2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok güzel olmuş canım halıda gayet şık duruyor Rabbim güle güle büyütmeni nasip etsin bebişini hem ferah hem de prenseslere layık olmuş annesi gelsin de beşiğinde tekmecikler atsın artık :KK70:

Gunaydin arkadaslar hepinizi ve mis kokulu miniklerinizi kocaman opuyorum tekmesi bowl agrisi az bigun olsun diorum
Ben gece hayr olsun FEna fena ruyalar gordu m fringe die yabanci harika bir dizi var orda kadinn hamileligini hixlandiriyolardi 1 2 saat icinde gebeligi gelisiyodu doguruyodu ordan etkilendim samirm.
Egelgec cim canim cooook tskler ever za man gecsin artik hizlica kavusalim kuzularimiza

benim 4. hamileliğim .ilk bebeğimi 4 gün sonra kaybettim.2 oğlum var.şimdiki bebeğim kız.3. doğumum sezeryan oldu.ama şimdi sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor bulabilirsem ve herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.

İnşallah canım istediğin gibi normal doğum yapabilirsin. Son sezeryanın üzerinden kaç yıl geçti? Belli bir zaman geçtikten sonra normal yapılabiliyor diye duymuştum bende.

Kızlar sizlere bi sorum olacak. Benimle aynı durumu yaşayan var mı bilmiyorum. Bende son bir kaç haftadır vajina giriş bölgesinde şişlik var morarmış şekilde. Yani elimle hissedebiliyorum baya bir şiş. Acaba hamileliğin son dönemlerinde olan bir şey mi. Yoksa bir rahatsızlık mı anlayamadım. Aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar günaydın..
inşallah ağrısız sıkıntısız güzel birgün geçiririz bebişlerimizle..:KK16:
Ben bugün şu burun aspiratörlerine takıldım..manuel olanları yani şu alt kısmı top gibi olanları pek önermiyorlar..tecrübeli annelerden yardım istiyorum.hiç kullanmadığım hatta ismini bile hamile kalınca duyduğum burun aspiratörlerinin en kullanışlısını nasıl tespit ediyorsunuz ? :KK53::26::KK1:

Sana manuel pompaları neden önermemişler anlamadım ama ben onu çok rahat kullandım açıkçası.Hatta nazal mı, manuel mi deseler manueli tercih ederim.
Sana hangisi kullanışlı görünüyorsa onu al derim ben.

Kızlar sizlere bi sorum olacak. Benimle aynı durumu yaşayan var mı bilmiyorum. Bende son bir kaç haftadır vajina giriş bölgesinde şişlik var morarmış şekilde. Yani elimle hissedebiliyorum baya bir şiş. Acaba hamileliğin son dönemlerinde olan bir şey mi. Yoksa bir rahatsızlık mı anlayamadım. Aynı rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Canim HIC duymadim Boyle bisey netten arastirdin mi HIC doktoruna danis sakin ihmal etme

geçmiş olsun canım.. inş hemen geçer..

canım bende aynı fikirdeyim gerçi burda gecelik falan giyiyorlar ama ben elbise giymeyi düşünüyorum loğusa şerbeti için nasıl bardak aldın acaba :KK16:

http://bebeksuslemeleri.net/wp-content/uploads/2012/08/03-2.jpg canım aldığım bardaklar böyle plastik tek kullanımlık, altlarına tülde aldım, süslemek içinde bebek, nazar boncuğu, ufak biberon vb alacağım.

canım otri bebe nazal burun aspiratörleri var yeni çıkmış ben bunlardan alacağım. yedekleride satılıyor.[/QUOTE]

şerbet takımı çok güzel görünüyor canım..almanın sınırı yok ya..o kadar değişik şeyler var ki..

Sana manuel pompaları neden önermemişler anlamadım ama ben onu çok rahat kullandım açıkçası.Hatta nazal mı, manuel mi deseler manueli tercih ederim.
Sana hangisi kullanışlı görünüyorsa onu al derim ben.

burunda kanama yapabiliyor falan dediler..işte çekiş gücünü ayarlayamıyorsun dediler..benimde kafam karıştı canım..o yüzden sizlerin tecrübesinden faydalanmak istedim..:KK34:

ben kesnlikle normal doğum istiyorum bir sorun olmazsa inşallah... sonuçta doğum için programlanmış bir bünye ile dünyaya gelik değil mi, korkmaya hiç gerek yok... rabbim yardım eder inşallah.... ayrıca sezeryndan sonra bebeğime rahatça bakamam diye düşünüyorm, sonuçta bir ameliyat geçirmiş olacağız:KK43:

Kızlar otribebe doğar doğmaz kullanılmıyor sakıncalı ve zaten kıyamazsınız o kadar güçlü vakumluyor ki . Sanırım üzerinde 6 aydan sonra yazıyor. Yenidoğan döneminde minik Manueller en sağlıklısı

bardaklar böyle plastik tek kullanımlık, altlarına tülde aldım, süslemek içinde bebek, nazar boncuğu, ufak biberon vb alacağım.

canım otri bebe nazal burun aspiratörleri var yeni çıkmış ben bunlardan alacağım. yedekleride satılıyor.[/QUOTE]

şerbet takımı çok güzel görünüyor canım..almanın sınırı yok ya..o kadar değişik şeyler var ki..

burunda kanama yapabiliyor falan dediler..işte çekiş gücünü ayarlayamıyorsun dediler..benimde kafam karıştı canım..o yüzden sizlerin tecrübesinden faydalanmak istedim..:KK34:[/QUOTE]

Canım bende kızıma hamileyken olmuştu. Mantar demişti doktorum.

benım gönlum neyden yana ahh bi bılsem
hastaneye gıttım hıc agrım sızım olmadı pıt dıye dogurdum bebekte bende saglıklıydık dıye anlatan kadınlardan olabılmek ıcın dua edıyorum sadece:)

Ben kızıma doğumu o şekilde yaptım. Saat 10 daydı doğum ben fönümü bile çektirdim normal bir gun gibi :)) okalar rahatı ki hastane çıkışında bir kere bile uzanmadım yatağa. Geceden geceye uyudum . Dişçi bile daha zordur. İnşallah yine oyle olsun .o zaman mecburiyetten sezeryan yapmıştım.şimdi seve seve yapacağım:)

Canım inşallah hiçbirimiz zorluk çekmeden söylediğin gibi çok rahat doğururuz. Benim etrafımda çok az normal doğum yapan arkadaşım var, geneli sezeryan. Normal doğum yapanlarda karşımda en zor haliyle anlattıkları için doğum mevzusunu biraz korkmuş durumdayım açıkcası. Ama içimi rahat tutup fazla düşünmemeye çalışıyorum. Düşününce hiç çıkılmıyor işin içinden. Zamanı gelince düşüneceğim:)

Kızlar bu arada benim karnım dünden beri çok sert ,patlayacak gibi hissediyorum kendimi:KK43: Normal midir ki acaba?

canim benimde oyle heleki dun yemekten sonra basladi karnimin alti aciyor gerilmekten biraz uzanmak gerekiyor galiba

ben kesnlikle normal doğum istiyorum bir sorun olmazsa inşallah... sonuçta doğum için programlanmış bir bünye ile dünyaya gelik değil mi, korkmaya hiç gerek yok... rabbim yardım eder inşallah.... ayrıca sezeryndan sonra bebeğime rahatça bakamam diye düşünüyorm, sonuçta bir ameliyat geçirmiş olacağız:KK43:

Rabbimin izniyle bende normal istiyorum sezeryanin sonrasi daha zormus gibi geliyor bana hemde uyusuk olmak istemiyorum bebegimi kucagima aldigimda hatta dunyaya ilk geldigi an kucaklamak istiyorum insallah:KK16:

slm kızlar herkese bende daha doğumu nasıl yapacağımı bileeyenlerdenim normal mi sezeryanmı inşallah hepimizin hakkında hayırlı olan olur ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:KK16:

merhaba kızlar ve minnak yavrular bugün nasılsınız bakalım :KK70:

günaydın kızlar nasılsınız bende hastanede lokum, mevlütte kısmetse pide ayran tatlı birde bebek sabunlar var öyle birşey düşünüyorum
gecelik alcam beğenemedim internetten alan var mı bir de mevlütte ne giyceksiniz:KK16:

canım annemler (ikiside) bebekte bende iyi olursam 40ımın içinde mevlütü yapalım dediler. fransız dantelli nevresim takımım vardı lohusa geceliğimi de ona uygun aldım :KK1: küpürlü falan böyle tarzım olmasa da aldım artık, duruma göre ya onu giyeceğim ya da başka bir elbise de giyebilirim de ama ben eminönünden aldım geceliğimi internetten bakmadım hiç..

egelgec cnm benim ikiside çok güzelmiş ama ben sadeliği çok seven insanım ayakkabılı olan gözüme daha hoş gözüktü üstüne ne yazdıracaksın...ben önceden alıp doğduktan sonra yazdıracam mevlüttede dağıtacam Allah kısmet ederse...lohusa şerbeti dağıtmayı bende düşünüyorum ama o gün bir gelsin bakalım....

canım benim de gönlüm ayakkabılıdan yana aslında çok şirin ve değişik geldi gözüme, mevlütte dağıtacağım için doğum dan sonra sipariş edeceğim doğum günü tarihini ve ismini yazdıracağım.. bunlar da güzel hazırlıklarmış yaa.. en ağır misafirimiz geliyor sonuçta :KK70:

Gunaydin arkadaslar hepinizi ve mis kokulu miniklerinizi kocaman opuyorum tekmesien bowl agrisi az bigun olsun diorum
Ben gece hayr olsun FEna fena ruyalar gordu m fringe die yabanci harika bir dizi var orda kadinn hamileligini hixlandiriyolardi 1 2 saat icinde gebeligi gelisiyodu doguruyodu ordan etkilendim samirm.
Egelgec cim canim cooook tskler ever za man gecsin artik hizlica kavusalim kuzularimiza

ayy canım deli gibi izledim bende o diziyi daha hamileliğimin başında hem de.. eşim diyordu ki bak kadına hemen hamile kaldı hemen doğurdu sen hala sebeleniyosun :KK70: artık bilinçaltımız herşeyden etkileniyor baktığımız şeylere dikkat etmek lazım, eski inançlar da hamile kadınlara kötü şeyler göstermezlermiş yanında hep güzel sözler söylenirmiş iyi müzikler dinletilirmiş biz çok fazla vericiye maruz kalıyoruz ondan kafalar karışık, rüyalar karışık :44:

Ben kızıma doğumu o şekilde yaptım. Saat 10 daydı doğum ben fönümü bile çektirdim normal bir gun gibi :)) okalar rahatı ki hastane çıkışında bir kere bile uzanmadım yatağa. Geceden geceye uyudum . Dişçi bile daha zordur. İnşallah yine oyle olsun .o zaman mecburiyetten sezeryan yapmıştım.şimdi seve seve yapacağım:)

Canım sezeryandan sonra hiç ağrın sızın olmadı mı? Kaç yıl geçti şu an doğumunun üzerinden? Normal faliyetlerini yapabiliyorsun değil mi şuan, bazıları spor yapamazsın mekik çekemezsin demişti var mı böyle durumlar? Ay çok soru sordum galiba kusura bakma:)

29 hafta ıcerısındeyım ve cok sısmişim gibi hissediyorum kendımııı
bıde bayrama kadar çalışayım 34.hafta oluyo sonra ızne cıkayım dıyorum
ama nasıl gececek bu 5 hafta bu durumda sımdıdennn stres oldm:KK43:::KK43::-)

merhaba kızlar ve minnak yavrular bugün nasılsınız bakalım :KK70:

canım annemler (ikiside) bebekte bende iyi olursam 40ımın içinde mevlütü yapalım dediler. fransız dantelli nevresim takımım vardı lohusa geceliğimi de ona uygun aldım :KK1: küpürlü falan böyle tarzım olmasa da aldım artık, duruma göre ya onu giyeceğim ya da başka bir elbise de giyebilirim de ama ben eminönünden aldım geceliğimi internetten bakmadım hiç..

canım benim de gönlüm ayakkabılıdan yana aslında çok şirin ve değişik geldi gözüme, mevlütte dağıtacağım için doğum dan sonra sipariş edeceğim doğum günü tarihini ve ismini yazdıracağım.. bunlar da güzel hazırlıklarmış yaa.. en ağır misafirimiz geliyor sonuçta :KK70:

Butun bolumlerini bitirdin mi biz esmle izliyoruz cok guzel bisey cidden ya bendeceyizime lausa nevresimi almistim ama bilmiyorum kullanilir mi sonucta kanamamiz olck koltuk ustunde flan yatarsak misafirlerin yaninda gerci koltukta kullanilanilir mi ki of me com bilinmeyen var ya

ben yatak yapmayi dusunmuyorum kendime tabiki sezeryan olmazsa zaten annem gelemezse bakacak kimsem olmayacak birtek esim olacak yanimda kizlar dua edin bana neolur yaa annecim vize alsin simdi pasaporta basvurdu bir iki hafta icindede vizeye basvuracak :KK16:

kizlar merhaba
ben dogum olayini dunden sonra akosina biraktim valla nasi istiyosa oyle gelsin anasinin kuzusu cunku normal bekleyip son anda sezeryan olan yada sezeryan diyp normala gecen cok oluyo hayirlisi akisina birakmali
bu arada kizimin besigi geldi bi guzel temizledim ve yerlestirdim saatlerce kendi kendime onla oyalandim ins bi aksilik olmadan seni kucagima alirim cnm yavrum benim

Butun bolumlerini bitirdin mi biz esmle izliyoruz cok guzel bisey cidden ya bendeceyizime lausa nevresimi almistim ama bilmiyorum kullanilir mi sonucta kanamamiz olck koltuk ustunde flan yatarsak misafirlerin yaninda gerci koltukta kullanilanilir mi ki of me com bilinmeyen var ya

izledim canım hepsini bitirdim 5 sezondu zaten çabuk bitti.. sanırım bebek mevlütünü 10. günden sonra 20. gün gibi yaparım ozaman kanama azalır diye düşünüyorum sererim yatağıma zaten hoca mevlütü okumaya başlayıp yakarış bölümün de anne ile bebeği çağırıyormuş. ozaman bir gözükürüm misafirlere diye düşünüyorum ama tabi düşündüğüm gibi gitmezse elbise de bir seçenek olur..

ben yatak yapmayi dusunmuyorum kendime tabiki sezeryan olmazsa zaten annem gelemezse bakacak kimsem olmayacak birtek esim olacak yanimda kizlar dua edin bana neolur yaa annecim vize alsin simdi pasaporta basvurdu bir iki hafta icindede vizeye basvuracak :KK16:

inşallah canım annen gelir yanına Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah..

kizlar merhaba
ben dogum olayini dunden sonra akosina biraktim valla nasi istiyosa oyle gelsin anasinin kuzusu cunku normal bekleyip son anda sezeryan olan yada sezeryan diyp normala gecen cok oluyo hayirlisi akisina birakmali
bu arada kizimin besigi geldi bi guzel temizledim ve yerlestirdim saatlerce kendi kendime onla oyalandim ins bi aksilik olmadan seni kucagima alirim cnm yavrum benim

doğum konusunda bende senin gibi düşünüyorum bebeğimin sağlığını göz önünde bulundurarak karar alacağız artık nasipten ötesi olmaz zaten.. beşiğiniz de gelmiş, gözün aydın canım güle güle kullanın inşallah.. Rabbim içinde yatırmayı nasip etsin..

X