2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım yaa ben de bu aralar gidicem senin kız büyümüş gitmiş :) dikkat et kendine artık bolca su iç bnm de laptop bozuk eşiminkinden girebildim şimdi normalde telefondan face e girebiliyorum sadece ama burayı da merak ediyorum ne var ne yok diye :)

günaydınlarrrrr tatlı annişler

dün prensesimin bezi,ıslak mendili vs......aldık,baya bişi aldık ama hala eksik bitmiyoooooo,kuvet-file,ateş ölçer,nevresim takımı kaldı,artık onuda sonra alıcaz,kendime boydan gecelik,terlik,pijamalarıma uygun tülbent,almam gerek,bakalım artık hayırlısı,artık yavaş yavaş çantamı hazırlamaya başlıycam,prenses için zaman daralıyorrrrrrrrrr

günaydın güzel annelerrrr
son zamanlarda şöyle bır ruya goruyorum:

bebeğimi doğuruyorum ve sonrasında soruyorum normal mı oldu sezeryan mı
sonra dıyormkı hatrlamadıgma göre sezeryan oldu:):)

bunu daha oncede ruyamda gordum dun gece yıne gordum:):):)
sonra bakıyorum karnımda dikişler var aa tamam dıyorum sezeryan olmuşum:)
hayrlara gıtsın ınsallah:):)

Günaydin hepinizee
Siz bebek bezi olarak hangi markayı aldınız?
Primanın yeşilleri de var beyazları da
Sanırım beyaz olanları daha iyiymiş siz ne dersiniz?

Görümcem bana yenidoğan bezi almadığını 2 numaradan başlattığını söyledi.
Yenidoğan belki küçük gelir dedi.

Ben kendime daha gecelik pijama da almadım.
Baktım biraz ama çok pahalı şeyler ya
Sizlere bakınca kendimi çok geride kalmış hissediyorum

Hayırlara gitsin inşallah =)
Ben de nedense kendimi hep sezaryen olucakmışım gibi hissediyorum.

Hayırlara gitsin inşallah =)
Ben de nedense kendimi hep sezaryen olucakmışım gibi hissediyorum.

hamılelıgım sureısnce bana nerdeyse herkes sen normal doğuramazsın diyo
bende aksini idda etmıyorum tabıkı ama hayrllsı olsun dıye dua edıyorum sadece

bıde süreklı bebegın erkekmı dıyolar bende hayr kız dıyorum
2 gun once yıne sorduk hatta doktora yine kız dedı:)

ınsan ıster ıstemez etkılenıyo sanırım boyle seylerden
aslında bugune kadar 10 kılo aldım az kılo degıl ama dun diş doktoruna gıttım o bıle 7 aylık oldugumu duyunca
kilomu almadın dedııı:):)
halbukı boyumda uzun degıl 10 kılo da az degıl ama herkesın bı yorumu oluyo ıstee
kızımda bende saglıklı olayım da ıster sezeryan ıster normal ıster 10 kılo ıster 15 kılo hic farketmez
tek ıstedıgım sağlık ve herseyın ıyı gıtmesı tüm hamıleler için

benınmdeee daha bısuru eksıgım var
ama en azndan hastane cantasına konulcak seylerın cogu tamam
bende 10gune kadar hastane çantamızı hazır edeyım dıyorum ne oolur ne olmazz
prenseslerımız ve tüm güzel annelerin bebekleri hayrlısıyla guzel vakıtte gelirler inşallah:)

Bana da herkes kızın olacak senin diyor.
Benim de ilk günden beri içime kız diye doğuyor.
Doktorlar da inatla erkek olduğunu söylüyorlar.

Ben 10 kilodan daha fazla aldım kaç aldığımı söylemeye dilim varmıyor =))
Veririz doğumdan sonra inşallah
Ben ne yazık ki çok iştahlıyım =))

muhtemelen karın şeklıne göre yorumda bulunuyorlarrr
bana da doktor dıyoki çok bilmişler konusuo felan:):):)
bende ılk baslarda cok ıstahsızdımmm
gecen ay 3 kılo bu ay 2bck kılo aldım ve kendımı durdurmayorum daha da vakıt oldugu düşünülürse vay halime:):):):

nasılsnız
saglık ocagından geldım kan verdım kızımın kalp atıslarını dınledım
aslında bıraz moralım bozuk dun gece alt komsumu kocası 5 aylık bebegıyle
kapı onune koydu esımle çıkmadık adamla esım tartısır dıye ama dınledım bıraz kaldı kapıda aılesı gelıp aldı
agladım uyuyamadım gece..
rabbım boyle ınsanları bu mubarek gunlerde ıslah etsın

Gunaydın Anneler ve mis kokulu bebişler,
Uzun zamandır yazmıyorum ama takipteyim sürekli okuyorum... Maşallah herkes hazırlıklarını son hız sürdürüyor, ben daha tek bir zıbın bile almadım :44: Kısmetse 1-2 haftaya kadar gidip 1-2 günümüzü ayırıp herşeyi toplayıp geleceğiz.
Bu arada ben kilo almadım hala, 52 ile hamile kaldım 55 kiloyum, bir aydır balık yağı, vitamin, kan hapını dayadı doktorum ama banamısın demiyor, doktorumda alsan iyi olur biraz doğumdan sonra çokk güçsüz kalırsın falan diyor. Şükür ki bebeğimin gelişimi yolunda, kilosu boyu olması gerektiği gibi.
Bu arada bir sorum var... Evim 1+1 yani bebeğimiz en azından 4-5 yaşına kadar bizim yatak odamızda beşiğinde yatacak. Sizce bunun için park yataklar mı mantıklı mobilya beşikler mi? Yerimiz çok geniş değil dolayısıyla max 120x70 ölçülerinde bir yatak almam gerekecek. Fikirleriniz nedir?

ben sana kilo göndereyim canım bol miktarda var
yatak için oyun parkı uygun olur ben ce... hem de kullanışlı oldugunu düşünüyorum, ben de oyun parkı aldım...

Herkese günaydın kızlar:)) Yine bir haftanın daha ortasına geldik, Ne çabuk geçiyor günler, bebişlere kavuşmaya az kalıyor her geçen gün:)

Canım benimde annemde çatlak var, hemde öyle böyle değil çok fazla, ama annem hamileliklerinde hiçbirşey kullanmamış o yüzden o zamanla bu zamanı karşılaştırıp kendimin de çatlayacağını düşünmek istemiyorum hehehe, Ben 3. ayımdan beri bebe yağının içine acı badem yağı koyup sabah akşam sürüyorum. Allaha şükür henüz çatlağım yok, ama tabi olabilirde belli olmaz daha erken:) Belki tamamen engelleyemeyiz çatlama olayını ama bu tarz uygulamalar ile azaltabiliriz diye düşünüyorum. bebe yağına karıştırınca badem yağını çok kötü kokmuyor

merhaba canım bızımde hazırlıgımızın buyuk bı kısmı duruyor..
bu arada bebegın kılosu ıyımıs sevındım ama ıns bıraz alırsın dogumdan sonra sana guçkuvvet lazım
bence park yatak daha mantıklı canım yınede sız bılırsınız

ben sana kilo göndereyim canım bol miktarda var
yatak için oyun parkı uygun olur ben ce... hem de kullanışlı oldugunu düşünüyorum, ben de oyun parkı aldım...

Valla gönder nagish ya, kabulümdür Evet eşimde park yataklara bakalım diyor zaten ama böyle murşamba gibi ya malzemesi sinir oluyorum :44: Ama sanırım kullanması dediğin gibi daha rahat olacak bizim için

ne guzel canım ya benım karnım berbat derın çatlaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…