudum çaresiz.. ipleri şimdiden eline aldı
eylül ismini bende çok seviyorum tek başınada çok güzel bir isim yanına mina güzel olabilir gibi geldi bana ben taktım zaten minel ve mina isimlerine :))
hatta dün eşime dedimki bundan sonra 1 kız yapacağım adı minel olacak 1de erkek yapacağım oda miraç olacak nasıl cesarteliysem daha

canım morelini bozmak istemem ama mutlaka doktorunla konuşmalısın bir arkadaşımda da panik atak vardı o nedenle sezeryanla aldılar bebişini.
,

bir dahaki gidişimde kesin konuşacağım doktorumla bakalım ne diyecek olmazsa bir psikayatriyede danışırım inşallah sorun olur demezler

tatlım yaa konu dışı ama artık herşeyi paykaşır olduk şu fringe geçen gün bitirdik eşimle final tam bir hayal kırıklığı oldu sen beğendin mi finalini

canım erken bitti hem o yüzden can sıkıcıydı ama waltera üzülmüştük biz kendini feda etmişti diye mutlu son yapmaya çalışmışlar ama olan waltera oldu :))

benimde hiç doğum tarihim değişmedi. 1 hafta önde de gittiği oldu dr hep 24 eylülü baz aldı.
benimle aynı durumda olan biri olmasına sevindim.. acaba burda mı bi gariplik var diyordum bende :44: herkesin her doktora gittiğinde tarihi değişiyordu.. neyse ki sen varmışsın canım

bizde de o mevzu hiç açılmadı ben de demem bizimkine bilmiyorum onun da aklına gelir mi ki :44: neyse almasa oğluşum ikimizede en güzel hediye olacak neticede

ben kızım olsaydı nisa irem isimlerini seviyordum çok güzel bence nisa. bizde daha isim veremed,k yavruma. eşim ne söylesem kabul etmiyor neden böyle anlamıyorum

Aynı durumda bende varım canım eşim hiçbi ismi beğenmiyo ne olacak bende şaşırdım artık bu konunun üstünde durmuyorum bile herşey olacağına varır bendede kararsızlık var bende beğenemiyorum öyle yaşayıp gidiyoruz

Canım benim de tam tersi kafası 2 hafta önden gidiyor nerdeyse
Koca kafalı olucak oğlum =)))
Ağırlığı normal
Boyu kısa (
Boyunu nasıl uzatabilirim?
Karnım o kadar büyük ki kesin bebek önden gidiyordur ağustosta alırım kucağıma diyordum
Dediğimle kaldım.

Ayrıntılı ultrasona da gittim bugün yani iki makineye girdim bugün
İkisi de aynı

Saol desteğin için canım
İnsan ister istemez kafaya takıyor işte
Kilosuna değil ama boyuna kafayı taktım.
40 cm benim bebek

Benimki de baya hareketli ama geriden gidiyor işte
Hatta eşim bugün acaba çok hareketli olduğu için mi kilo alamıyor dedi =))

Canım sen rapor işini ne yaptın?
Öğretmendin diye hatırlıyorum.

Canim 32.hafta aldim raporu idareye verdim.doguma kadar yapacagim bisey yok.37.haftada tekrar almak gerekir mi bilmiyorum ama benim previadan dolayi 37 pek bulmayacak sanirim doktor oyle diyor hep ama kismet...
Sen de moralini bozma yakib bi arkadasim yeni dogum yapti onun bebisi 2 hafta geriden geliyordu kucyk dogdu ama coj saglikli 2750kilosu ama kuveze falan da girmedi.insallah en kisa zamanda toparlarsin.

Benim bebegimde hep 1 hafta geriden gelyor.2 haftayi gecerse sorun olurmus takma kafana boyunu posunu bi dogsun sen onu tosuncuk yaparsin

Previadan bahsetmişsin aynı durum bendede var sezaryan mı olacaksin durumun ne canım tammi kapatmış rahim ağzını bide 37 haftadan önce mi olacaksın eğer sezaryansa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…