2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karnım çok kaşınıyor. :/ bepantene sürüyorum ama en fazla bir saat sonra yine başlıyor kaşınmaya. nolcak böyle bilmiyorum

bizim beşiğimize benziyor. yerim olmadığı için bende şimdilik bunlardan aldım. ama sizinki daha süslü.:)

ayy anası süslü kızınıda süslü yapcak babamız kızıyor biraz ama napayım içimden geleni alıyorum güle güle kullanın sizde inş
ZEYTNYAĞI SÜRMEYİ DENESEN BELKİ ETKİSİ OLUR

Son düzenleme:
tşk ederiz egelgec hepimizin bebekleri inş mışıl mışşıl uyusun sen nasıl oldun bu arada

daha iyiyim canım çok şükür ilacı içtim 20 dakika uyumuşum yine iyice uykucu oldum tvyi açtım foxta gaziantep mutfağından örnekler var aşerecek birşeyler buldum yine

bende ki marjinal zaten tam kapatmamış canım. evet şuan tekmelerini falan farklı yerlerde hissediyorum zaman ilerledikçe fazla hareket edemeyecekler

soğuk içiyorum ama bizim yediğimiz içtiğimiz direk olarak bebeğe gitmiyorki önce anne onu mideye gönderir zaten belli derecede olur içimizde sonrada yavrularımıza ulaşır ben böyle düşünüyorum

karnım çok kaşınıyor. :/ bepantene sürüyorum ama en fazla bir saat sonra yine başlıyor kaşınmaya. nolcak böyle bilmiyorum

bnm de çok kaşınıyor sürekli bebekyağı sürüyorum ayrıca sabah akşam lierac kullanıyorum... çatlayacak o nedenle kaşınıyor diyorlar korkumdan pehlivan gibi geziyorum çok şükür henüz çatlamadım

canım hangi kampanyasının içinde hastane çıkışı var girip bakayım
Kids Fashion | unnado link eklemeye calıştım canım ama bilmiyorum oldumu bu kampanyadaki krem rengi tavsanlı olanı begendim
canım linki yukarıdaki yorumda paylastım..eger link işini beceremediysem begendigim takım bu neden o kadar gec kaldılarki göndermekte:44:

Kızlar aranızda çatlayan var mı?
Ben hep göbeğime bakıyordum aman iyi çatlak yok diyordum.
Ama bugün bacaklarımın yan taraflarında kırmızı kırmızı çizgiler gördüm.
Ablamı aradım o da geçmiş olsun çatlamışsın dedi (
Badem yağı falan da sürmek istemiyorum çok kötü kokuyor.
Hem de ben unutkanımdır düzenli süremem (
Siz neler yapıyorsunuz?

selam kızlaarr... aranızda oruç tutan var mı?? ben tutmuyorum ama vicdanen rahatsz hissedyrm kendimi tutsam mı ki....

ben çok istedim ama niyetlenmedim sabah kalktığımda çok acıkıyorum ütü yaptım bütün gücüm gitti terledim elim ayağım titriyor düşecek gibi oluyorum tutsam bile kötü olurdum. üzülmeyelim öderiz borcumuzu

canım bende seviniyodum catlagım yok olmayacak heralde diye ama gecen göbegimin sol tarafında farkettim bi tane..1 di 2 oldu dünde sag tarafta gördüm catlamak bnmde kacılnılmazım oldu..öyle çok bişey yapmadım bn catlamamak için sadece duştan sonra vücut yagı kullanıyodum ama catlayacagı varsa önüne geçilemiyormuş..zaten catladıktan sonra iyileşmede mümkün olmuyo diye biliyorum bn..olsun ben mutluyum yinede kızımdan bana kalacak olan bi anı gibi

Ben hecc bisey yapmadim 2 catlagim vardi krem aldim ama surmek hecc aklima gelmiyor napak catlayacagimiz varsa catlariz tek derdimiz onlar olsun diye dusunuyom ben

bende sadece nemlendirici krem kullanıyorumve her zaman değil unutuyorum çoğu zaman. benim kalçamda olmuş. göbeğimde yok diye seviniyordum geçen otururken aynaya baktım alt tarafları çatlamış ne yapalım ne kadar önlem alsakta çatlayacak

soğuk içiyorum ama bizim yediğimiz içtiğimiz direk olarak bebeğe gitmiyorki önce anne onu mideye gönderir zaten belli derecede olur içimizde sonrada yavrularımıza ulaşır ben böyle düşünüyorum
Bende senin gibi dusunuyorum yani direk bebege ulasmiyordur ama yinede abartip buzlu su soguk su tuketirken dikkatli olalim amann alimallah bogazimiz siser falan.ben bikez buzlu su ictim 2 gun bogazim acidi

Çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum.
Ben de kendimi tek sanıyordum çok kilo aldığım için bende erken oldu heralde dedim =))
Tabi tek derdimiz bu olsun ama hem kilo hem selülit hem çatlak bana ağır geldi biraz =))

Zaten sağlık sorunlarım da oldu hamilelikte,
Çok üzülüyorum.
Arkadaşlarımın hamilelikleri hep sorunsuzdu özeniyorum onlara.
İnşallah benim de doğumdan sonra rahat bir anneliğim olur.
Hepimiz için tabi inşallah...

Benimkide sikintliydi kendimi dogumdan sonra rahat etcem bebisim beni uzmeyecek diye avutuyom

biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz

cok guzelmis canim besigin gule gule kullansin prensesimiz

gecmis olsun canim hemen git geciktirme tatlim

selam kızlaarr... aranızda oruç tutan var mı?? ben tutmuyorum ama vicdanen rahatsz hissedyrm kendimi tutsam mı ki....

canim sanirim yok ama yapacak birseyde yok insan dayanamiyor daha sonra odeyecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…