Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?
hayırlı haberler alırsın inş.
düşen kırılan şeylere sinir oluyorum bende.. eğilmek zaten ayrı bir işkence. geçen işten geç çıktım eve gittiğimde 20:40'tı. makarna ısıttım tabak tezgahtan düştü kırıldı.. sinirden ağlayacaktım bende..
melekçi canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Allah hepimize yardım etsin
Ben de benzer durumdayım.
Hiçbir şeye halim yok.
Mobilyalar kaç gün önce geldi hala silmedim.
Ne toz alıyorum ne yer siliyorum.
Evim leş gibi oldu.
Tembellik başa bela bu aralar.
Günaydın annişlerr
sizlerde benim gibi aşağıya baskıyı fazla hissediyormusunuzz ??
Günaydın tatlım. hissetmezmiyiz. Konunun cahili olunca nasıl anlatacağımı bilemedim hatta doktora. bişi oturmuş oraya dedim güldü:)
Günaydın annişlerr
sizlerde benim gibi aşağıya baskıyı fazla hissediyormusunuzz ??
ilk gebeliğimde kızım hep yukardaydı hiç inmedi
bunda da aşağıda
klasik bi hamile yürüyüşü vardır ya ördek gibi o halde yürümeye başladım
kasıklarımda hissediyorum artık
günaydın güzel anneler, evet bende de çok baskı yapıyor alttan her defasinda idrara çıkma hissi uyandiriyor ama yok sadece baskıyms ilerleyen haftalar da daha da artıyormuş. ne diyeyim allah yardımcmız olsun.geçen teyzemin kızı doğum yapmış,diyor ben kurtuldum darısı başına. ailede,tanidik hamile olanlarn hepsi doğum yaptı bi ben kaldım her gören soruyor doğmadımi daha diye ben çok ağırlaştım benim gibi olan var mi
peracım şekerim nasılsın :) çoluk çocuğa karıştım zor giriyorum yazına baktımda tatlım bikaç tavsiyem olsun sizlere :) ben bir çekçekli valiz bir bebeğin çantasını götürdüm 1 gece kaldım normal doğumla yetmedi valla :) yeni doğan bebekler 1 aylık olana kadar altını açana kadar çiş ediyo heryere bnm oğlan 5 kere suladı yatağı kıyafetlerini ben 2 tulum 3 hastane çıkışı koydum yetmedi pazen battaniye 2 tane koymuştum 2 side kirlendi yeni aldırttım bol kıyafet ve çıt çıt lı bady koyun normal eve de en çok gereken şeyler çıt çıtlı bady özellikle şu uzun kollu çıt çıtlılar çok iyi oluyo ben oğluma onlardan gydirip altına tayt giydiriyorum çok şirin oluyo tek parça tulumlar 15 20 gün iyi sonrası zor oluyo tonla almıştım mothercare den çoğunu kullanamadım oğlumun bacakları sığmadı içlerine gazını zor çıkarıodu çocuk alt üst takımlardan alın alıcaksanız hastaneye biberon da koyun mutlaka sütünüz gelmezse bebeğin şekeri düşüyo 30 ml kdr mama verilir.Birde emziğe alıştırın rahat edersiniz emzirip ağzına veryorum emziği işimi gücümü yapıyorum bizden bu kdr teteler hayırlı doğumlar hepinize
ben 6 aylıkken 9 aylık sananda vardı
ikiz bebek sananda
şu halde dönüp dönüp bakıyorlar karnımın büyüklüğüne
üçüz sanıyorlardır artık
kızımda da büyüktü karnım çok suyum olduğundan ama bu başka
kas kalmadığından ne var ne yok dışarı fırladı
merhaba ;
bende geçen senenin ocak annesiydim ,ıncık cıncık aman en güzeli en rahatı olsun vsvsv ,pipirklinin bi kaç :)))
ekim annelerinede yazdım burayada yazmak istedim ,elimde çok temiz kullanılmış tiny love 3 ü bir arada ana kucağı var , gece uykularını ve gündüz uykularınıda burada uyyttum ,ben çok rahat ettim
Eki Görüntüle 758634 Eki Görüntüle 758635 Eki Görüntüle 758636