- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
çok ilginç walla ben ilk defa duydum kan grubundan dolayı sarılığa yatkınlık durumunu..hakkımızda hayırlısı..inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olurlar herzaman..
slm kızlar
soran arkadaşlar olmuş. bu saatten sonra yenı hastane bakamam . 2 ayım kalmış şurda.dua edıceğım mesaı saatınde gelsın mınığım dıye artık :26:
bu arada bıze bı kere uç boyutluda bakmışlardı. bı kere renklı resmını görduk bebeğımızın. bı daha renklı göremeyecekmışız hep sıyah beyaz yanı.sizlerdede oylemı
kızlar çok fena çatlaklarım var karnımda siz neler yapıyorsunuz sizinkiler de çatladı mı gün geçtikçe artıyor benim
dün yazdım sordum ama kimse cevap vermemiş bana
bir de bebek çooook hareketli benim karnımdan derimden fırlayacak delip geçecek gibi sanki bu kadarı normal mi yaaa içimde sürekli dönüp tirreyip hoplayıp duruyor bana da hiç rahat vermiyo
he şimdi anladım cnm...narı duymamıştım bu saatten sonrada bulamayız...artık hurma ve zemzem suyuyla idare edecez....bol bol su içiyorum tuvalettende çıkamıyorum ama hala devam ediyor haftaya perşembe randevum..idrar yolları enfeksiyonuysa eğer üşütmekten ve idrarını tutmaktan olurmuş ben geceleri çok tuttum ondan galiba....hakettim yani...
Ahh be canım benim her yerim şiş önceden 38 numara ayakkabı giyiyordum şimdiyse 40 numara :26:
Ellerim bacaklarım yüzüm şiş burnum kocaman oldu
Bazen iniyor şişlerim ama genelde şişim hep...
Biraz yürüyüş yapmayı dene bence hareketsizlikten de şişiyor olabilir...
oda ne cnm bılmıyoum
bende ucretlı gırdım ama bır daha renklı olmucakmış hıç ya
kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:
çok ilginç walla ben ilk defa duydum kan grubundan dolayı sarılığa yatkınlık durumunu..hakkımızda hayırlısı..inşallah bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olurlar herzaman..
canimben bio oil kullaniyorum suana kadar hic catlagim yok ama ne olacagi belli olmaz catlaklar birazda irsi oluyormus sanirim benim annemde vardi ama cok degil ne guzel iste yeri bol rahati yerinde demekki annesi bol bol tepikliyor donuyor masallahseninki erkekmi kizmiydi tatlim
inanmıyorum yaaa ben hiç sıcak su içmiyorum ki oldum olası soğuk su içerim hamileyken de hiç dikkat etmedim ben sabah kahvaltıdan önce aç karnına bile 2-3 bardak soğuk su götürüyorum hep buzdolabından içiyorum :26:kayınvalidem eşime hamileyken dolaptan fantaları dikiyomuş şişeyi elinden zorla alıyolarmış eşim bronşitli doğmuş.zararı olabilir.ben soğuk içmiyorum
sağol canım süper oldu bunu öğrendiğim..
Bende biran önce ismimi yazdırayım inşallah olur.. Çok faydalı olur şimdiden.
bio oil eczaneden mi aldın fiyatı ne kadar acaba ?
göbeğimin altı full çatlamaya başladı canım çok sıkıldı şimdiden böyle demek ki iyice çatlayacağım ben
bebe yağı kullanıyorum ama bi işe yaramadı demek ki
erkek benim canım ama içimden bir canavar çıkabilir o derece hareketli :)
kızımda doğumdan 1 hafta sonra sarılık olmuştu
ben 0 eşim AB
sütüm doğurduğum gün hastanede gelmiş olmasına rağmen
yakalanmıştı yine
duymamıştım ama doğru olabilir bu yatkınlık durumu
canim ben yurdisinda yasiyorum marketten aldim ama turkiyede eczanede vardir muhakkak ben fiyat soyleyemeyecegim ama kizlardan kullanan vardi onlar sana donerler insallah erkek bebekler hep oyle benimkisi kiz kipirdasin diye bekliyorum gun boyu uyuyor neredeyse
internette baktim AB0 uyusmazligi diye geciyor
bunda olmaz inşallah
bir gece küvezde ışın almıştı
gözünde bant falan, ağlamaktan helak olmuştu tüm gece
alamıyorsun da
inanmıyorum yaaa ben hiç sıcak su içmiyorum ki oldum olası soğuk su içerim hamileyken de hiç dikkat etmedim ben sabah kahvaltıdan önce aç karnına bile 2-3 bardak soğuk su götürüyorum hep buzdolabından içiyorum :26:
Kosuyolu medıpol hastanesı mı burası
hangısınden bahsedıyorusnuz arkadaslar?
doktorum bana haftada 1 cinsel ilişki dedi
sanırım erken doğum riskinden dolayı
ama bu aylar bende istek çok fazla kendimi dizginlemeye çalışıyorum
zaten göbek de kocaman oldu artık
kısıtlanan var mı benim gibi