selam güzel anneler..benim bir sorum olacaktı kuzuma hastane cıkısı seti alacagım unnadoda ndirime girmiş 100den 50 liraya düşmüş ama kumaş kalitesi nasıldır emin olamıyorum..markası bebecix..aranızda bebegine bu markada ürün alan varmı kalitesi nasıl?kullanan ya da alan varsa cewap yazarsa sevinirim..insan bakmadan alacagı için tereddütte kalıyor:26:
bunları denememiştim çok teşekkür ederim hemen yaparım .. nar ekşisi yedim, kahve limon yedim, kola leblebi yedimpateteside şimdi eve gidince yapim bari limontuzunuda berbat haldeyim acaip su kaybettim yaa korkuyorum oğlum için
hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedibebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki
kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:
canim neden ilac icmek istemedigini anliyorum ama daha kotu olursan bebekte tehlikeye girebilir bence ilacini duzenli al duygusal olarak zirvedeyiz az kaldi bebeklerimize kavusmaya hayirlisiyla
ay şimdi bende duygulandım,doğuma gidiceğim anı düşündükçe ağlıyorum hep,rabbim herkese hayırrlısıyla nasip etsin,bende bgn prensesimin eksik kalan şeylerini alıcam babişiyle,snra kıyafetler yıkanıp ütülenecek snrada çantamızı hazırlıycaz inşlhhhhh,bi kaç haftaya biter inşlh hazırlıklarım,
canım ne güzel herşeyini hazırlamışsın. darısı bizim başımıza.. bebeciklerimizin hepsi zamanında gelsin inş.
biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz
hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedibebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki
selam güzel anneler..benim bir sorum olacaktı kuzuma hastane cıkısı seti alacagım unnadoda ndirime girmiş 100den 50 liraya düşmüş ama kumaş kalitesi nasıldır emin olamıyorum..markası bebecix..aranızda bebegine bu markada ürün alan varmı kalitesi nasıl?kullanan ya da alan varsa cewap yazarsa sevinirim..insan bakmadan alacagı için tereddütte kalıyor:26:
kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım epeydir takip ediyorum ama sizleri yazmak yeni kısmet oldu benimde oğluşum olacak 31 haftamız bitiyor bugün. perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum pıtırcığımı inşallah güzel haberlerini alırızz :)
hoşgeldin aramıza kuzucun nasıl bakalım herşey yolundadır inş hazırlıklar bitti mi
hoşbulduk canımmm hazırlıklar tamam sayılır biz babamızla çok hevesli olduğumuz için hemen tamamlamak istedik herşeyi. oğluşumun kıyafetlerini yıkadık ütüledik beşiğimizide aldık kısmetse perşembe gelecek ramazanda çok gezemeyiz diye ramazan öncesi herşeyi tamamlamak istedik. zaten bende idrar yolu enfeksiyonu var korkuyorum erken doğum olursa diyeherşeye hazırlıklı olmak lazım
Selamlar hepinize
Valla soğuk suyu ben de içiyorum o kadar sıcak ki havalar
Sanırım hamilelik sebeiyle normalden daha fazla bunalıyorum
Kızlar birşey sorucam size
Yemek borumda feci yanma hissediyorum
Sizde de oluyor mu?
bu günlerde çok atarlı oldum ya herkesin her dediği batıyo neden böyle oluyo bilmiyorum bebebğimin herşeyine ben kararvermek istiyorum kimse karışsın istemiyorum offf kayınvalidem geldi 5 dk önce bebeğin alt temizlemesinden açıldı laf görümcemin bebeğinde şu mermerşah dedikleri tülbentlerle bi sabunlu su bi saf su yapıp temizliyolarmış ben sabun kullnamak istemiyorum mesela sadece su ve pamuk kullancam ayyy çok mu abartıyorum bilmiyorum karışmasın kimse yaaa o benim bebeğim
valla canım çarşıdan 140 peşin aldık internnet aynısı kargo dahil 154 liraÇok güzelmiş buu pembiş pembişş :)
mışıl mışıl uyusun içinde prenses
ayıp olmassa fiyatını öğrenebilirmiyim ?
bir avuç pamuğu ıslatsan ceviz kadar küçülecek banada anlamsız geliyor pamukla silmek.
Ben yeni kaynanan :))))))))))))
pamuk kadar yumuşak bir havlu yada pamuk kadar yumuşak bir bez bul onunla sil bence. tülbentlerde serttir bence