Kizlar lohusa pjimasını internetten alan varmı varsa hangi siteden aldınız ve memnun kaldınız mı gelen üründen
Kizlar cok şukur yanliş alarmmis simdi ciktim hastahaneden
Ebe eliyle baktiginda sancilar cok belirgin dedi nstye bagladi
İlk nstde bebegimin hareketleri az cikti ve sanci cikmadi
Kahvalti yapmamistim meyve suyu ictim cikolata yedim ikinc nstde sanci yine.yoktu cok sukur bebesimin masallahi vardi
Ben hala karnimi cok gergin ve sert hissediyorum alt tarafimda bir baski hissediyorum elle yapilan muaynede sanci var yine ama makinede cikmiyor
Doktor eve gonderdi pazartesi gel dedi bu arada rahatsizligin artarsa yine de gel dedi simdilik hastaneden ciktigimiz icin cok mutluyum
Dua eden tumm hamislere de tesekkurler :)
Garip bi durum kafa olcumune gore dogurmana hec bisey kalmamis..acaba olcumler makinadan makinaya farkediyomu.ben bunu cok merak ediyom.bi dr makinasi son model bi doktorun 5 6 senenin makinasi.cok cigirdimi dogumuna sahid olduklarinRumeysamustafa canim karnina dokunuyor ebe kasilmalari farkediyor
alttan muayne de sadece acilmaya bakiyorlar
Hazirliklara erken basladi hakikaten
Kendi doktorum yoktu nobetci doktor sekretere dort defa sordu bu bebegin 32+6 haftalik olduguna eminmisin diye
Kafa olcumlerinde 37+2 cikmis
Genel olcumlere gore de 35+2 cikmis
Seker testi sonucumu da sordu doktor ama tekrarlatmadi ilkinde birsey cikmamisti
Ben oradayken 2tane doguma sahit oldum aramizda bolme vardi ama seslerin hepsini duydum
Rabbim o anda hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi sag salim kucagimiza alalim insallah
Garip bi durum kafa olcumune gore dogurmana hec bisey kalmamis..acaba olcumler makinadan makinaya farkediyomu.ben bunu cok merak ediyom.bi dr makinasi son model bi doktorun 5 6 senenin makinasi.
Bana da oyle geliyor gecen acilde usg yle baktialr bebege.usg makinasi kocaaman bisey azcok eski.kendi doktorumun usg si yeni ve kucuk bence mutlaka oynamalar oluyordur.Sanirim fark ediyor şuan ben özel bir doçente gidiyorum 4 boyutlu ultrasonla bakıyor önceki gittigim doktordan biraz farklı açıkcası
Olabiliyor bazen tabi kac kilo verdin oda önemli 15 gune bir gidiyorum doktora bir kere 1 kilo vermistim sonrakinde 3 kilo almisim baya dengesiz gidiyor bnm kilo alımlarımKizlar ben iki kilo vermisim kusma falan yok olabilrmi sizce
Kizlaaaar hastanedeyim
Gece sancim oldu 3 saat araliklarla 12de kalkip hastaneye geldim
Bebegim 2.550 gram olmus
sancilarim yalanci sanci degilmis, nstdeyim simdi bana cok dua edin bu kadar erken olmasin olacaksa da Allah yardimcim olsun yazabildigim kadar yazacagim telden
Dualarinizi eksik etmeyin
canım çook gecmiş olsun..korktum bi an şükür hersy yoluna girmiş,,inş biraz daha beklerde öyle gelir oğlusun maşallah bu arada 2500 kiloyu gecmiş...Kizlar cok şukur yanliş alarmmis simdi ciktim hastahaneden
Kahvalti yapmamistim meyve suyu ictim cikolata yedim ikinc nstde sanci yine.yoktu cok sukur bebesimin masallahi vardi
Ben hala karnimi cok gergin ve sert hissediyorum alt tarafimda bir baski hissediyorum elle yapilan muaynede sanci var yine ama makinede cikmiyor
Doktor eve gonderdi pazartesi gel dedi bu arada rahatsizligin artarsa yine de gel dedi simdilik hastaneden ciktigimiz icin cok mutluyum
canım çok geçmiş olsun..
ben de bugün acildeydim..
31+3 deyim ama 34 hafta çıktı..
nst de bebeğimin kalp atışları 165 lerde çıktı dr iyi değil sonuç dedi tekrar bağlattı 157-58 lerde çıktı bu kez....
ısrarla alttan muayene ettirmeyeceğimi söylesemde beni ikna etti ve 1 parmak açılmam olduğunu söyledi çok üzgünüm
şimdi yatıyorum...
Allah bebeklerimizin zamanında doğmasını nasip etsin inşallah ve onları korusun...
geçmiş olsun canım üzme kendini hayırlısıyla şu kritik zamanları atlatacaz senin de bebeğin acele etmicek zamanında gelecek merak etme
kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımla..kafası hala asagıda sıpamın dr pozisyonu öyle dedi bnm kızımda böyleydi hergün bakmama ragmen yüzünü göremedik dedi senn kızının yüzünüde göremeyecegiz bu gidişle dedi oysaki bu sefer 4 boyutlu bakılacaktı =( neyse cok şükür gelişimimiz iyi 1218 g olmuş boyuda 36 cm...normal doğumu bekleyelim dedi buna cok sevindim ama tansiyonu sordu bnde 13 8 cıkmıştı en son dedim kardiyolojiyle görüşmemi tansiyon holteri taktırıp 2 gün ölçüm yapılmasını söyledi allah korusun gün içinde 14 15 lere yükselip yükselmedigine bakılacak inş olmaz ama olursa gebelik zehirlenmesine yol acabiliyomuş ve bebegin gelişimi durabiliyomuş..eger öle olursa bebegi erken almak zorunda kalabiliriz dedi..korkuyorum kızlar ne olur dua edin ptesi yada salı gidecegim kardiyologa inş normal cıkar tansiyon ölcümlerim...uzun oldu ama kusura bakmayın artık..cevrenizde böyle tansiyon problemi yasayan oldumu yada aranızda bnm gibi olan varmı neler yaptınız?
kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımla..kafası hala asagıda sıpamın dr pozisyonu öyle dedi bnm kızımda böyleydi hergün bakmama ragmen yüzünü göremedik dedi senn kızının yüzünüde göremeyecegiz bu gidişle dedi oysaki bu sefer 4 boyutlu bakılacaktı =( neyse cok şükür gelişimimiz iyi 1218 g olmuş boyuda 36 cm...normal doğumu bekleyelim dedi buna cok sevindim ama tansiyonu sordu bnde 13 8 cıkmıştı en son dedim kardiyolojiyle görüşmemi tansiyon holteri taktırıp 2 gün ölçüm yapılmasını söyledi allah korusun gün içinde 14 15 lere yükselip yükselmedigine bakılacak inş olmaz ama olursa gebelik zehirlenmesine yol acabiliyomuş ve bebegin gelişimi durabiliyomuş..eger öle olursa bebegi erken almak zorunda kalabiliriz dedi..korkuyorum kızlar ne olur dua edin ptesi yada salı gidecegim kardiyologa inş normal cıkar tansiyon ölcümlerim...uzun oldu ama kusura bakmayın artık..cevrenizde böyle tansiyon problemi yasayan oldumu yada aranızda bnm gibi olan varmı neler yaptınız?
gecmişler olsun..inşallah zamanında gelir bebeğin..hastanede misin evde mi..acile niye gittin sancın mı vardıcanım çok geçmiş olsun..
ben de bugün acildeydim..
31+3 deyim ama 34 hafta çıktı..
nst de bebeğimin kalp atışları 165 lerde çıktı dr iyi değil sonuç dedi tekrar bağlattı 157-58 lerde çıktı bu kez....
ısrarla alttan muayene ettirmeyeceğimi söylesemde beni ikna etti ve 1 parmak açılmam olduğunu söyledi çok üzgünüm
şimdi yatıyorum...
Allah bebeklerimizin zamanında doğmasını nasip etsin inşallah ve onları korusun...