hıçkırıyor canım benim bayadır oluyor çok zevkli:)))
nasıl yanı bu pıt pıt atması hıckırmasımı yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ınsan bı buruk oluyor ama zorlamamk gerekıyo..
gece sahur sofrası hazır edeyım derken 2 saat mutfakta kaldım eşim tutuyor onunla bı guzel yedım ama sabah 8 de basladı kazıntı halsızlık sanırım kansızlık problemım var hemn tıtrıyorum rabbım tutanların yardımcısı olsun
nasıl yanı bu pıt pıt atması hıckırmasımı yanı
bende acıktığımda normaldede titrerdim şimdi gebelikte daha fazla oluyor
bazıları öyle diyor. zaten ayırt edebiliyorsun. tekmeyi dönmeyi ama bu aynı yerde pıt pıt ve durmuyor hıçkırıktır yani:))) kendi hıçkırığımızı düşünelim aynı ona benzemiyor mu?
evet canım tekme degıl donmede degıl esımde gecen dıyor bunun boyle sureklı vurması normalmı dıye bısey dıyemedım bı dahakı kontrolde sorarız artık dedım
bende kalkayım ütü yapayım özellikle yazın ütü hiç bitmiyor nedense. halılarım toplu zaten yıkamaya göndereceğim gerçi yolluklar ve yatak odası halılarımda yıkama değil silinmesi lazım diyor ama hiç uğraşamayacağım artık başına ne gelir yıkandıktan sonra bilemem:)))
bide benim karnım hep aşağıda duruyor gibi yani hareket ettiğinde midemde de hissediyorum ama bazı hamilelerin midesinden başlıyor yani mide taraflarıda büyüyor benim öyle değil göbeğim düşük gibi
kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
canim benim gobuste oyle hani doguma yakinlasanlarin duser ya asagi dogru oyle ama daha9 hafta var normal bence benim plesanta on yukaridaymis belki bir etkisi vardir
gecmis olsun canim simdi nasil oldun insallah gecmistir su tuketmeyi unutma
benim göbeğim hep öyle düşük sivri önde top gibi. benim marjinal plesanta var rahim ağzını tam kapatmamış yani ondanmı bilmiyorum
gunaydin kizlar hepiniz iyisinizdir insallah aysecim nasilsin? ben bugun oruca niyetlenmedim kendimi suclu gibi hissediyorum ama hem dayanamayacagim hemde dun sanirim gunduz tansiyonum cok oynadi iki kere disarda basim dondu ayaklarimin gucu kesildi sonrada carpinti basladi aksamda ayni seyi yasadim sabaha karsi bacak kramplarim artmaya basladi
gunaydin kizlar hepiniz iyisinizdir insallah aysecim nasilsin? ben bugun oruca niyetlenmedim kendimi suclu gibi hissediyorum ama hem dayanamayacagim hemde dun sanirim gunduz tansiyonum cok oynadi iki kere disarda basim dondu ayaklarimin gucu kesildi sonrada carpinti basladi aksamda ayni seyi yasadim sabaha karsi bacak kramplarim artmaya basladi
ıyıym canım kendını suclu gıbı hıssetme lutfen bak zaten rahatsızmıssın nasıl tutabılırsınkı allah korusun ya kotu bısey olursa içini ferah tut rabbım bı dahakı ramazanı bızlere nasıp eder ıns..
bende ara ara boyle oluyorum nefes almakta guçluk çekıyorum sıcaklardan hep
kendıne çok dıkat et canım acaaba drlamı gorussen
Üzülme arkadaşım bizlerde aynı hüznü taşıyoruz. Borcumuzu layıkı ile ödeyeceğiz inş. mevlaya