2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bir soru

10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu

Ayy yerim ben onu annesi hıçkırıyor prensesin benim fıstığımda da oluyor
Ciğerleri gelişiyor kuzucuklarımızın Ben bezen sayıyorum 100-150 buluyor ..
Çok keyifli bir şey tadını çıkar

Büyüdükçe hareketleri daha çok hissediliyor. Sanırım en çok özleyeceğimiz şey bu olacak

Emin ol içindeki hareketlerini çok özleyecek herkes...Hatta ben o hareketlere öylesine alışmıştım ki, doğum yaptıktan sonra bile rahim çekilirken içimde hissettiğim şeyi bebek hareketine benzetiyordum.Elim hep karnımdaydı okşar pozisyonda..İnsanda bir müddet okşamalar da his de alışkanlık olarak kalıyor

benim göbeğim hep öyle düşük sivri önde top gibi. benim marjinal plesanta var rahim ağzını tam kapatmamış yani ondanmı bilmiyorum

Canım plasenta previa aksine göbeği dağıtır.Bebek, plasenta aşağıda yerleştiği için ya oblik (çapraz) yatar, ya yan, ya da poposunun üstünde oturur...Ben de iki hamileliği previa ile geçirince artık konunun uzmanı oldum.İlki parsiyeldi,büyük oğlum yan yatıyordu. Bu sefer marjinal, bu ufaklığım da çapraz yatıyor.Ama ara ara baş aşağı döndüğü için yanlarım boşalabiliyor.Belki senin de öyledir.32. hafta bitene kadar yerleri hareketlere müsait.Sonra hareketler bu kadar aktif olmayacak.

Son düzenleme:
kızlar size bir soru

10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu

canım ben de doktoruma sordum onu hıçkırık mı diye.. doktorum dedi ki ciğerleri gelişiyor bunlar da solunum hareketleri ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor dedi.. tadını çıkar canım.

Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah, o karın acımasından ben çok çektim, çatlayacak mı başka birşey mi anlamıyordum ama gazdanmış canım :) yaz geldi ve evdeyim diye hep çorapsız gezmekten iyice artmış, üşütmemeye dikkat et, ayaklarını soğuğa yere basma geçer inşallah.

canim benim gobuste oyle hani doguma yakinlasanlarin duser ya asagi dogru oyle ama daha9 hafta var normal bence benim plesanta on yukaridaymis belki bir etkisi vardir

gecmis olsun canim simdi nasil oldun insallah gecmistir su tuketmeyi unutma

sağol canım benim, suyu çok tüketiyorum zaten ama ishalim devam ediyor maalesef ama sancım olmadıkça ilacı içmek istemiyorum, dün akşam o kadar sancım oldu ki, su içmek için mutfağa gittim sebile basamadım gücüm tükenmiş sancıdan eşim hemen suyla ilacımı verdi, sonra da diyor ki ben süre tutmaya başlamıştım sancın kaç dk bir diye korkmuş doğuracağım diye, bu arada android telefonunuz varsa sancı aralığını hesaplamak için uygulamalar var onlardan indirebilirsiniz ben indirdim bir tane ne olur ne olmaz diye..
pazar günü eşim salonda dinlenirken, doğum çantalarımla ilgilendim son şeklini aldı sonunda, herşeyimi paketledim sonra bir kağıda yanımıza alınacakları yazdım, küçük el çantası, atta çantası, turuncu kol çantam, ana kucağı, dolaptan hurmam, buzluktan nar diye :) sonra eşim yanıma geldi bak bunlar burda şunlar şurda diye anlattım sonra tutamadım kendimi ağladım da ağladım hayatım da hiç bu kadar duygusal olduğumu hatırlamıyorum, Rabbim bu güzel günleri sağlıcakla geçirmemizi sağlasın inşallah, hepimizin yardımcısı olsun

Slm annecikler kaç gündür okuyamadım yazılanları yollar yolculuklar derken sonunda annemin evindeyim Balıkesir'de dün yeni doktoruma tanışmaya gittim çok övmüşlerdi ama maalesef ben hatta eşim bile hiç elektrik alamadık. Hafta içi başka bi Dr gidicez uffff sonradan Dr değişmek ne sorunluymus :44: bebişim 30+5 1450gr Dr çok iri bir bebek değil dedi sağlıklı olsun inşallah bu arada doğum pozisyonu almış bakalım değiştirecekmi duruşunu. Bu arada bu reflüm beni mahvetti artık her yediğim dokunur oldu benim gibi olanlar Rabbim yardımcımız olsun bebeğimibesleyememekten korkuyorum. Annem sürekli süt çorbası yapıyo bana ah annecim etrafımda pervane oldu. Hepimize hayırlı ramazanlar oruç tutamasakta bol bol dua edelim kızlar hepiniz dualarımdasınız

slmm eylülün güzel anneleriiii :))..
nasıl gidiyo hamişliikkk ?? :))
çok şükür Rabbime az kaldı kızlar ha gayret dayanalımm..
ben şöyle düşünerek teselli ediyorum kendimi önümüzdeki ay yaniii ağustos başı hamileliğimin son ayının başı diye düşünüyorum :):)
ve bu teselli beni çok mutlu ediyo sonkez ağustosa başlıycaz 9. ayımıza giriceez vee bekliycez eylülün başını hiç hesaba katmıyorum zateeenn

kızlar ya bu arada soğuk içen varmı aranızdaa ?? :26:
ben yanıyorum soğuk su içiyorum annem kızıyo sana bişey olmaz bebek ciğerlerini üşütür bilemezsin diyoo dolaptan su içme içiyosan çeşmeden ılıştır diyoo ama bu sıcaktada insan dayanamıyo soğuk suya sarılıyoruz...
varmı içen suyu nasıl içiyosunuz soğuk ya da ılık ?? :26:

canim neden ilac icmek istemedigini anliyorum ama daha kotu olursan bebekte tehlikeye girebilir bence ilacini duzenli al duygusal olarak zirvedeyiz az kaldi bebeklerimize kavusmaya hayirlisiyla

ben iciyorum canim bence ona bisey olmaz ama biz hasta olabiliriz onun icin dikkat gerekli

ay şimdi bende duygulandım,doğuma gidiceğim anı düşündükçe ağlıyorum hep,rabbim herkese hayırrlısıyla nasip etsin,bende bgn prensesimin eksik kalan şeylerini alıcam babişiyle,snra kıyafetler yıkanıp ütülenecek snrada çantamızı hazırlıycaz inşlhhhhh,bi kaç haftaya biter inşlh hazırlıklarım,

canım ne güzel herşeyini hazırlamışsın. darısı bizim başımıza.. bebeciklerimizin hepsi zamanında gelsin inş.

ben normalde de soğuk su içmem canım, şimdide içmiyorum. ama geçenlerde soğuk soda içmiştim, mahvetti beni gözüm korktu sende dikkat et bence..

normalde zorla su içen ben bugun de sürekli su içesim gelıyor
ısyerındekı arkadasların çoğu oruçlarını tutuyo maşallah
ama masalarmz cok yakın oldugu ıcın masamda kesınlıkle hıc bısey yemıyorum
ama sureklı su ıcmek ıcınde kalkamıyorum, rahatsz olmuyorz su iç dıyolar ama ınsan psıkolojık olarak etkilenıyo

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanın,brnde bebek arabasının aynısının mavisini aldm inş memnun kalırız
inş. canım benim çok sağol,evet inş. memnun kalırız,hafifliği,çift yönlü oluşu en çok cezbeden yanı oldu,sadece kafama takılan yüzü bize dönük olduğunda tekerleri tam dönmüyor acaba o zaman kullanırken zorlanır mıyız,yardımcı olan kişi el alışkanlığı olunca kullanırsın dedi inş. bakalım.

valla canım bende manisadayım buranın nemi çok beter sürekli buharlı ütü gibi hissediyorum kendimibu buharı da soğuk su hafifletiyor ama buzzz gibi de içmiyorum tabi dikkat ediyorum

Arkadaslar begun herkes ii masallah bizde babaannemizle carsiya gittik yataky odasi icin besigimizi aldik emzirme onlugu aldim dus teknemizi aldik butane daha hastane cikisi aldik bebitof marks gene 35 lira ter bezi aldik ya bu tablet ten nasil site linki kleniyo

Güzel Anneler,

Biliyorum bu sıcaklarda hamilelik zor geçiyordur, vücudunuzdaki su kaybını engellemek için bol bol su tüketin ödemler için akşamları yürüyüş yapmayı da ihmal etmeyin. Az kaldı bebeğinizi koklayıp göğsünüze yatıracağınız inanılmaz günler sizi bekliyor. 19 mart normal doğumlu bir prens annesiyim, deneyimleri bir blogda paylaşıyorum.

Hepinize sağlıklı gönlünüzdeki gibi bir doğum dilerim.

doğum Hikayem ; ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk

Emzirirken Meme Bakımı nasıl olmalı : ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

Gebelik Şekeri Olanlar ; ANNESİNİN PRENSİ: Gestasyonel (gebeliğe bağlı) DİYABET

0-3 ay bebekleriniz için uyku düzeni oluşturmak ; ANNESİNİN PRENSİ: Haziran 2013

Ve en önemlisi LOHUSALIK ANNESİNİN PRENSİ: "Lohusalık" Doğumdan Sonraki İlk 40 Gün Nasıl Geçer ?

biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz

Eklentiler

• $Papetto-SP04-Kedili-sepet-Besik__86636109_1.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 24
hrkese slm skılzar ishalle başımız dertte akşama acile gidecem muhtemelen dün geceen beri berbatım ne yaptımsa geçmedi bebişim bile dermansız kaldı az önce bişiler yedim hartekete geçti ne kadar acıkmış yavrum demek ki

canım çok geçmiş olsun,eğer hala yapmadıysan haşlama patates yiyebilirsin,limon tuzu varsa bikaç tane ondan yut o da kesebilir hemen

cnm çok geçmiş olsun susuz kalma sakın ve leblebi tozu ye muz ye yada bir çay kaşığı kahve yut iyi gelir diyorlar...

canım çok geçmiş olsun,eğer hala yapmadıysan haşlama patates yiyebilirsin,limon tuzu varsa bikaç tane ondan yut o da kesebilir hemen

bunları denememiştim çok teşekkür ederim hemen yaparım .. nar ekşisi yedim, kahve limon yedim, kola leblebi yedim pateteside şimdi eve gidince yapim bari limontuzunuda berbat haldeyim acaip su kaybettim yaa korkuyorum oğlum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…