2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam güzel anneler...:KK16:

bende bir haftadır su gibi akıntı var... bebeğin hareketleri de azalınca acile gittim sabah, keseden su sızdığını düşündüm çünkü... ultrasonla bakıp iyi deyip gönderdiler... ne turnusollu ped koydu dr ne de nst ye bağladı... alttan elle muayene etmeye kalktı izin vermedim... ben de her ay gittiğim özel doktoruma gidicem yarın..

sizde de su gibi akıntı oluyor mu? bebek hareketleriniz nasıl?:44:

Son düzenleme:
hastanede gelenlere ve mevlütte ne dagıtacaksınız....

ben hastanede çikolata düşünüyorum....mevlüttede ikramlık olarak bizim burda kıymalı pide-tavuklu pilav-tatlı-ayran veriliyor ben bebek şekerini mevlütte dağıtmak istiyorum....olurmu sizce 50 tane yaptırsam yeter...

o sorduğum yerdeki satıcı bayanda söyledi hacışakirin toz deterjanı hem lekeyi çıkartmıyor hemde çamaşırlarda tortu bırakıyor dedi...dalinin sıvı deterjanını önerdi bende çok pahalı dedim ama 1 sene yeter dedi...birde tek yeşil kapaklı olanı vardı kız başka yok dedi ama ben inanmadım satmak için öyle dedi sandım geldim araştırdım gerçekten bir seçenek var...he yumuşatıcısını 3.aydan sonra kullanın dedi...oda 7.5 felandı sanırım...

bende mecbur sıvısını alacam ama yinede size sormak istedim fiyatını internettede aynı pahalı ama ne yapalım bebişlerimiz için değer.....

Yolk artik bir. Yil yeter mi 2lt bence yetmez bide ya simdi bebeklerimizin kiyafetlerini toptan yikiyoruz makina doluyo sonra nasil olcak kndi giysilerimizle ikayamicaz e biriktirmkte olmaz nasl yikicaz

bende bir haftadır su gibi akıntı var... bebeğin hareketleri de azalınca acile gittim sabah, keseden su sızdığını düşündüm çünkü... ultrasonla bakıp iyi deyip gönderdiler... ne turnusollu ped koydu dr ne de nst ye bağladı... alttan elle muayene etmeye kalktı izin vermedim... ben de her ay gittiğim özel doktoruma gidicem yarın..

Ben de iki aydır var akıntı su gibi. Doktor önemsenecek birşey olmadığını hamilelerin bağışıklığı düştüğü için vücüdün bazen mikropları bu şekilde atmaya çalıştığını söyledi. Bebeğin suyunda iki aydır eksilme yok.
Cinsel ilişkiden mikrop kapmış yada soğuktan etkilenmiş olabilirsin demişti.

Canım bende de 1 haftadır su gibi akıntı var, bende aynı korkulardan müzdaripim ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Perşembe sabah doktor randevum var ona soracağım. Acilde ultrasonda bakıp iyi dedilerse bence sende içini ferah tut. Sonuçta benim özeldeki doktorda su seviyesinin ii olduğuna ultrasondan bakıyor.
Bebek hareketleri iyi şu an Allaha şükür.

ben hastanede çikolata düşünüyorum....mevlüttede ikramlık olarak bizim burda kıymalı pide-tavuklu pilav-tatlı-ayran veriliyor ben bebek şekerini mevlütte dağıtmak istiyorum....olurmu sizce 50 tane yaptırsam yeter...

canım ben hastanede dolap süsü ve çerçeve aldık onu verecem bide hoşgelgin bebek kurabieyesi yaptırmayı düşünüyorum olmassa çukalata veririm mevlüt de ise ben burda yalnızım sadece biz bize olacağımız için bi kaç hazırlık yaparız o kadar

Son düzenleme:
Ben de iki aydır var akıntı su gibi. Doktor önemsenecek birşey olmadığını hamilelerin bağışıklığı düştüğü için vücüdün bazen mikropları bu şekilde atmaya çalıştığını söyledi. Bebeğin suyunda iki aydır eksilme yok.
Cinsel ilişkiden mikrop kapmış yada soğuktan etkilenmiş olabilirsin demişti.

canım sende de oluyor mu bilmiyorum ama, bendeki su gibi akıntıyla beraber pıhtı şeklinde beyaz maddeler gelince netten araştırayım dedim.. ve nette yazanlar beni iyice korkuttu. akıntıyla beraber beyaz parçalar gelirse bebeği koruyan koryon tabakasının parçaları olabilirmiş.. okuyunca çok endişelendim.. :KK5:

canım ben hastanede dolap süsü ve çerçeve aldık onu verecem bide hoşgelgin bebek kurabieyesi yaptırmayı düşünüyorum olmassa çukalata veririm mevlüt de ise ben burda yalnızım sadece biz bize olacağımız için bi kaç hazırlık yaparız o kadar

Tam olarak dogum xamniiz belli olmayacagi icin kurabiye tarzi seyler bayatlayabilir bnce

Canım bende de 1 haftadır su gibi akıntı var, bende aynı korkulardan müzdaripim ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Perşembe sabah doktor randevum var ona soracağım. Acilde ultrasonda bakıp iyi dedilerse bence sende içini ferah tut. Sonuçta benim özeldeki doktorda su seviyesinin ii olduğuna ultrasondan bakıyor.
Bebek hareketleri iyi şu an Allaha şükür.

senin de randevuna az kalmış canım umarım bebiş iyidir dr güzel şeyler söyler.. ben de ankara ztb riskli gebelik klinik şefine gidiyorum özele.. cumartesiye randevu almıştım bu durum olunca yarın akşama öne aldım randevumu.. bakalım hoca ne diyecek.. bugünkü acil dr u bebeğin suyu yeterli dedi.. kaç gündür doğru dürüst hareket etmeyen benim sıpa dr sedyeye yatırıp ultrasonla karnıma bakarken 2-3 tekme attı Allaha şükür.. eve geldim yine durdu...:18:

Son düzenleme:
canım sende de oluyor mu bilmiyorum ama, bendeki su gibi akıntıyla beraber pıhtı şeklinde beyaz maddeler gelince netten araştırayım dedim.. ve nette yazanlar beni iyice korkuttu. akıntıyla beraber beyaz parçalar gelirse bebeği koruyan koryon tabakasının parçaları olabilirmiş.. okuyunca çok endişelendim.. :KK5:
Ay Allah korusun. Getirme aklına böyle şeyleri. Çok nadir olan olaylar bunlar. Bende de oluyor ara ara beyaz geliyor. Ama iltihaptır o dedim. Doktor bile çok ilgilenmedi konu ile böyle bir büyük risk olsa ilgilenmezler miydi? Ara ara tekmelerini hissediyorum endişem filan kalmıyor.
Yine de mutlaka doktora danış. Nette yazanlara da çok bakma milyonda bir olan birşey elli defa karşımıza çıkınca sık yaşanan birşeymiş gibi algılıyoruz. Kötülükleri aklından uzak tut sen

arkadaşlar çilek mobilyanın bebek mobilyaları için ne düşünüyorsunuz?
kaliteli midir alan var mı aranızda önerıyor musunuz?

Canım ben Ege için anneannemize Baby Dream'in büyüyen beşiğini aldırmıştım.Çok memnunum.Tek bir eksisi var.Parmaklıkları güvenlik standart belgeli ama biraz yüksek olduğu için içine bebeği yatırmak biraz sıkıntı.Parmaklıkları asansörlü olsa daha iyi olurdu.Ama kalite olarak çileği tek geçerim.Şimdi Güney de gelip yatak zamanına büyüdüğünde çilek'in Royal genç odasından ranza alacağız.
Dream'in büyüyen karyolasını da odada misafir yatağı olarak tutabilirim.

Ben geçen doğumumda çikolata dağıtmıştım.Evime tebriğe gelen arkadaşlarıma ve akrabalarıma bebek şekeri dağıtmıştım.Gene öyle yapmayı düşünüyorum.
Hastanede yan odadaki de geliyor, refakatçisi de, hemşiresi de, hizmetlisi de...Özene özene yaptırdığım bebek şekerlerini öyle dağıtamam açıkçası.

evet canım o da ayrı bir sorun zaten.. yarın dr a gidince onu da sorucam.. uyuşma ve kramp var... ayrıca sol diz üstümde hissizlik oldu.. bebek sinirlere baskı yapıyormuş..

Unutmassan doktorun cevabini yazarsan sevinirim.dun aksam karnim resmn yayik ayrani gibi 20 30sn bi hareket etti sasirdim kaldi.oyle bisey ki hegun yeni bisey ogretiyor bebeklerimiz tecrube de olmayinca korkuyoz

Unutmassan doktorun cevabini yazarsan sevinirim.dun aksam karnim resmn yayik ayrani gibi 20 30sn bi hareket etti sasirdim kaldi.oyle bisey ki hegun yeni bisey ogretiyor bebeklerimiz tecrube de olmayinca korkuyoz
tamam canım unutmam yazarım... randevum yarın akşam, gelince cevabını paylaşırım..

Ay Allah korusun. Getirme aklına böyle şeyleri. Çok nadir olan olaylar bunlar. Bende de oluyor ara ara beyaz geliyor. Ama iltihaptır o dedim. Doktor bile çok ilgilenmedi konu ile böyle bir büyük risk olsa ilgilenmezler miydi? Ara ara tekmelerini hissediyorum endişem filan kalmıyor.
Yine de mutlaka doktora danış. Nette yazanlara da çok bakma milyonda bir olan birşey elli defa karşımıza çıkınca sık yaşanan birşeymiş gibi algılıyoruz. Kötülükleri aklından uzak tut sen
ben de tekmeleri hissedince rahatlıyorum aynen.. bu google insanı yanıltıyo tamam internetten herşeyi öğreniyoruz ama herşeyi de kendine yormamak lazım haklısın canım.. şu an 29+5 im.. hayırlısıyla bi 34 lere falan gelebilsek... inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve herşey yolunda gider...

selam güzel anneler

canım ben hastanede çikolata dağıtırım diye düşünüyorum, eğer planlı bi şekilde doğum zamanı belliyse lohusa şerbeti de ikram edebilirim. zaten yakın akrabalar gelir hastaneye. mevlütte de tavuklu pilav tatlı sarma ayran düşünüyorum klasik olarakbirde bebek şekeri dağıtırım kendim yaptım hepsini:KK42:. ayrıca zamanım olursa küçük çocuklara kurabiye , küçük oyuncaklar gibi bişeyde düşünüyorum bakalım.

canım kaça aldın kaç gram bide nerden aldın çok mu sordum:KK34:
kızlar dalinin sıvı deterjanını kaça aldınız alacaktım çok pahalı geldi bana 20 tl dedi sanırım 2 kiloluk...sebamedi te 250 ml 17 ye aldım...
ben dalin sıvı deterjanı civil den 19,90 na aldım. sonra emin olamadım migrostan da 800g dalan roxi bitkisel sabun tozu aldım oda 4,75 gibi birşeydi. henüz ikisinide deneyemedim. şimdilik yeter diye düşünüyorum yumuşatıcı kullanmayacağım

herkese selam güzel anneler...:16

canım benimde iki ay önce çok su gibi akıntım olmuştu dr söyledim oda bi test önerdi bana . ped akıntın olunca kullanıyosun renk değiştiriyor. adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi diye geçiyo. içinde 3 tane var. fiyatı 40 küsür bişeydi galiba. piraz pahalı ama mecbur aldık. iki tane kullandım bişey yok. son bi taneyi saklıyorum acil bişey olursa diye. akıntın amniyotik sıvı ise ped mavi oluyo, değilse sarı kullanımı kolay. kafanı çok kurcalıyorsa al bi tane derim :KK34:

Anneler ellerinizde ayaklarinizda karincalanmalar oluyomu
canım benim iki aydır sol elim ve parmaklarımda var. şimdide ayak parmaklarımda başladı. bazen diyorum sinekmi ısırıyor parmağımı bakıyorum hiç bişey yok :KK50: doktorum normal demişti güç kaybı çok olursa nörolojiye gidersin dedi. bende gitmedim hastaneye gitmek istemiyorum hiç:KK50:

X