2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok teşekkür ederim ilacı içtim patates haşlaması da yedim çabuk toparlarım inşallah.

kramp için banada calsiyum verdi yine aynı bacağım arasına yastıkta koyuyorum ağrı var bence normal yani can taşıyoruz ağrılarımızda olacak

evet canım normal artık ağrılar bu dönemlerde,bende kalsiyum magnezyum ikisini birlikte gün aşırı içiyorum çatı ağrım oluyor mesela benim de bilhassa fazla ayakta kaldığımda

bende kalçamda ağrı hissediyorum canım, bi acıyla uyanıyorum.. sağa dönüyorum sonra tekrar sola dönüyorum..
dr sırt üstü yatmayın diyor ama bazen bir uyanıyorum sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum kendimi.. nasıl olacak bilemiyorum.

merhaba kızlar...
oruç tutmayı bende çok istiyordum ama risk almakta istemiyorum.. zaten ben hiç dayanamam hemen kötü oluveriyorum günler çok uzun.. sonra tutarım inşallah. bu sene...

egelgeç
sınavın iyi geçmiştir umarım inşallah güzel sonuçlar alırsın...

canım çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallah...

herkese selam kızlarbenim bu gün midem bulanıyor sanki yaa.birde kasıklarımda ağrı oluyor sizdede var mı

kasık ağrısı oluyor bende de canım çatı ağrısı diyeyim ikisi aynı mı bilemedim de yani oradaki kemiklerim ağrıyorrr

evet aynen öyle bir ağrı.birde uykuda sağa sola dönerken ağrım oluyor zorla dönüyorum eşimin yardımıyla.halbuki göbeğim normale göre çok küçük dr um bile öyle dedi ama bebişim iyi şükür.
bir tuhafım hiç ağzımın tad yok keyfim yok neden böyle oldum yaaa

gittiğim doktora tavsiye üzerine gittim gittikten sonra bende tavsiye etmeye başladım :) şimdi kendisinden gerçekten çok memnunum az önce internete adını yazdım uzman doktor olarak 13 14 tane videosu çıktı eşime iyikide o hastaneye gitmişim bizim doktor meşhurmuş diyorum gülüyo :)

longingstar aynneenn bende öyle yattığımda sağa sola dönerken öyle zorlanıyorum kiii ya da yere falan oturduysam oturduğum yerden kalkarken,olacak bunlarr hayırlısıyla bi doğursaydıkkkk
yemeğini ihmal etme canımm

Canım geçmiş olsun.

Bacaklarının arasına yastık koy kujum ağrı gidiyor o zaman

Ben oğluşumun eşyalarını dalin sıvı deterjanla yıkadım. Kurutma mkn de kurutmuştum.

Yumuşatıcının zararlı olduğunu duymuştum bende kullanmamayı düşünüyorum ki kimsede kullanmamış anladığım kadarıyla, çamaşırlar sert olmadı değil mi? Sıvı deterjan nasıl memnun kaldın mı önerir misin ben henüz deterjan almadım da:44:

benim her gece sola yatsam sol tarafım sağa yatsam sağ tarafım ağrıyor.

canım magnezyum takviyesi alıyor musun onların bi nebze etkisi de oluyor, yatarken bacaklarının arasına yastık koy sağa sola döndükçe de dursun o onun da etkisi oluyor.

magnezyum alıyorum. benim ağrılarım kramp şeklinde değil. sağa ve sola yatmaktan dolayı sağ ve sol kalçam ağrıyor. her dönmemde ağrıyla dönüyorum sağıma soluma

ben kullandım yumuşatıcı sonuçta bebeklere özel

egelgeç nasıl oldun biraz daha iyimisin inşaallah. bu arada bayadır sorucam unutuyorum mseylül nerelerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…