bnm de çok kaşınıyor sürekli bebekyağı sürüyorum ayrıca sabah akşam lierac kullanıyorum... çatlayacak o nedenle kaşınıyor diyorlar korkumdan pehlivan gibi geziyorumçok şükür henüz çatlamadım
kızlar ya benimde göğüslerim rezalet halde 4. aydan itibaren süt gibi bişey gelmeye başladı. haliyle göğüslerim büyüdü çizgi çizgi galip bişeyler oldu çatlak desem tam çatlağada benzemiyor ama ben göğsüme hiçbişey kullanmıyorum benim gibi olanlar varmı aranızda?? ne yapıyosunuz bunun için?
kızlar ya benimde göğüslerim rezalet halde 4. aydan itibaren süt gibi bişey gelmeye başladı. haliyle göğüslerim büyüdü çizgi çizgi galip bişeyler oldu çatlak desem tam çatlağada benzemiyor ama ben göğsüme hiçbişey kullanmıyorum benim gibi olanlar varmı aranızda?? ne yapıyosunuz bunun için?
Valla gönder nagish ya, kabulümdürEvet eşimde park yataklara bakalım diyor zaten ama böyle murşamba gibi ya malzemesi sinir oluyorum :44: Ama sanırım kullanması dediğin gibi daha rahat olacak bizim için
Benimde göğüslerim sarktı sankisöylediğin çizgi çizgi şeyler bendede var, özellikle alt kısımlarında, damarlar daha belirgin artık, süt oluşumundan kaynaklı bu mevcut değişiklikler. çok önemli değişikliklerden biride göğüslerimizde oluyor. Ben de özel bişi kullanmıyorum ama bebeyağı-badem yağı karşımımı sabah akşam sürüyorum( uçlarında değdirmiyorum) çatlamasın die, onun dışında herhangi bir şey yapmıyorum.
Ya kızlar aslında bende bir konuyu merak ediyordum bu konuda, göğüs uçlarım kocaman oldu:S sonra normale dönecek değil mi ? Hep böyle kalmayacak?
Benimde göğüslerim sarktı sankisöylediğin çizgi çizgi şeyler bendede var, özellikle alt kısımlarında, damarlar daha belirgin artık, süt oluşumundan kaynaklı bu mevcut değişiklikler. çok önemli değişikliklerden biride göğüslerimizde oluyor. Ben de özel bişi kullanmıyorum ama bebeyağı-badem yağı karşımımı sabah akşam sürüyorum( uçlarında değdirmiyorum) çatlamasın die, onun dışında herhangi bir şey yapmıyorum.
Ya kızlar aslında bende bir konuyu merak ediyordum bu konuda, göğüs uçlarım kocaman oldu:S sonra normale dönecek değil mi ? Hep böyle kalmayacak?
Sevgili hamiş arkadaşlarım herkese günaydın nasılsınız minnoşlar nasıl saytfaları tam okuyamadım inş sizleri üzecek bir şey olmamıştır... 15 gündür yanınızda olamadım annemdeydim yorgan, yastık, nevresim, bornoz gibi şeyleri hallettik hazırlıklar tam gaz devam ediyor bizde bu haftada odasını alıcaz inşallah resimleri hazılrlıklar bittikten sonra paylaşıcam inşallah bugünde bebeğin eşyalarını yıkıyoruz sizlerle hazırlıklar ne durumda...
Benim de göğüslerim koyulaştı ve sarktı.
Kakao yağı alayım ben bari çatlaklar için
Badem yağına dayanamıyorum çünkü
İştahım feci açıldı kızlar ya doyma duygumu kaybettim.
Tatile girdiğim için evdeyim hareketlerim de azaldı.
Kilo almayan arkadaşa ben de bol bol yollayabilirim =)
Badem yağı aynı zamanda tüylenme yapıyor göğüslerimde yok ama göbeğim tüylendi göbek deliğimden aşağıya doğru olan kısım..
Bu arada sizlerin de göbeğinde kahverengi bir çizgi var mı ? :44:
canım netten bulamıyorum bahsettıgın nevresım takımlarından hem dantelsız olmazsa ne olurkı ınsanlar ayıplarmı sence :44::44:
ben dün akşamda kötü oldum...belim ve kasıklarım çok ağrıdı bebeğimin hareketleride yok denecek kadar...korktum erken doğum mu diye yattım biraz geçti sahura kalktım yine aynı...eşimde işte birşey olmuyor eve gelince ağrıların başlıyor diyor...dün akşam yemek yaparken çok ayakta kaldım ondanmı acaba birde çok terliyorum...gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstümede birşey almıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum ishalde var off ne çok sorunum var....şimdiden başladı acaba üşüttüğüm içinmi kasıklarım felan ağrıyor...birde sizde çok tuvalate gidiyormusunuz ben gidiyorum bir bakıyorum afedersiniz 2 damla birşey...
benimde gögüsler acayip büyüdü baya karardı çatlaklar oluştu başta çok takmıştım ama benim sağlığım ve bebeğim sağlığından önemli değil...kız kardeşimde 38.haftasında acil sezeryana alındı...çatlamadı son haftada harita gibi oldu...ama ben şimdiden çatladım...
ben dün akşamda kötü oldum...belim ve kasıklarım çok ağrıdı bebeğimin hareketleride yok denecek kadar...korktum erken doğum mu diye yattım biraz geçti sahura kalktım yine aynı...eşimde işte birşey olmuyor eve gelince ağrıların başlıyor diyor...dün akşam yemek yaparken çok ayakta kaldım ondanmı acaba birde çok terliyorum...gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstümede birşey almıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum ishalde var off ne çok sorunum var....şimdiden başladı acaba üşüttüğüm içinmi kasıklarım felan ağrıyor...birde sizde çok tuvalate gidiyormusunuz ben gidiyorum bir bakıyorum afedersiniz 2 damla birşey...
benimde gögüsler acayip büyüdü baya karardı çatlaklar oluştu başta çok takmıştım ama benim sağlığım ve bebeğim sağlığından önemli değil...kız kardeşimde 38.haftasında acil sezeryana alındı...çatlamadı son haftada harita gibi oldu...ama ben şimdiden çatladım...
ya sanki benimde göğüslerim sarktı :26: Bende senin gibi bebeyağı ile badem yağını karıştırıp sürüyorum hem göbeğime hemde göğüslerime.. Benim göğüs uçlarım normal de çok minikti şimdi nohut kadar falan olduInşallah emzirirken sıkıntı olmaz.. Bide rengi koyulaştı sizlerde de varmı renginde kararma ?