2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişlerr

sizlerde benim gibi aşağıya baskıyı fazla hissediyormusunuzz ??

benim bebeğimde aşağıya baskı yapıyor,yürümekte bile zorluk çekiyorum,yere eğilmesi ayrı bir sorun,,inşallah hayırlısıyla atlatırız rahatlarız..

günaydın kızlar gece benim de kötü geçti..

ilk defa 3 gibi uyuyayım dedim 4te tekrar uyandım, bir tane sivrisinek heryerimi yedi ( sinek kovucu cihazlar zararlıymış bizler için o yüzden eşim aldırmıyor ee camı da kapatamam, sinekler eşimi hiç sevmiyor hep bendeler ışıkları açıp 6ya kadar bekledim öyle çok yorgunumm

melekcim hadi güzel haberlerle gel bakalım bekliyoruz..

Merhaba güzel anneler ve minik balıklar

ilk gebeliğimde kızım hep yukardaydı hiç inmedi

bunda da aşağıda
klasik bi hamile yürüyüşü vardır ya ördek gibi o halde yürümeye başladım
kasıklarımda hissediyorum artık

evet bende öyle yürüyorum
ördek gibi :))
sanırım aşağıya indi benimkide

benim bebeğimde aşağıya baskı yapıyor,yürümekte bile zorluk çekiyorum,yere eğilmesi ayrı bir sorun,,inşallah hayırlısıyla atlatırız rahatlarız..

Hah işte, benim de tam olarak yaşadığım şey sanırım bu kızlar. Eğilip doğrulurken batıyor sanki, çok zor oluyor, sıkışıyor gibi bebeğim. Bi yandan da karnımın altında tüm ağırlık gibi. Çok karmaşık oldu ama son birkaç gündür yoğun olarak yaşadığım tam da bu işte

Bu sabah temizlik için kadın geldi. Bana "karnın aşağı inmiş, miden bomboş kalmış" diyor. "E benim midem zaten boştu ki" dedim. Pek önemsemedim. Sonra annemle tel'de konuşurken dedim böyle böyle diye. Diyor ki bana: "Dün akşam fark ettim, hatta babana da söyledim, karnı aşağı inmiş. Kalan eksikleri hemen tamamlayalım" diye demez mi? Kızlar ne demek şimdi bu? Doğum mu yaklaşıyor? Yani zaten yakın ama benim tahminimden daha da mı yakın? Tecrübeli anneler ne dersiniz?

iştahımm cok acıldııı kızlar
yedım yedım geldımmmm şiştimm patlıycammmmmmm sankı

Benim de canım sürekli bişeyler yemek istiyo. Özellikle akşamları. Aklıma türlü türlü atıştırmalık şeyler geliyor, üşenip vazgeçiyorum.. Tembel oldum iyice zaten. :18:

egelgeçcim senin şu hamilelik kilolarınla ilgili bi hesabın var ya önceki sayfalarda, çok tuttum ben onu İlk okuduğumda gülmekten öldüm, akıllı kadınsın vesselam. Önünde saygıyla eğiliyorum

Son düzenleme:
Canım acaba aşerdiğin ve yiyemediğin birşeymi var
boşluk doldurmaca mı yapıyosun

ben zaten 20.haftaya kadar nerdeyse hıc kılo almayıp 30.haftaya kadar 10 kılo almıs bırıyım:):):)
ılk zamanlar yıyemedıgım ne varsaa sımdı fazla fazla yıyesım var
noırmalde de yemek yemeyı severdım ama bukadr ıstahlı degıldım:):):):)

kızlar ben geldim.........kızımı gördüm biraz çok bekledik tam bize geldi sıra doğuma çıktı 10 dakikada geldi sordum sekretere doğdu senden sonra yine var dedi....kızım 1510 gr 37 cm 29+5 sata göre ultrasyona göre 30+1 çıktı gayet iyi dedi...ayakları kocaman dedi bende dedim benim ayaklarım çok küçük 36 giyiyorum eşiminde ayakalrı küçük bilmiyorum kime benziyorsa dedi elleri ayaklarını gösterdi ama daha dönmemiş dedi bende zaten çok sık idrara çıkıyorum bazen gidiyorum oturup oturup kalıyorum boşa gidiyorum dedim baskı yapıyor dedi fazla ayakta kalma masa başında oturuyorum zaten bazen çok tekmeliyor kasıklarımı...maşallah 7.ayındasın 6 kilo almşsın dedi...77 yle başladım 83 kiloyum...ama kilolu hamile kaldım ya...38.haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi..ne kadar meraklılar sezeryan yapmaya....raporunu da gel ağustosun 1.inde veririz dedi...ben bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum dedim tamam dedi...rapor için 1 ağustosta gidecem ama 31+5 oluyorum farketmez dedi 1-2 gün....12 ağustosta diğer randevum...benden bu kadar...çok şükür iyiyiz....herkese tşk ederim.....

Benim de canım sürekli bişeyler yemek istiyo. Özellikle akşamları. Aklıma türlü türlü atıştırmalık şeyler geliyor, üşenip vazgeçiyorum.. Tembel oldum iyice zaten. :18:

sen yıne üşenip yemıyosunn
ben yemek konusundaa aslaa üşengeç degılımdırrr:):):)
sonumuzz hayrlı olsunnn:)

Canım maşallah 35 hafta olmuşsun normal artık sanki yine vaktinde olur inşallah bu arada tecrübeli değilim ama )

Canım aşağı drrken vajinal baskıdan mı bahsediyorsun ya bendede acayip ağrı var böyle çok değişik bicak kesigi gibi falan normal mi acaba?

aynen boyle bı agrı dünden berı bende de basladı canım
belım sırtım ara ara agrıodu ama dun artık yerımde duramıyodum bıde bu agrı eklenınce
demekkı artık bu haftalarda normal

canım maşallah kızınaaa biz aynı sayılırızz seninlee,yanii doğum tarihlerimiz yakınn,bnde yazacağım şimdi doktordab geldimm

merhaba arkadaşlar, ben de 32.haftamı bitirmek üzereym. şuan annemin yanındayım bayramdan sonra evime dönmeyi düşünüyorum,1 ay kalmış olacak yani 4 hafta kadar. acaba geç mi kalmış olurum,erken gelmesinden korkuyorum,daha 1 ay içinde kıyafetler yıkanacak,eksikler alınacak ( pöff

Kızlar benim 2-3 gündür sol tarafımda sanki içerden kızım bişeyleri çekiştiriyor,yırtıyor gibi bi acı oluveriyor.sonra geçiyor. Sanki orda bi damar var benimki arada tutup çekiyor gibi. Sizde de oluyor mu böyle?

aynen boyle bı agrı dünden berı bende de basladı canım
belım sırtım ara ara agrıodu ama dun artık yerımde duramıyodum bıde bu agrı eklenınce
demekkı artık bu haftalarda normal

Bide bebek hareket edince çok oluyor ayıptır söylemesi bebek doğuyor sanki.bende fiykrum acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı dedim ama sizdede oluyormuş panik yapmayayim iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…