38. haftan olmuyor mu neden o kadar erkenKızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.
Gözün aydın canım:) ilk annemiz bu gidişle sen olacaksın sanırım:)) Ayy ben bile heyecanlandım şimdi, yavaş yavaş doğumlar başlamaya başlayacak, hop bide bakmışsın sıra bizlere gelmiş
Bu arada ilk bebişin mi kısmetse?
Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.
24 ü tam 38+1 e denk geliyor cnm.38. haftan olmuyor mu neden o kadar erken
gerçekten çok heyecan verici bi durumm,belki de ilk senin doğum hikayeni okuruzzzz
Arkadaslar bebeklerinin kiyafetlerini yikayanlar needs kuruttunuz evde mi balkonda mi terasta mi?
Arkadaslar bebeklerinin kiyafetlerini yikayanlar needs kuruttunuz evde mi balkonda mi terasta mi?
Eki Görüntüle 750678 kızlar beşik geldi odanın resmini çekip size göstermak istedim ama şu an foto makinası elimde değil netten buldum resmini
merhaba arkadaşlar
ben de az önce doktordan geldım
kızım 1500 gram olms masallah
bır ay once 700 kusurdu ıkı katına cıkmıs mınık bır ınsan olms masallah kızıma:)
Selammm kizlarrrrr nasilsiniz oruc tutma kOnusunda bende hamilelerde karsiyim bebegimizi su acisibdan etkileyecek bunu riske almsk isteyen tutsun hamile kalmasaydim tutacaktimbu sekilde hem erken doguma neden olur suan bebegimizinsagligi herseydenonemli allaha karsi ibadetlwtimizi herzamanger sekilde yapabiliriz:15/
bende senin gibi düşünüyorum ve bebeğin susuz kalması büyük risk.. bazı hamileler tutmuş olabilirler ama dikkat etmemiz gereken şu anda mevsim yaz ve üstelik oruçlu geçen süre çok uzun.. bebeğin yaşamını riske atmamak lazım.
Benim kizima dedesi odasini yaptirdi ama besikte almayi dusunuyorum yeni oldugundan kokusu kalir diye suslu birsey alacamhaftaya babamiz geliyorrrrrrr 3 aydir ayriydik allah kismet ederse dogumda yanimda
Kızlar bende cumartesi kontrole gittim. Doktor 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seç dedi. Ağustos annesi oluyorum. Tarihler de netleşmeye başlayınca çok heyecanlandım.
Ben henüz kıyafetlerini yıkamadım ama balkonum olmadığı için evde kurutucam.. camıda açarım 1 günde kururlar..
Hangi deterjanı kullandın? yumuşatıcı kullandın mı?
Sağol canım,evet ,ilk bebeğim olacak. Az kaldı artık.
Ben henüz kıyafetlerini yıkamadım ama balkonum olmadığı için evde kurutucam.. camıda açarım 1 günde kururlar..
Hangi deterjanı kullandın? yumuşatıcı kullandın mı?
Ben bugün minik fındığımın kıyafetlerini yıkıyorum :) Dalinin granül sabunu almıştım, onunla yıkadım, çok da memnun kaldım, güzel kokuyor. Yumuşatıcı kullanmadım.
Evde boş bir odada kuruttum bebeğimin çamaşırlarını
Selammm kizlarrrrr nasilsiniz oruc tutma kOnusunda bende hamilelerde karsiyim bebegimizi su acisibdan etkileyecek bunu riske almsk isteyen tutsun hamile kalmasaydim tutacaktimbu sekilde hem erken doguma neden olur suan bebegimizinsagligi herseydenonemli allaha karsi ibadetlwtimizi herzamanger sekilde yapabiliriz:15/
Benim kizima dedesi odasini yaptirdi ama besikte almayi dusunuyorum yeni oldugundan kokusu kalir diye suslu birsey alacamhaftaya babamiz geliyorrrrrrr 3 aydir ayriydik allah kismet ederse dogumda yanimda
kızlar bir kısmını netten buldum bebeğimin cicileriiii
battaniyemiz oradakinin yeşil renklisi
anne çantamz da tamamen bordo renkk
canım odanız hayırlı olsun.. eşine de kavuşmana az kalmış.. çok sevindim..
hepsi birbirinden güzel sağlıkla kullansın inş.
of of tarihler netleşmeye başladı hangi ara geldik bu günlere.. daha dün ikili test için gün sayıyordum..
bu arada, evinizin etrafında inşaat vs yoksa dışarı yıkayıp asın derim rüzgarla içindeki tozu pisliği gitsin. zaten bebekler doğduktan sonra evin içinde çamaşır kurutmak iyi değilmiş astıma neden olabiliyormuş. bende 4 yıldır bebeğimin odasını kurutma odası olarak kullanıyordum artık balkona terfi edeceğiz.
Merhaba eylül anneleri, bizde bugün kızımla doktor randevumuza gittik, kilomuz 2020 gram olmuş, boyumuzu söylemedi doktor, birde ben bugün 33+1 oldum, doktor da istersen çalışabilirsin dedi, 37 haftaya kadar çalışabilir raporu verdiler ama, karnımın sol tarafına çok dikkat etmem gerektiğini plasenta tabakasının çok ince olduğunu herhangi bir çarpma yada darbede sorun olacağını söyledi, böyle söyleyince bende korktum cumaya kadar çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum, ben çok mu abartıyorum acaba, ama herhangi bir riski göze almak istemiyorum çünkü daha çok minik bebeğim, erken doğum falan olursa kendimi suçlarım..