2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım çok isabetli bir seçim olmuş, ben almadan önce çok araştırdım, ürünün sunta olması sadece düşündürdü beni, ürünün yeşili görme imkanım olmadan mavisini görerek aldım. Ona rağmen hiç hayal kırıklığına uğramadım. Sunta demeye bin şahit lazım. fiyatı da çok uygun diğer takımlara göre. Güle güle eskitsin bebişlerimiz:)

İlk doğduğunda küçük beşik kullanacak mısın yoksa direkt bu yatağı mı kullanmaya başlayacaksın? ben sadece bu noktada takılıyorum şahsen:)

bilmiyorum ama dün yemek yemedim suda fazla içmedim bi tuhaf oldum hem karnımda ağrı çok kasılma ve makatta baskı hissettim hep. baş ağrısı ve halsizlikte vardı. olmadı kaza yaparız. aslında bebeğimiz herşeyini tamamlamış çok şükür biz yemesek bile yine bizim depomuzdan besleniyormuş ama susuzluk ne olur bilmem

sunta olduğunu bilmiyordum ama sağlam yani sonuçta. ayrıyeten küçük beşiğim yok gereksiz buldum maddi imkan iyi olsa belki alırdım bu beşiği kullanacağım hep sallanabilir ana kucağı var ilk günler onu yatak odama alır öyle yanımda durur diyorum

nasılsınız çok bunaltıcı bir hava var orucu bende tutamıyacam artık sonra tutarız su çok önemli....

Özellikle hamileliğin son 3 ayında oruç tutulmasını çok yanlış buluyorum
konu sizin dayanıp dayanamamanız değil. dayanmanız karşısında bebeğinize olacak etkileri
doğru sizin rezervlerinizden besleniyor ama siz o rezervlere oruç tutarak nasıl sağlıklı bir şekilde takviyede bulunabileceksiniz.
Bence gereksiz bir risk bu

günaydın kızlarr,bende cuma gecesi ankaradan döndüm geçmişi de okudumm okudumm bitirdimm çok şükürr
bebeğimin herşeyini aldım sayılırr sizlerle paylaşacağım yarın kargo ile gelecek nasipse,kaçar adet ne aldım yazacağım ki sizde yorum yapın yeterli mi vs. hatta bazılarının resmini netten atayım durunnn.
oruç konusu da bence tutulması uygun görünmüyor arkadaşlar ben doktoruma da sordum sen bayılırsan bebek de bayılır dedi ayrıca da dinimiz kolaylık dini biz menfi duygularla tutmamazlık etmiyoruz biiznillah borcumuz olur onlar ve tutarız,dinimizce bir sakıncası yok

merhaba arkadaşlar
ben de az önce doktordan geldım
kızım 1500 gram olms masallah
bır ay once 700 kusurdu ıkı katına cıkmıs mınık bır ınsan olms masallah kızıma:)

Herkese iyi haftalar arkadaslar alinan kilolardan oructan bahsedilmis Ben 77kiloyla basladim 89oldum 12 kilo aldim ama cok almamissin diolar bilmiyorum aslinda daha fazla almak istemezdim alma daha bebegim alcak nerdeyse 3 kilo yani kiloyu pek dusunmek istemiyorum oruc konusuna gelince arkadaslar cok uzun saatler izmirde resmen 9da aciliyo oruc hem sicak Allah korusun susuzluktan bisy olursa vijdan azabindan olurum Ben sonucta sivimiz 3 saatte bir degisiyor e hem vucuda su girmiycek hem terle su atilck com tehlikeli bence

Bende beşik almadım, bir arkadaşım verecek bakalım bir aksilik çıkmazsa, ama alamasamda çok önemli değil, bende bu beşiği kendi odama alırım die düşündüm, odada biraz sıkışıcaz ama oğlum için katlanırım hiç sorun değil:)

kızlar bende bu sabah tartıldım 62 kilo olmuşum 52 ile başlamıştımm
kızlar şimdi ender saraç da hamilelerin oruç tutmasından bahsetti ilk 3 ay hiç önermiyor sonraki zamanlar için mutlaka doktora başvurun diyor, bir de hamileler için her gün 1 saat yürüyüş önerdii,bu ara çok aksattım ben yürüyüşüü iftardan sonra eşimmle çıkmayı planlıyorum geceleri yürüyüşee

yok ben yan odama koydum beşiği zaten genelde uyanık olacağız gibi gecede artık yatak odasında beşiği olan yatırır bende sallanan ana kucağının yanınada minder koyarım gerçi bel kilidi var ben uyuyamam zaten:)))

kızlar oruc konusu acıkcası bugun doktoruma sormadım bıle
çünkü bu sene tutmayı dusunmuyorum
normalde bıle cok su ıcen bırı değilim bıde oruc tutarsam hıc su ıcmem
ayrıca sabah 6 da kalkıp ıse gelıyorum
ama bazı anneler daha hassas sanırım tutmak ıstıolar
bence tutmak ısteyene de bısey denmez
yengem benden bıray onde hamılelıkte, tutmayı ıstıo
bende dedımkı bır gun tut dene zaten dayanamayacagını anlayınca vazgececeksın:)

Selammm kizlarrrrr nasilsiniz oruc tutma kOnusunda bende hamilelerde karsiyim bebegimizi su acisibdan etkileyecek bunu riske almsk isteyen tutsun hamile kalmasaydim tutacaktimbu sekilde hem erken doguma neden olur suan bebegimizinsagligi herseydenonemli allaha karsi ibadetlwtimizi herzamanger sekilde yapabiliriz:15/

Benim kizima dedesi odasini yaptirdi ama besikte almayi dusunuyorum yeni oldugundan kokusu kalir diye suslu birsey alacamhaftaya babamiz geliyorrrrrrr 3 aydir ayriydik allah kismet ederse dogumda yanimda

bende on kılo aldım 30.haftamdayım
doktor 2 kılo onde gıdıyosun dedı
bırde gecen ay cok dıkkat ettım yedıklerıme
tatlı canım cok ıstese bıle bı tane yedım asla ıkıncıyı yemedım
makarna pılav ekmen cok cok az yedım
o kadr dıkkat etmeme ragmen yıne de 2 bck kıloyu aldım bır aydaa
bu ayda dıkkat edıcemson ay yıcem artık ayyyyy sıkldım wallaaaaaa
canım ıstedıgı herseyı yıorm evet ama az yıormm ama kapasıte var aslında:):):):):

canım içtiğimiz ilaçlardan mı bilmiyorum ama onlar da biraz tetikliyor sanırım kilo almamızı,aslında sağlıklı şeyleri yesek onlar bebeğimiz ve bizim için yeter de artar ama işte illaki canımız istiyo bişeyler yaaaa

ben ne alacağıma bir türlü karar verememiştim hangisi daha iyi olur vs.diye o yüzden yorumları çok takip ettim inş. aldığım herşeyden memnun kalırım,size de fikir vermesi açısından markalarını yazayım resimlerin altına yazmayı beceremedim

bebek arabamız baby to go proton
ana kucağımız sunny baby
park yatağımız sunny baby botanik
anne çantamız maller
battaniyemiz dinarsu

Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.

Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.

Gözün aydın canım:) ilk annemiz bu gidişle sen olacaksın sanırım:)) Ayy ben bile heyecanlandım şimdi, yavaş yavaş doğumlar başlamaya başlayacak, hop bide bakmışsın sıra bizlere gelmiş

Bu arada ilk bebişin mi kısmetse?

Son düzenleme:
Kizlar daha once de soyledim simdi de soyluyorum oruc tutmak bi bakiyim dayanabilirsem olayi degil.hic bebeklerinizin nasil etkilecegini dusunmuyor musunuz.tabi ki acliga da dayanilir susuzluga da.ama bu dusunce tamamen bencillik.aclik kan sekerini dusurur vucut buna karsi yag yakimi sirasinda keton adi verilen bir madde uretir bu da bebegin beyin gelisimine zarar verir.susuzluk erken doguma neden olur.biraz arastirin cahilce davranmayin.ben su an cok rahat oruc tutabilirim cunku acayip istahsizim ama kizim icin zorla yiyorum.istesem cok rahat tutarim.ama kizimin bi zarar gormesini goze alamam.bence siz de kendi dayanikliliginizi degil bebeklerinizi dusunun.artik birer anneyiz.anne gibi davranin.zaten doktorunuza sorsaniz kesinlikle izin vermez de neyse ben uyarmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…