2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ınsan bı buruk oluyor ama zorlamamk gerekıyo..
gece sahur sofrası hazır edeyım derken 2 saat mutfakta kaldım eşim tutuyor onunla bı guzel yedım ama sabah 8 de basladı kazıntı halsızlık sanırım kansızlık problemım var hemn tıtrıyorum rabbım tutanların yardımcısı olsun

bende acıktığımda normaldede titrerdim şimdi gebelikte daha fazla oluyor

Günlerim artık zor geçmeye başladı. Dün elim ayağım boşaldı,soğuk terler akıtmaya başladım. dengem gitti resmen. hala çalışıyor olmak sanırım beni zorluyor. geceleri uyku yok. kan ter içindeyim. klimayı açmaya korkuyorum daha kötü olmamak için. Allahım zorluklarımızı kolaylaştırsın diye dua ediyorum sürekli. karnımın içi dışı heryeri acıyor. yırtılmalar had safhada. bebeğimin hareketleri içimi acıtıyor ama iyiki var ve iyiki hareket ediyor. Allah bugünümüzü aratmasın. Öpüyorum sizleri

nasıl yanı bu pıt pıt atması hıckırmasımı yanı :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bazıları öyle diyor. zaten ayırt edebiliyorsun. tekmeyi dönmeyi ama bu aynı yerde pıt pıt ve durmuyor hıçkırıktır yani:))) kendi hıçkırığımızı düşünelim aynı ona benzemiyor mu?

bende kalkayım ütü yapayım özellikle yazın ütü hiç bitmiyor nedense. halılarım toplu zaten yıkamaya göndereceğim gerçi yolluklar ve yatak odası halılarımda yıkama değil silinmesi lazım diyor ama hiç uğraşamayacağım artık başına ne gelir yıkandıktan sonra bilemem:)))

bazıları öyle diyor. zaten ayırt edebiliyorsun. tekmeyi dönmeyi ama bu aynı yerde pıt pıt ve durmuyor hıçkırıktır yani:))) kendi hıçkırığımızı düşünelim aynı ona benzemiyor mu?

evet canım tekme degıl donmede degıl esımde gecen dıyor bunun boyle sureklı vurması normalmı dıye bısey dıyemedım bı dahakı kontrolde sorarız artık dedım

bende kalkayım ütü yapayım özellikle yazın ütü hiç bitmiyor nedense. halılarım toplu zaten yıkamaya göndereceğim gerçi yolluklar ve yatak odası halılarımda yıkama değil silinmesi lazım diyor ama hiç uğraşamayacağım artık başına ne gelir yıkandıktan sonra bilemem:)))

bende onumuzdekı hafta dogru duzgun bı yıkamacı bulursam vercem nasıpse öncekı yıkamayı kendım yapmıstım yerımız musaıttı çok merak edıyorum halılarım temız sag selamet gelecekmı dıye

bide benim karnım hep aşağıda duruyor gibi yani hareket ettiğinde midemde de hissediyorum ama bazı hamilelerin midesinden başlıyor yani mide taraflarıda büyüyor benim öyle değil göbeğim düşük gibi

canim benim gobuste oyle hani doguma yakinlasanlarin duser ya asagi dogru oyle ama daha9 hafta var normal bence benim plesanta on yukaridaymis belki bir etkisi vardir

kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor :KK43:

gecmis olsun canim simdi nasil oldun insallah gecmistir su tuketmeyi unutma

canim benim gobuste oyle hani doguma yakinlasanlarin duser ya asagi dogru oyle ama daha9 hafta var normal bence benim plesanta on yukaridaymis belki bir etkisi vardir

gecmis olsun canim simdi nasil oldun insallah gecmistir su tuketmeyi unutma

benim göbeğim hep öyle düşük sivri önde top gibi. benim marjinal plesanta var rahim ağzını tam kapatmamış yani ondanmı bilmiyorum

gunaydin kizlar hepiniz iyisinizdir insallah aysecim nasilsin? ben bugun oruca niyetlenmedim kendimi suclu gibi hissediyorum ama hem dayanamayacagim hemde dun sanirim gunduz tansiyonum cok oynadi iki kere disarda basim dondu ayaklarimin gucu kesildi sonrada carpinti basladi aksamda ayni seyi yasadim sabaha karsi bacak kramplarim artmaya basladi:KK14:

benim göbeğim hep öyle düşük sivri önde top gibi. benim marjinal plesanta var rahim ağzını tam kapatmamış yani ondanmı bilmiyorum

kotu birsey olsa doktorlar soylerdi heralde bize takilmayalim bence gobislere bebisler saglikli olsun icerde yeter insallah bide kucaklarimiza alabilsek hayirlisiyla ve tam zamanli:KK16:

gunaydin kizlar hepiniz iyisinizdir insallah aysecim nasilsin? ben bugun oruca niyetlenmedim kendimi suclu gibi hissediyorum ama hem dayanamayacagim hemde dun sanirim gunduz tansiyonum cok oynadi iki kere disarda basim dondu ayaklarimin gucu kesildi sonrada carpinti basladi aksamda ayni seyi yasadim sabaha karsi bacak kramplarim artmaya basladi:KK14:

ıyıym canım kendını suclu gıbı hıssetme lutfen bak zaten rahatsızmıssın nasıl tutabılırsınkı allah korusun ya kotu bısey olursa içini ferah tut rabbım bı dahakı ramazanı bızlere nasıp eder ıns..
bende ara ara boyle oluyorum nefes almakta guçluk çekıyorum sıcaklardan hep
kendıne çok dıkat et canım acaaba drlamı gorussen

Son düzenleme:
canım benım karnımda çok asagıda goren karnın kucuk ama dogum yakın herhalde dıyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
her ayın sekızınde dokuzunda sancı çekıyyorum sımdıde var sancım normaldır ıns dıger aylarda oldugu gıbı

Üzülme arkadaşım bizlerde aynı hüznü taşıyoruz. Borcumuzu layıkı ile ödeyeceğiz inş. mevlaya

aynı şekilde bende düşünüyorum canım.. inş bebişlerimizin uğuruyla bir hevesle hırsla yapabiliriz.

nşalla canım uğurlu gelirler bize:emir_bebek:

ıyıym canım kendını suclu gıbı hıssetme lutfen bak zaten rahatsızmıssın nasıl tutabılırsınkı allah korusun ya kotu bısey olursa içini ferah tut rabbım bı dahakı ramazanı bızlere nasıp eder ıns..
bende ara ara boyle oluyorum nefes almakta guçluk çekıyorum sıcaklardan hep
kendıne çok dıkat et canım acaaba drlamı gorussen

insallah canim ya insallah tutariz doktorum yok biz burda ebeyle gorusuyoruz ebeyi arayayim bakalim

Üzülme arkadaşım bizlerde aynı hüznü taşıyoruz. Borcumuzu layıkı ile ödeyeceğiz inş. mevlaya

insallah canim

X