2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar...Gününüz neşeli, ağrısız, güzel geçsin.

Hamile kaldığımda ne istiyorum..Keşke karnımız şeffaflaşsa, fanus gibi olsa..İçindeki küçük balıklarımız ne yapıyor, kolayca görebilsek..
Süper olurdu di mi :KK52:
ne güzel olurdu:)))) hepimiz aynı evreden geçtik neler yaşadık hissettik acaba? hep düşünür dururum

Hamile kaldığımda ne istiyorum..Keşke karnımız şeffaflaşsa, fanus gibi olsa..İçindeki küçük balıklarımız ne yapıyor, kolayca görebilsek..

kesınlıkle harıka olurdu süreklı panık halınde olurduk ama olsunnnnnnnnnnnnn:):):):)

Günaydın Hanımlar,
Dün gece çok komik bir şey oldu paylaşmam lazım:KK52:

gece kızcemin tekmeleriyle uyandım baktım benim kociş bize arkasını dönmüş uyuyor arkadan sarıldık kızım da aşağıdan verdi tekmeyi babasının sırtına oda uyandı sonra kısdı bise dönün arkanızı uyuyamıyorum sizin yüzünüzden dedi:KK52::KK48:

günaydın herkese.... rüyamda annem domatesli biberli poğaçalar yapmış onları yiyordum:)) öyle canım istedi ki olsada yesem:KK43:(( birde rüyamda tam boyum kadar bembeyaz kalıp gibi yağmış kar gördüm evin kapısını açıyorum apartmandada var, hiç yağacağı belli değildi nasıl yağdı diye şaşırıyordum sonra kar makinası geldi temizledi

hayır olsun canım...

olağanüstü olurdu.. :KK8:

Günaydın Hanımlar,
Dün gece çok komik bir şey oldu paylaşmam lazım:KK52:

gece kızcemin tekmeleriyle uyandım baktım benim kociş bize arkasını dönmüş uyuyor arkadan sarıldık kızım da aşağıdan verdi tekmeyi babasının sırtına oda uyandı sonra kısdı bise dönün arkanızı uyuyamıyorum sizin yüzünüzden dedi:KK52::KK48:

:KK1::KK1: eşn bu günlerin keyfini çıkartsın asıl uykusuzluk 2 ay sonra başlayacak.

benimde dün akşamdan beri kasıklarımda ağrı vardı...sahura kalktım ayakta zor durdum ama sonra tuvalete bir koştum gaz ağrısı ydı heralde çok kötü olmuşum afedersiniz...heralde üstüm açık yatıyorum üşüttüm...şimdilik birşeyim yok ama korktum bebeğimde hareket etmedi fazla neyseki buğün iyiyiz...birde kızlar bu ramazanda ben çok kilo alacam galiba sahurda eşimle beraber yiyorum sabah işe geliyorum burdada yiyorum...ne güzel az kiloyla gidiyordum 77 yle hamile kaldım tok karnına 83 kiloyum...toplamda 6 kilo almış bulunuyorum...

RUMEYSA MUSTAFA cnm maşallah bebişine...kan değerlerinde o kadar düşük değil yinede 9 dan aşağısına çok düşük diyorlar ama sen yinede ilaç larını kullan ihmal etme pekmez kuru üzüm bunlar ilacın yerini tutmuyor ben tv de izledim bir prof dan bir kavanoz pekmezi yersen ancak normal değerlere dönersin ama ayrıca kiloda alırsınız demişti...tamam doğal yollar en güzeli ama biz sonuçta hamileyiz ilaç kullanmak zorundayız...kan ilacını içtiğindede 1 saat süt peynir felan yeme....bu arada ben de sağlık ocağından değerlerimi aldım şimdi kan değerim 12.6 ama idrarda enfeksiyon var ilaç kullanılacak kadar değil ama bol bol su iç dedi...

birde kızlar bende bebeğimin çamaşırlarını yıkayacam ama ne alacağımı şaşırdım dalan roxy u çok beğenen var...dalinin sıvı deterjanınıda ama toz deterjan her zaman iyidir diyorlar birde dalin çok pahalı markasına para veriyoruz...ben daha oda bakmaya gidemedim...hiçbirşey hazır değil off çalışmak istemiyorum...bayramdan sonra gelmeyecem ama hepsini yetiştirebilirmiyim acaba...

Selam kızlar ben de 31. Haftadayım sırt agrılarım basladı nefes alırken bile agrım oluyor
Nefes darlıgı çarpıntı sık wc sanıım son ay şikayetlerım basladı halimize şükür
Ben 29 bıtınce 24 saat arayla 2+2 dört doz celestone ciğer geliştirici vurdurdum ama benı baya etkıledı elim yuzum uyuştu nabzım yuksek seyrettı bırkaç gün inş bebeklerıme faydası olur
Ve karnım çok aşagıda duruyor dra sorum ikizlerde öyle gorunebilir dıo ama ben kzın hareketını cok aşagıda hıssedıyorum
Oğlan daha yukarda acaba doğum pozisyonu mu aldılar dicem öyle olsa tekmelerı yukarda hıssederım heralde amaaaan kendımı dınılıyorum izindeyım artık zaten
Geceleri terlemedn uyuyamıorum bır de sız de cok terlıomusunuz ?

Gunaydin kizlar biz kahvaltimizi ettikkk bitszdan sutumuzu icecegiz kizimla tekmeler cok guclu evet vursunlsr birsey olmaz :KK16::KK16::KK16::KK16:

benimde dün akşamdan beri kasıklarımda ağrı vardı...sahura kalktım ayakta zor durdum ama sonra tuvalete bir koştum gaz ağrısı ydı heralde çok kötü olmuşum afedersiniz...heralde üstüm açık yatıyorum üşüttüm...şimdilik birşeyim yok ama korktum bebeğimde hareket etmedi fazla neyseki buğün iyiyiz...birde kızlar bu ramazanda ben çok kilo alacam galiba sahurda eşimle beraber yiyorum sabah işe geliyorum burdada yiyorum...ne güzel az kiloyla gidiyordum 77 yle hamile kaldım tok karnına 83 kiloyum...toplamda 6 kilo almış bulunuyorum...

RUMEYSA MUSTAFA cnm maşallah bebişine...kan değerlerinde o kadar düşük değil yinede 9 dan aşağısına çok düşük diyorlar ama sen yinede ilaç larını kullan ihmal etme pekmez kuru üzüm bunlar ilacın yerini tutmuyor ben tv de izledim bir prof dan bir kavanoz pekmezi yersen ancak normal değerlere dönersin ama ayrıca kiloda alırsınız demişti...tamam doğal yollar en güzeli ama biz sonuçta hamileyiz ilaç kullanmak zorundayız...kan ilacını içtiğindede 1 saat süt peynir felan yeme....bu arada ben de sağlık ocağından değerlerimi aldım şimdi kan değerim 12.6 ama idrarda enfeksiyon var ilaç kullanılacak kadar değil ama bol bol su iç dedi...

birde kızlar bende bebeğimin çamaşırlarını yıkayacam ama ne alacağımı şaşırdım dalan roxy u çok beğenen var...dalinin sıvı deterjanınıda ama toz deterjan her zaman iyidir diyorlar birde dalin çok pahalı markasına para veriyoruz...ben daha oda bakmaya gidemedim...hiçbirşey hazır değil off çalışmak istemiyorum...bayramdan sonra gelmeyecem ama hepsini yetiştirebilirmiyim acaba...

Canım asıl toz deterjan ii degıl bence bazı toz deterjanlar yapışıp kalıyor granül halinde
Ben dalin bebek deterjanını aldım sıvı begendım
Her seyı yıkadık annem gelmişti cantamı fılan da hazırladık nolur nolmaz dıye
Benım doğumum eylule kalmıycak o yuzden hazırladım senın eylülse yetişir

benden de günaydınlarrrrr:emir_bebek:
izmirde anamın yanındayım tatile gelince anneler de ye ye diyince benim de ipin ucu kaçıyor gibi :KK33::KK9:
yine de dikkat etmeye çalışıyorum
yarın için randevu alabilirsem doktora gitme planım var burda da hem haftaya evime dönmek için uçuş izni almam lazım
ben de kızımın tekmelerini bazen kasıklarımda hissediyorum
bazen vajinama sancı girer gibi oluyor geçiyor
bir de bugün izmir sıcağından üşenmezsem saç kestiricem
diplerim de çok çıktı ama doğuma kadar röfle yaptırmak istemiyorum nolur nolmaz diyeeee

Hepsi çok güzeller hayırlısıyla kullanın,brnde bebek arabasının aynısının mavisini aldm inş memnun kalırız

Günaydın hayırlı Ramazanlar hepinize
tekmelerden konuşulmuş dün akşam sıcaklardan bunalıp klimalı odaya geçtik yattım
resmen karnımda koca koca dalgalar oluşturdu kızım :nazar: ayağımıydı artık bilmiyorum nasıl sürtüyordu bi 15 dk devam etti
babasıyla izledik durduk maşallah :nazar: büyüdükçe daha da netleşiyor :KK49::emir_bebek:

nasılsınız
ben oruc tutmadım gece eşimle yedıgım halde bıle çok fena acıktıım allah tutanların yardımcısı olsun

günaydııın güzel mi güzel anneler ve minnak yüzücüler

gününüz terlemeden, ağrı sızı olmadan, tatlı tatlı tekmelerle geçsin inşaaallaaah :KK70:

Selam kızlar ben de 31. Haftadayım sırt agrılarım basladı nefes alırken bile agrım oluyor
Nefes darlıgı çarpıntı sık wc sanıım son ay şikayetlerım basladı halimize şükür
Ben 29 bıtınce 24 saat arayla 2+2 dört doz celestone ciğer geliştirici vurdurdum ama benı baya etkıledı elim yuzum uyuştu nabzım yuksek seyrettı bırkaç gün inş bebeklerıme faydası olur
Ve karnım çok aşagıda duruyor dra sorum ikizlerde öyle gorunebilir dıo ama ben kzın hareketını cok aşagıda hıssedıyorum
Oğlan daha yukarda acaba doğum pozisyonu mu aldılar dicem öyle olsa tekmelerı yukarda hıssederım heralde amaaaan kendımı dınılıyorum izindeyım artık zaten
Geceleri terlemedn uyuyamıorum bır de sız de cok terlıomusunuz ?

canımcığım dün konuşmuştuk kan değerleri düşük olunca nefes darlığı ve halsizlik artıyor istersen kan değerlerini bir ölçtür, evde olunca ister istemez gözün kulağın elin karnın da oluyor.. ahh o sıcaklar beni de çok yoruyor bu sabah uyandığımda ilk iş eşofmanımı çıkarmak oldu dizlerimin arkası bile terlemiş zaten tişörtlerimi hep bikini haline getiriyorum göbek hep açık :KK9:

kızlar size bir soru

10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu

nasılsınız
ben oruc tutmadım gece eşimle yedıgım halde bıle çok fena acıktıım allah tutanların yardımcısı olsun

bende tutmadım çok istedim ama tutamadım:KK43:( halsiz düşüyorum sabah öyle acıkıyorum ki dayanamazdım islam dini kolaylık dini öderiz inşaallah. benim eşimde tutmuyor:KK43:((

kızlar size bir soru

10 dk dır sağ alt kasığımın orada pıt pıt şeklinde hafif hafif atıyor aynı yere mi tekme atıyor bu kız anlamadım yeni başladı bu durum geçende olmuştuu

canım bu bende de var bende anlam veremıyorum gece ve sabahları daha çok oluyor

kızlar size bir soru

Büyüdükçe hareketleri daha çok hissediliyor. Sanırım en çok özleyeceğimiz şey bu olacak:KK49:

kızlar size bir soru

hıçkırıyor canım benim bayadır oluyor çok zevkli:)))

bende tutmadım çok istedim ama tutamadım:KK43:( halsiz düşüyorum sabah öyle acıkıyorum ki dayanamazdım islam dini kolaylık dini öderiz inşaallah. benim eşimde tutmuyor:KK43:((

canım ınsan bı buruk oluyor ama zorlamamk gerekıyo..
gece sahur sofrası hazır edeyım derken 2 saat mutfakta kaldım yoruldum eşim tutuyor onunla bı guzel yedım ama sabah 8 de basladı kazıntı halsızlık sanırım kansızlık problemım var hemn tıtrıyorum rabbım tutanların yardımcısı olsun

Son düzenleme:
X