- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
sağol canım beğenmenize sevindimcanım hiçte amatör işi gibi durmuyor çok güzel olmuşlar ellerine sağlık çok hoş görünüyorlar güle güle dağıtırsın inşallah canım benim çok sağol bu arada 10 günde 250 gram almış iyi almış çünkü yemeğimi günde 2 öğüne düşürdüm gerçi geceleri yiyorum ama onları saymıyorum
sağol canım teşekkürler.... dediğin gibi etiketlerde daha güzel olur sanırımhepsi birbirinden güzel.. el emeği göz nuru yapmışsın çokta güzel olmuş ellerine sağlık. etiketlere ismini yazsan daha güzel olur bence..
Arkadaslar ya caydemledim vardi nezamandir yok hbriniz var mi
Ya gece netim koptu cvpsiz kaldi msjin Benim kizim iyi masallah kipir kipir yorulmuyo. Pek
seni gidi ağustos annesi seni.. ne yap et eylül annesi ol başkasını kabul etmeyiz
maşallah tosuncuğa erken gelmek için bir an önce büyümek istiyor..
raporunu hallettin, hadi gözün aydın.. darısı bizlerin başına..
sağol canım beğenmenize sevindimbaya uğraştırdılar ama değdi galiba... çok güzel kilo almış oğlun canım gerçekten... ama günde 2 öğün az zaten ben hiç öğün atlayamıyorum arada atıştırdıklarım hariç yani
canım çaydemledim de yok nur bojukkta yok karagözlüm de yok sanırım tatile internetsiz biryerelere gittiler ya da tatil olunca çocuklar evde kalınca vakit bulamıyorlar diye düşünüyorum. gece benim de internetim gitti kablolum gitti sonra geri geldi ama 4te yattık bayaa oyalandık yinebu kızlar bu oğlanlar kıpırdak bebekler bugün doktor sırası beklerken teyze dediki kızım maşallah tepinmesi burdan belli oluyor
ne kadar tutabilirm bilmiyorum öyle itiyorki karnımı oğlum ordan çıkmayacaksın vakti gelince ben sana söylicem diyorum çok şükür rapor işim halloldu darısı başınıza artık canım
artık pantolonlarm uzerıme olmuyor
bugun giydıgım pantolonu gecen hafta hıc gıymemiştim dar olabileceği aklıma gelmedı bugun ıse gelırken gıydım ama patlıycam ıcınde
sabah evden cıkarken anlamadım yenı yıkandıgı ıcın dar sandım ama resmen 10 gunde bır degısıyo vucut yapım
Masallah oglusuna annesi Kucuk Adam olmus at bizimkileer de oyle olcak mi acaba ya
sizin bebeğiniz 1200 gr benim bebeğim 26+5 de 800 grmş acaba besleneimiyr mu doktor bişey demedi ama sizin gr ları görünce azcık panikedim