kızlar çok teşekkür ederim ilacı içtim patates haşlaması da yedim çabuk toparlarım inşallah.
kramp için banada calsiyum verdi yine aynı bacağım arasına yastıkta koyuyorum ağrı var bence normal yani can taşıyoruz ağrılarımızda olacak
kızlar geceleri sürekli yan yatmaktan bacaklarım çok kötü şekilde ağrıyor.
sabah uyandığımdada ayak topuklarım ağrıyor 10 dk sonra geçiyor.
sizdede böyle ağrılar oluyormu.
Doktorum sırt üstü yatmak kesinlikle yasak diyor. bacaklarım ağrıyınca bazen 5-10 dk yatıyorum dayanamıyorum çünkü
güle güle kullanın canım minik kızınla...kızlar bir kısmını netten buldum bebeğimin cicileriiii
Eki Görüntüle 750734 Eki Görüntüle 750742 Eki Görüntüle 750741 Eki Görüntüle 750740 Eki Görüntüle 750739 Eki Görüntüle 750738 Eki Görüntüle 750737 Eki Görüntüle 750736 Eki Görüntüle 750735 Eki Görüntüle 750743
battaniyemiz oradakinin yeşil renklisi
anne çantamz da tamamen bordo renkk
güle güle kullanın canım minik kızınla...çok güzeller hepsi
kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
herkese selam kızlarbenim bu gün midem bulanıyor sanki yaa.birde kasıklarımda ağrı oluyor sizdede var mı
kasık ağrısı oluyor bende de canım çatı ağrısı diyeyim ikisi aynı mı bilemedim de yani oradaki kemiklerim ağrıyorrr
kızlar dün gece ben bi aç gözlülük yaptım köfte ekmek istedi canım gecenin bir vakti arabada satan bi amcadan aldı kocişim bende afiyetle yedim, sabah kalktığım da ilk iş tuvalete gittim kahvaltıdan sonra 3 kere daha gittim midem bulandı başım dönmeye başlayınca korktum :18: doktorumu aradım hemen, karnım ağrıyor ishal oldum ne önerirsiniz diyecektim ne yedin dedi ilk önce kahvaltıda pek birşey yiyememiştim bu sabah ama akşam köfte yedim dedim besin zehirlenmesi senin yaşadığın dedi reflor diye bir ilaç söyledi onu iki kere iç sakın et süt peynir tüketme meyve tüketme dedi, patetes haşla onu ye bol su iç, şikayetler geçmezse serum gerekecek ama önce ilacı deneyelim dedi, dua edin bana kızlar hemen geçsin inşallah kafam çok bulandı, karnım da sancıyor
kızlar geceleri sürekli yan yatmaktan bacaklarım çok kötü şekilde ağrıyor.
sabah uyandığımdada ayak topuklarım ağrıyor 10 dk sonra geçiyor.
sizdede böyle ağrılar oluyormu.
Doktorum sırt üstü yatmak kesinlikle yasak diyor. bacaklarım ağrıyınca bazen 5-10 dk yatıyorum dayanamıyorum çünkü
ben dalin sıvı deterjanını kullandım.yumuşatıcı kullanmadım.kendimiz içinde yumuşatıcı kullanmıyorum durulanmıyor diye.bebeğin tenine zarar verebilir.zaten bebek deterjanıda miss gibi kokutuyor.yumuşatıcıya gerek yok bence.
benimde aynı canım özellikle bu gece o ağrıyı çok hissettim bu gece herşeyi hissettim daha doğrusu. uyuşuyor artık yan tarafım belimde bacaklarımda ağrı oluyor hatta bugün öyle bi ağrıyla uyandım ki sol bacağımda resmen ağrı ve kasılma var kalkıp nasıl yürüyeceğim diye düşündüm.zaten tam sola dönük yatamıyorum arkamdan yastıkla destekleyip hafif sola dönük yatabiliyorum
canım magnezyum takviyesi alıyor musun onların bi nebze etkisi de oluyor, yatarken bacaklarının arasına yastık koy sağa sola döndükçe de dursun o onun da etkisi oluyor.
Yumuşatıcının zararlı olduğunu duymuştum bende kullanmamayı düşünüyorum ki kimsede kullanmamış anladığım kadarıyla, çamaşırlar sert olmadı değil mi? Sıvı deterjan nasıl memnun kaldın mı önerir misin ben henüz deterjan almadım da:44:
Arkadaslar ya Benm Boyle bazen icime srbepsiz bi sikinti oturuyo neden acaba sized e oluyor mu o