- 11 Aralık 2012
- 157
- 0
evet canım o da ayrı bir sorun zaten.. yarın dr a gidince onu da sorucam.. uyuşma ve kramp var... ayrıca sol diz üstümde hissizlik oldu.. bebek sinirlere baskı yapıyormuş..
canim benimde oluyor ama otururken yada bir is yaparken sadece durup dururken hic baslamadi karincalanmalar tatlim bebisler buyuyor ve doguma az kaldi bence normal seyler yasadiklarimiz
genel olarak bizde olduguna gore normal sayabiliriz o zamanselam güzel anneler
canım ben hastanede çikolata dağıtırım diye düşünüyorum, eğer planlı bi şekilde doğum zamanı belliyse lohusa şerbeti de ikram edebilirim. zaten yakın akrabalar gelir hastaneye. mevlütte de tavuklu pilav tatlı sarma ayran düşünüyorum klasik olarakbirde bebek şekeri dağıtırım kendim yaptım hepsini. ayrıca zamanım olursa küçük çocuklara kurabiye , küçük oyuncaklar gibi bişeyde düşünüyorum bakalım.
ben dalin sıvı deterjanı civil den 19,90 na aldım. sonra emin olamadım migrostan da 800g dalan roxi bitkisel sabun tozu aldım oda 4,75 gibi birşeydi. henüz ikisinide deneyemedim. şimdilik yeter diye düşünüyorum yumuşatıcı kullanmayacağım
canım benimde iki ay önce çok su gibi akıntım olmuştu dr söyledim oda bi test önerdi bana . ped akıntın olunca kullanıyosun renk değiştiriyor. adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi diye geçiyo. içinde 3 tane var. fiyatı 40 küsür bişeydi galiba. piraz pahalı ama mecbur aldık. iki tane kullandım bişey yok. son bi taneyi saklıyorum acil bişey olursa diye. akıntın amniyotik sıvı ise ped mavi oluyo, değilse sarı kullanımı kolay. kafanı çok kurcalıyorsa al bi tane derim
canım benim iki aydır sol elim ve parmaklarımda var. şimdide ayak parmaklarımda başladı. bazen diyorum sinekmi ısırıyor parmağımı bakıyorum hiç bişey yokdoktorum normal demişti güç kaybı çok olursa nörolojiye gidersin dedi. bende gitmedim hastaneye gitmek istemiyorum hiç
bu tortular boyutu buyukmu oluyor yarimsaat once beyaz sivi geldi bnde akinti diye cokkda onemsemedimKızlar o beyaz tortular mantar yüzünden de olabiliyor
En iyisi bebek hareketlerii takip etmek
kızlar dalinin sıvı deterjanını kaça aldınız alacaktım çok pahalı geldi bana 20 tl dedi sanırım 2 kiloluk...sebamedi te 250 ml 17 ye aldım...
Tam olarak dogum xamniiz belli olmayacagi icin kurabiye tarzi seyler bayatlayabilir bnce
canım biliyorum o pedi geçen ay düşmüştüm hastanede vermişlerdi renk değiştirmemişti.. ve bugün yine ped önerirler diye düşündüm ama gerek görmediler sanırım.. biz de eşimle hastaneden çıkınca bir eczaneye gidip turnusollu ped diye sordukselam güzel anneler
canım ben hastanede çikolata dağıtırım diye düşünüyorum, eğer planlı bi şekilde doğum zamanı belliyse lohusa şerbeti de ikram edebilirim. zaten yakın akrabalar gelir hastaneye. mevlütte de tavuklu pilav tatlı sarma ayran düşünüyorum klasik olarakbirde bebek şekeri dağıtırım kendim yaptım hepsini. ayrıca zamanım olursa küçük çocuklara kurabiye , küçük oyuncaklar gibi bişeyde düşünüyorum bakalım.
ben dalin sıvı deterjanı civil den 19,90 na aldım. sonra emin olamadım migrostan da 800g dalan roxi bitkisel sabun tozu aldım oda 4,75 gibi birşeydi. henüz ikisinide deneyemedim. şimdilik yeter diye düşünüyorum yumuşatıcı kullanmayacağım
canım benimde iki ay önce çok su gibi akıntım olmuştu dr söyledim oda bi test önerdi bana . ped akıntın olunca kullanıyosun renk değiştiriyor. adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi diye geçiyo. içinde 3 tane var. fiyatı 40 küsür bişeydi galiba. piraz pahalı ama mecbur aldık. iki tane kullandım bişey yok. son bi taneyi saklıyorum acil bişey olursa diye. akıntın amniyotik sıvı ise ped mavi oluyo, değilse sarı kullanımı kolay. kafanı çok kurcalıyorsa al bi tane derim
canım benim iki aydır sol elim ve parmaklarımda var. şimdide ayak parmaklarımda başladı. bazen diyorum sinekmi ısırıyor parmağımı bakıyorum hiç bişey yokdoktorum normal demişti güç kaybı çok olursa nörolojiye gidersin dedi. bende gitmedim hastaneye gitmek istemiyorum hiç
canım sende de oluyor mu bilmiyorum ama, bendeki su gibi akıntıyla beraber pıhtı şeklinde beyaz maddeler gelince netten araştırayım dedim.. ve nette yazanlar beni iyice korkuttu. akıntıyla beraber beyaz parçalar gelirse bebeği koruyan koryon tabakasının parçaları olabilirmiş.. okuyunca çok endişelendim..
canım biliyorum o pedi geçen ay düşmüştüm hastanede vermişlerdi renk değiştirmemişti.. ve bugün yine ped önerirler diye düşündüm ama gerek görmediler sanırım.. biz de eşimle hastaneden çıkınca bir eczaneye gidip turnusollu ped diye sordukeczacı da depoyu aradı görevli de ben öyle birşey duymadım demiş şu an bunu söylemen çok iyi oldu bana adını aldım nette de satılıyor baktım şimdi.. canım çok sağol...
bu arada bende sol diz üstümde güç kaybı var yarın dra sorucam ama yine de merak ettim.. dr sana hamilelikte güç kaybı olabilir mi demişti.. nörolojiye git neden dedi?
cnmm napiosunn grncee yaziimm dedmm aynılarıı bendede oluooo dr. sordum bebek baskı yapıoo istersen fizik tedaviye git ama oda sadece hareket verirr geçmez dedii.
benimde çok merak ettiğim bir olay şu çatı muayenesi, kaçıncı haftada yapıcaklar acaba, düşündükce geriliyorum resmen
ayyy çok güzel yaaa RABBİM E çok şükür kızımın herşeyini içime sine sine alıyorum eşimden de ailelerimdnde ALLAH razı olsun bu arada halı ma bakın kızlar yaa kötü durmamış dimi bu arada ayrıyetten nakışlı nevresimi var cibinliği var umarım beğenirsiniz
ayyy çok güzel yaaa RABBİM E çok şükür kızımın herşeyini içime sine sine alıyorum eşimden de ailelerimdnde ALLAH razı olsun bu arada halı ma bakın kızlar yaa kötü durmamış dimi bu arada ayrıyetten nakışlı nevresimi var cibinliği var umarım beğenirsiniz
cokk güzellerrrrrrr sağlıklı günlerde kuullanırsınz inşallah.kırmızı koltukta odaya mı dahil
ah ah canım aynen ben de öyleyim.. yata yata can sıkıntısından bile bile yapıyorum inan araştırmaları ama bırakmam lazım haklısın..Canım aklına böyle kötü şeyler getirme, ben internetten bişeyler araştırmayı bıraktım artık, çünkü o kadar fazla gereksiz -yanlış bilgi varki doğruların arasında, ve ben yapım gereği zaten pimpirik bir insanım gider her zaman en kötü senaryoyu bulur kendime zindan ederim hayatı. Sen içini ferah tut yarın git doktoruna gönül rahatlığı ile bak çok rahatlamış bir şekilde akşama seninle tekrar konuşacağız:)
Maşallah her şeyi çok güzel çok sevimli prensesinin kendiside geldi mi tamamdır
İyi günlerde kullanın bence halısı da gayet uyumlu
canım ben de sadece magnezyum kullanıyodum.. dr un isteğiyle magnezyum+kalsiyum ikisi bir arada sabah akşam kullanılan bir ilaç var ona geçtim.. demir ve elevit zaten kullanıyorum.. ilaç desteğim tam ama yine de oluyor uyuşmalar vs... ihmal etmememiz lazım evet ama ms olduğunu sanmıyorum kuafördeki de korkutmuş resmen.. hamile olmasak düşünülebilir evet, ama önceden hiç yoktu 24. haftada başladı.. bence hamilelikle alakalı şikayetlerimiz... yine de dr a sorucam tabii..benim sol elimde karıncalanma ile başladı uyuşuyo kramp giriyodu. dr a söyleyince seninki biraz erken başlamış son dönemde olur genelde dedi. çok rahatsız oluyorsan nörolojiye git dedi. sebep söylemedi ama garantiye almak için söylüyorlar artık başka bir sebeptenmi oluyo yoksa hamilelikten mi diye. şuan daha iyim magnezyumu içmeye çalışıyorum. ama seninki bacağındaymış dr na özellikle sor canım nörolojiye git diyorsa git ihmal etme sinir sistemi rahatsızlıkları önemli oluyo. bana da geçen kuafördeki kadın söylemişti ben ona böyle elim uyuşuyo dedim oda git ihmal etme ms hastalığı var arkadaşı olmuş falan felç olmuş bayağı bi moralimi bozmuştu
bestecim seni gördüğüme sevindim canım bu sorunları yaşamamın dışında iyiyim canım.. sen nasılsın nerelerdesin.. valla aslında ikimiz de aynı zamanlarda hamiş kalıp kaybolduk sanki.. bak kaçıncı haftalara geldik zaman nasıl geçiyo di mi canım..
bu arada ben de aynen öyle tahmin ettim ve yarın dr a sorucam ama Allah düşürmesin hastanelerde sürünmekten hiç hoşlanmıyorum canım.. nasılsa doğum yapınca inşallah geçecek bu sıkıntılarımız..