- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
senin günler bizim buranın saatine göre ilerliyor desene uyuyamamakta zor ama az kaldı bakalım inşallah doğduktan sonra da bu saatlere göre takılmaz seninki
ben çoğu yerde artık daha az hareket hissedeceksiniz diye okudum ama tam tersi oldu bizde bi gariplik mi var acaba belki biraz daha zaman geçincedir.. aman hareketli olsunlarda içerde fır dönsünler razıyız, yoksa telaşta kalıyor insan bazen hareket etmiyor fazla telaşa kapılıyorum dürtüyorum itiyorum yok bana mısın demiyor kerata ne zaman canı istiyor o zaman başlıyor..
oğlumun ülke saat sınırı yok :)) dün 5te yattık ama 7de tekrar kalktık sonra 8.30da bir daha yattık öğlene kadar yatıp kalkıyoruz sürekli bu arada her uyandığımda su içiyorum dün yine çok ödemim vardı tutamadım sürahiyi komidinin üzerine devirdim
inşallah babası gibi uykuyu seven biri olur ben ezelinden beri uyku konusunda sıkıntılıyım ama annem kendi düzenin vardı der yani hiç sallamamışlar uykum gelince kendim uyurmuşum
hala uykuya dalmakta güçlük yaşıyorum evin salonunda ilk defa bu yaşımda uyudum ben asla yatağımda 2 saat dönmeden uyuyamazdım bende değişiyorum galiba :)
hareketleri can yaksada azalmasın canım bencedee alışkın değiliz valla 1 saat bekelr hastanenin yoluna düşeriz