- 6 Şubat 2013
- 123
- 0
bende inanmıyorum o içtiğimiz zaten buzlu değil önce bizim girtlağımızdan geçip midemize iniyor bebeğimize direk geçmiyor ki soğukluğu veya yediklerimiz
afiyet olsun canım yemişsindir inşallah istediğini
ben prima pampers bezler almıştım ıslak mendil hediye geldi onlardan 4 paket var ama doğum çantama pamuk alıp koydum başta pamuk kullanacağım hastahanede ama eve gelince kendi yapacağım (kağıt havlu+zeytinyağı+bebe şampuanı) bezleri kullanacağım, bir de mümkün olduğu kadar yıkamaktan yanayım ben onun için minnak havlular aldım totosunu yıkar kurularım diye :))
bugüne kadar iyi bile geldik diyordum çünkü doktorum demişti ki annenin çatlaklarına bak, eğer varsa sende de olur, annem de vardı 3 çocuk neticede :26:
ilk başlarda badem yağı kullandım
sonra bebek yağı kullandım işe giderken çok düzenli sürdüm
ama evdeyken bir rahatlık bende 2 hafta sürmedim desem yeridir
geçen gün bir baktım göbeğin alt tarafından çatlamış gitmiş
eşimi aradım hemen kiracınız binaya zarar veriyor diye
eşim de dedi ki; biz onunla konuştuk 1 aya kadar evi tahliye edeceğiz
napayım valla başta üzüldüm elbette ama ben zaten oldukça yaramaz bir çocukluk geçirdiğim için her yanımda izler var
bunlar oğluşumdan hatıra en güzel izlerim olacak
annemle ablamın hiç çatlağı yok benim kalçalarım çatladı karnımda yok şimdilik tabi
Minik fasulyem seninle aynıyız ve benimde çok çatlağım var tam göbek deliğimin altında başta çok üzüldüm ama yapacak birşey yok yanlarım bile çatlamış...tek isteğim bebeğimin iyi olması...boşver benim kızkardeşim doğum yapacağı hafta çatladı ....belli olmuyor yani..
Bebek kıyafetlerini yıkayan anneler hepsini birden 30 dereceyemi attınız yoksa ayırdınızmı renklerine göre...rengi biribirine geçermi acaba kafam karıştı...kalın battaniyesini ayrı atarım artık da...ayyy çokmu cahilim bu konuda: 1:
sağol canım süper oldu bunu öğrendiğim..
Bende biran önce ismimi yazdırayım inşallah olur.. Çok faydalı olur şimdiden.
amin insallah canim ben yine arastirdim netten istersen kendinde bak yenidogan bebeklerde sarilik sebepleri diye arattim bence fazla takilmayalim Rabbimin izniyle birsey olmaz
Canım ya bizim hastanede renkli ultrason var mı ?
Ben ilk 5 ay koşuyolu medipole gittim orda var, renkli resmi bile var kızımın..
Ama burada ki hastanede yok anladığım kadarıyla
zaten bizim hastane bebeğin genel durumuna bakıyor hiç yüzünü falan göstermeye çalışmıyor gerçi benim kız hep ters duruyor ama insan bi uğraşır canım
Minik fasulyem seninle aynıyız ve benimde çok çatlağım var tam göbek deliğimin altında başta çok üzüldüm ama yapacak birşey yok yanlarım bile çatlamış...tek isteğim bebeğimin iyi olması...boşver benim kızkardeşim doğum yapacağı hafta çatladı ....belli olmuyor yani..
Bebek kıyafetlerini yıkayan anneler hepsini birden 30 dereceyemi attınız yoksa ayırdınızmı renklerine göre...rengi biribirine geçermi acaba kafam karıştı...kalın battaniyesini ayrı atarım artık da...ayyy çokmu cahilim bu konuda: 1:
bio oil eczaneden mi aldın fiyatı ne kadar acaba ?
göbeğimin altı full çatlamaya başladı canım çok sıkıldı şimdiden böyle demek ki iyice çatlayacağım ben
bebe yağı kullanıyorum ama bi işe yaramadı demek ki
erkek benim canım ama içimden bir canavar çıkabilir o derece hareketli :)
bir de sabun tozu mu ne varmış onunla mı yıkadınız ?
doktorum bana haftada 1 cinsel ilişki dedi
sanırım erken doğum riskinden dolayı
ama bu aylar bende istek çok fazla kendimi dizginlemeye çalışıyorum
zaten göbek de kocaman oldu artık
kısıtlanan var mı benim gibi
Nasılsınız
ya bısey duydum hamıleyken agda yaptırınca bebegın de canı acırmıs sızce bu mumkunmu
Allah yardim etsin canimbizdede tam tersi iki haftada bir bazen ayda bire kadar dustuk su aralar hic dusunesim yok zaten zor hareket etmeye basladim dogumdan sonra yani lohusaliktan sonraya artik belki doguma yakin olabilir fazladan dogumu kolaylastirsin diye
doktor tecrübesi ve bilgisi çok önemli..sarılıkların çoğu zaten bebek yeterli doyuma ulaşmadığı için oluyormuş..
kan grubu olayını ilk defa duydum ama..mesela eşim b ben ab + .bizde de risk var mı?
aysecim bence bu mumkun degil ama senin canin yanacagi icin tepki verebilir sanabende dun epilasyon aletiyle biraz yapayim dedim hic yemedigim tekmeleri yedim biraktim sonrada hemen
Allah yardim etsin canimbizdede tam tersi iki haftada bir bazen ayda bire kadar dustuk su aralar hic dusunesim yok zaten zor hareket etmeye basladim dogumdan sonra yani lohusaliktan sonraya artik belki doguma yakin olabilir fazladan dogumu kolaylastirsin diye