2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberler alırsın inş.

düşen kırılan şeylere sinir oluyorum bende.. eğilmek zaten ayrı bir işkence. geçen işten geç çıktım eve gittiğimde 20:40'tı. makarna ısıttım tabak tezgahtan düştü kırıldı.. sinirden ağlayacaktım bende..

melekçi canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.

aynı şeyi dün yaşadım çatal düşüyor yere kaşık düşüyor bi an içimden bütün herşeyi dağıtmak geldi sonra oturup ağlamak ama dedim içimden sabret az kaldı 2 ayın kaldı diye

Allah hepimize yardım etsin
Ben de benzer durumdayım.
Hiçbir şeye halim yok.
Mobilyalar kaç gün önce geldi hala silmedim.
Ne toz alıyorum ne yer siliyorum.
Evim leş gibi oldu.
Tembellik başa bela bu aralar.

:KK43:( sorma arkadaşım sonrada eve bakıp ağlıyorum. insana bu zamanda yardım edecek,kendini eksik hissettirmeyecek sağlam komşuya dosta ihtiyacı varmış bunu yeni öğrendim:KK43:

Günaydın annişlerr

sizlerde benim gibi aşağıya baskıyı fazla hissediyormusunuzz ??

ilk gebeliğimde kızım hep yukardaydı hiç inmedi

bunda da aşağıda
klasik bi hamile yürüyüşü vardır ya ördek gibi o halde yürümeye başladım
kasıklarımda hissediyorum artık

ilk gebeliğimde kızım hep yukardaydı hiç inmedi

bunda da aşağıda
klasik bi hamile yürüyüşü vardır ya ördek gibi o halde yürümeye başladım
kasıklarımda hissediyorum artık

evet bende öyle yürüyorum
ördek gibi :))
sanırım aşağıya indi benimkide

günaydın güzel anneler, evet bende de çok baskı yapıyor alttan her defasinda idrara çıkma hissi uyandiriyor ama yok sadece baskıyms ilerleyen haftalar da daha da artıyormuş. ne diyeyim allah yardımcmız olsun.geçen teyzemin kızı doğum yapmış,diyor ben kurtuldum darısı başına. ailede,tanidik hamile olanlarn hepsi doğum yaptı bi ben kaldım her gören soruyor doğmadımi daha diye :KK43: ben çok ağırlaştım benim gibi olan var mi

gunaydin kizlar ya faceye cok gitmeyin buranin tadida baska oluyor benim kizimda hep asagida oyuzdenmidir bilmem hic midemle alakali problemim yok cok sukur bide kizlar dun hiiiiiiiiiic uyuyamadim suan sersem gibiyim :KK15:

Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...Bugün jelibonlar nasıl bakalım,inşallah iyidir benimki bugün pek bir sakin dün halay çekti bugün yoruldu herhalde:KK1: Bu arada gittikçe azalıyoruz herhalde face geçen arkadaşları artık aramıza almayalım burayı unuttular:KK1::KK1::KK1:

Melek canım inşallah iyi haberlerle dönersin tosun gibi olmuştur inş. senin minnoş...

günaydın güzel anneler, evet bende de çok baskı yapıyor alttan her defasinda idrara çıkma hissi uyandiriyor ama yok sadece baskıyms ilerleyen haftalar da daha da artıyormuş. ne diyeyim allah yardımcmız olsun.geçen teyzemin kızı doğum yapmış,diyor ben kurtuldum darısı başına. ailede,tanidik hamile olanlarn hepsi doğum yaptı bi ben kaldım her gören soruyor doğmadımi daha diye :KK43: ben çok ağırlaştım benim gibi olan var mi

ben 6 aylıkken 9 aylık sananda vardı
ikiz bebek sananda

şu halde dönüp dönüp bakıyorlar karnımın büyüklüğüne
üçüz sanıyorlardır artık
kızımda da büyüktü karnım çok suyum olduğundan ama bu başka
kas kalmadığından ne var ne yok dışarı fırladı

peracım şekerim nasılsın :) çoluk çocuğa karıştım zor giriyorum yazına baktımda tatlım bikaç tavsiyem olsun sizlere :) ben bir çekçekli valiz bir bebeğin çantasını götürdüm 1 gece kaldım normal doğumla yetmedi valla :) yeni doğan bebekler 1 aylık olana kadar altını açana kadar çiş ediyo heryere :KK53: bnm oğlan 5 kere suladı yatağı kıyafetlerini ben 2 tulum 3 hastane çıkışı koydum yetmedi pazen battaniye 2 tane koymuştum 2 side kirlendi yeni aldırttım bol kıyafet ve çıt çıt lı bady koyun normal eve de en çok gereken şeyler çıt çıtlı bady özellikle şu uzun kollu çıt çıtlılar çok iyi oluyo ben oğluma onlardan gydirip altına tayt giydiriyorum çok şirin oluyo tek parça tulumlar 15 20 gün iyi sonrası zor oluyo tonla almıştım mothercare den çoğunu kullanamadım oğlumun bacakları sığmadı içlerine gazını zor çıkarıodu çocuk alt üst takımlardan alın alıcaksanız hastaneye biberon da koyun mutlaka sütünüz gelmezse bebeğin şekeri düşüyo 30 ml kdr mama verilir.Birde emziğe alıştırın rahat edersiniz emzirip ağzına veryorum emziği işimi gücümü yapıyorum bizden bu kdr teteler hayırlı doğumlar hepinize :KK34::KK54::KK54::nazar:

ayy gvn cimmmmm iyiyim ben, sen de doğum yapmışsın ne zaman oldu canım Allah bağışlasın size, hayırlı olsun minik oğluşun çooook tatlı canımmm:))
daha sanki dün ovu testlerinden falan bahsediyoduk kuzum yaa bak şimdi nerelere geldik:nazar::nazar::nazar:
annelik nasıl gidiyo tatlım, alışabildin mi? ama insan nasıl alışmaz di mi kendi yavrusuna, insan nasıl katlanmaz bu tatlı uykusuzluklara, telaşa:KK16:

ne güzel bilgiler vermişsin bize, eee tecrübelisin sen artıkkk:)))

ben 6 aylıkken 9 aylık sananda vardı
ikiz bebek sananda

üçüz sanıyorlardır artık
kas kalmadığından ne var ne yok dışarı fırladı

QUOTE=Stella;31221065]ben 6 aylıkken 9 aylık sananda vardı
ikiz bebek sananda

üçüz sanıyorlardır artık
kas kalmadığından ne var ne yok dışarı fırladı[/QUOTE]

benımde 6.aya kadar kımse ınanmıyodu 6 aylık oldugumaa
ama son bı ayda resmen pompayla şişirilmiş gibi olunca:):):
gecen ay görenler bide bu ay görduklerınde cok sasırıyolar
bende bı ayda karnımın bukadr büyğyeceğini düşünmemiştim ama en azndan sımdı 7 aylık deıdıgmde normal karsılıo herkes:):):)
içkarnın geniş olması dar olması diye bişey varmıs birazda onla alakalıymıs sanırım

ılkınden sonra sıskınlıgın gıttyse aldıgın kıloları verdysenn gerısı boş:)

aynen aldığım kiloların fazlasını verdim hatta
emzirmek her derde deva

Son düzenleme:
facebook adresimiz 2013 EYLÜL ANNELERİ...... gruba istek gönderdikten sonra bana hafta ve cinsiyetinizi mesaj atarsanız sevinirim... yöneticiym grubun..

Gunaydin arkafaslar run almanyadan esimin teyzesi geldi gelini dogum yapti20 gun once almamyada dogumdan sonra eve bi sure ebe gonderiyolrmis ebe be begin yikama suyuna yarim cay bar.sut 1yemek kasigi zeytin Yagi koyuyomus kkimyasal kullaniyomus paylasiyim dedim

merhaba ;
bende geçen senenin ocak annesiydim ,ıncık cıncık aman en güzeli en rahatı olsun vsvsv ,pipirklinin bi kaç :)))
ekim annelerinede yazdım burayada yazmak istedim ,elimde çok temiz kullanılmış tiny love 3 ü bir arada ana kucağı var , gece uykularını ve gündüz uykularınıda burada uyyttum ,ben çok rahat ettim
$294.jpg Eki Görüntüle 758635 Eki Görüntüle 758636

X