2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

egelgeçcim senin şu hamilelik kilolarınla ilgili bi hesabın var ya önceki sayfalarda, çok tuttum ben onu İlk okuduğumda gülmekten öldüm, akıllı kadınsın vesselam. Önünde saygıyla eğiliyorum

hesabımı herkes kullanabilir halka açık yaptım, öyle de yapmasam kendime küseceğim vallahi, hamileyim diye de coştum gittim yoksa, frenlerim bozuldu

bazı şeylerin önüne geçilmiyor, doğumdan sonra veririz inşallah moralleri yüksek tutmak lazım, arkadaşım facete birşey yazmıştı geçenler de aklıma o geldi "kendimi ararken olmaktan korktuğum yerdeyim, buzdolabının önündeyim" tam bizlik değil mi

hoşgeldiniz :) maşallah melekcim herşey yolunda çok şükür, Rabbim tamamına erdirsin inşallah izne de çıkınca artık meleğinle güzel günler sizi bekler :)

aynen boyle bı agrı dünden berı bende de basladı canım
belım sırtım ara ara agrıodu ama dun artık yerımde duramıyodum bıde bu agrı eklenınce
demekkı artık bu haftalarda normal

benimde acayip baskı var zaten kafası aşağıda yerimden kalkıp yürümeye başladığım anda çok ağırlık hissediyorummkafayı dayadı muhtemelen oğluşum kasık ağrımda çok oluyo benim bazen okadar çok ağrıyoki hiç ayağımın üstüne basamıyorum aranızda benim gibi saatlerce kasığı ağrıyıpta hiç yürüyemeyen var mı?

canım ayy ben onu o kadar araştırdım ki benim sağ tarafımda göbeğimin hemen üstünde yırtılıyor gibi oluyor, hareket ettikçe de fena oluyordu, gaz sancısıymış o ayaklarımı üşütmemeye dikkat ettim iki gün hiç acı hissetmedim, ama tabii çorapları sıcağa dayanamayıp çıkardım şimdi yine aynı şey oluyor, bir dene bakalım ayaklarını üşütme inşallah geçer..

slmlarr kızlarrrr
bende kontrolden geldim sat a göre 29+6 yız bugünn, ama BDP miz 33+2 çıktı maşallah gelişimi çok iyi 3-3.5 kilodan aşağı gelmez dedi doktorum,1560 gr olmuş tombişimm, boyunu net söyleyemeyiz ayına göre hesaplarsak 8.aya giriyorsun 35-40 cm arası dedi. FL ye göre 41 oluyoruz. renkli görüyoruz kızımı her gidişimizde elhamdülillahh,annem uyuyordu yine sanırım ama bikaç kez güldü kızımm,ayağı kafasıyla aynı hizadaydı yavrum o nası bi yatmaksaayy yanaklarııı bi tombikkk annesii ısırsınnn onuu,doktorum bundan sonra hamur işi tarzı şeyleri azalt dedi,bir dahaki kontrolümüz öbür ay, bacaklarım ve çatımda ağrılarım yoğunlaştı dedim,artık ağırlaşıyorsun bu normal dedi,ilaçlara devam iştee,sizinle resmimizi paylaşiim resimlerimizi renkli almıyoruz ama epey belli çıkmış yavrumm,maşallah deyin teyzeleriiiiiiiiiiiii

o bende de oluyodu ben kordonu çekiştiriyor diye düşünmüştüm

aynen boyle bı agrı dünden berı bende de basladı canım
belım sırtım ara ara agrıodu ama dun artık yerımde duramıyodum bıde bu agrı eklenınce
demekkı artık bu haftalarda normal

Bide bebek hareket edince çok oluyor ayıptır söylemesi bebek doğuyor sanki.bende fiykrum acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı dedim ama sizdede oluyormuş panik yapmayayim iyisi

nasılsınız
ben temızlıge baslayacam hergun yarın baslarım dıyerek ertelıyorum nasıl olacak bu durum bılmıyorm

canım maşallah kızınaaa biz aynı sayılırızz seninlee,yanii doğum tarihlerimiz yakınn,bnde yazacağım şimdi doktordab geldimm

sağol cnm...evet aynıyız 1 gün var...bakalım sizin doktorunuz ne diyecek..sağlıklı olsunlarda kiloları önemli değil...

ben bu rapor işini pek anlayamadım...ağustosun 1 inde çalışabilir verecek 12 ağustosta da çalışamaz öyle değilmi...12 sinden sonra işe gelmeyecem çünkü...11 gün doğumdan sonraya ekleniyor galiba...

maşallah maşallah yavruya

oy oy oy masallah çok tatlı bu ya yuz hattı bellı canım sana mı benzıyor yoksa babasınamı

Sağol canım.dediklerini uygulamaya çalışayım bakalım gececek mi....

Bu arada hastane çantasını hazırlamaya başladım. Kızım için 2 hastane çıkışı bir Altlı üstlü takım aldım .Hastane çıkışlarında battaniyre var zaten 2 tane oluyor yani başka gerek olmaz herhalde. 5 tane ağız mendili aldım. 2 çorap. Yeter mi kızlar?

Maşallah canım ne güzel tam göstermiş yüzünü bizde renklide bakıyoruz ama hanım efendi bir türlü tam göstermiyor kendini

evet canım sağlıklı ıolsunlar inş. ben çalışmadığım için bu rapor işlerinden hiç anlamıyorum canım üzgünüm
maşallah maşallah yavruya
sağol canım benimmmm
oy oy oy masallah çok tatlı bu ya yuz hattı bellı canım sana mı benzıyor yoksa babasınamı

evet yaa epey belli artıkk maşallahh,babamıza daha çok benziyoruz bakalım neleri nerelerii anasına benzicekkk

selam kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzz ben hıc ıyı degılım sırt agrısından uyuyamıyorummmmmmmm 2 gundur doktora gıt gel yapıyoruz nst baglanıyorummmm sancım yok soguk almısım sırt agrısından yatamıyorummm kızlar sızlerde cok dıkkat edın havalara aldanmayın

Melekcim maşallah kızına bayaa bir toparlamış kendini Bakalım benimde bu ayın 26.sında kontrolüm var 28 haftalıkken gitmiştim tam 1kg dı şimdi bende çok merak ettim acaba ne kadar oldu

Maşallah canım ne güzel tam göstermiş yüzünü bizde renklide bakıyoruz ama hanım efendi bir türlü tam göstermiyor kendini
canım çok teşekkür ederimm,evet hep gösteriyor maşallah kızımm,sizinki de pek nazlı demekkii anneciğiii

canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,bu sıcaklarda da ceryan yaptırmadan rüzgarı yakalamadan da oturulmuyor kiiii

Canım maşallah 41 kere pekde kibarcık...

canım benim hastahane çıkış battaniyelerim çok ince pazen o nedenle bi tane de triko battaniye koydum ben tam bi liste yapmıştım arabaya indirmeden önce, bi bakayım geçmişime onu ekleyeyim senin için

geçmiş olsun canım dikkat et kendine çabuk toparlarsın inşallah, kocişin geldi demi baksın sana azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…