kızlaaar sabaha karşı zor uyuduğumdan uyku ağırlığıyla eşimin alarmını kapatmışım
kendim işe gitmediğim gibi kocayı da göndermiyorum artık
geç kaldı ama gitti ama neyse ki yarın haftasonu
babalı günümüz
neyse bankaya gittik paramızı çektik, oğluşumun odasına perde almıştım ama tül alamamıştım onu da aldım sonunda
yıkayıp ütüleyim asayım resmini eklerim artık..
Günaydın
dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu
arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı
benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir
sizinkilerde ne yazıyor
stellacım benimki de direkt e rapor sisteminden gönderildi işyerime, hiç görmedim bile
Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayım
Biz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum...
Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma
canım hayırlı uğurlu olsun eviniz, istanbulda ev almak kolay mı bak ne güzel kira ödemeyeceksiniz.. bebeğine şimdilik küçük bir şifonyer alabilirsin arkadaşlar güzel öneriler göndermişler hiç bulamazsan eğer ikea, koçtaş gibi mağazalarda uygun fiyata bulunuyor o tarz şifonyerler ve dolaplar ben kardeşime iki kapılı küçük bir dolap almıştım 150 tl civarıydı koçtaştan.
hiç kendini sıkma annesi zaten belli bi zamana kadar bizim yanımızda yatacaklar, bi yatak bi dolap yeter de artar, 3 sene sonra da inşallah gönlünce güzel bir oda yaparsın zaten ancak o zaman oda neymiş, eşya neymiş anlayacaklar..
Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar,oğluşum 1900 gr 44cm olmuş:)) bize gülüyodu mutlu bi bebek bu dedi doktorda:) doppler e girdinmi falan dedi doktor ama anlamadım olması mı grrek bilen var mı ve nedirki??
annesi mutlu bebekte mutlu demek ki
maşallah kuzuya 2 kilo olmuş nerdeyse
dopplerle ilgili hiç bir fikrim yok canım ayrıntılı ultrason falan değil heralde :44::44: