2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyorum çoğu dönemim zaten raporlu geçti. Bende kansızlık ve buna bağlı ritim bozukluğu çıktı çarpıntım çok fazla oluyor. Bir ayda tam üç kere bu çarpıntı yüzünden bayılma gibi bişey geçirdim. rahatsızlığımdan dolayı bu hafta son kez çalışıyorum pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılmış olucam.

Bebişlerin kıyafetlerinden bahsetmişsiniz bende yıkadım her şeyi dalinin granürlü sabunuyla ve evde kuruttum zaten gün boyunca bile kalmasına gerek kalmıyor havalar sıcak gittiği için 3-4 saatte kurudu ben yavaş yavaş artık doğum çantasını hazırlayayım dursun diyorum dünyanın binbir türlü hali var gönül vaktinde gelmesini istiyor ama olurda erken gelmeye kalkarsa hazır olsun her şey diyorum hoş doğum çantasına ne koyacağımı da bilmiyorum ama her şeyden sanırım iki tane koyarım garanti olsun diye :))

kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor

son bır ayda bana da bır kac kısı erkekmı kız olduguna emınmısın felan dedı
ben tabı hemen etkılenırım
bugun yıne sordum doktoraa:):):):)
çok bilmişler karın şeklıne göre konusuyo felan dedı:):):):)
tekrar baktııı doktoruda psıkopata bagladım nerdeyse her gıttıgmzde soruyorum kız dımı dıye:):):
tekrar baktıı kız dedıı:):):):):)
bu arada dun bende masukıye de kı pazara gittim gezmeye gitmıstık oraya da ugradık:):):)

Ay canim ya com gecmis olsn calls sakin ihmal etme

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım inş seruma falan gerek kalmadan ilaçla atlatırsın tek sıkıntı sabah ki yaşadığın olsun

canım çok geçmiş olsunnn,aman dikkat et bişey olmaz biiznillah sen doktorun dediklerini yaptıysan normale döner bikaç saat sonra

Canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap.. maşallah kızına

Dogru olabilir alma Ben ilk 3ay evade kurutmayi dusunuyorum
Etrafimzda insatta var cokta araba geciyo izmirlilr bilir kaleye yakin oturuyoruz ordada agaclandirma calismesi var

ohoo sizin orda evde kurutmak en iyisi gibi canım..

canım çok geçmiş olsun, inş ilaçla atlatırsın..

ayyyy MOZİJİKU senden alıntı yaptım ama çıkmamışşş adınnn

anladım canım bana yazdığını, ara sıra oluyor böyle sıkıntı..

bende sormuştum öle diyolar dedim korkma kız dedi:) çok şaşırdım maşukiyede olmanıza tabi tanımıyoruz birbirimiizi ben saat 4 civarı gittim ama pek durmadım bi tur atıp pişmiş mısır sattıklarını görünce canım çekti :)

Ben bugün minik fındığımın kıyafetlerini yıkıyorum :) Dalinin granül sabunu almıştım, onunla yıkadım, çok da memnun kaldım, güzel kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım.

ben dalinin sıvı deterjanı ve dalin yumuşatıcı kullanıp yıkadım kokusunuda beğendim

canım çok geçmiş olsun insan hem kendi için hem yavrusu için korkuyor ilaç inşaallah iyi gelir.

Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.

neden o tarihleri verdi? 1 gün oynuyor aramızda bende sanki 6 eylülde olmayacağım gibi bana ağustos gibi geliyor bazen dahada erken gibi geliyor.

Bende bugün yıkadım kızlar. Dalan roxy ile yıkadım. Evde kurutuyorum. Balkonda toz falan olur diye pek istemiyorum.

kızlar geceleri sürekli yan yatmaktan bacaklarım çok kötü şekilde ağrıyor.
sabah uyandığımdada ayak topuklarım ağrıyor 10 dk sonra geçiyor.
sizdede böyle ağrılar oluyormu.
Doktorum sırt üstü yatmak kesinlikle yasak diyor. bacaklarım ağrıyınca bazen 5-10 dk yatıyorum dayanamıyorum çünkü

benimde aynı canım özellikle bu gece o ağrıyı çok hissettim bu gece herşeyi hissettim daha doğrusu. uyuşuyor artık yan tarafım belimde bacaklarımda ağrı oluyor hatta bugün öyle bi ağrıyla uyandım ki sol bacağımda resmen ağrı ve kasılma var kalkıp nasıl yürüyeceğim diye düşündüm.zaten tam sola dönük yatamıyorum arkamdan yastıkla destekleyip hafif sola dönük yatabiliyorum

canım magnezyum takviyesi alıyor musun onların bi nebze etkisi de oluyor, yatarken bacaklarının arasına yastık koy sağa sola döndükçe de dursun o onun da etkisi oluyor.

canım magnezyum takviyesi alıyor musun onların bi nebze etkisi de oluyor, yatarken bacaklarının arasına yastık koy sağa sola döndükçe de dursun o onun da etkisi oluyor.

kramp için banada calsiyum verdi yine aynı bacağım arasına yastıkta koyuyorum ağrı var bence normal yani can taşıyoruz ağrılarımızda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…