2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim izmirde yaşıyorum bebişim erkek. senninkinin cinsiyeti ne?

çok saol arkadaşım baya kapsamlı bir liste içinden eleme yaparım artık

Ay nolur kızma ama emin olamadım
Doğum öncesi 8 haftamız mı yanacak yoksa 3 haftamız mı?
Ben bi de okul değiştirmeyi planlıyorum inşallah memuru iyidir çok önemli

8haftamız yanıyo canım mecburen tatile denk geldiğimz için.5hafta zaten yaz ratilindeyiz çalışabilir alamıyoruz kalan 3haftada da artık çalışamayacağımz için raporla çalışamıyoruz.böylelikle anca doğum sonrası 2ay iznimiz oluyo.yani 1eylülde çalışamaz raporu alıcaz idareye teslim edicez ve sonra bebişlerimizi beklicez:)

Tahmin ediyordum zaten bu durumu ve söylüyordum
Ama bir başkasından da okuyunca resmen içim yandı =)
Teşekkür ederim ilgin için
Keşke böyle olmasaydı ama kısmet işte...

bence 15 gün sonra gidin siz bayram sonrasına bırakmayın. Özellikle son 2 ayda 15 günde bir gidilmesi gerekiyor.
en son ay yada son 2 haftada da 2 günde bir

Slm arkadaşlar, bende 30 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim.
Bugünlerde sürekli karın ağrım oluyor, ayrıca özellikle sabahları yüz, el ve ayaklarım çok şişiyor, sizlerde bu sorunu yaşıyormusunuz?

Slm arkadaşlar, bende 30 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim.
Bugünlerde sürekli karın ağrım oluyor, ayrıca özellikle sabahları yüz, el ve ayaklarım çok şişiyor, sizlerde bu sorunu yaşıyormusunuz?

öncelikle sağlıcakla bebeklerimizi allah kucağımıza almayı nasip etsin.tansiyonun nasıl gidiyor baktırdınmı hiç ilerleyen gebelik haftalarında preeklemsi denilen gebelik zehirlenmesi ortaya çıkabiliyor.bunun başta sebebi tansiyon yüksekliği.bende 31 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek onun için ilaç kullanıyorum.bendede ellerimde ve ayaklarımda şişlik oluyor.bence ihmal etme düzenli 1 hafta tansiyon takibi yaptır ve en kısa zamanda drunuda kontrole git.

Merhaba hanımlar.
Bugün küçük Güney'le doktor randevumuz vardı.
1750 gram olmuşuz.Herşey yolundaymış.Gerizekalı doktorum gene beni dumurlardan dumurlara sürükledi.20'sinde 32 haftam dolarken ne biçim hesaplıyorsa "yok, 17-18'i gibi doluyor, sen gel, raporunu yazdır, boşuna yıllık iznini kullanmış olma" dedi.
Dalga mı geçiyor, sinir etmek için mi yapıyor anlamıyorum.
Ben 17'sinde doğum öncesi iznime başladığımda yıllık iznimden son 2 gün kalacak.Aman ne kardayım yani
Ayrıca doğum sonrasına 1 hafta atılabilecekken beni önceden doğum öncesi izne çıkardığı için önden de arkaya atacak topu topu 2-3 gün olacak.
Hay senin hesabına diyesi geliyor insanın.....
Valla kulağımın üstüne yatıp 22'si pazartesi günü gidip doğum öncesi iznime başlamayı düşünüyorum ben.Varsın 32+2'de olsun.31+5'te yazılmış izinden iyidir.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyordum ama aranıza katılmak bugün kísmetmiş inşallah herkes iyidir ve bundan sonraa sorunsuz bir sekilde hamileliğimiz geçer bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

Son düzenleme:
Gunydin sevgili arkadaslsrim guzel bir gun olsun Ben bugun bebegimin kiyafetlerinj utulucem odasina yerlestircem cantalarimizi hazirlamaya bslicam

Herkesciklere günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bugün nasılsınız bakalım? gün geçtikçe doğum heyecanı sarıyor beni

Gunydin sevgili arkadaslsrim guzel bir gun olsun Ben bugun bebegimin kiyafetlerinj utulucem odasina yerlestircem cantalarimizi hazirlamaya bslicam

Benim dün bitti çok şükür ütüledik odası 25. de gelince yerleştiricem çantamı da ,geceliklerimi almadım henüz aldıktan sonra yerleştiririm inş...

Bu magnezyum ilaci ne iyi geldi anlatamam sukurler olsin artik saga sola donerken acimiyor belim

Bende gün aşırı içiyorum magform diye bir ilaç ama içmediğim gunler rahatsız oluyorum doktoruma sorup hergün içmeyi düşünüyorm bundan sonrası için.

Bu arada çoğunuzun hazırlığı bitmiş maşallah benim hamileliğim biraz sorunlu geçiyor 6 aydır yatıyorum doktor kontrölleri, lavabo, namaz ve yemek dışında kalkmıyorum dolayısıyla hicbirsey almadım zaten rahatsızlandıgım için annemin yanında kalıyorum alsamda duzernleyecek bir yerim yok yani ama olsun kızımı sağ salim kucağıma alayımda gerisi hallolur nasıl olsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…