2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

=))) çok güldüm ya
Bende hiiiç heves kalmadı
Vücudum şiştikçe kendime güvenim de kalmadı

canlar nasılsınız bizim bugüb kontrolümüz vardı gittik doktora bebeğim 35 cm 1252 gr+/_ 80 gr olmuş ama doktorumuzdan azıcık azar yedik çok kilo almışsın dedi 1 ayda 4 kilo nasıl aldım bende hiç anlamadım hamilelikte alman gereken toplam kiloya ulaştın dedi 13 kilo aldım yaaa 77 ile başlayıp 90 oldum offf çok canım sıkıldı ekmeği dondormayı çok çok aza indir dedi geri kalan yerşeyimiz normal suyum falan normalmiş cinsiyetimizde kesin kız kızımın fındığınıda gördüm ama yüzünü göstermiyo hep kolu var yüzünde yaaa off yarım yamalak gördük öpücük attı bana kızım
Bu arada herkes iyidir inş geçmişi okuyamadım
doktordan sonra kayınvalidemle çarşıya geçtik gecelik işimizide allettik hiç içime sinmedi ama napayım çok pahalı beğendiklerim dantelli sabahlıklı modeller
ben bi adet elbise gecelik
kaprili takım
bide sabahlıklı elbise geceliği 85 tl ye aldım
bi tanede gebe kaprili takım annem önceden almıştı
bi tane elbise de vardı önceden yeterli olur herhalde
öbür türlü süslü dantalli geceliklerden beğendim ayyy çok harikaydı ama sadece sabahlık ve elbisesi 260 dan 130 inmişti ahh aklım kaldı ama olsun ben eh iştelerle idare ederim yeterki bebeğimin herşeyi güzel olsun

=))) çok güldüm ya
Bende hiiiç heves kalmadı
Vücudum şiştikçe kendime güvenim de kalmadı

yok zaten düzenli ilişkisi olan bi kadındım hadi ilk aylar tamam mide bulantısından vs aklıma gelmiyordu ama şimdi öyle değil napayım elimde değil hazır haftada 1 izin varken gümbürtüye de gelsin istemiyorum özel bir an olsun istiyorum ama zor gerçekten
benim sadece karnım şişti hiç kilo almadım onu da saklarsam sorun yok dermişim
tamam çok çekici görünmediğim ortada ama sonuçta ben de kadınım işte napimmm

Ne namaz kılıyorum ne kuran okuyorum
Halbuki sonlara yaklaştım artık
Bugünlerimin hep ibadetle geçmesi gerekir
Tatile girdiğimden beri sadece internet televizyon ve koltuk..
Var mı benim gibi tembel aranızda?

Canım bir şey sorucam namazı nasıl kılıyorsun?
Oturarak mı yoksa normal şekilde kılabiliyor musun?
Ben en son normal şekilde kılmıştım ve çok zorlanmıştım göbüşümden dolayı :26:

kızlar selam herkese...

bebeğim bir haftadır hergün karnımda hıçkırıyor... sizde de bu durum muhakkak oluyordur ama çok sık tekrarlanıyor mu? her gün olması beni endişelendirmeye başladı bir sorun mu var acaba....??? :26:

maşallah kızınaa
kiloları artık hızlı alıyoruz dikkat etmemiz lazım
ben daha gecelik alışverişine girmedim
yakında bende yapıcam
güle güle giy aldıklarını

Kilo almayan hamilelere çok özeniyorum şu aralar =)
Senden özendim şimdi ben de eşimi iknaya çalışsam mı acaba son bi kez

arkadaşlar ne zamandr hep aynı doktora gıdıyorum doktorumdan da memnunıum
ama yıne de bu ara baska bır doktora gıtsemmı dıyorum
farklı bır göz olsun dıye bakalım o neler soyleyecek
yıne aynı doktoruma dvm edıcem zaten ama sırf farklı bı doktorda baksın ıstıyorum
kafam karstı galıba:

kızlarrr amanınnnn bebişler bizim her halimizden hareketimizden etkileniyor normalde kılan birisiysen sakın ihmal etme derim
ben hala normal kılıyorum çok şükür bir sorun olmuyor sadece teravihlerde birazcık zorlanır gibi oluyorum yavaşlıyorum o zaman da sorun olmuyor çok şükür
bebişlerimize hatim indirelim inşallah ben çalışırken okuyamıyordum ama şimdi tatildeyim daha rahat okuyorum elhamdülillah 15.cüzüm bitmek üzere bitsin de türkçesinin de hatmini yapmayı planlıyorum bebeğime cevşen hatmi falan da yapacağım inşallah

orucu ne yapıyorsunuz

Canım normal şekilde kılarsam ben de zorlanıyorum
Sandalyede oturuyorum secdeye varmam gereken zamanda
Ayakta ve sandalyede diyim anlarsın sen
Hatta şimdi namaz kılmaya gidiyorum abdestimi aldım
Allh hepimizinkini kabul etsin inşallh
Kaç gündür tembellikten kılmıyordum huzursuz oluyorum kılmayınca

Canim ben 3.aydan itibaren banyo sonrasi bebeyagi kullandim.simdilik hic catlagim yok 10kilo aldim.sen kac kilo aldin acaba fazla aldiysan bununla bir ilgisi olabilir mi? Haaa bir de en onemlisi gebeligi ogrendigimden beri hic aksatmadan gunde 3 litre su sicaklarda bu 4 e cikti su iciyorum.catlaklari onlemenin en onemli yolu bu.belki suyu az icmissindir.

Senden beterleri var canim.bize gebeligin basindan beri yasak.

Canim ben hepsini 30 derecede yikadim beyazlari acik renklileri ayri digerlerini ayri yikadim.dalan roxy ve dalin yumusatici kullandim.

sabahtan beri 2 kere oldu bende
normal bence

doktorundan memnunsan ne gerek var ki değiştirmeye her gittiğimizde aynı şeyleri söylüyorlar zaten farklı bir doktor da aynısını söyler
doktora hala karar veremeyen çok kişi var bence sen memnunken hiç kafanı karıştırma derim
nacizane görüşüm

Bize ilk 12 hafta dr yasak demişti ondan sonra da utandık sormadık dr da sagolsun bişey demedi
Enfeksiyon ve rahım kasılması korkusundan 7 aydır kardes olduk
Surda az zaman kaldı inşallah zaten bebek hareketinden sonra eşim de sesini çıkarmaz oldu karnıma deger baskı olur fılan diye istemedi

beteri beteri varmış demek ki ben susayım en iyisi :)
ben de 6 kilo aldım çok değil yani sadece karnım büyüdü diğer yerlerim normal :)
çok da su içiyorum deli gibi benim gibi içen var mıdır bilmiyorum ama demek çatlamam varmış ki çatlıyorum

eşim sabrediyor sesini çıkarmıyor da sorun bende galiba

Canım masallah catlamamışsın
Ben 12. Haftada catladım hala da catlıyorum hele bazı yerler artık beyazladı üstelik nerdeyse 5 lt su içiyorum en basından beri
Mustelanın kremını kullanıyorum banamısın demedi çatladım gitti
Bu ünlülerin neden hiç çatlağı yok acaba bunun sonradan bir tedavisi mi var ki

Maşallah sana
Ben daha 2. cüzdeyim sanırım tembelliğime doymıyım
Artık başlasam fena olmayacak yoksa doğurana kadar bitiremem =)
Allah kabul etsin seninkileri canım bana da bulaşsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…