evet canım babyhope. dedesi anneannesi oğluşuma almış:))) soğanlıkta mağazada beğenmişler büyükçekmecede sanırım şubeleri varmış siparişten tam 1 hafta sonra getirip kurdular çok hoşuma gitti kokusuda güzelce sildim temizledim çekmecelerine dizdim bile. sallanma özelliğide var büyüyen beşik
Kizlar oruc meselesi hakkinda biseyler solicem
Sorun sadece ac kalmak degil daha onemlisi susuz kalmak
Su bizler icin cok onemli kasilmalara bile yol aciyor
Bence zorlamaya gerek yok hamileligin basinda degiliz riskli bir donemdeyizbebeklerimiz bizden besleniyo
Herkesin kendi karari tabi
valla canım çok isabetli bir seçim olmuş, ben almadan önce çok araştırdım, ürünün sunta olması sadece düşündürdü beni, ürünün yeşili görme imkanım olmadan mavisini görerek aldım. Ona rağmen hiç hayal kırıklığına uğramadım. Sunta demeye bin şahit lazım. fiyatı da çok uygun diğer takımlara göre. Güle güle eskitsin bebişlerimiz:)
İlk doğduğunda küçük beşik kullanacak mısın yoksa direkt bu yatağı mı kullanmaya başlayacaksın? ben sadece bu noktada takılıyorum şahsen:)
sunta olduğunu bilmiyordum ama sağlam yani sonuçta. ayrıyeten küçük beşiğim yok gereksiz buldum maddi imkan iyi olsa belki alırdım bu beşiği kullanacağım hep sallanabilir ana kucağı var ilk günler onu yatak odama alır öyle yanımda durur diyorum
Bende beşik almadım, bir arkadaşım verecek bakalım bir aksilik çıkmazsa, ama alamasamda çok önemli değil, bende bu beşiği kendi odama alırım die düşündüm, odada biraz sıkışıcaz ama oğlum için katlanırım hiç sorun değil:)
kızlar bende bu sabah tartıldım 62 kilo olmuşum 52 ile başlamıştımm
kızlar şimdi ender saraç da hamilelerin oruç tutmasından bahsetti ilk 3 ay hiç önermiyor sonraki zamanlar için mutlaka doktora başvurun diyor, bir de hamileler için her gün 1 saat yürüyüş önerdii,bu ara çok aksattım ben yürüyüşüü iftardan sonra eşimmle çıkmayı planlıyorum geceleri yürüyüşee
kızlar bende bu sabah tartıldım 62 kilo olmuşum 52 ile başlamıştımm
kızlar şimdi ender saraç da hamilelerin oruç tutmasından bahsetti ilk 3 ay hiç önermiyor sonraki zamanlar için mutlaka doktora başvurun diyor, bir de hamileler için her gün 1 saat yürüyüş önerdii,bu ara çok aksattım ben yürüyüşüü iftardan sonra eşimmle çıkmayı planlıyorum geceleri yürüyüşee
bende on kılo aldım 30.haftamdayım
doktor 2 kılo onde gıdıyosun dedı
bırde gecen ay cok dıkkat ettım yedıklerıme
tatlı canım cok ıstese bıle bı tane yedım asla ıkıncıyı yemedım
makarna pılav ekmen cok cok az yedım
o kadr dıkkat etmeme ragmen yıne de 2 bck kıloyu aldım bır aydaa
bu ayda dıkkat edıcemson ay yıcem artık ayyyyy sıkldım wallaaaaaa
canım ıstedıgı herseyı yıorm evet ama az yıormm ama kapasıte var aslında:):):):):
Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.