2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım guzel bilgiler vermişsin
Ben unibaby yenıdoğan saf su ve pamuk olanınından aldım içeriğinde baskaca bısey yazmıyor zaten kokmuyor da bıldıgın ıslak bez kokuyor
Pamugu ıslatıp nasıl sılceksınız mesela alt degıstırıosunuz bır masrapaya su koyup oyle mı olcak
Buyuk wc sını yıkamak lazım o zaman ben tam kafamda canlandıramadım
En guzelı goturup yıkamak her seferınde ama bu sefer de üşütme riski var

canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ve bugün 28 hafta 2 günlük hamileyiz yani 29. haftanın içerisindeyiz. doktorun dediği doğru yani sitede de 29. haftanın içerisindesiniz diyor. bende son kontrolümde dr sordum bana da rapor için 30 temmuzda gel dedi.
maşallah bebişine bu arada.

Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru

hurafe canım bunlar. ama annen gönül koyduysa boşver uzun olsun.. kırma kadını..

kızlar bugün annemle alışverişe cıktık kıyafet almak icin bebeğe.annem bi anda beşik alalım dedi ve aldık ben hic eşime sormadan beğendim ya acaba haksızlık mı etmiş oldumm

canım zaten başkası verecekmiş beşiği almayacakmışsınız, ha onlar vermiş ha annen almış ne farkeder. birlikte de gitseniz zaten senin zevkine göre alınacaktı.

canım byük pamuklar var kullan at onları kullanabilirsin, birde unibaby nin içinde sadece saf pamuk ve su var, başka bir madde yok.

slm kızlar iki gün önce doktor kontrolüm vardı bebeğim 2 kilo doktora göre gayet iyi sorun yok diyor ama bana göre çok geldi.ilerki aylarda böyle kilo alırsa normal doğum olmazsa diye korkuyorum sizce yanılıyormuyum boş yere korkuyorum anlamadım

Son düzenleme:
bende uni baby aldım 3 paket hep ondan kullancam diye birşey yok bir kutunun içine pamuk ve su yapacam onu kullancam genelde...

canım doktorun endişelencek bişey yok dediyse bence şimdiden böyle olumsuzluk ykleme kendine bence herşey normal şuan

canım doktorun endişelencek bişey yok dediyse bence şimdiden böyle olumsuzluk ykleme kendine bence herşey normal şuan

bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama şimdi doktorların çoğu 3.5 kilo olan bebeklere bilo sezaryan yapalım normal doğum olmaz diye konuşurken elimde olmadan haliyle kafama takılıyor.

bugunde bıtıyo cok sukurrr
gunlerr hayrlısıyla carcabuk gecsın ıstıyorum kızıma kavusmak ıcın:)

bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama şimdi doktorların çoğu 3.5 kilo olan bebeklere bilo sezaryan yapalım normal doğum olmaz diye konuşurken elimde olmadan haliyle kafama takılıyor.

Canım bebek gelişimi stabil giden bir durum degıl degısebılır yeterki haftasından gerı kalmasın
Bırcok kısının basta bebegı buyukken sonlara doğru alan daraldıgı için aynı oranda kilo alımı olmuyor merak etme

Arkadaşlar yaaa ben şu son 3 aydır kendime hiç bakmıyorum eskiden eşim gelmeden kendime çeki düzen verir hafif makyaj yapardım uzun zamandır yapmıydum dün öyle bi yapayım dedim adam şaşırdı sevindi sizlerde durum nasıl kendinize bakıyo musunuz içinizden gelio mu ?

bunu bilmiyordum sizlere sormam iyi oldu.içten içe kaygılanmama gerek yok desenize cok teşkler kızlar

10 kılo almıs bırı olarak kendımı saldım gıttı
zaten sabahın 6sında kalkıp ıse gelıyorum aksam eve gıdene kadr ısyerınde cok yoruluyorum
eve gıdınce de yemek yıyp hemen bacaklarımı uzatma moduna gecıyorum
ve evde de hep pıjama modundayım
hatta son zamanlarda uzerıme daha rahat oldugu ıcın esımın sortlarını gıyıyyorum
yanı süs püs olayı bende bıttı::

cok teşekkürler hepinize.bebişimin bi beşigi eksikti odası falan boyanma işleri kalmıştı allaha şükür.bugun ankaraya gidecegim kısmetse babamı görmeye zor günler geçiriyoruz ama elbet gececek dualarını bızden esirgemeyin.hepinize saglıklı dogumlar nasip etsın allahım.birde tabi ben mugladayım ailem ankarada eşimin ailesi istanbulda yalnız kaldım bıras sıkıntım ondan. iştahım kesildi tamamen bebiş için zar zor agzıma lokma koyuyorum fakat kontrolumuzde kilosu saglıgı iyi çıktı.her guzel gunun hayalini kurarken yarının ne geitrecegini bilememk garipleştiriyor herseyi neler dusunurken neler geldi başımıza allah daha kötülerinden esirgesin hepimizi.ailenın degerini bilmek çok önemli birşey.gece gunduz onlara dua ederek geçirmek.elimizden dua etmekten başka bişi gelmez.allah herkese saglık versin.

ÇALIŞINCA zor olur tabi bende 10 kilo aldım ama herkes pek kilo almamışsın maşallah dior inş gerçekten öyle görünüyorumdur. aslında dikkat etmeliymişiz eşlerimizi ihmal etmemeliymişiz de hem yorgunluk hem sıcaklar insanda derman bırakmıyo ki hele bi de çalışmak ALLAH yardımcınız olsun valla

Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru

ben pazartesi günü kestirdim çok uzamıştı kurutmam, bakımı zor oluyordu kestirdim baya. inanmıyorum ben öyle hurafelere

ben de öyleydim eşim gelmeden önce bakardım kendime çok sık olmasa bile ama şimdi hiç yok 3 tane elbisem var sürekli onları giyiyorum elbise dediysem masa örtüsünden bozma gibi ama rahatlar ne yapim yani öncelik rahatlık oldu hele ki bu sıcaklarda

ayyy hepimiz ayrı alemiz yaa masa örtüsünden bozma demek güldürdn beni ALLAH ta sni güldürsün bende malesef o kadar rahat giyinemiyorum kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz beraber yiyip içiyoruz anca saat 9dan sonra kendi katımıza geçince rahat şeyler giyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…