2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy hepimiz ayrı alemiz yaa masa örtüsünden bozma demek:KK9::KK9::KK9: güldürdn beni ALLAH ta sni güldürsün :KK70: bende malesef o kadar rahat giyinemiyorum kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz beraber yiyip içiyoruz anca saat 9dan sonra kendi katımıza geçince rahat şeyler giyebiliyorum

kıyamam canım ya ama eşinin şortunu giymek mantıklı bende elbise giymesem düşünürdüm:KK1:

Son düzenleme:
tesekkurler canim ben beyaz istiyorum sade olsun diye besigimizin rengi tahta rengi ama pembedede kararsiz kaliyorum sence hangisi guzel:44:

ben de özellikle sordum çünkü en çok pembe ve beyazı beğendim sen de onlar arasında kalmışsın zaten ama eğer pembe burda göründüğü gibiyse bence daha tatlı:nazar:

ben de özellikle sordum çünkü en çok pembe ve beyazı beğendim sen de onlar arasında kalmışsın zaten ama eğer pembe burda göründüğü gibiyse bence daha tatlı:nazar:

aslinda besigim tathta rengi olmasaydi kesinlikle pembe derdim ama neyapacagima karar veremedim burdada baska guzel bulamadim sitede yazilana gore herseyi pamukmus cibinlik harik oda malum sifondan 11 parca var icinde 86 sterlin 270 liraya geliyor fiyat olarak cazip geldi bana turk sitelerine baktim ama bana gelmesi falan cok uzun is alayim dimi?:KK16:

bencede çok tatlı ama ben pembeyi tercih ederdim fiyatıda aslında burayla hemen hemen aynı çok güzel al benceee

aslinda besigim tathta rengi olmasaydi kesinlikle pembe derdim ama neyapacagima karar veremedim burdada baska guzel bulamadim sitede yazilana gore herseyi pamukmus cibinlik harik oda malum sifondan 11 parca var icinde 86 sterlin 270 liraya geliyor fiyat olarak cazip geldi bana turk sitelerine baktim ama bana gelmesi falan cok uzun is alayim dimi?:KK16:

bence de al insanın içine sinen bişe bulması zor ben de uyku setinde bakmadığım yer kalmamıştı neyse ki beğendim hallettim beğendiysen al derim ben:KK49:

arkadaşlar bu takım sizce nasıl kargoyla beraber 20 liraya gelio 3-6 ay alayım mı sizce

Eklentiler

• $lNVB-1496_1.jpg
    $lNVB-1496_1.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
gelis gidis ben yeni kiyafetler alacagim sanirim 1gunde 400 gram almisim sabah sabah moralim bozuldu ve 11 kilo almis oluyorum :KK5:

kizlar benim uyku setini gormediniz heralde kimsecikler yorum yazmamis tekrardan koyuyorum insallah bu sefer gorursunuz nasil guzelmi alayimmi?

Baby Cot Bed Canopy Drape Big 485cm+Holder Pillow, Duvet, Bumper Bedding | eBay

uyku setine bayıldım ben ya bende isterim bundan ama bu site yabancı türk sitesinde bunlara bezner varmı bilgisi olan varmı kızlar bu arada ne renk düşünüyorsun hepsi güzel ama pembe soluk geldi bana güle güle kullansın yavrun çok güzel al kaçırma:nazar:

arkadaşlar bu takım sizce nasıl kargoyla beraber 20 liraya gelio 3-6 ay alayım mı sizce

benim hosuma gitti canim turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama fiyatida uygun bence bide metaryeli pamuksa al derim

uyku setine bayıldım ben ya bende isterim bundan ama bu site yabancı türk sitesinde bunlara bezner varmı bilgisi olan varmı kızlar bu arada ne renk düşünüyorsun hepsi güzel ama pembe soluk geldi bana güle güle kullansın yavrun çok güzel al kaçırma:nazar:

tesekkurler canim aksama kocise havale edeyim bu sayfayi ben beyaz dusunuyorum ama pembeylede gidip geliyorum

kızlar yaaa size içimi kemirip bitiren bişey sorucam...:18::18:
doktor bana yaklaşık 1,5 ay önce kadar magnezyum ve kalsiyum vermişti ikiside 1 aylık..
1 ayda bitmesi gerekiyodu günde 1 defa içilecek..
ikisindendee 2 kez içtim kutular halaa dolu duruyoooo vee içemiyooruuuuuummmmm :KK14:
içim içimi yiyoooo çocuğum kalsiyumdan eksik kalıcak bişeyleri eksik yada gelişmiycek diyeee :KK14:
içmek istiyorum ama içemiyorum bi içsem midem bütün gün boyunca rahatsız ediyo beni iğrenç tadları vaar,
sorum da şu sizde kullandınızmı bu ilaçlardan doktorunuz verdi kullanıp bitirdinizmi yoksa halaa kullanan varmı ben
şu saatten sonra kullansam içsem zorlada olsa fayda edermiki yoksa geçmiii kaldııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm :KK14:????????**

doktor bana yaklaşık 1,5 ay önce kadar magnezyum ve kalsiyum vermişti ikiside 1 aylık..
ikisindendee 2 kez içtim kutular halaa dolu duruyoooo vee içemiyooruuuuuummmmm :KK14:
içim içimi yiyoooo çocuğum kalsiyumdan eksik kalıcak bişeyleri eksik yada gelişmiycek diyeee :KK14:
içmek istiyorum ama içemiyorum bi içsem midem bütün gün boyunca rahatsız ediyo beni iğrenç tadları vaar,
sorum da şu sizde kullandınızmı bu ilaçlardan doktorunuz verdi kullanıp bitirdinizmi yoksa halaa kullanan varmı ben
şu saatten sonra kullansam içsem zorlada olsa fayda edermiki yoksa geçmiii kaldııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm :KK14:????????**

canım benim doktorum bana vermedi neden acaba:KK50:

aldım arkadaşlar bide 3lü yeni doğan çorap aldım 3,5 lira oda hepsi korgo dahil 25 liraya geldi üründe nevzat bebenin ürünü pamuklu bakalım cumartesi gelcek büyük ihtimal e-bebekten aldım

ya ilaçların çoğu aslında bebklerimiz için değil bizim içinmiş arkadaşlar zaten onlar bizden alması gerekeni alıyomuş bizim stokları tüketiyolar hatta o yüzden 2. cocuğu 2 sene sonra düşünün diolar vücut anca kendini toparlıyomuş çok sıkma dert etme kendine gıdalardan almaya çalış yada doktoruna sor bi kre daha

ben en son b12 demir vitamini kullandım oda yarısını icebilmiştim dahada sonra ilac vermediler özeldeki doktor haric.ilac icemiyorsan bu vitamiinlerin nelerde bulundgunu araştırıp onlardan bolca yiyebilirsin diye düşünyrum

kızlar beşiğimiz ve bugünkü alışverşimimz

Eklentiler

• $7_n.jpg
    $7_n.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $6_n.jpg
    $6_n.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $5_n.jpg
    $5_n.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $4n.jpg