evet aynen öle önde top gibi bir göbek gerçi ayıma göre onun bile küçük olduğunu söleyenler çok :) dün maşukiyede pazara gittim mısırcı kadın bana erkekmi dedi sivri bir karnın var falan bende kız dedim
kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
canım çok teşekkür ederim
bende sana katılıyorum dışarıda kurutmak en doğrusu yani mutlaka hava gelmesi gerekir, en kötü ihtimal oda camı açık şekilde kurutulmalı,neticede onları ütüleyeceğiz ve mikropları kırılacak
kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
canım çok geçmiş olsunnn,aman dikkat et bişey olmaz biiznillah sen doktorun dediklerini yaptıysan normale döner bikaç saat sonrakızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
Merhaba eylül anneleri, bizde bugün kızımla doktor randevumuza gittik, kilomuz 2020 gram olmuş, boyumuzu söylemedi doktor, birde ben bugün 33+1 oldum, doktor da istersen çalışabilirsin dedi, 37 haftaya kadar çalışabilir raporu verdiler ama, karnımın sol tarafına çok dikkat etmem gerektiğini plasenta tabakasının çok ince olduğunu herhangi bir çarpma yada darbede sorun olacağını söyledi, böyle söyleyince bende korktum cumaya kadar çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum, ben çok mu abartıyorum acaba, ama herhangi bir riski göze almak istemiyorum çünkü daha çok minik bebeğim, erken doğum falan olursa kendimi suçlarım..
Dogru olabilir alma Ben ilk 3ay evade kurutmayi dusunuyorum
Etrafimzda insatta var cokta araba geciyo izmirlilr bilir kaleye yakin oturuyoruz ordada agaclandirma calismesi var
ayyyy MOZİJİKU senden alıntı yaptım ama çıkmamışşş adınnn
son bır ayda bana da bır kac kısı erkekmı kız olduguna emınmısın felan dedı
ben tabı hemen etkılenırım
bugun yıne sordum doktoraa:):):):)
çok bilmişler karın şeklıne göre konusuyo felan dedı:):):):)
tekrar baktııı doktoruda psıkopata bagladım nerdeyse her gıttıgmzde soruyorum kız dımı dıye:):):
tekrar baktıı kız dedıı:):):):):)
bu arada dun bende masukıye de kı pazara gittim gezmeye gitmıstık oraya da ugradık:):):)
Ben bugün minik fındığımın kıyafetlerini yıkıyorum :) Dalinin granül sabunu almıştım, onunla yıkadım, çok da memnun kaldım, güzel kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım.
Bu arada arkadaslar bu Sabah ilk agrili krampimi yasadim ay cok kotuydu yazik kocacimda korktu
Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.
Arkadaslar bebeklerinin kiyafetlerini yikayanlar needs kuruttunuz evde mi balkonda mi terasta mi?
kızlar geceleri sürekli yan yatmaktan bacaklarım çok kötü şekilde ağrıyor.
sabah uyandığımdada ayak topuklarım ağrıyor 10 dk sonra geçiyor.
sizdede böyle ağrılar oluyormu.
Doktorum sırt üstü yatmak kesinlikle yasak diyor. bacaklarım ağrıyınca bazen 5-10 dk yatıyorum dayanamıyorum çünkü
kızlar geceleri sürekli yan yatmaktan bacaklarım çok kötü şekilde ağrıyor.
sabah uyandığımdada ayak topuklarım ağrıyor 10 dk sonra geçiyor.
sizdede böyle ağrılar oluyormu.
Doktorum sırt üstü yatmak kesinlikle yasak diyor. bacaklarım ağrıyınca bazen 5-10 dk yatıyorum dayanamıyorum çünkü
canım magnezyum takviyesi alıyor musun onların bi nebze etkisi de oluyor, yatarken bacaklarının arasına yastık koy sağa sola döndükçe de dursun o onun da etkisi oluyor.