2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin teyzoslar doktorumuza geldik bekliyoruz bakalim ne diyecek cok merak ediyoruz :)
kizlar bu arada benim bulantilarim yeniden hortladi ve kabusum olmaya basladi 10 dk minibus yoluyla kendimi zor attim hastaneye

günaydın kızlar

dün akşam kntrole gittik cimcimem 1351 gr 39cm olmş,çalışabilir raporunu da 32+1 ken alınıyomuş 18 temmuzda gitcem inşlh...

Günaydın tatlı hamişler güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... herkesi öpüyorum tabiki kuzucuklarımızı da

Hanımlar, biraz önce Fox'ta hamilelik depresyonundan bahseden bir haber dinledim.İntihara kadar götüren bu depresyonu engellemenin yolu son 3 ayda Omega 3 almakmış.Balığınızı, balık yağınızı, cevizinizi ihmal etmeyin sakın.

Balık gerçekten çok faydalıymış ama ben hamile kaldığımdan beri 2 kez yiyebildim onuda dışarıdan pişirttirip yemek şartıyla kokusuna tahammül edemiyorum zaten mide bulantılarım devam ediyor doktora söyledim ona göre vitamin verdi ama midesi bulanmayan arkadaşlarım kesinlikle yemelisiniz....

arkadaşlar çilek mobilyanın bebek mobilyaları için ne düşünüyorsunuz?
kaliteli midir alan var mı aranızda önerıyor musunuz?

günaydın kızlar

dün akşam kntrole gittik cimcimem 1351 gr 39cm olmş,çalışabilir raporunu da 32+1 ken alınıyomuş 18 temmuzda gitcem inşlh...

Maşallah cimcimene Allah'ım hepimizinkini nazarlardan korusun inşallah..
Canım günlerimiz aynı bende çalışıyorum benim doktorum 32. haftasında gel dedi yani 17 sinde alıcam raporumu 1 gün öncesinde veya sonrasında almak sıkıntı olurmu acep :44: bide raporu aldıktan sonra muhasebeye veriyoruz sonrasında bizlik birşey yok değil mi?

ya kızlar ben sabah kalkamıyorum uykucu biriyimdir ama resmen gözümü açamıyorum...herkes uyuyamadığını söylüyor ben wc ye bile kalkamıyorum...bu nasıl iştir anlamadım...

Fadiyez cnm benim ben samsunda yaşamama rağmen balık yiyemedim...en fazla 4-5 kere aslında severim ama midem bulandı...dedim ceviz yiyim onuda sevmiyorum ilk başlarda yanıma getirdim günde 2 tane aklıma gelirse yedim sonra bıraktım aslında yememiz lazım...

PİKOCUĞUM Maşallah kızına büyüyorlar valla az kaldı...16 günün var raporunu almaya zannederim 37.haftaya kadar çalışacaksın...

evt kizlar kizim 1420 kg boyuda 40 cm haftasiyla bire bir gidiyor dok. cok iri bi bebek olmaz 3 /3.5 falan dogar dedi bakalim hayirlisi masallah cok hareketliydi bide daha donmemis sanirim sol tarafa yatiyor dedi kuzuma

evt kizlar kizim 1420 kg boyuda 40 cm haftasiyla bire bir gidiyor dok. cok iri bi bebek olmaz 3 /3.5 falan dogar dedi bakalim hayirlisi masallah cok hareketliydi bide daha donmemis sanirim sol tarafa yatiyor dedi kuzuma

Maşallah kızına, seninle günümüz aynı hatta ölçülerimizde aynı neredeyse.. Benim kızda dönmedi henüz inşallah en kısa zamanda dönerler.. Doğum şeklini konuştunuz mu yada hangi yöntemi tercih ediyorsun ?

gunaydin kizlar bizimde randevumuz vardi ebeyle dun zaten burda doktora acil sebeplerden gidiyoruz benim kizimda dogum kanalinda degil ebe dediki daha erken orada daha cok pozisyon degistirecek sizin doktorlar ne diyor?he bide sertlesme oluyordur eminim herkesde onun icin doktorlariniz ne dedi normalmis degilmi?

benim oncelikle tabiki normal dok henuz birsey soylemedi ama hakkimizda hayirlisi ins kizlarimiz en yakin surede donerler :)

cnm ben sormadim ama birada herkeste var nerdeyse bu sertlesme olayi demekki normal birsey bebeklerimiz iyi cok sukur
bu arada cati muayenesi olan varmi?

günaydın kızlar,nasılsınız?
Ben sabahtan beri eşimle uğraşıyorum. Kendisi FMF hastası ve bugün ağrıları başladı,yazık kocacım karnında sıcak su torbasıyla uyuyakaldı. Çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…