2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benimde göğüslerim rezalet halde 4. aydan itibaren süt gibi bişey gelmeye başladı. haliyle göğüslerim büyüdü çizgi çizgi galip bişeyler oldu çatlak desem tam çatlağada benzemiyor ama ben göğsüme hiçbişey kullanmıyorum benim gibi olanlar varmı aranızda?? ne yapıyosunuz bunun için?

Gögüslerin çatlamış sanırım canım, benimkilerde öyle olmuştu 5. ayda falan sonra krem kullanmaya başladım, hergün bepanthen ve lierac sürüyorum hem göğüsüme ( uçlarına değdirmeden) hem göbüşüme. Göbüşümde çatlak yok şimdilik umarım olmaz... Geçen arkadaşla konuştuk çatlamadım diye seviniyormuş doğuma 2 gün kala çatlamış Nasıl sinir oldum falan dedi. Yani asıl bundan sonra daha çok gerileceğiz bence ufaktan bişeyler sür en azından kaşıntısını alır ve daha az olur

Benimde göğüslerim sarktı sanki söylediğin çizgi çizgi şeyler bendede var, özellikle alt kısımlarında, damarlar daha belirgin artık, süt oluşumundan kaynaklı bu mevcut değişiklikler. çok önemli değişikliklerden biride göğüslerimizde oluyor. Ben de özel bişi kullanmıyorum ama bebeyağı-badem yağı karşımımı sabah akşam sürüyorum( uçlarında değdirmiyorum) çatlamasın die, onun dışında herhangi bir şey yapmıyorum.

Ya kızlar aslında bende bir konuyu merak ediyordum bu konuda, göğüs uçlarım kocaman oldu:S sonra normale dönecek değil mi ? Hep böyle kalmayacak?

Valla gönder nagish ya, kabulümdür Evet eşimde park yataklara bakalım diyor zaten ama böyle murşamba gibi ya malzemesi sinir oluyorum :44: Ama sanırım kullanması dediğin gibi daha rahat olacak bizim için

ben kenarlarına koruma diktirdim yumuşacık içlerini de elyaf doldurttum, sen de öyle birşey yapabilirsin beşiğin aparatlarına da çok temas etmemiş olur bebişin... prensler gibi uyucak benim oğluşum içinde inşallah:))

doktorum diz kapağında boynuna kadar yağlan dedi bana, hihi göğüslerime de sürüyorum ben henüz bişey yok ki annem 5. ayında çatlamaya başlamış.... ama göğüslerm büyümedi bnm henüz süt falan da yok... bir de kakao yağı çok iyi geliyormuş çatlaklara karşı diye duydum kullanan bir arkadaşımdan, ama ağır kokuyor... deneyebilirsin belki....

Ya sanki benimde göğüslerim sarktı :26: bende senin gibi bebeyağı ile badem yağını karıştırıp sürüyorum hem göbeğime hemde göğüslerime.. Benim göğüs uçlarım normal de çok minikti şimdi nohut kadar falan oldu inşallah emzirirken sıkıntı olmaz.. Bide rengi koyulaştı sizlerde de varmı renginde kararma ?

Sevgili hamiş arkadaşlarım herkese günaydın nasılsınız minnoşlar nasıl saytfaları tam okuyamadım inş sizleri üzecek bir şey olmamıştır... 15 gündür yanınızda olamadım annemdeydim yorgan, yastık, nevresim, bornoz gibi şeyleri hallettik hazırlıklar tam gaz devam ediyor bizde bu haftada odasını alıcaz inşallah resimleri hazılrlıklar bittikten sonra paylaşıcam inşallah bugünde bebeğin eşyalarını yıkıyoruz sizlerle hazırlıklar ne durumda...

Benim de göğüslerim koyulaştı ve sarktı.
Kakao yağı alayım ben bari çatlaklar için
Badem yağına dayanamıyorum çünkü

İştahım feci açıldı kızlar ya doyma duygumu kaybettim.
Tatile girdiğim için evdeyim hareketlerim de azaldı.
Kilo almayan arkadaşa ben de bol bol yollayabilirim =)

Benimde aynı koca koca oldular önceden çok sıcak havalarda sütyen takmazdım sadece göğüs ucu kapatıcı silikon takıyodum şimdi onları takınca banamısın demiyo yinede giysimden belli oluyo mecbur sütyen takıyorum. bence göğüs uçlarımız süt verdiğimiz sürece böyle kalacak. ama olsun bebişlerimiz rahat rahat beslenir çünkü biliyorumki göğüs ucu yeterince olmayan annelerdede emzirme epey sorun oluyo

gunaydın canım sukur bız ıyıyızı masallah sıze ne guzel tamamlıyorsunuz benım daha duruyor ..fazla yorma kendını

Badem yağı aynı zamanda tüylenme yapıyor göğüslerimde yok ama göbeğim tüylendi göbek deliğimden aşağıya doğru olan kısım..

Bu arada sizlerin de göbeğinde kahverengi bir çizgi var mı ? :44:

ben dün akşamda kötü oldum...belim ve kasıklarım çok ağrıdı bebeğimin hareketleride yok denecek kadar...korktum erken doğum mu diye yattım biraz geçti sahura kalktım yine aynı...eşimde işte birşey olmuyor eve gelince ağrıların başlıyor diyor...dün akşam yemek yaparken çok ayakta kaldım ondanmı acaba birde çok terliyorum...gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstümede birşey almıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum ishalde var off ne çok sorunum var....şimdiden başladı acaba üşüttüğüm içinmi kasıklarım felan ağrıyor...birde sizde çok tuvalate gidiyormusunuz ben gidiyorum bir bakıyorum afedersiniz 2 damla birşey...

benimde gögüsler acayip büyüdü baya karardı çatlaklar oluştu başta çok takmıştım ama benim sağlığım ve bebeğim sağlığından önemli değil...kız kardeşimde 38.haftasında acil sezeryana alındı...çatlamadı son haftada harita gibi oldu...ama ben şimdiden çatladım...

Aynen benimde göğüslerimde tüylenme olmadı ama göbeğim tüylendi. Ama merak etme dökülüyor bu tüyler ilerleyen zamanlarda, benim arkadaşımda badem yağı kullandı şu an hiç tüy kalmadı. Gerçi kalsa bile tüyün çaresi her zaman var ama çatlağın malesef yok:)

Evt canım o kahverengi çizgi herkese var olmalı, oda doğumdan 2-3 ay sonra geçiyormuş.

canım netten bulamıyorum bahsettıgın nevresım takımlarından hem dantelsız olmazsa ne olurkı ınsanlar ayıplarmı sence :44::44:

neden ayıplasınlar canım ben dantelsiz olanları sericem yatağa çünkü dantel benim zevkime hiç hitap etmiyor

göbek kahverengi çizgi bende de var göbek deliğimin altına doğru vardı zaten 2-3 aydır
şimdi üsttede belirdi
bu arada benim göğüsler çok büüymedi ama sıvı geliyor

Canım çok geçmiş olsun öncelikle..
Bende önceden senin gibi terliyorum diye iç çamaşırlarımla yatıyordum sonra idrar yollarım enfeksiyon kaptı neler çektim neler oturamıyordum bile o derece yani.. sende muhtemelen üşütmüşsündür.. bir idrar tahlili yaptır bence ihmal etme.
zaten ağrılar hep akşam çıkar ortaya benimde öyle gün içinde gayet iyiyim akşam bi taraflarımdan nefes alıyorum

geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım geceleri belini kapatarak uyumaya çalış

benimde uçlarında kararma oldu çok çirkin duruyor :) bide kocaman oldular :)

Güzel anneler karnım çatlamaya başladı benim en çok şikayetim bacaklarımda baldırlarım aşırı çatladı . Bebe yaği kullanıyuorum o da 2 günde bir sürüyorum sürekli süremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…