kızlar size bir soru
10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu
Büyüdükçe hareketleri daha çok hissediliyor. Sanırım en çok özleyeceğimiz şey bu olacak
benim göbeğim hep öyle düşük sivri önde top gibi. benim marjinal plesanta var rahim ağzını tam kapatmamış yani ondanmı bilmiyorum
kızlar size bir soru
10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu
Günlerim artık zor geçmeye başladı. Dün elim ayağım boşaldı,soğuk terler akıtmaya başladım. dengem gitti resmen. hala çalışıyor olmak sanırım beni zorluyor. geceleri uyku yok. kan ter içindeyim. klimayı açmaya korkuyorum daha kötü olmamak için. Allahım zorluklarımızı kolaylaştırsın diye dua ediyorum sürekli. karnımın içi dışı heryeri acıyor. yırtılmalar had safhada. bebeğimin hareketleri içimi acıtıyor ama iyiki var ve iyiki hareket ediyor. Allah bugünümüzü aratmasın. Öpüyorum sizleri
canim benim gobuste oyle hani doguma yakinlasanlarin duser ya asagi dogru oyle ama daha9 hafta var normal bence benim plesanta on yukaridaymis belki bir etkisi vardir
gecmis olsun canim simdi nasil oldun insallah gecmistir su tuketmeyi unutma
canım ben de doktoruma sordum onu hıçkırık mı diye.. doktorum dedi ki ciğerleri gelişiyor bunlar da solunum hareketleri ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor dedi.. tadını çıkar canım.
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah, o karın acımasından ben çok çektim, çatlayacak mı başka birşey mi anlamıyordum ama gazdanmış canım :) yaz geldi ve evdeyim diye hep çorapsız gezmekten iyice artmış, üşütmemeye dikkat et, ayaklarını soğuğa yere basma geçer inşallah.
sağol canım benim, suyu çok tüketiyorum zaten ama ishalim devam ediyor maalesef ama sancım olmadıkça ilacı içmek istemiyorum, dün akşam o kadar sancım oldu ki, su içmek için mutfağa gittim sebile basamadım gücüm tükenmiş sancıdaneşim hemen suyla ilacımı verdi, sonra da diyor ki ben süre tutmaya başlamıştım sancın kaç dk bir diye korkmuş doğuracağım diye, bu arada android telefonunuz varsa sancı aralığını hesaplamak için uygulamalar var onlardan indirebilirsiniz ben indirdim bir tane ne olur ne olmaz diye..
pazar günü eşim salonda dinlenirken, doğum çantalarımla ilgilendim son şeklini aldı sonunda, herşeyimi paketledim sonra bir kağıda yanımıza alınacakları yazdım, küçük el çantası, atta çantası, turuncu kol çantam, ana kucağı, dolaptan hurmam, buzluktan nar diye :) sonra eşim yanıma geldi bak bunlar burda şunlar şurda diye anlattım sonra tutamadım kendimi ağladım da ağladımhayatım da hiç bu kadar duygusal olduğumu hatırlamıyorum, Rabbim bu güzel günleri sağlıcakla geçirmemizi sağlasın inşallah, hepimizin yardımcısı olsun
kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:
canım ben de doktoruma sordum onu hıçkırık mı diye.. doktorum dedi ki ciğerleri gelişiyor bunlar da solunum hareketleri ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor dedi.. tadını çıkar canım.
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah, o karın acımasından ben çok çektim, çatlayacak mı başka birşey mi anlamıyordum ama gazdanmış canım :) yaz geldi ve evdeyim diye hep çorapsız gezmekten iyice artmış, üşütmemeye dikkat et, ayaklarını soğuğa yere basma geçer inşallah.
sağol canım benim, suyu çok tüketiyorum zaten ama ishalim devam ediyor maalesef ama sancım olmadıkça ilacı içmek istemiyorum, dün akşam o kadar sancım oldu ki, su içmek için mutfağa gittim sebile basamadım gücüm tükenmiş sancıdaneşim hemen suyla ilacımı verdi, sonra da diyor ki ben süre tutmaya başlamıştım sancın kaç dk bir diye korkmuş doğuracağım diye, bu arada android telefonunuz varsa sancı aralığını hesaplamak için uygulamalar var onlardan indirebilirsiniz ben indirdim bir tane ne olur ne olmaz diye..
pazar günü eşim salonda dinlenirken, doğum çantalarımla ilgilendim son şeklini aldı sonunda, herşeyimi paketledim sonra bir kağıda yanımıza alınacakları yazdım, küçük el çantası, atta çantası, turuncu kol çantam, ana kucağı, dolaptan hurmam, buzluktan nar diye :) sonra eşim yanıma geldi bak bunlar burda şunlar şurda diye anlattım sonra tutamadım kendimi ağladım da ağladımhayatım da hiç bu kadar duygusal olduğumu hatırlamıyorum, Rabbim bu güzel günleri sağlıcakla geçirmemizi sağlasın inşallah, hepimizin yardımcısı olsun
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
inş. canım benim çok sağol,evet inş. memnun kalırız,hafifliği,çift yönlü oluşu en çok cezbeden yanı oldu,sadece kafama takılan yüzü bize dönük olduğunda tekerleri tam dönmüyor acaba o zaman kullanırken zorlanır mıyız,yardımcı olan kişi el alışkanlığı olunca kullanırsın dedi inş. bakalım.Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanın,brnde bebek arabasının aynısının mavisini aldm inş memnun kalırız
biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz
hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedibebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki
çokkk şirinnn canım güle güle kullanınnn maşallahh
cnm çok geçmiş olsun susuz kalma sakın ve leblebi tozu ye muz ye yada bir çay kaşığı kahve yut iyi gelir diyorlar...hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedibebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki
canım çok geçmiş olsun,eğer hala yapmadıysan haşlama patates yiyebilirsin,limon tuzu varsa bikaç tane ondan yut o da kesebilir hemen