- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
kimse yok yanımda eşim işte geçmezse o gelince giderim. özel doktorum yok canım
Decaviti bende kullaniyom baktim yanetkilerine ama hicbir yan etkisi yokmus kabizlik olabilirmis en fazla.bide ilacin bileismlerinden bririne alaerjin varsa alerjik reaksiyon olur..tansiyonuna bakiyonmukimse yok yanımda eşim işte geçmezse o gelince giderim. özel doktorum yok canım
canım inş. bir dahaki kontrolünde gösterir kızın melek yüzünüü,kıyafet konusunda da doğru canım yani bebeği illaki temizleyip öyle giydirecekler hem varsın kirlensin annesi mis mis yıkar bebeciğinin elbiselerini zevkleeCok zor oluyor canım. Bize 12 haftalıktan beri yüzünü göndermiyor cimcime. Gecen acil gitmiştim ozaman yüzünü gösterdi O zamanda Dr odasında degildik renkli göremedim, umudum bir sonraki randevu.
Canım senin yanına geldiginde de yikayamayacaksin, hem ilk donemler sirf suyla yikayin bile diyorlar melek onlar ver sen bastan giysin cicilerini.
Dopplerde anne bebek kan akısına bakıyorlar canım.
en son size msj attıktan sonra lavaboya kendimi zor attım yaklaşık 10 gündür falan sürekli karnım ağrıyor yine öyle oldum afedersiniz lavabodan çıktım yatağa kendimi zor attım kalbim çarpıyor, ter boşalıyor ve adet olacağım gibi ağrım var. hiç iyi değilim can sıkıntısıda var hafiften. şimdi size yazmak için kalktım. tek başımayım Allah güç kuvvet versin hepimize evim böyleyken bişey olmaz inşaallah çantalarım bile hazır değil
en son size msj attıktan sonra lavaboya kendimi zor attım yaklaşık 10 gündür falan sürekli karnım ağrıyor yine öyle oldum afedersiniz lavabodan çıktım yatağa kendimi zor attım kalbim çarpıyor, ter boşalıyor ve adet olacağım gibi ağrım var. hiç iyi değilim can sıkıntısıda var hafiften. şimdi size yazmak için kalktım. tek başımayım Allah güç kuvvet versin hepimize evim böyleyken bişey olmaz inşaallah çantalarım bile hazır değil
merhaba kızlar iyi haftasonları :))
ayy dün akşam iftara ablama gittim avrupadan asyaya geçtik yani giderken iyiydi trafik
dönüşte köprüde bakım çalışması mı ne varmış tek şerite düşürmüşler, aman Allahım neydi o işkence 11.30da yola çıktık 02.30da eve girdikayy bi sıkıştım bi sıkıştım arka koltuğa geçtim artık kaçırıcam diye korkumdan
kaçırmadım ama keşke kaçırsaymışım, kendimi sıkmaktan sol böbreğim ve yumurtalığım okadar ağrıdı ki anlatamam sonra tabi yine 5e kadar oturdum, susadım, tuvalete gittim pek aktif bir geceydi
canım geçmiş olsun 10 gün uzun bir süre bence bir doktora görün ishalsen bir serum verirler hiçbirşeyin kalmaz inşallah, kendini strese sokma canım benim Allah yardımcın olsun..
Nefes darlığı bende çok yaşıyorum nabzim çok yükseliyor sende bur tansiyonu ve nabzını kontrol ettir istersenaman ne çok benim durumum da olan arkadaş varmış ne diyeyim allah yardımcımz olsun.annelik kutsaldır diye boşuna demiyorlar. ama eminim bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımzda bütün bu yaşadıklarımzi untcaz.sormak istediğm bir diğer soru ben nefes almakta çok zorlaniyorum nefessiz kalmış gibi oluyorum.2 hafta sonra kontrolum var doktorma soracam bakalım normal mi çok kötü oluyorum benim gibi olan var mi
merhaba kızlar iyi haftasonları :))
ayy dün akşam iftara ablama gittim avrupadan asyaya geçtik yani giderken iyiydi trafik
dönüşte köprüde bakım çalışması mı ne varmış tek şerite düşürmüşler, aman Allahım neydi o işkence 11.30da yola çıktık 02.30da eve girdikayy bi sıkıştım bi sıkıştım arka koltuğa geçtim artık kaçırıcam diye korkumdan
kaçırmadım ama keşke kaçırsaymışım, kendimi sıkmaktan sol böbreğim ve yumurtalığım okadar ağrıdı ki anlatamam sonra tabi yine 5e kadar oturdum, susadım, tuvalete gittim pek aktif bir geceydi
canım geçmiş olsun 10 gün uzun bir süre bence bir doktora görün ishalsen bir serum verirler hiçbirşeyin kalmaz inşallah, kendini strese sokma canım benim Allah yardımcın olsun..
canım sen zayıf hamile kalmışsın benimde boy aynı ama ben 65 le hamile kaldım şimdi 74 oldumkafana takma yani çok görünmüyordur doğumdan sonra vericez inşallah kiloları
kilolardan kaçış yok artık canım napalım alıyoruz .... inşallah hedeflediğimizde kalırızbenimde boy aynı 66 ile hamile kaldım 83 oldum , hedefim 20 kg
dediğim gibi 10 gündür falan oluyor yaa yediğim bişey dokunuyor, yada decavit kullanıyorum ondan mı anlayamadım karın ağrısı oluyor afedersiniz tam ishal değil yani. adet olacağım gibi ağrı oluyor ara ara ve karnımda çok kasılıyor. gerçi bunlar bayadır oluyor. sersem gibiyim buraya yazınca rahatlıyorum
Eki Görüntüle 760724 Eki Görüntüle 760725 Eki Görüntüle 760727 Eki Görüntüle 760730 Eki Görüntüle 760742 Eki Görüntüle 760743 Eki Görüntüle 760744 Eki Görüntüle 760745 Eki Görüntüle 760746 Eki Görüntüle 760747 Eki Görüntüle 760748 Eki Görüntüle 760749
cibinliğimiz tülümüz ve avizemiz haftaya kaldı :)
hepsi çok hoş canım güle güle kullanın minik Eylül leEki Görüntüle 760776 Eki Görüntüle 760779 Eki Görüntüle 760770 Eki Görüntüle 760773 Eki Görüntüle 760724 Eki Görüntüle 760725 Eki Görüntüle 760727 Eki Görüntüle 760730 Eki Görüntüle 760742 Eki Görüntüle 760743 Eki Görüntüle 760744 Eki Görüntüle 760745 Eki Görüntüle 760746 Eki Görüntüle 760747 Eki Görüntüle 760748 Eki Görüntüle 760749
cibinliğimiz tülümüz ve avizemiz haftaya kaldı :)