2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler..benim bir sorum olacaktı kuzuma hastane cıkısı seti alacagım unnadoda ndirime girmiş 100den 50 liraya düşmüş ama kumaş kalitesi nasıldır emin olamıyorum..markası bebecix..aranızda bebegine bu markada ürün alan varmı kalitesi nasıl?kullanan ya da alan varsa cewap yazarsa sevinirim..insan bakmadan alacagı için tereddütte kalıyor:26:

selam güzel anneler..benim bir sorum olacaktı kuzuma hastane cıkısı seti alacagım unnadoda ndirime girmiş 100den 50 liraya düşmüş ama kumaş kalitesi nasıldır emin olamıyorum..markası bebecix..aranızda bebegine bu markada ürün alan varmı kalitesi nasıl?kullanan ya da alan varsa cewap yazarsa sevinirim..insan bakmadan alacagı için tereddütte kalıyor:26:

canım hangi kampanyasının içinde hastane çıkışı var girip bakayım

bunları denememiştim çok teşekkür ederim hemen yaparım .. nar ekşisi yedim, kahve limon yedim, kola leblebi yedim :KK43: pateteside şimdi eve gidince yapim bari limontuzunuda berbat haldeyim acaip su kaybettim yaa korkuyorum oğlum için :KK43:

canım bol bol su iç birşeycik olmaz inş. oğluşuna merak etme geçmezse de ihmal etme git doktora belki serum takarlarr

hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedi :KK14::KK14::KK14: bebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki

canım çok geçmiş olsun sade gazozun içine bitane aspirin de çok ii gelir ishale dikkat et ama su bizim için çok önemli sıvı alımını arttır

kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:

canım soğuk soğuk içiyordum ama midem kötü olduğu için ılık içiyorum şu anda..

canim neden ilac icmek istemedigini anliyorum ama daha kotu olursan bebekte tehlikeye girebilir bence ilacini duzenli al duygusal olarak zirvedeyiz az kaldi bebeklerimize kavusmaya hayirlisiyla:KK16:

birazdan içeceğim canım ilacımı olmuyor böyle hem sancım da başladı yine hafif hafif..

ay şimdi bende duygulandım,doğuma gidiceğim anı düşündükçe ağlıyorum hep,rabbim herkese hayırrlısıyla nasip etsin,bende bgn prensesimin eksik kalan şeylerini alıcam babişiyle,snra kıyafetler yıkanıp ütülenecek snrada çantamızı hazırlıycaz inşlhhhhh,bi kaç haftaya biter inşlh hazırlıklarım,

pikocum hadi bakalım kolay gelsin sana da, 1-1,5 ay sonra pıtır pıtır dökülmeye başlarız :)

canım ne güzel herşeyini hazırlamışsın. darısı bizim başımıza.. bebeciklerimizin hepsi zamanında gelsin inş.

darısı başınıza canım çok zevkli çok güzel bir deneyimdi benim için..

biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz

güle güle kullanın canım, pembiş pembiş ne güzelmiş, Rabbim güzel uykular nasip etsin beşiğiniz de :nazar:

hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedi :KK14::KK14::KK14: bebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki

canım bende iki gündür uğraşıyorum ishalle besin zehirlenmesiymiş benimkisi, doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bir ara danış bence, tükettiğin besinler zararlı da olabilir örneğin bana sakın süt ürünleri peynir tüketme meyve tüketme dedi, inşallah çabuk toparlarsın canım.

Bulamadım canım almak istediğin ürünü:/
Bende ayın 28'inde Unnadodan Baby Corner ürünü aldım 4 parça hala gelmesini bekliyorum, Hemen gelse giydircek halim yok ama bu kadar sürede beklemek çok can sıkıcı. Bakalım ne zaman gönderecekler.

kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:

Valla soğuk içiyorum.Beni de birkaç kere uyardılar ama bana saçma geliyor.Benim içimden geçen suyla mı hasta olacak bebek...Saçma!

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım epeydir takip ediyorum ama sizleri yazmak yeni kısmet oldu benimde oğluşum olacak 31 haftamız bitiyor bugün. perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum pıtırcığımı inşallah güzel haberlerini alırızz :)

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım epeydir takip ediyorum ama sizleri yazmak yeni kısmet oldu benimde oğluşum olacak 31 haftamız bitiyor bugün. perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum pıtırcığımı inşallah güzel haberlerini alırızz :)

hoşgeldin aramıza kuzucun nasıl bakalım herşey yolundadır inş hazırlıklar bitti mi

selam kızlaarr... aranızda oruç tutan var mı?? ben tutmuyorum ama vicdanen rahatsz hissedyrm kendimi:KK14::KK14: tutsam mı ki....:KK37::KK37::KK37:

hoşgeldin aramıza kuzucun nasıl bakalım herşey yolundadır inş hazırlıklar bitti mi

hoşbulduk canımmm hazırlıklar tamam sayılır biz babamızla çok hevesli olduğumuz için hemen tamamlamak istedik herşeyi. oğluşumun kıyafetlerini yıkadık ütüledik beşiğimizide aldık kısmetse perşembe gelecek ramazanda çok gezemeyiz diye ramazan öncesi herşeyi tamamlamak istedik. zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var korkuyorum erken doğum olursa diye :KK43: herşeye hazırlıklı olmak lazım

Selamlar hepinize
Valla soğuk suyu ben de içiyorum o kadar sıcak ki havalar
Sanırım hamilelik sebeiyle normalden daha fazla bunalıyorum

Kızlar birşey sorucam size
Yemek borumda feci yanma hissediyorum
Sizde de oluyor mu?

hoşbulduk canımmm hazırlıklar tamam sayılır biz babamızla çok hevesli olduğumuz için hemen tamamlamak istedik herşeyi. oğluşumun kıyafetlerini yıkadık ütüledik beşiğimizide aldık kısmetse perşembe gelecek ramazanda çok gezemeyiz diye ramazan öncesi herşeyi tamamlamak istedik. zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var korkuyorum erken doğum olursa diye :KK43: herşeye hazırlıklı olmak lazım

oo maşallah bizde bugün alcaz deterjanımızı falan yarın yıkıcam inş bizimde eksiklerimiz bitti sayılır pişk önleyici kremmmz şampuanımız falan eksik onlarıda aldıım mı bebeğimizin eksikleri bitiyo bi tek benim geceliklerim kalcak

bu günlerde çok atarlı oldum ya herkesin her dediği batıyo neden böyle oluyo bilmiyorum bebebğimin herşeyine ben kararvermek istiyorum kimse karışsın istemiyorum offf kayınvalidem geldi 5 dk önce bebeğin alt temizlemesinden açıldı laf görümcemin bebeğinde şu mermerşah dedikleri tülbentlerle bi sabunlu su bi saf su yapıp temizliyolarmış ben sabun kullnamak istemiyorum mesela sadece su ve pamuk kullancam ayyy çok mu abartıyorum bilmiyorum karışmasın kimse yaaa o benim bebeğim

Selamlar hepinize
Valla soğuk suyu ben de içiyorum o kadar sıcak ki havalar
Sanırım hamilelik sebeiyle normalden daha fazla bunalıyorum

Kızlar birşey sorucam size
Yemek borumda feci yanma hissediyorum
Sizde de oluyor mu?

bende içiyorum soğuk su yoksa kesmiyor hiçbirşey

benim yeni başladı o yanma, özellikle yastığa kafamı koyduğumda fokur fokur kaynıyor sanki
yüksek yatıyorum

bu günlerde çok atarlı oldum ya herkesin her dediği batıyo neden böyle oluyo bilmiyorum bebebğimin herşeyine ben kararvermek istiyorum kimse karışsın istemiyorum offf kayınvalidem geldi 5 dk önce bebeğin alt temizlemesinden açıldı laf görümcemin bebeğinde şu mermerşah dedikleri tülbentlerle bi sabunlu su bi saf su yapıp temizliyolarmış ben sabun kullnamak istemiyorum mesela sadece su ve pamuk kullancam ayyy çok mu abartıyorum bilmiyorum karışmasın kimse yaaa o benim bebeğim

bir avuç pamuğu ıslatsan ceviz kadar küçülecek banada anlamsız geliyor pamukla silmek.
Ben yeni kaynanan :))))))))))))

pamuk kadar yumuşak bir havlu yada pamuk kadar yumuşak bir bez bul onunla sil bence. tülbentlerde serttir bence

Çok güzelmiş buu pembiş pembişş :)
mışıl mışıl uyusun içinde prenses
ayıp olmassa fiyatını öğrenebilirmiyim ?
valla canım çarşıdan 140 peşin aldık internnet aynısı kargo dahil 154 lira

bir avuç pamuğu ıslatsan ceviz kadar küçülecek banada anlamsız geliyor pamukla silmek.
Ben yeni kaynanan :))))))))))))

pamuk kadar yumuşak bir havlu yada pamuk kadar yumuşak bir bez bul onunla sil bence. tülbentlerde serttir bence

tatlım bebeğin poposuda zaten minicik her seferinde kullanabilcek kadar bez bulmak zor olur süreklide yıkaayamassın bence pamuk en mantıklısı pamuğu sıkıp sıktıgın gibi yani yumru gibi popoya sürmücen ki açıcaksın elinle eski haline gelicek zaten tülbentlerde yumusak oluyo sert olmuyo ama 2. bir iş doğuruyo bence kullanıp atamıcaksın her seferinde nasıl yıkıcaksın ki şmdi eskiden hep yıkanırmış bezler diceksiniz ama o eskidenmiş yeniliklerden yararlanmak lazım

X