2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin. tecilli falanmıydı eşin

Gunaydinnn kizlarrrr kiximla sabah sutumuzu ictikten sonraaa temizlige basliyacagizzzz cunku babamiz geliyor 4 aydir ayriyiz allah kimseyi sevdiginden ayirmasin bnm icin zor bir surecti artik doguma kadar yanimda sonra yurtdisina

Kaynanayla oturulmazzzz her bir laf atiyor sinirimi cikariyor gecen bir ortamda ailenin ilk torunu hem bnm taraftan hem esimin ailesinden bizimkiler cildirmis bebegin tum esyalarini aldilar babam odasini yaptirdi kardeslerim kiyafetleri herseyi diyebilirim ben daha birsey almadim kizima..esimin ailesi hic umursamiyorlar bir ortamda sevmiyecegim bu torunu zaten yurtdisina gidecek demez mi sok oldum..sevmesen sevme cokta umrimda...iste annemin yoklugu yine canimi acitti..kimse annen gibi olamaz ki..mekani cennet olsun melegimin

Benim gibi esimden ayrı olan ne kadar çokmuş Allah kavuştursun. Annen için üzüldüm bu süreçte eş kadar önemli mekanı cennet olsun inşallah.

anın kızlar allah sabır versin eşinden ayrı olacak herkese. evet canım tecilliydi önce rapor alamıyordu artık oda kalktı şansa böyle bir zamana denk geldi. napalm artık hayirlisi.canım bende daha hamileligmin ilk başlarında git dedim eşime ama beni dinlemedi. gidemem dedi taki böyle bir zamana denk gelene kadar (

keşke daha önce gitseydi ama keşkeninde önemi yok olan olmuş artık Allah yardımcınız olsun canım

Maalesef eşler bazen bizi dinlemiyor benimde eşim izin alamadı ondan gelememişti aynı şeyi söyledim bari askere git gel diye dinlemedi şimdi Allah kısmet ederse birde bebeğimle asker yolu gözleyeceğız tabi bedelli çikar diye ümit ediyoruz ama zor

Canım benim eşim de sürekli geziyor işi gereği bende yalnızım hep. Doğum da yanmda olur mu orası bilinmez Allah hepimizin yardımcısı olsun.

off kızlar eşi yaninda olmayacak ne kadar çok arkadaş varmış.evet malesef bizi dinlemezler sonrada pisman olurlar. hep söylerler insan doğum yaptiginda yaninda ilk görmek istedigin kocan oluyor. bilmiyorum inşallah allah sabrini da verir. allah hicbirimizi kocamızdan ayırmasın.

elle sayıyorum canım bazen kalbimin üstünden sayıyorum zaten hızlandıgını hissedip sayıyorum
anladım inşallah kötü bir durum yoktur

geçmişi okudum kızlar meğer ne çok derdi olan varmış
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Sağlık sıhhat olsunda gerisi gelir Allah ın izniyle inşallaahhh...

Kizlaaaar hastanedeyim

Gece sancim oldu 3 saat araliklarla 12de kalkip hastaneye geldim

Bebegim 2.550 gram olmus
sancilarim yalanci sanci degilmis, nstdeyim simdi bana cok dua edin bu kadar erken olmasin olacaksa da Allah yardimcim olsun yazabildigim kadar yazacagim telden
Dualarinizi eksik etmeyin

Allah şifa versin canım hayırlı haberlerle inşallah

Canım çok geçmiş olsun, Allah'ım sana ve eşine sabırlar versin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız.
Allah acil şifalar versin ...

aman Allahıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
okuyunca sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki yaaa
canım benim maşallah bebeğineee kilosu çok güzel
İnşallah sancıların durur bir ay daha sabretsin bebişin Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninleee

İnsallah ilaçlarla falan durdurlar sancılarını Allah kolaylik versin canim

Allah yardımcın olsun cnm...güzel haberlerini bekliyoruz....

ay inanamıyorum bu kadar erken mi, beni de bi heyecan sardı şimdi bizde sona yaklaşıyoruz. allah yardımcın olsun güzel haberlerle inşallah.bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…