Aynen bende katılıyorum face oyına. Ya kızlar siae birşey soracağım ben şuan 33 haftanın içindeyim ama burdaki takvimde 34 yazıyor neden ki???
ela naz olabilirmiş aslında eşime söylemem lazım bunu ayy kızlar bide bizim şöyle bi şansımız var eşim bilgisayarcı olduğu için nufus müdürlüklerinin bilgisayarlarını falan hep o tamir ettiği için içli dışlı oldular ordakilerle eşim pc başına oturup kızmın nüfus cüzdanını kendi yazıcak
ela naz olabilirmiş aslında eşime söylemem lazım bunu ayy kızlar bide bizim şöyle bi şansımız var eşim bilgisayarcı olduğu için nufus müdürlüklerinin bilgisayarlarını falan hep o tamir ettiği için içli dışlı oldular ordakilerle eşim pc başına oturup kızmın nüfus cüzdanını kendi yazıcak
yokyok face kactı kızlar ondan sessiz
bebeğimin kıyafetleri cok yok 3 tane hastahane cıkışı ufak tefek kıyafetleri var onları makinaya atıp deterjansız yıkasam ütülesem kücük bi canta hazırlasam mı acaba diye düşünüyorum alpinn bize oldukca gaz verdi
canım panik atak durumunu daha önce tedavi gördüğün psikatristle görüşmen gerek,bendede vajinusmus vardı ve heycanlanınca tansiyonum fırlıyo atak geçiriyrdm,şimdi bana kesinlikle sezeryan olacak dedi,ve rapor verdi...bence sende biran önce gidip fikir almalısın,sonuçda senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu..
Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki
Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki
tatlım senin kızın mı oğlun mu olcaktı
Canim kizim olucak insallah.hediye alsin almasina da sonra beraber oduyoruz bebek baslibasina masraf zaten cok acildik ben de masrafa girmeyelim istiyorum e bi taraftan da hatira bisey kalsin istiyorum kafam karisikne güzel valla benimki hiç anlamaz öyle şeylerden.Bırak alsın...
Canim kizim olucak insallah.hediye alsin almasina da sonra beraber oduyoruz bebek baslibasina masraf zaten cok acildik ben de masrafa girmeyelim istiyorum e bi taraftan da hatira bisey kalsin istiyorum kafam karisik
Canim kizim olucak insallah.hediye alsin almasina da sonra beraber oduyoruz bebek baslibasina masraf zaten cok acildik ben de masrafa girmeyelim istiyorum e bi taraftan da hatira bisey kalsin istiyorum kafam karisik
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizleHayır canımz 06-09-2013 yanlış değil.
Bu korkuları yaşamayan hamile varmıdır acaba?
Kızlar kayinvalidemde kalıyorum biraz rahatsızim kadincagiz elini yaktı bugün el sargı da şimdi onada Bakan lazım üstüne kuzen kaza yaptı Allahtan çok ciddi birsey yok dua edin bize Allah sonumuzu hayreyle. haaa bide bu arada bugün evlilik yıl dönümünüz 2 yıl bitti cok garip duygular içindeyim nice yıllara inşallah bebegimizle beraber (amin)
daha doğuma var annesi sen onu güzelce besler büyütürsün canım, sıkma canını zaten takvimine göre 1 hafta geri görünüyor.. valla sizde sürekli doğum tarihi değişiyor anlamadım, ben ilk gittiğimde adet tarihimle bebeğin gelişimine bakıp 9 eylül dediler bidaha da doğum tarihi konuşulmadı.. canını sıkma güzelce beslen. bi forumda okumuştum muz bebeğe güzel kilo aldırıyormuş onu yiyebilirsin...Diğer ultrasonlarda hep normal çıkıyordu.
Bir aydan fazladır gitmiyordum ben doktora
Demek ki o ara gelişimi yavaşlamış(
Doktor takibe alıcaz dedi
Ama beslenmeyle alakalı bir şey söylemedi.
Protein ağırlıklı beslen dedi arkadaşım.
Keyfim kaçtı(
ben magnetleri kendim yaptım bide çikolata aldım bi keseye koyup ikram edicem.. mevlüt yapmayacağım için hastanede dağıtmaya başlıyacağım canım... onlar biterse sadece çikolata ikram ederim ama yetecektir eminim çünkü burda çok kimsem yok...kızlar bebek şekerleri, magnetleri alan var mı?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizle