canım ben de doktoruma sordum onu hıçkırık mı diye.. doktorum dedi ki ciğerleri gelişiyor bunlar da solunum hareketleri ciğerlerinin geliştiğini gösteriyor dedi.. tadını çıkar canım.
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah, o karın acımasından ben çok çektim, çatlayacak mı başka birşey mi anlamıyordum ama gazdanmış canım :) yaz geldi ve evdeyim diye hep çorapsız gezmekten iyice artmış, üşütmemeye dikkat et, ayaklarını soğuğa yere basma geçer inşallah.
sağol canım benim, suyu çok tüketiyorum zaten ama ishalim devam ediyor maalesef ama sancım olmadıkça ilacı içmek istemiyorum, dün akşam o kadar sancım oldu ki, su içmek için mutfağa gittim sebile basamadım gücüm tükenmiş sancıdan
eşim hemen suyla ilacımı verdi, sonra da diyor ki ben süre tutmaya başlamıştım sancın kaç dk bir diye
korkmuş doğuracağım diye, bu arada android telefonunuz varsa sancı aralığını hesaplamak için uygulamalar var onlardan indirebilirsiniz ben indirdim bir tane ne olur ne olmaz diye..
pazar günü eşim salonda dinlenirken, doğum çantalarımla ilgilendim son şeklini aldı sonunda, herşeyimi paketledim sonra bir kağıda yanımıza alınacakları yazdım, küçük el çantası, atta çantası, turuncu kol çantam, ana kucağı, dolaptan hurmam, buzluktan nar diye :) sonra eşim yanıma geldi bak bunlar burda şunlar şurda diye anlattım sonra tutamadım kendimi ağladım da ağladım
hayatım da hiç bu kadar duygusal olduğumu hatırlamıyorum, Rabbim bu güzel günleri sağlıcakla geçirmemizi sağlasın inşallah, hepimizin yardımcısı olsun