2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar lohusa pjimasını internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız ve memnun kaldınız mı gelen üründen

canım ben internetten aldım henüz gelmedi ama 1 tane dükkandan almıştım intenettede var penyesini ben beğendim
bunlarda gelcek olanlar
birde bunu beğendim ama önünde emzirme yeri var mı analayamadım

Canım geçmiş olsun :) iyi olmanıza sevindim.

Garip bi durum kafa olcumune gore dogurmana hec bisey kalmamis..acaba olcumler makinadan makinaya farkediyomu.ben bunu cok merak ediyom.bi dr makinasi son model bi doktorun 5 6 senenin makinasi.cok cigirdimi dogumuna sahid olduklarin

Son düzenleme:
Garip bi durum kafa olcumune gore dogurmana hec bisey kalmamis..acaba olcumler makinadan makinaya farkediyomu.ben bunu cok merak ediyom.bi dr makinasi son model bi doktorun 5 6 senenin makinasi.

Sanirim fark ediyor şuan ben özel bir doçente gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor önceki gittigim doktordan biraz farklı açıkcası

Sanirim fark ediyor şuan ben özel bir doçente gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor önceki gittigim doktordan biraz farklı açıkcası
Bana da oyle geliyor gecen acilde usg yle baktialr bebege.usg makinasi kocaaman bisey azcok eski.kendi doktorumun usg si yeni ve kucuk bence mutlaka oynamalar oluyordur.

Kızlar çarşamba günü bir gün sonra doğum yapacak bi arkadaşımı gördüm tesadüfen göbeğine baktım ki dümdüz bi karartı var dedim bu ne göbek deliği dedi dümdüzdü şok oldum bizimkide öyle olabilir son zamanlarımızda ben artık şaşırmam:18:

EGELGEC çok şükürrr, bundan sonra daha dikkatli ol canım tabi bilinmez ama daha yakın görünüyor demekkii oğluşuna kavuşman,en hayırlı zamanda gelsin inş...

canım çook gecmiş olsun..korktum bi an şükür hersy yoluna girmiş,,inş biraz daha beklerde öyle gelir oğlusun maşallah bu arada 2500 kiloyu gecmiş...

kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımla..kafası hala asagıda sıpamın dr pozisyonu öyle dedi bnm kızımda böyleydi hergün bakmama ragmen yüzünü göremedik dedi senn kızının yüzünüde göremeyecegiz bu gidişle dedi oysaki bu sefer 4 boyutlu bakılacaktı =( neyse cok şükür gelişimimiz iyi 1218 g olmuş boyuda 36 cm...normal doğumu bekleyelim dedi buna cok sevindim ama tansiyonu sordu bnde 13 8 cıkmıştı en son dedim kardiyolojiyle görüşmemi tansiyon holteri taktırıp 2 gün ölçüm yapılmasını söyledi allah korusun gün içinde 14 15 lere yükselip yükselmedigine bakılacak inş olmaz ama olursa gebelik zehirlenmesine yol acabiliyomuş ve bebegin gelişimi durabiliyomuş..eger öle olursa bebegi erken almak zorunda kalabiliriz dedi..korkuyorum kızlar ne olur dua edin ptesi yada salı gidecegim kardiyologa inş normal cıkar tansiyon ölcümlerim...uzun oldu ama kusura bakmayın artık..cevrenizde böyle tansiyon problemi yasayan oldumu yada aranızda bnm gibi olan varmı neler yaptınız?

canım çok geçmiş olsun..

ben de bugün acildeydim..
31+3 deyim ama 34 hafta çıktı..
nst de bebeğimin kalp atışları 165 lerde çıktı dr iyi değil sonuç dedi tekrar bağlattı 157-58 lerde çıktı bu kez....
ısrarla alttan muayene ettirmeyeceğimi söylesemde beni ikna etti ve 1 parmak açılmam olduğunu söyledi çok üzgünüm
şimdi yatıyorum...

Allah bebeklerimizin zamanında doğmasını nasip etsin inşallah ve onları korusun...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun şükür ki iyisin küçük melek annesine heyacanlı bir gün yaşatmak istemiş d,kkat et kendine yorma bebişine de söle biraz daha sabretsin yaramazlık yapmasın

geçmiş olsun canım üzme kendini hayırlısıyla şu kritik zamanları atlatacaz senin de bebeğin acele etmicek zamanında gelecek merak etme

geçmiş olsun canım üzme kendini hayırlısıyla şu kritik zamanları atlatacaz senin de bebeğin acele etmicek zamanında gelecek merak etme

inşallah canım çok teşekkürler... sıkıntılı bir süreç evet ama sonu aydınlık olur umarım hepimiz için.. sıkıntıdan uyku bile uyuyamıyorum.. (

canım olumsuzu düşünme zaten kontrol altında olacaksın inşallah hayırlısıyla da bebişini alacaksın kucağına

Cnm 13-8 normal tansıyon sayılıyor aslında bunu bana gıttıgım kardıyolog söyledi
Benım de 12-7 11-8 13-8 11-7 oluyor
Bırkac kez 14-8 oldu bır hafta tansıyon takıbı yaptırdı dr çok şükür normaldi
Gebelikte tansıyon son dönemde bıraz yükseliyor sınır 14-9 , o da bır kez degıl gun ıcınde 3 ölçümde olması gerekıyor + idrarda proteın saptanırsa zehırlenme oluyor
Tansıyon stresten de yükselir
Tuzu azalt mümkünse hiç koyma zaten peynırde zeytınde tuz var

gecmişler olsun..inşallah zamanında gelir bebeğin..hastanede misin evde mi..acile niye gittin sancın mı vardı

kızlar bu sancı denilen şeyi tarif edebilcek var mı nereye olursa sancı deniyor belki cok sacma bi soru olcak ama ne bilim kac gündür kafamı kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…