2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar uyuyakalmışım yeni uyandım tansiyonum biraz düşük gibi sadece, sancılarım azalmış ama çok şükür bıçak batması gibiydi korkuttu beni, ilaç iyi geldi sanırım yine de bugün dikkatli yemek lazım..

canım geçmiş olsun dikkat et kendine:KK16:

Bugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Doktorum kan değerlerimin düşük olmasının halsizlik nefes darlığına sebep olabilceğini söyledi ve ben bi anda halsiz düşerdim gecen geecede nefes darlığı ile uyanmıştım.kulağımıza küpe olsun.

maşallah bebişine :nazar: canım aç kalma kendini riske atma orucunu nasılsa tutarsın:KK49: bu arada belki yazılmıştır belki de biliyorsundur ama ben gene de söylim eğer portakal suyuyla içersen demir hapını emilimi artıyormuş bde aklıma gelmişken et yerken ayran içmemek gerekiyormuş oda etin vitaminini azaltıyormuş

Son düzenleme:
maşallah bebişine :nazar: canım aç kalma kendini riske atma orucunu nasılsa tutarsın:KK49: bu arada belki yazılmıştır belki de biliyorsundur ama ben gene de söylim eğer portakal suyuyla içersen demir hapını emilimi artıyormuş bde aklıma gelmişken et yerken ayran içmemek gerekiyormuş oda etin vitaminini azaltıyormuş

Bak bunu bilmiyodum ben eti yogurt yada ayran ile yerdim.sagolasin bilgiler icin.

kızlar bu gün oğlumla randevum vardı 32+0 haftalığım 2137 gr 44 cm olmuşuz.bi kaç haftadır beslenmeme çok dikkat edemiyorum ama kilosu iyi gibi geldi.doktora gitmeden önce oğlumun yatağını ve şifonyerini sipariş ettik 15 gün içinde gelecek paylaşırım hemen.beşiğimizde geldi.artık tek eksiğimiz kalmadı paşamızı bekliyoruz

maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: güle güle kullansın eşyalarını bebişin:KK16:

kızlar size bir şey soracam konumuzla alakalı değil ama;

ben lisans mezunuyum okul 2010 da bitti ve çalışmadım doğru düzgün şimdi evde çok sıkılıyorum 2014 kpss ye çalışmayı düşünüyorum ama bebekle nasıl olcak olacak mı bilmiyorum en son 2010 da girdim ve altyapım yok diyebilirim aranızda benim gibi düşünen var mı acaba:26:

ben lisans mezunuyum okul 2010 da bitti ve çalışmadım doğru düzgün şimdi evde çok sıkılıyorum 2014 kpss ye çalışmayı düşünüyorum ama bebekle nasıl olcak olacak mı bilmiyorum en son 2010 da girdim ve altyapım yok diyebilirim aranızda benim gibi düşünen var mı acaba:26:
Su an canin sıkılıyor olabilir ama bebek oldugunda kafani kasiyacak zaman bulabilcen mi.bebeginle hayata yeniden baslamis gibi olcan okula baslayacak harfler ogrenmesine yardimci olcann bi suru isin olcak :KK16: diye dusunuyom..

Su an canin sıkılıyor olabilir ama bebek oldugunda kafani kasiyacak zaman bulabilcen mi.bebeginle hayata yeniden baslamis gibi olcan okula baslayacak harfler ogrenmesine yardimci olcann bi suru isin olcak :KK16: diye dusunuyom..

öyle mi diyosun bilemiyorum canım belki de şimdi başlıcam bir umut bebiş doğunca nefes almaya vaktim bile olmayacak vazgeçmek zorunda kalacam pufff:KK25:

Masallah paşana.hazirliklarda bitmis nerdeyse zamanindda paşaniz gelr insallah.sonra degmen keyfinize

teşekkür ederim canım , az önce pikemizin de siparişini verdim resmini ekledim hemen :KK1:

Eklentiler

• $ferrafi 2.jpg
    $ferrafi 2.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 60
kızlar bu gün oğlumla randevum vardı 32+0 haftalığım 2137 gr 44 cm olmuşuz.bi kaç haftadır beslenmeme çok dikkat edemiyorum ama kilosu iyi gibi geldi.doktora gitmeden önce oğlumun yatağını ve şifonyerini sipariş ettik 15 gün içinde gelecek paylaşırım hemen.beşiğimizde geldi.artık tek eksiğimiz kalmadı paşamızı bekliyoruz

ayy ayy maşallah oğluna canım :nazar: bayaa bayaa adamcık oldu bunlar ele avuca gelir oldular, gelseler de sevsek artık değil mi :)

Bugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Doktorum kan değerlerimin düşük olmasının halsizlik nefes darlığına sebep olabilceğini söyledi ve ben bi anda halsiz düşerdim gecen geecede nefes darlığı ile uyanmıştım.kulağımıza küpe olsun.

prenseste büyümüş annesi maşallah :nazar: benimki de o haftalarda dönmüştü bidaha değişmedi hala aynı duruyor canım.. kan için kuru üzüm pekmez çok iyi diye biliyorum ama birde hapını düzenli ve düzgün kullanman lazım. ben kan hapını başından beri kullanıyorum yine de değerlerim düşük çıkmıştı çünkü ben hapı içip 10-15 dk sonra kahvaltı yapıyordum o yanlışmış :KK50: hapı içtikten sonra en az 1 saat geçmesi lazımmış. gözümü açınca ilk iş hapı içiyorum şimdi sonra saatimin dolmasını bekliyorum çok şükür eskisi gibi halsizliklerim kalmadı..

Egelgec e ne oldu umarim ciddi bisey yoktur

Egelgec e ne oldu umarim ciddi bisey yoktur[/QUO

sancılanmış sanırım cnaım ben de tam bilmiyorum ama neyse ki yokmuş bişe geçmiş yani:nazar:

kızlar çok şükür iyiyim şimdi :nazar: besin zehirlenmesi dedi doktorum telefonla ulaştım, ilaç verdi içtim karnım çok ağrımıştı, bide söylemesi ayıp ishalim vardı ilaç ağrılara iyi geldi ama mide yanması yaptı nedense şimdi üstüne renie içmek istemedim bakalım sabah ishal devam ederse doktora gideceğiz inşallah biter de gerek kalmaz :KK49:

herkese hayırlı ramazanlar olsun kızlar belki bir kaçımız bu ramazan da doğururuz diye düşünüyorum çok mu erken olur acaba :44: bana hep iyi gelmiştir hayırlı gelmiştir ramazan ayı eşimle 2011in son sahurunda konuşmaya başlamıştık belki oğlum da erken geleceğim derse son sahur da gelebilir :KK9: ben sahur beklemeyi çok severim her sene tatilime denk gelirdi kardeşimle birlikte beklerdik sahura kadar dizi izlerdik, şimdi de oğluşumla beraberiz çok şükür, ama orucumuzu kısmetse sonradan kaza edeceğiz, Rabbim razı gelir inşallah herşey yavrucağım için.

günaydın kızlarrrr
öyle yorgun ve uykusuzum ki anlatamam,cumartesiden beri nerdeyse uymuyorum,arkadaşımız ev taşıyo,onun temizliğiydi taşınmasıydı 2 gndürde bizde kalıyolar,gece 2 de 4 de falan yatıyoz,artık takatim kalmadı ya,ve gözlerim kapanıyo,ahhhh evde olsam vurur kafayı yatardım

maşallah kuzuna canım.

maşallah canım.. ablalarımız abilerimiz kocaman oldular darısı bizim minnakların başına.

aynı şekilde bende düşünüyorum canım.. inş bebişlerimizin uğuruyla bir hevesle hırsla yapabiliriz.

bu arada herkese günaydınlar.. :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın herkese.... rüyamda annem domatesli biberli poğaçalar yapmış onları yiyordum:)) öyle canım istedi ki olsada yesem:KK43:(( birde rüyamda tam boyum kadar bembeyaz kalıp gibi yağmış kar gördüm evin kapısını açıyorum apartmandada var, hiç yağacağı belli değildi nasıl yağdı diye şaşırıyordum sonra kar makinası geldi temizledi

Günaydın güzel mi güzel anneler :) gününüz güjel geçsin. Bebişleriniz tekmelerle kendini hissettirsin:)

onların tekmelerini dönmelerini seveyim ben:))))) çok tatlılar küçücük elleri ayaklarıyla bazen canımızı yakıyorlar:)))))) hareket ettiğinde izliyorum öyle tatlı ki karnım kalkıp iniyor nasıl bir alemdeler acaba?

Günaydın hanımlar...Gününüz neşeli, ağrısız, güzel geçsin.

Hamile kaldığımda ne istiyorum..Keşke karnımız şeffaflaşsa, fanus gibi olsa..İçindeki küçük balıklarımız ne yapıyor, kolayca görebilsek..
Süper olurdu di mi :KK52:

X