2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım beğenmenize sevindim baya uğraştırdılar ama değdi galiba... çok güzel kilo almış oğlun canım gerçekten... ama günde 2 öğün az zaten ben hiç öğün atlayamıyorum arada atıştırdıklarım hariç yani

Arkadaslar ya caydemledim vardi nezamandir yok hbriniz var mi

Ya gece netim koptu cvpsiz kaldi msjin Benim kizim iyi masallah kipir kipir yorulmuyo. Pek

canım çaydemledim de yok nur bojukkta yok karagözlüm de yok sanırım tatile internetsiz biryerelere gittiler ya da tatil olunca çocuklar evde kalınca vakit bulamıyorlar diye düşünüyorum. gece benim de internetim gitti kablolum gitti sonra geri geldi ama 4te yattık bayaa oyalandık yine bu kızlar bu oğlanlar kıpırdak bebekler bugün doktor sırası beklerken teyze dediki kızım maşallah tepinmesi burdan belli oluyor

ne kadar tutabilirm bilmiyorum öyle itiyorki karnımı oğlum ordan çıkmayacaksın vakti gelince ben sana söylicem diyorum çok şükür rapor işim halloldu darısı başınıza artık canım

benim saatlerim çok düzensizleşti ondan öyle iki öğün, kahvaltımı 12 gibi yapıyorum sonra 7 de akşam yemeğimiz var sonra çay faslı uzzuuunn bir zaman ondan sonra gece 1 gibi tost sandviç ne bulursam hüpletiyorum dün gece yumurta haşlayıp yedim mesela sonra salatalık havuç yiyorum yatmadan 4te de yattığım oluyor 6da da cnbce yayın akışına göre değişiyor :)

artık pantolonlarm uzerıme olmuyor
bugun giydıgım pantolonu gecen hafta hıc gıymemiştim dar olabileceği aklıma gelmedı bugun ıse gelırken gıydım ama patlıycam ıcınde
sabah evden cıkarken anlamadım yenı yıkandıgı ıcın dar sandım ama resmen 10 gunde bır degısıyo vucut yapım

Masallah oglusuna annesi Kucuk Adam olmus at bizimkileer de oyle olcak mi acaba ya

Hızlı büyüme dönemindeyiz sanırım yine aynı sıkıntı bende de var hep çalıştığım için kumaş hamile pantolonu almıştım baldırdan geçmiyor artık artık çok dışarı çıkamıyorum ama çıkınca lastikli etek pantolonlardan giyiyorum, işyerin kıyafet konusunda çok tutucu değilse etek ya da elbise daha ferah oluyor deneyebilirsin.

Masallah oglusuna annesi Kucuk Adam olmus at bizimkileer de oyle olcak mi acaba ya

olacak tabii teyzesi.. bebişime tepiniyo diyen teyzenin torunu 5 günlüktü kontrole getirmişler melekler gibi uyuyordu yavru.. doğacak büyüyecek hepsi inşallah..

iyi akşamlar kızlar benim mesai bitti otobüse yetişecem sonra yemek yapacam kocacık 10 gibi gelecek offf ya 10 na kadar ancak yaparım zaten hepinizi öpüyorum kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...

Canim bende çok bakındım biberonlu olanlara karar kılmıştım ama bunlar çok şeker bayıldım bayıldım nerede yaptırdın internet sitesi adresi varsa paylasabilir misin?

Melekcim kolay gelsin canım benim yaz günü yemek çok aranmaz kahvaltılık yap bari kendini çok yorma

sizin bebeğiniz 1200 gr benim bebeğim 26+5 de 800 grmş acaba besleneimiyr mu doktor bişey demedi ama sizin gr ları görünce azcık panikedim

canım telaş olma bu degerler bılgısayarı tahmınıd egerlerı 500 gr eksık a da 500 gram fazla olabılecegını bu degerler arasında gıdıp gelecegını söyluyorlar
kağan kocatepenın sayfasında tahmını deger aralıgı verılıyor sen 27 bıtırmıs olcaksın 650-1500 gosterıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…