2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar ikili rakamlara ne zaman düşecez diye beklerken yolu yarıladık bile geri sayım günlerimiz başladı.heyecan yapmıyor da değilim.

herkese günaydın kızlar... dün kontrolüm vardı gittim kan akışımızda yavaşlama varmış ciğer geliştirici iğne vurunduk dün bugünde 2 ampül daha vurulacaz hareketlerini takip et dedi nst ye bağladılar evet hareketleride yavaş kan akışıda yavaş dedi p.tesi tekrar gitcem ordada durum vahim görürüse yatıuş yapacak erken doğumu engellemek için serumla falan destekle kan akışını hızlandırmaya çalışacak kanım oldu bitti koyudur nerde ne zamna kan versem hep aynını söyler hemşireler kanın çok koyu zor alınıyor diye bu yüzden korkuyorum kanımın koyu olmasımı bebişime kanın gitmesini engelliyor diye dündne beri kiraz yiyorum bol bol bebek aspirini içiyorum doktorum tavsiye etti kanı sulandırı dedi su içiyorum ve bağdat hurması yiyorum onu zaten yiyordumda çoğalttım dünden beri bütün vitamin herşey var bebiş gelişimi için önemli bird ekurandada geçiyor doğumud akolaylaştırıyormuş süt oluşumunu çoğaltıyor vs diyeneyese uzatmayayaım korkarak geçiiyorum zamanımı sürekli tekmelerini takiğ ediyorum 2-3 saate bir tekme atıyor içim rahatlıyor atmadığı zaman dürtüp uyandırmaya çalışıyorum aldırış etmiyor beyefendi o ne zamna isterse o zaman atıyor sanırım tekme... kızlar sizin bebişler kaç saate bir nasıl hareket ediyor yazar mısınız bana ona göre takip edeyim oğluşumu dr önemli hareketlerin seyrekleşirse gel dedi ama ne sıklıkta olduğnu bilşmeden seyreklini nasıl bilebilirim ki değil mi? bu mübarek cuma gününü hatrına rabbim cemil cümlemizin doğmuş veya doğacak evlatlarını annelerine bağışlasın kimsenin ciğerini yakmasın rabbim inş... aminn

hayırlı cumalar....fadiyez cnm hele şükür bitirdin...odanda gelince bir güzel yerleştirirsin sonra kalıyor doğum...ben acaba şimdi başlasammı diyorum yıkayıp ütülemeye yoksa bayramdan sonramı yapsam izine o zaman ayrılacağım oruç tutmasamda işten eve git yemek yap hemencik saat geçiyor bir pazar günü var oda yetmiyor evi temizle felan derken.bu seferde izine çıktığımdada 34.haftamda olacam ağırlaşırım yapamam diyorum off iyice kafam karıştı..ne zormuş kararı bile....

günaydın

hurmanın doğuma faydası var ama son haftalarda
erken doğum riskin varsa kullanıp tetiklemesini sağlamış olma

bebek hareketleri de kişiden kişiye değişir

canım çok geçmiş olsun umarım aksilik yaşamadan, zamanında alırsın bebişini kucağına... benim bildiğim 2 saat içinde en az 10 hareket sayabiliyor olman gerek. Ama netten okumuştum bu bilgiyi ne kadar doğrudur bilemiyorum.:44:

Herkese günaydın arkadaşlar:)

Ben geçen hafta gittiğimde doktoruma günde 10 hareket hissediyorsan sorun yoktur demişti.

günde 10 hareket hissediyorum bazısı kasılma yalancı doğum kasılması bilirsiniz poosunu dayadı sanırmış anne adayları ama o kasılma rahmi yavaş yavaş doğuma hazırlarmıuş şimdi sabajtan beri yani 8 den beri 2 kere oynadığını hissettim oturuyorum çalışıyorum uzanınca daha çok oynuyor tabide nebilim işte ya korkyum o yüzden sizinkileri sorayım dediydim olmazsa özeldeki doktorumada bi uğrayıp hem kontrol hemde akıl alacam kaç kere oynaması lazım diye

Slm arkadaşlar, bende 30 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim.
Bugünlerde sürekli karın ağrım oluyor, ayrıca özellikle sabahları yüz, el ve ayaklarım çok şişiyor, sizlerde bu sorunu yaşıyormusunuz?

canım dr görüş bence. bu arada tansiyonunu takip etmeyi ihmal etme.

Güney Bey'e maşallah. en baştan beri ısınamadın dr una. nasıl değiştirmek istemedin onu merak ediyorum ben. sen iznini bitir öyle git, şimdi için 2-3 gün önemli değil ama sonrasın için çok kıymetli.

Gunydin sevgili arkadaslsrim guzel bir gun olsun Ben bugun bebegimin kiyafetlerinj utulucem odasina yerlestircem cantalarimizi hazirlamaya bslicam

kolay gelsin canım.. walla ne güzel bitirdin hazırlıklarını ben akşamları zor atıyorum kendimi eve. bakalım doğuma yetiştirebilecekmiyim

Herkesciklere günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bugün nasılsınız bakalım? gün geçtikçe doğum heyecanı sarıyor beni

ne güzel işte minik bebişlerimize kavuşacağız onları koklayacağız. doğumu düşünmeyin ben hiç düşünmüyorum, biraz aklıma gelecek olsa, hopp silip atıyorum aklımdan.. sende öyle yap , sadece kavuşma anını düşün ve huzur bulmaya çalış..

hayırdır cnm sorun ne? neden yatarak geçiriyorsun?

Tadı nasıl peki?
Ben de aldım ama daha korkumdan içemedim =))

gazoz gibi bir tadı var.. kötü felan değil rahatlıkla içebilirsin..

Sorma canım ya bitti çok şükür yine alınır bir kaç parça bir şeyler ama onları da artık elimde yıkarım ütülerim toplu yıkamaya benzemez... Bence sende yavaş yavaş başla en azından bir kaç güne bölerek yıka ve ütüle anca tamamlanır canım...

cnm çok geçmiş olsun...30.haftanın içindesin hiç üzülme artık herşeyin çaresi var benim bir arkadaşımda mayısta doğum yaptı...27 haftalıkken hastanede felan yattı erken doğum için...iğneler serumlar..sonra bebek 41.haftada gelmedi sezeryana aldılar...üzülme bol bol kiraz ye kanı sulandırıyor gerçekten..Allahım yardım etsin...inş. bebeklerimizi zamanında kucaklarımıza alırız....hareketleride benim çok tutarsız mesela bazen hiç durmuyor bazende hiç oynamıyor gün içerisinde...senin sürekli dinlenmen yatman lazım ki hareketlerini kontrol edesin...Allahın izniyle hiçbirşey olmaz cnm bol bol dua et...

canım tam olarak kacıncı haftadasın
ben de 29 bıtınce cıger geliştirici vurundum 4 doz benım ikiz oldugu için önlem amaçlı vuruldu
2 saatte 10 hareket yazıyor ama bence mantıklıd egıl hangımız hıssedıyorki o zaman uyanık oldugumuz yaklaşık 14 15 saat içinde 70 hareket mı hıssedecgız yanı ben hıssetmıyorum sahsen o kadar
bana dr gun ıcınde 10 kez hareekt edıyorsa yeterli dedi
ve bu hareektler en hafıfı de olsa sayılıyor cunku bu haftalarda rahım daralıyor sert tekmelere yer kalmıyor
ve bebeklerın her saatı farklı benımkıler sabahları cok hareketlı olmuyor akşama doğru baslıyor ee sabah 2 saat içinde 10 kez hareket etmıyor haliyle
stres yapma benım arkadasımın 18. haftadan berı kan akısında sorun var dınlenmeyle bebe aspırınıyle 34. haftaya geldi
sıkı takıp gerekıyor ama onu ıhmal etme

canım çok geçmiş olsun.. allahın izni ile inş hepimiz tam vaktinde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza..

geçen gün bende hareket etmiyor diye panikle gitmiştim. ama ultrasonda kıpır kıpırdı ben hissetmiyormuşum.

uyanık olduğun süre içinde 10 kere hareket etmesi normalmiş. eğer hissetmezsen, bişeyler ye sol tarafına 1 saat boyunca uzan dedi dr um. bu şekilde hissedersen problem yok demişti.

sen şimdi birde panik haldesin insan öyle oluncada hissedemiyor, inş sorunun düzelir bebişin tam vaktinde gelir.

Geçmiş olsun canım bazen böyle şeyler yaşanabiliyor
İnşallah hemen düzelir durumun dua edicem sana

Herkesciklere günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bugün nasılsınız bakalım? gün geçtikçe doğum heyecanı sarıyor beni

benide düşünceler sarıyor:))))) devlet hast. kontrollerim oldğu için doğuma karar veremedim bile. bide istediğin doktor yoksa nöbetçi doktorlar yapabiliyormuş, ek ücret alıyorlarmış kendi doktorunu beklersen kafam karmakarışık ne yapıcam bilemedim. zeynep kamile çevremden gidenler oldu çok memnun olduklarını söylediler ama evime uzak annemde doğuma yakın kalsam doğumu yapıp sonra evime dönsem bir sürü şey geçiyor aklımdan eksiklerimde bitmedi daha gecelikti bi kaç bişey daha var.

hayırdır cnm sorun ne? neden yatarak geçiriyorsun?

Rahim ağzında yarayla hamile kaldım 2 ayda aşırı enfeksiyona sonrada kanamaya sebep oldu tam o duzerldi derken plasenta previa ortaya cıktı sonra enfeksiyon tekrarladı düşük tehdidi hala devam eden erken doğum riski bir sürü ilaç yatak istiratı falan işte

Güzel Anneler Doğumdan sonraki döneme kendinizi hazırlayın Lohusalık uzun ve biraz yorucu bir süreç , bu anı kolay atlatabilmek ve sorunsuz geçirebilmek için yazımı okuyabilirsiniz, bu arada hala DOĞUM FOTOĞRAFCISI bulmadıysanız Şafak'ta %50 indirim var kısa bir süre için bununla ilgili bilgiler aşağıdaki link de

Hayırlı güzel doğumlarınız olsun

ANNESİNİN PRENSİ: Doğum Fotoğrafcımız ve Ölümsüz Anlar

ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…