2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.
38. haftan olmuyor mu neden o kadar erken

Son düzenleme:

Sağol canım,evet ,ilk bebeğim olacak. Az kaldı artık.

Arkadaslar bebeklerinin kiyafetlerini yikayanlar needs kuruttunuz evde mi balkonda mi terasta mi?

Ben henüz kıyafetlerini yıkamadım ama balkonum olmadığı için evde kurutucam.. camıda açarım 1 günde kururlar..
Hangi deterjanı kullandın? yumuşatıcı kullandın mı?

Ben bugün minik fındığımın kıyafetlerini yıkıyorum :) Dalinin granül sabunu almıştım, onunla yıkadım, çok da memnun kaldım, güzel kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım.

merhaba kızlaaar :)

Eki Görüntüle 750678 kızlar beşik geldi odanın resmini çekip size göstermak istedim ama şu an foto makinası elimde değil netten buldum resmini

güle güle kullan canım hazırlıklar tamamlanıyor artık..

merhaba arkadaşlar
ben de az önce doktordan geldım
kızım 1500 gram olms masallah
bır ay once 700 kusurdu ıkı katına cıkmıs mınık bır ınsan olms masallah kızıma:)

maşallah prensese canım

gözün aydın canım benim babanız da gelince yavruşunun da neşesi artar annesinin neşesinden dolayı

Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.

ayy hadi bakalım sezeryan tarihleri belli olmaya başladı mı şimdiden Allah tamamına erdirsin canım :)

Ben henüz kıyafetlerini yıkamadım ama balkonum olmadığı için evde kurutucam.. camıda açarım 1 günde kururlar..

ben dalin sıvı deterjanını kullandım.yumuşatıcı kullanmadım.kendimiz içinde yumuşatıcı kullanmıyorum durulanmıyor diye.bebeğin tenine zarar verebilir.zaten bebek deterjanıda miss gibi kokutuyor.yumuşatıcıya gerek yok bence.

Ben bugün minik fındığımın kıyafetlerini yıkıyorum :) Dalinin granül sabunu almıştım, onunla yıkadım, çok da memnun kaldım, güzel kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım.

Evde boş bir odada kuruttum bebeğimin çamaşırlarını

Bende henuz yikamadim alma dalin granul deterjni ve yumusatici kullanip bebegimin odasinda kurutmayi dusunuyorum disarda toz mikrop Kapar yarin alip yikicam carsambada utulerim yerlestiririm at persembe de doktor kontrolumuz var com heyecanliyim

canım odanız hayırlı olsun.. eşine de kavuşmana az kalmış.. çok sevindim..

kızlar bir kısmını netten buldum bebeğimin cicileriiii

battaniyemiz oradakinin yeşil renklisi
anne çantamz da tamamen bordo renkk

hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullansın inş.

of of tarihler netleşmeye başladı hangi ara geldik bu günlere.. daha dün ikili test için gün sayıyordum..

bu arada, evinizin etrafında inşaat vs yoksa dışarı yıkayıp asın derim rüzgarla içindeki tozu pisliği gitsin. zaten bebekler doğduktan sonra evin içinde çamaşır kurutmak iyi değilmiş astıma neden olabiliyormuş. bende 4 yıldır bebeğimin odasını kurutma odası olarak kullanıyordum artık balkona terfi edeceğiz.

Merhaba eylül anneleri, bizde bugün kızımla doktor randevumuza gittik, kilomuz 2020 gram olmuş, boyumuzu söylemedi doktor, birde ben bugün 33+1 oldum, doktor da istersen çalışabilirsin dedi, 37 haftaya kadar çalışabilir raporu verdiler ama, karnımın sol tarafına çok dikkat etmem gerektiğini plasenta tabakasının çok ince olduğunu herhangi bir çarpma yada darbede sorun olacağını söyledi, böyle söyleyince bende korktum cumaya kadar çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum, ben çok mu abartıyorum acaba, ama herhangi bir riski göze almak istemiyorum çünkü daha çok minik bebeğim, erken doğum falan olursa kendimi suçlarım..

Dogru olabilir alma Ben ilk 3ay evade kurutmayi dusunuyorum
Etrafimzda insatta var cokta araba geciyo izmirlilr bilir kaleye yakin oturuyoruz ordada agaclandirma calismesi var

canım önemli olan bence senin kendini nasıl rahat hissedeceğin. Doktor çalışamama durumun olsaydı, daha doğrusu çalışmanda sakınca olsaydı söylerdi 32den sonra çalışabilir raporu vermezdi diye düşünüyorum. Burada bide ne iş yaptığın da önemli, masa başında rahat bir ortamda mısın, sonuçta doktor dikkat etmeni söylemiş evde de dikkat etmek zorundasın iştede. Baştada dediğim gibi senin kendini nerede rahat hissedeceğin önemli...

bende bugunku kontrolde sordum doktora pozısyonu degısırmı dıye
cunku ıkıdır gıttıgımde de bebegın bası asagıda gozukuo
buda normal dogum ıcın uygun bır pozıysın
ama doktor dedıkı 37.haftaya kadar bebek pozsyonu degısebılır
yanı oncesınde bı sıkıntı olmazsa ınsallah benım normalmı sezeryanmı 36 37de bellı olacak sanırım
gercı bellı olanda degısebılıyo da
herseyın hayrlısı
ne ılla sezeryan olsun dıyorum ne de normal
gonlum çat dıye doguranlar gıbı normal doğum yapmaktan yana ama hayrlısı ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…