canım çok geçmiş olsun çabucak geçer inşallah...
egelgeç nasıl oldun biraz daha iyimisin inşaallah. bu arada bayadır sorucam unutuyorum mseylül nerelerde?
olmaz mı canım yalnız değilsin derin derin nefes almak istiyorum sanki bişey duyacağım gibi
30 luk tablet değilmiydi decavit nasıl bitirdin 15 günde.doktorun özeldeyse arayıp sor bencebenim kullandığım decavit bitti doktora 27 haziranda gitmiştim. devlet hast. randevü alıp gideyim ilaç yazdırayım mı acaba??? daha 15 gün olmadı bile ultrasonada girerim olmazsa? ne yapayım kızlar?
hadi bakalım canım inşallah hayırlısı olur...canım sınavım çalışmayan birine göre iyi geçti oğlumun şansına, tabi sonuçlar bir açıklansın da benim alanımdan 130 kişi atanacakmış sadece belki başka alanlara alırlarsa şansım yükselir.
maşallah kızına canımBugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Doktorum kan değerlerimin düşük olmasının halsizlik nefes darlığına sebep olabilceğini söyledi ve ben bi anda halsiz düşerdim gecen geecede nefes darlığı ile uyanmıştım.kulağımıza küpe olsun.
maşallah kızına canımkan için yeşillik, kırmızı et, pekmez, kuru üzüm incir, hurma vs... yiyebilirsin ama çok düşükse ilaçsız olmaz canım... bunlarla takviye yapabilirsin..
30 luk tablet değilmiydi decavit nasıl bitirdin 15 günde.doktorun özeldeyse arayıp sor bence
Bugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Doktorum kan değerlerimin düşük olmasının halsizlik nefes darlığına sebep olabilceğini söyledi ve ben bi anda halsiz düşerdim gecen geecede nefes darlığı ile uyanmıştım.kulağımıza küpe olsun.
evet 30 luk ama ben doktora gittiğimde 30 tane değildi:))) biraz zamansız gittim doktora. özel doktorum yok canım
maşaallah bebeğine:)))) onların sağlıklı olduğunu bilmek bizi nasılda mutlu ediyor:)))) canım pekmez ve kuru siyah üzüm varya bunlar kan yapıyor kullanabilirsin. sana diyorum ama ben pekmez, bal hiç tüketmiyorum:)))))
anladım canım..yani bilemedim ben şimdi devletteki doktorum 2 ay önce vitaminler iceren bi ilac verdiydi o bitti dahada bişey yoktu..bugün özele gittim şikayetlerim olunca tahlile göre verdi...oy oyyy bizim bebişler depolarımızı yedi bitirdi,aa bak ne geldi aklıma aile hekimine yada ebe ne sor,ama yok illa bebişimide görürüm diyorsan bilememben bebişi görmek icin yapmıştım arada
bende kararsız kaldım ebem 1 ağustosta sağlık ocağına tahlil için çağırdı olmazsa ona sorayım yada devlettekine gideyim ultrasona girmek zarar vermez inşaallah 1 kere daha 15 gün sonra ultrasona girdiğim olmuştu.
canım ben de elevit kullanıyorum vitamin olarak doktordaki randevularımla denk gelmeyebiliyor benim ilacın da bitişi,ben gidip kendim alıyorum eczaneden.zaten doktor yazdığında hast.muayene ücreti çıkıyo onun üzerine 2-3 lira daha ödüyoruz,diğer türlü 7 tl ye mi ne alıyorum ama bebeğimi de göreyim dersen sen bilirsin tabi canım.benim kullandığım decavit bitti doktora 27 haziranda gitmiştim. devlet hast. randevü alıp gideyim ilaç yazdırayım mı acaba??? daha 15 gün olmadı bile ultrasonada girerim olmazsa? ne yapayım kızlar?
Bugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Evet gordum ne buyuk mucizesidir rabbimin o kalpin atma seklini onun verdigi heyecan yok boyle bir heyecan mucize..ben de pek acikmadan sunu bunu yemeliyim demiyodum ama yapmak gerekirmis bebek sanirsam alacagini aliyor ama bizde bisey kalmiyorcanım ben de elevit kullanıyorum vitamin olarak doktordaki randevularımla denk gelmeyebiliyor benim ilacın da bitişi,ben gidip kendim alıyorum eczaneden.zaten doktor yazdığında hast.muayene ücreti çıkıyo onun üzerine 2-3 lira daha ödüyoruz,diğer türlü 7 tl ye mi ne alıyorum ama bebeğimi de göreyim dersen sen bilirsin tabi canım.
canım hayırlı olsun görmüşsün bebişini,kan değerlerimizin düşük çıkması normal depomuzu sömürdü bu yavrucuklarr:)benim de kanım iyiydi şeker testi yapılana kadar o zaman tahlillerimde benimde sınırda çıkmıştı ilaç verdi onu kullanıyorum bende,bu aralar da vizdan yaptım bebeğim için ne yesem n yesem die bal pekmez yemeye çalışıyorum sanki eksik besleniyormuşum gibi geliyor yaa
Masallah paşana.hazirliklarda bitmis nerdeyse zamanindda paşaniz gelr insallah.sonra degmen keyfinizekızlar bu gün oğlumla randevum vardı 32+0 haftalığım 2137 gr 44 cm olmuşuz.bi kaç haftadır beslenmeme çok dikkat edemiyorum ama kilosu iyi gibi geldi.doktora gitmeden önce oğlumun yatağını ve şifonyerini sipariş ettik 15 gün içinde gelecek paylaşırım hemen.beşiğimizde geldi.artık tek eksiğimiz kalmadı paşamızı bekliyoruz