2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm henüz fiyat almadık çünki dolabı özel ölçü yaptırcaz hemde yarı fiyatına falan alırızı herhalde 2-2,5 gibi olur çünki alacağımız mağaza bizim müştteri torpil geçecek bize eşimide pek seviyor sahibi net fiyat çıksın tam takımın resmini çekip fiyatı ile paylaşırım sizinle inş.

Bizimde 1 saat sonra doktorla randevumuz var ya kendime inanamıyorum 1 ay sabrettim öyle özledim kiiiiiiii bebeğimi

gecmis olsun tatlim insallah rabbim sifa versin en yakin zamanda

evt kizlar kizim 1420 kg boyuda 40 cm haftasiyla bire bir gidiyor dok. cok iri bi bebek olmaz 3 /3.5 falan dogar dedi bakalim hayirlisi masallah cok hareketliydi bide daha donmemis sanirim sol tarafa yatiyor dedi kuzuma

maşallah canım..

ben sordum yat dinlen geçiyorsa problem yok dedi. normalmiş bu ağrılar.. düzenli ve belli aralıklarla olmadığı sürece problem yok.

herkese merhaba bizde cumartesi günü doktora gittik 30.haftamız dolmuştu oğlum 1.740 gr 40 cm geldi
doktor normal degerlerde olduğunu söyledi 32.haftam 13 temmuzda doluyor bir iki gün farketmez onu ayarlarız dedi doktorum.
Bu arada benim oğlum gecen ay ve bu ay ki kontrollerde hep kafa asagı duruyordu.Doktor arada dönebilir ama normal pozisyonu budur dedi.

benimde çok merak ettiğim bir olay şu çatı muayenesi, kaçıncı haftada yapıcaklar acaba, düşündükce geriliyorum resmen

kızlar dalinin sıvı deterjanını kaça aldınız alacaktım çok pahalı geldi bana 20 tl dedi sanırım 2 kiloluk...sebamedi te 250 ml 17 ye aldım...

selamlar eylül annelere ve onların tatlı minnakları

üst çamaşırımda yine beyazımsı bi leke vardı bu sefer biraz büyüktü fındık kabuğu kadar doktoruma sordum kendisi izne çıkmış başka bir doktora yönlendirdiler o da süt geliyordur önemsenecek bişe yok dedi biraz rahatladım ama daha erken değil mi ya :44:

tşk teyzesi...canım sanırım o raporu muhasebeye veriyoruz bi nüshasını,onlar hallediyo,ssk ya bildiriyo sanırsam,ben bi kaç hftaya sorarım muhasebeye, bi raporu alalım hayırlısıyla orası kolay,

tşk teyzesi vala daha geçenlerde yok 50 yok 100 gr diyoduk,kiloları geçtiler,...evt canım maleseffff 37. haftaya kadar çalışıcam

kızlar dalinin sıvı deterjanını kaça aldınız alacaktım çok pahalı geldi bana 20 tl dedi sanırım 2 kiloluk...sebamedi te 250 ml 17 ye aldım...

ben daha bişi almadım ya yıkamak için 10 güne kadar alıcam,acaba hangisi iyi,banada öneride bulunun kızlar

Valla benim duyumlarima gore ya toz granul el ve matik ya DA dalin sivi deterjan ve yumusaticisi iyiymis

Valla canim bana DA smdi soyleyimce pahali geldi alma normalde be kadar blmiyorum daha bnde almadim

ben de henz almadım detarjan ama bu hafta hazırlayacağım için almak istiyorum ben aslında hacışakirin sabun tozunu kullanmayı düşünüyorum ablam kullanmıştı ordan biliyorum ama daha karar veremedim

o sorduğum yerdeki satıcı bayanda söyledi hacışakirin toz deterjanı hem lekeyi çıkartmıyor hemde çamaşırlarda tortu bırakıyor dedi...dalinin sıvı deterjanını önerdi bende çok pahalı dedim ama 1 sene yeter dedi...birde tek yeşil kapaklı olanı vardı kız başka yok dedi ama ben inanmadım satmak için öyle dedi sandım geldim araştırdım gerçekten bir seçenek var...he yumuşatıcısını 3.aydan sonra kullanın dedi...oda 7.5 felandı sanırım...

bende mecbur sıvısını alacam ama yinede size sormak istedim fiyatını internettede aynı pahalı ama ne yapalım bebişlerimiz için değer.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…