- 14 Mart 2013
- 191
- 10
bizim beşiğimize benziyor. yerim olmadığı için bende şimdilik bunlardan aldım. ama sizinki daha süslü.:)
tşk ederiz egelgec hepimizin bebekleri inş mışıl mışşıl uyusun sen nasıl oldun bu arada
daha iyiyim canım çok şükür ilacı içtim 20 dakika uyumuşum yineiyice uykucu oldum tvyi açtım foxta gaziantep mutfağından örnekler var aşerecek birşeyler buldum yine [/QUO
ay sorma yaa benimde bi kaç gündür canım bişeyler istiyo söylemiyim sizinde istemesin bu akşam kocişle bebeğin deterjanlarını almaya gitcez o zaman yicem akşam yemeyi niyetine inş
huuu de bakam sen napcan bebeğin altını temizlerken ?
Emin ol içindeki hareketlerini çok özleyecek herkes...Hatta ben o hareketlere öylesine alışmıştım ki, doğum yaptıktan sonra bile rahim çekilirken içimde hissettiğim şeyi bebek hareketine benzetiyordum.Elim hep karnımdaydı okşar pozisyonda..İnsanda bir müddet okşamalar da his de alışkanlık olarak kalıyor
Canım plasenta previa aksine göbeği dağıtır.Bebek, plasenta aşağıda yerleştiği için ya oblik (çapraz) yatar, ya yan, ya da poposunun üstünde oturur...Ben de iki hamileliği previa ile geçirince artık konunun uzmanı oldum.İlki parsiyeldi,büyük oğlum yan yatıyordu. Bu sefer marjinal, bu ufaklığım da çapraz yatıyor.Ama ara ara baş aşağı döndüğü için yanlarım boşalabiliyor.Belki senin de öyledir.32. hafta bitene kadar yerleri hareketlere müsait.Sonra hareketler bu kadar aktif olmayacak.
kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:
karnım çok kaşınıyor. :/ bepantene sürüyorum ama en fazla bir saat sonra yine başlıyor kaşınmaya. nolcak böyle bilmiyorum
Kids Fashion | unnado link eklemeye calıştım canım ama bilmiyorum oldumu bu kampanyadaki krem rengi tavsanlı olanı begendimcanım hangi kampanyasının içinde hastane çıkışı var girip bakayım
canım linki yukarıdaki yorumda paylastım..eger link işini beceremediysem begendigim takım buBulamadım canım almak istediğin ürünü:/
Bende ayın 28'inde Unnadodan Baby Corner ürünü aldım 4 parça hala gelmesini bekliyorum, Hemen gelse giydircek halim yok ama bu kadar sürede beklemek çok can sıkıcı. Bakalım ne zaman gönderecekler.
selam kızlaarr... aranızda oruç tutan var mı?? ben tutmuyorum ama vicdanen rahatsz hissedyrm kendimitutsam mı ki....
canım bende seviniyodum catlagım yok olmayacak heralde diye ama gecen göbegimin sol tarafında farkettim bi tane..1 di 2 oldu dünde sag tarafta gördüm catlamak bnmde kacılnılmazım oldu..öyle çok bişey yapmadım bn catlamamak için sadece duştan sonra vücut yagı kullanıyodum ama catlayacagı varsa önüne geçilemiyormuş..zaten catladıktan sonra iyileşmede mümkün olmuyo diye biliyorum bn..olsun ben mutluyum yinede kızımdan bana kalacak olan bi anı gibiKızlar aranızda çatlayan var mı?
Ben hep göbeğime bakıyordum aman iyi çatlak yok diyordum.
Ama bugün bacaklarımın yan taraflarında kırmızı kırmızı çizgiler gördüm.
Ablamı aradım o da geçmiş olsun çatlamışsın dedi(
Badem yağı falan da sürmek istemiyorum çok kötü kokuyor.
Hem de ben unutkanımdır düzenli süremem(
Siz neler yapıyorsunuz?
Ben hecc bisey yapmadim 2 catlagim vardi krem aldim ama surmek hecc aklima gelmiyorKızlar aranızda çatlayan var mı?
Siz neler yapıyorsunuz?
Kızlar aranızda çatlayan var mı?
Siz neler yapıyorsunuz?
Bende senin gibi dusunuyorum yani direk bebege ulasmiyordur ama yinede abartip buzlu su soguk su tuketirken dikkatli olalim amann alimallah bogazimiz siser falan.ben bikez buzlu su ictim 2 gun bogazim acidisoğuk içiyorum ama bizim yediğimiz içtiğimiz direk olarak bebeğe gitmiyorki önce anne onu mideye gönderir zaten belli derecede olur içimizde sonrada yavrularımıza ulaşır ben böyle düşünüyorum
Bende senin gibi dusunuyorum yani direk bebege ulasmiyordur ama yinede abartip buzlu su soguk su tuketirken dikkatli olalim amann alimallah bogazimiz siser falan.ben bikez buzlu su ictim 2 gun bogazim acidi
Benimkide sikintliydi kendimi dogumdan sonra rahat etcem bebisim beni uzmeyecek diye avutuyomÇoklu alıntı yapmayı bilmiyorum.
Ben de kendimi tek sanıyordum çok kilo aldığım için bende erken oldu heralde dedim =))
Tabi tek derdimiz bu olsun ama hem kilo hem selülit hem çatlak bana ağır geldi biraz =))
Zaten sağlık sorunlarım da oldu hamilelikte,
Çok üzülüyorum.
Arkadaşlarımın hamilelikleri hep sorunsuzdu özeniyorum onlara.
İnşallah benim de doğumdan sonra rahat bir anneliğim olur.
Hepimiz için tabi inşallah...
biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz
hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedibebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki
selam kızlaarr... aranızda oruç tutan var mı?? ben tutmuyorum ama vicdanen rahatsz hissedyrm kendimitutsam mı ki....