2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kimse yok yanımda eşim işte geçmezse o gelince giderim. özel doktorum yok canım
Decaviti bende kullaniyom baktim yanetkilerine ama hicbir yan etkisi yokmus kabizlik olabilirmis en fazla.bide ilacin bileismlerinden bririne alaerjin varsa alerjik reaksiyon olur..tansiyonuna bakiyonmu

canım inş. bir dahaki kontrolünde gösterir kızın melek yüzünüü,kıyafet konusunda da doğru canım yani bebeği illaki temizleyip öyle giydirecekler hem varsın kirlensin annesi mis mis yıkar bebeciğinin elbiselerini zevklee

canım sen dikkatli ol artık zaten hafta olarak da epey ilerdesin,ağrılarını kontrol et doktora da git istersen ne olur ne olmaz allah korusun

merhaba kızlar iyi haftasonları :))
ayy dün akşam iftara ablama gittim avrupadan asyaya geçtik yani giderken iyiydi trafik
dönüşte köprüde bakım çalışması mı ne varmış tek şerite düşürmüşler, aman Allahım neydi o işkence 11.30da yola çıktık 02.30da eve girdik ayy bi sıkıştım bi sıkıştım arka koltuğa geçtim artık kaçırıcam diye korkumdan
kaçırmadım ama keşke kaçırsaymışım, kendimi sıkmaktan sol böbreğim ve yumurtalığım okadar ağrıdı ki anlatamam sonra tabi yine 5e kadar oturdum, susadım, tuvalete gittim pek aktif bir geceydi

canım geçmiş olsun 10 gün uzun bir süre bence bir doktora görün ishalsen bir serum verirler hiçbirşeyin kalmaz inşallah, kendini strese sokma canım benim Allah yardımcın olsun..

ayy 3 saat iyi dayanmışsın canım yaa, bi pet şişeyle halletseydin d,cem ama ayy neyse neysee

merhaba eyllül annişleri her şey yolundadır inşallah

canım benim çok geçmiş olsun arkadaşlar doğru söylüyor bence de bi acile gitsen iyi olur gelişmeleri de yaz canım nasıl olduğunu tekrar geçmiş olsun

Nefes darlığı bende çok yaşıyorum nabzim çok yükseliyor sende bur tansiyonu ve nabzını kontrol ettir istersen

Ay sorunu dun bende yaşadım bir yere çıkarken 3 kere düşünüyorum tulavet yüzünden

CENZEY cnm çok geçmiş olsun ihmal etme bir dr görün...

EGELGEC bende tam evden dışarı çıkarken wc ye girip çıkıyorum...yolda geliyor eşimden bir sürü laf niye evden çıkarken girmiyorsun diye bende giriyorum cnm unuttunmu ben hamileyim diyorum....erkekler hala farkında değiller hamileliğin...

cenzey canım çok geçmiş olsun
doktora gittiğinde bize de haber ver

egelgeç senin mesajlarına çok gülüyorum bazen =)
dediğin durumu ben de bazen yaşıyorum
en sinir olduğum şey de tuvalete koşup sonucunu alamamak
sanki çok sıkışmışım gibi geliyor ama karşılığını alamıyorum =)

benimde boy aynı 66 ile hamile kaldım 83 oldum , hedefim 20 kg
kilolardan kaçış yok artık canım napalım alıyoruz .... inşallah hedeflediğimizde kalırız bende 15 hedefliyorum ama zor gibi görünüyor dün akşam iftardaydık bi parça tatlıyı bıraktım tabakta ama yememek için zor tutuyorum kendimi sonra tabi sonuç malum herkeste ye bişey olmaz diyor.. neyseki bahanemiz var

cenzey
canım geçmiş olsun, inşallah daha iyisindir şimdi.. geçmezse bi doktora git bencede.. bol bol su tüket aç bırakma kendini

egelgec
canım benim de çok sıkışınca böbreklerim acıyor.. bu sahurdan sonra 6,5 ta bi uyandım karnım taş gibi olmuş nasıl sıkışmışım böbrek acısıyla lavaboya koştum bende uykudan uyanıpta gidemiyorum lavaboya

cnm o sorun bendede var 2gündür sabahları sancıyla uyanıyorum ishalde değilim tam olarak yani gün içerisindede kasılma gibi gerginlik acıma kasıklarımdan göbeğime doğru adım atamıyorum geçesiye kadar

Ramazanda insan daha da kontrol edemiyo kendini ben ekmeğimi bile kepek buğday yapmıştım ama şimdi sıcacık çıtır pide varken yanmiyo dolayısıyla kilolar artıyo napalım yapıcak bişi yok

Bugün çok yoruldum arkadaşlar ben temizlik yaptım ev almış başını gidiyordu temizlik yapmam gerekiyordu yaptım ama şu an belim sızlıyor yatıp dinleneyim bari

Mrb kizlar bende 2011 agustos annesiyim elimde cok fazla tulum bebek icin araba ana kucagi mama sandalyesi pompa hersey var cok para harcamadan ihtiyaclari karsilamka isteyen olursa bana ulasabilir hersey tertemiz cicilerimiz uygun fiyata satiyorum bende kizimin ihtiyaclarini alicam
Herkese saglikli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…