2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin günler bizim buranın saatine göre ilerliyor desene :KK9: uyuyamamakta zor ama az kaldı bakalım inşallah doğduktan sonra da bu saatlere göre takılmaz seninki :KK1:
ben çoğu yerde artık daha az hareket hissedeceksiniz diye okudum ama tam tersi oldu bizde bi gariplik mi var acaba :KK9: belki biraz daha zaman geçincedir.. aman hareketli olsunlarda içerde fır dönsünler razıyız, yoksa telaşta kalıyor insan :KK52: bazen hareket etmiyor fazla telaşa kapılıyorum dürtüyorum itiyorum yok bana mısın demiyor kerata ne zaman canı istiyor o zaman başlıyor..

oğlumun ülke saat sınırı yok :)) dün 5te yattık ama 7de tekrar kalktık sonra 8.30da bir daha yattık öğlene kadar yatıp kalkıyoruz sürekli bu arada her uyandığımda su içiyorum dün yine çok ödemim vardı tutamadım sürahiyi komidinin üzerine devirdim :KK9::KK9:
inşallah babası gibi uykuyu seven biri olur ben ezelinden beri uyku konusunda sıkıntılıyım ama annem kendi düzenin vardı der yani hiç sallamamışlar uykum gelince kendim uyurmuşum
hala uykuya dalmakta güçlük yaşıyorum evin salonunda ilk defa bu yaşımda uyudum ben asla yatağımda 2 saat dönmeden uyuyamazdım bende değişiyorum galiba :)
hareketleri can yaksada azalmasın canım bencedee alışkın değiliz valla 1 saat bekelr hastanenin yoluna düşeriz :KK70:

oğlumun ülke saat sınırı yok :)) dün 5te yattık ama 7de tekrar kalktık sonra 8.30da bir daha yattık öğlene kadar yatıp kalkıyoruz sürekli bu arada her uyandığımda su içiyorum dün yine çok ödemim vardı tutamadım sürahiyi komidinin üzerine devirdim :KK9::KK9:
inşallah babası gibi uykuyu seven biri olur ben ezelinden beri uyku konusunda sıkıntılıyım ama annem kendi düzenin vardı der yani hiç sallamamışlar uykum gelince kendim uyurmuşum
hala uykuya dalmakta güçlük yaşıyorum evin salonunda ilk defa bu yaşımda uyudum ben asla yatağımda 2 saat dönmeden uyuyamazdım bende değişiyorum galiba :)
hareketleri can yaksada azalmasın canım bencedee alışkın değiliz valla 1 saat bekelr hastanenin yoluna düşeriz :KK70:
:KK9::KK9:
bende ödem baştan beri yoktu taki geçen haftaya kadar, olmayacak herhalde diyordum yeni başlıyormuş :KK9: benimde ayak tabanım şişiyor sanki ayakkabı içine konan tabanlığı ayağıma yapıştırmışımda onunla yürüyormuşum gibi :KK1: neyse bakalım bunada şükür diyorum.. bende normalde zor uyurum ama hamileliğim başından beri nerdeyse başım daha yastığa değmeden havada başlıyorum uykuya :KK53: ama sabahta erkenciyiz gün bitmiyor oyüzden:KK5:.. ben ve eşimde zor bi çocuk değilmişiz annemler hep öyle söyler inşallah oğluşta bize benzer :21:
yeni bir canla beraber yeni bir ben oluyoruz galiba bizde :KK9:
neyse canım muhabbet güzelde ben artık kalkmalıyım sen ve diğer uyku tutmayan arkadaşlar en kısa sürede güzelce uyur ve dinlenirsiniz :KK16::KK16:

:KK9::KK9:
bende ödem baştan beri yoktu taki geçen haftaya kadar, olmayacak herhalde diyordum yeni başlıyormuş :KK9: benimde ayak tabanım şişiyor sanki ayakkabı içine konan tabanlığı ayağıma yapıştırmışımda onunla yürüyormuşum gibi :KK1: neyse bakalım bunada şükür diyorum.. bende normalde zor uyurum ama hamileliğim başından beri nerdeyse başım daha yastığa değmeden havada başlıyorum uykuya :KK53: ama sabahta erkenciyiz gün bitmiyor oyüzden:KK5:.. ben ve eşimde zor bi çocuk değilmişiz annemler hep öyle söyler inşallah oğluşta bize benzer :21:
yeni bir canla beraber yeni bir ben oluyoruz galiba bizde :KK9:
neyse canım muhabbet güzelde ben artık kalkmalıyım sen ve diğer uyku tutmayan arkadaşlar en kısa sürede güzelce uyur ve dinlenirsiniz :KK16::KK16:

teyzesi öyle güzel sahurluklar kokuttularki bizde dayanamadık sahur yaptık oğlumla :))
sonra video çektik gece yemek yiyince ayak diz popo gösterime açılıyor :KK9::KK9:
ne zaman uyuyacağız bilmiyorum artık :KK50: şimdi sabah ezanı da okunuyor güzel rüyalar sanada oğluşuna da güzelce dinlenirsiniz inşallah canım :KK54:

herkese günaydın güzel anneler
yarın sağlık ocagına gideceğim kan alıp bazı değerlere felan bakcaklarmıs
tamam dedım bende böylelıkle yaırn için izin almıs oldum
bugunu de hayrlısıyla aksam edersek yarın evımdeyım ınsallah
cumartesı de çalısır raporu almaya doktoruma gıdecegm ıns güzel haberler alırım:)

Canım benim de tam tersi kafası 2 hafta önden gidiyor nerdeyse
Koca kafalı olucak oğlum =)))
Ağırlığı normal
Boyu kısa :KK43:(
Boyunu nasıl uzatabilirim?
Karnım o kadar büyük ki kesin bebek önden gidiyordur ağustosta alırım kucağıma diyordum
Dediğimle kaldım.

Ayrıntılı ultrasona da gittim bugün yani iki makineye girdim bugün
İkisi de aynı :KK43:

canım doktorda bana boyunu ölçemıyırz dıyor
kafa capına bakıo karın kısmına bacak kısmına
karnı haftasyla uymlu dedı kafa yapısı bı hafta gerı bacakları gelişim olarak onde dedı
ama boyu nekadr hıc bılmıyorum
ne kadr kısa kı yanı su kadr cm dıyebılıyor mu?

Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki

ne güzel almış evlilik yıldönümünde, şimdide alsın.. şanslısın bazıları hediyeyi bırak tebrik bile etmiyor.

canım doktorda bana boyunu ölçemıyırz dıyor
kafa capına bakıo karın kısmına bacak kısmına
karnı haftasyla uymlu dedı kafa yapısı bı hafta gerı bacakları gelişim olarak onde dedı
ama boyu nekadr hıc bılmıyorum
ne kadr kısa kı yanı su kadr cm dıyebılıyor mu?

bana da aynı şeyi söylüyor doktorum epeydir, k,losunu söylüyor ama boy ölçüsü vermek çok saçma düz durmuyor ki bebekler nasıl ölçelim diyor:) kafa çapını göbüşünü ölçüyo kollarına bacaklarına omurgasına bakıyor tamamdır. bir de ben nst ye girmedm daha hiç, kaç haftada itibaren giriliyor???

benimle aynı durumda olan biri olmasına sevindim.. acaba burda mı bi gariplik var diyordum bende :44: herkesin her doktora gittiğinde tarihi değişiyordu.. neyse ki sen varmışsın canım :KK19:

bende anlamadım değişim olayını bebek bir hafta önde olsa da sat tarihi doğum tarihidir diyorlar amam kimi dr buna göre değiştiriyor doğum tarihini..

iyi geceler kızlar benim bebişde 32 hafta 42 cm 1450 gr banada kilosu az gibi geldi ya:KK50:sizce nasıl

dr normal dediyse normaldir canım.. bebişlere kilo aldırmak için dr muz ceviz badem ve et tüketin diyorlar sende bol bol tüket için rahat etmiyorsa..

günaydın güzel anneler ve mis kokulu sıpacıklar.. :emir_bebek::emir_bebek:

kavuşma anı yaklaştıkça özlemler artıyo.. hem bir an önce kavuşmak istiyoruz hemde aman erken doğmasın diye stresleniyoruz..

canım bende de var ama çok koyu ve belirgin değil, bu saatten sonra koyulaşırmı bilmiyorum bazılarının kopkoyu oluyormuş..

benimkide henüz belli belirsiz ama koyulaşmasından korkuyorum çünkü bazı kadınlarda bu çizgi kalıcı olabiliyormuş doğumdan sonrada geçmiyomuş

Herkese günaydın tatlı hamişler inşallah çok güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz... Bir haftayı daha bitirmek üzereyiz bebişler bir hafta daha büyüdüler çok şükür Allah'ıma benim yarın doktor kontrolüm var bakalım bizim minnoşun nasıl durumu kilo almış mı sizlere bildiririm durumu... Hepinizi kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

bana da aynı şeyi söylüyor doktorum epeydir, k,losunu söylüyor ama boy ölçüsü vermek çok saçma düz durmuyor ki bebekler nasıl ölçelim diyor:) kafa çapını göbüşünü ölçüyo kollarına bacaklarına omurgasına bakıyor tamamdır. bir de ben nst ye girmedm daha hiç, kaç haftada itibaren giriliyor???

senle bebeklerimizin dogum tarhlerı aynı gözüküyor:)
bende nstye hiç girmedim cumartesı gıdıcem çalısır raporu almak ıcın
doktora 3 hafta once gitmiştim
sonrakı geldıgınden sonra nstye gırıceksın felan dedı ama bu cumartesı gıdınce mı yoksa ondan sonra gıdısımzdde mı tam olarak bilemıyorum
cumartesı gıdeyım ıyı seyler duyayım ıns nstye gırp girmeidğimi de gelir yazarım:)

günaydın kızlar benim de 2 gün önce kontrolüm vardı bebişimin kilosu 2.800 boyu da 48 cm olmuş hala bana kilosu çok geliyor.normal doğum ihtimalim azalacak gibi geldiği için sanırım.

günaydın kızlar benim de 2 gün önce kontrolüm vardı bebişimin kilosu 2.800 boyu da 48 cm olmuş hala bana kilosu çok geliyor.normal doğum ihtimalim azalacak gibi geldiği için sanırım.

Kilo konusunda benimde endişem var kilolu doğacak diye bakalım bu haftasonu kontrolüm var benimki kaç kilo olmuş en son 1500 gr dı (3 hafta önce)

günaydın arkdaşlar herkes ii maşallah bebeklerimizin sağlıkları dışında bişey düşünmüyoruz hepimiz bizimde bu ayın 11 indeydi son kontrolümüz 30. haftanın içindeykken ölçümler hep farklı çıktı ama takmıyorum doktorum normal dedi boyu 36cm kilosu 1251+_ 84 gr çıkmıştı şimdi nekadar oldu bilmiyorum tartıya göre kilo almamış görünüyorum şuan 11 inde tartıldığım kilodayım acaba bebeğim kilo almadımı die düşündürüyor beni

selam kızlar ben bu gece sanki kasıklarıma doğru baskılar hissettim sanki çatı kemiklerim ağrıdı gibi noluyo anlamadım bir de hafif hafif adet sancısı gibi sancılar girip çıktı karnımında heryeri acıyo yürürkenn :KK43:

bir de ben bu aralar hamileliğim ilk aylarındaki gibi çok asabiyim herşeye ağlıyorum eşiminde moralini bozuyorum bana bir esiyo yazık adamcağızada kötü davranıyorum kendimede engel olamıyorum bütün hormonlarımın dengesi altüst oldu galiba
hep böyle olursam napıcam ben doğurana kadar

X