aldığım haberden dolayı kaç gündür giremiyorm, eşim. bayramdan hemen sonra askere gidiyor. off hiç beklenmedik bir durum agla agla bi hal oldum. napcm ben hemde en zor animda yanımda olmayacak. bebişni göremeyecek.benim doğumda doktorumun dediğine göre ağustos sonu gibi.ne diyeyim allah sabır versin ilk defa ayrı düşecegz(
Gunaydinnn kizlarrrr kiximla sabah sutumuzu ictikten sonraaa temizlige basliyacagizzzz cunku babamiz geliyor 4 aydir ayriyiz allah kimseyi sevdiginden ayirmasin bnm icin zor bir surecti artik doguma kadar yanimda sonra yurtdisina
Kaynanayla oturulmazzzz her bir laf atiyor sinirimi cikariyor gecen bir ortamda ailenin ilk torunu hem bnm taraftan hem esimin ailesinden bizimkiler cildirmis bebegin tum esyalarini aldilar babam odasini yaptirdi kardeslerim kiyafetleri herseyi diyebilirim ben daha birsey almadim kizima..esimin ailesi hic umursamiyorlar bir ortamda sevmiyecegim bu torunu zaten yurtdisina gidecek demez mi sok oldum..sevmesen sevme cokta umrimda...iste annemin yoklugu yine canimi acitti..kimse annen gibi olamaz ki..mekani cennet olsun melegimin
anın kızlar allah sabır versin eşinden ayrı olacak herkese. evet canım tecilliydi önce rapor alamıyordu artık oda kalktı şansa böyle bir zamana denk geldi. napalm artık hayirlisi.canım bende daha hamileligmin ilk başlarında git dedim eşime ama beni dinlemedi. gidemem dedi taki böyle bir zamana denk gelene kadar(
anın kızlar allah sabır versin eşinden ayrı olacak herkese. evet canım tecilliydi önce rapor alamıyordu artık oda kalktı şansa böyle bir zamana denk geldi. napalm artık hayirlisi.canım bende daha hamileligmin ilk başlarında git dedim eşime ama beni dinlemedi. gidemem dedi taki böyle bir zamana denk gelene kadar(
aldığım haberden dolayı kaç gündür giremiyorm, eşim. bayramdan hemen sonra askere gidiyor. off hiç beklenmedik bir durum agla agla bi hal oldum. napcm ben hemde en zor animda yanımda olmayacak. bebişni göremeyecek.benim doğumda doktorumun dediğine göre ağustos sonu gibi.ne diyeyim allah sabır versin ilk defa ayrı düşecegz(
off kızlar eşi yaninda olmayacak ne kadar çok arkadaş varmış.evet malesef bizi dinlemezler sonrada pisman olurlar. hep söylerler insan doğum yaptiginda yaninda ilk görmek istedigin kocan oluyor. bilmiyorum inşallah allah sabrini da verir. allah hicbirimizi kocamızdan ayırmasın.
Öncelikle annede şeker olma ihtimali yüksek ve eğer belli bir oranı geçerse doğumdan sonra bebeğin organlariyla ilgili sorun olma ihtimali oluyurmus falan. Neyle ölçüyorsun nabzını ben dijital makinadan bakıyorum ama çok düzgün çalışan bir alet değil. Dün 135 çıktı doktor ölçütünde
Kizlaaaar hastanedeyim
Gece sancim oldu 3 saat araliklarla 12de kalkip hastaneye geldim
Bebegim 2.550 gram olmus
sancilarim yalanci sanci degilmis, nstdeyim simdi bana cok dua edin bu kadar erken olmasin olacaksa da Allah yardimcim olsun yazabildigim kadar yazacagim telden
Dualarinizi eksik etmeyin
Kizlaaaar hastanedeyim
Bebegim 2.550 gram olmus
sancilarim yalanci sanci degilmis, nstdeyim simdi bana cok dua edin bu kadar erken olmasin olacaksa da Allah yardimcim olsun yazabildigim kadar yazacagim telden
aman AllahıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmKizlaaaar hastanedeyim
Bebegim 2.550 gram olmus
Kizlaaaar hastanedeyim
Bebegim 2.550 gram olmus
Kizlaaaar hastanedeyim
Bebegim 2.550 gram olmus