Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr arayıp sorsaydın canım. kemiklerin kasların doğuma hazırlanmasıyla ilgili bişey olabilir.
Canım 1-2 gün bekleyeyim oldum, resmen doktor kötü bir şey dermi ki diye aramaya korkuyorum(
ama benim kız olduğu halde sivri farketmiyo demekki :) maşukiyeye hafta sonu gezmek için gittik eşimle izmitte halamlar oturuyo oraya gidip ordanda maşukiye gezisi yaptık bidaha gidemem zaten ramazan ve sonrası heran doğum :)
aramaya niye korkuyosun ne olduğunu anlar rahat edersin böyle düşünmek seni iyice korkutur geçmezse ararsın doktorunu
bencede genelde sivri olursa erkek diyorlar ama farketmiyor bedenlle alakalı bence. maşukiye kartepe eşim evlenme teklifi etmişti çok güzel bi gündü hatırladım bi anda maşıkiye yazınca:)
evet kartepeyede giittik gerçekten güzel yerler sessiz ve sakin iki gün istanbul dışında rahat vakit geçirdik işte :)
bu arada bu gece sahura kalkılacak. dün sinirimden sadece 2 poğaça bir simit ve çok az meyve yedimve öyle uyudum demek ki tutarsam beni pek etkilemeyecek. sadece hafif baş ağrısı ve halsizlik yaptı dayanabilir miyim bilmiyorum
eşim tutabilirsen tut ama zorlama kendini diyor görümceme kalsa ben tuttum sende tut diyor tabi ramazanın ortasında doğum yapmış biri sölüyo bunu :) ( erken doğum 8 aylıkken )ben normalde zorlanırdım tutmaya cumartesi evde az bişey atıştırdım doktora gittim doktor iyimisin deyince kötü olduğumu söledim o sırada başım falan dönüyodu oda yemek yemedin heralde yemeğini sakın aksatma dedi ordan çıktık eşim için doktora gittik neredeyse bayılcaktım sonra hemen yemek yedim aslında tutmak çok istiyorum ama akşama kadar nasıl dayanıp tutarım bilmiyorum
Eki Görüntüle 750678 kızlar beşik geldi odanın resmini çekip size göstermak istedim ama şu an foto makinası elimde değil netten buldum resmini
bende çok istiyorum ama sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum karnım çok acıkıyor uyumak istiyorum beni uyutmuyor, baş dönmesi halsizlik bendede olur ne yapsam bilemedim.
Canım babyhope sanırım bu, bende yeşil olan takımı aldım oğluşuma, 2 gün sonra geldiler kurdular şahsen kalitesinden çok memnun kaldım. 1 haftadır da odayı havalandırıyorum ama öyle kötü bir kokusu yok, kenarların kaplama olmasıda çok şık olmuş. Güle güle kullan :)
Kizlar oruc meselesi hakkinda biseyler solicem
Sorun sadece ac kalmak degil daha onemlisi susuz kalmak
Su bizler icin cok onemli kasilmalara bile yol aciyor
Bence zorlamaya gerek yok hamileligin basinda degiliz riskli bir donemdeyizbebeklerimiz bizden besleniyo
Herkesin kendi karari tabi
Bence zorlamaya gerek yok hamileligin basinda degiliz riskli bir donemdeyizbebeklerimiz bizden besleniyo
bide evin işi akşama yemek falan derdi var evin işi sorun değil ama o yemek olayı biraz zorlar beni kokusuna falan dayanamam yapmadanda olmaz bide evliyken ilk ramazanım benim bide üstüne hamileyim ramazanda :)
temmuzda evlendim 15 gün sonra orucu evimde tutmuştum bu ikinci ramazan olacak nasipse:))) evet yemekleri nasıl yapacağız ben ilk gün denerim bi aksilik çıkmazsa